BONBON mi zasad ima najbolju ponudu,nadam se da ce tako i ostati!
Kolko je poziv u sve mreze?
Tele2. Ako zbog nicega, zbog cijene. Koristio sam simultano VIP i Tele 2 i u praksi Tele se pokazao visestruko jeftinijim..odnosno VIP se pokazao visestruko skupljim.
A T - Mobile ne koristim jer mrzim tu lihvarsku korporaciju.
70 lipa,ali imas 10 minuta dnevno besplatno prema svima tako da je to za one koji pricaju manje od 10 minuta dnevnom super ponuda.
Tele2. Ako zbog nicega, zbog cijene. Koristio sam simultano VIP i Tele 2 i u praksi Tele se pokazao visestruko jeftinijim..odnosno VIP se pokazao visestruko skupljim.
A T - Mobile ne koristim jer mrzim tu lihvarsku korporaciju.
tako je.. imao sam t-mobile 10 godina i u tih 10 godina tim pokvaenim lihvarima dao poprolicnu kolicinu novca. pred 1 mj presao na tele 2 mjesecnu potrosnju 150 i to je to . zadovoljan. prvo sam mislio preci u vip jer sam htio htc desire, no kad sam dosao kod njih cekala me neka balavica sa pricom da nemogu uzet desire po cijeni 990kn ako ne uzmem na trajni nalog i tarifu 250( na pola je 125), reko super nema beda dajem karticu, osobnu ,ona donese telefon, kad najedamput razocarenje: gospodine zao mi je ali za trajni nalog trebate kreditnu karticu a ne tekuci racun.. reko sto ce mi jeb*na kreditna kartica kad imam novca na tekucem i netreba mi to smece kad nemam potrebe za kreditnom karticom. je ali nemoze. takva politika. okrenuo sam se poslao uh u politicku mater i otisao u tele 2 i tamo uzeo telefon . tamo je desire skuplji samo 100 kn nego sa nalgom, a u vipu sa nalogom 990 a bez, pazi sad, 2100 kn!!!
nikad vise ni t mobile ni vip ni tomato..
ti se šališ ili si krivo napisao?? Tele2 ti je skup pa si prešao na VIP?
Je si li pročitao cijeli post ili?
Nije bila stvar u skupoći razgovora, oni su bili čak dosta razumni po cijeni i po tom susatvu naplate po 15 sekundi što sam i istaknuo.
Rekao sam da sam dobio par računa, iako nisam uopće koristio mobitel oko mjesec i pol (izgubio mobitel i zbog obaveza nisam stigao uzeti novi) račun je bio skoro pa jednak onome kad sam ga koristio.
Kad sam došao po novu karticu i djelomično objašnjenje tih računa, hladnokrvno su me otkantali da uopće nisam pretplatnik jer sam došao dao zadnjih 2 mjeseca pretplate.
Znači nisu pokazali ama baš nikakav interes da zadrže korisnika koji je u zadnjih 4 godine redovito uplaćivao jednu lijepu pretplatu.
Kako sam pak postojeći pretplatnik htio sam pretplatu zbog popusta na mobitele, no cijene onoga što mi se svidjelo su bile prevelike.
U Vipu je u to vrijeme bila akcija Pola pretplate zauvijek i sad za pretplatu u pola cijene dobijem cijeli paket od one skuplje pretplate i odličan mobitel (Galaxy S) za oko 500kn.
Cijena minute me izađe 40 lipa prema svim mrežama, s obzirom na to da ih imam jako puno uključenih u pretplatu, plus imam znatan broj poruka i 2Gb prometa.
I sve to za jednaku svotu koju sam uplaćivao Tele2.
Moja matematika kaže da sam na dobitku.
Ima li tko iskustva s ovom Smiley tarifom u Tele 2 mreži??
Naime, želim se prebacit na preplatu, ali me malo zbunjuju ovi u Tele 2.
Jednostavno, pri svakom mom pitanju, likovi ko da su s neba pali.
Ni na jedno pitanje ne znaju odgovorit kako treba.
Razmišljao sam o Smiley 200 tarifi.
Ja sam na Tele2 mreži već 3. godinu i super su mi cijene. Bon mi često izdržii mjesec dana, a što je još bolje imam onu staru tarifu ZeroIn i 1000 minuta bespl. razgovora unutar Tele2 mreže, a poruke i pozivi prema ostalim mrežama su isti kao na ovim sadašnjim tarifama. :)
Tele 2 mi je najbolji. Dugo godina sam bio na t-mobileu, prije 2 godine prešao na teletinu..
Što se financija tiče, preporodio sam se. Jedini problem je pokrivenost, zna se desit da u Donjoj Vukojebini nema signala što kod t-mobilea nije slučaj.
Ali to me ne pogađa previše.
Dajte mi kakvu riječ o preplatama.
Dali su na tom području ok u odnosu na VIP?
Konkretno me zanima Smiley 200 tarifa.
Koliko sam gledao T-mobile naplaćuje pozive prem ostalim mrežama oko 1,40, što je previše.
Koliko sam gledao T-mobile naplaćuje pozive prem ostalim mrežama oko 1,40, što je previše.
S kvalitetom sam mislio... oprosti...
Cjenovno su višestruko jeftiniji OD SVIH...
Iz svog iskustva ne mogu izvući zaključak o najboljem i najjeftinijem.
Ispalo je tako da sam u zadnjih nekoliko godina bio i na Tmobile i na Tele2, a sad sam slijedeće 2 godine na Vipu.
Potrošnja mi je uvijek bila oko 100-200 kn, i mogu reći da sam sa svima bio zadovoljan.
Računi su bili veći u neka određena doba (ljeto, blagdani i nove veze) i nisam imao neka neugodan iskustva (izuzev ovih zadnjih par racuna kod Tele 2).
Moj izbor je ovisio o trenutnim akcijama pa sam zato sad na Vipu.
Ima li tko iskustva s ovom Smiley tarifom u Tele 2 mreži??
Naime, želim se prebacit na preplatu, ali me malo zbunjuju ovi u Tele 2.
Jednostavno, pri svakom mom pitanju, likovi ko da su s neba pali.
Ni na jedno pitanje ne znaju odgovorit kako treba.
Razmišljao sam o Smiley 200 tarifi.
Pazi se!
Prijenos podataka na T-Mobile signalu naplaćuje se ultra skupo.
Što se ostalog tiče (0,00 kn/SMS i 0,89 kn/min) nemam prigovora.
Količine besplatnog podatkovnog prometa mogu se koristiti isključivo u Tele2 mreži na Tele2 signalu. Nakon potrošene količine besplatnog podatkovnog prometa, cijena za 100 kB iznosi 0,10 kn na Tele2 signalu. Na T-Mobile signalu cijena je uvijek 2,00kn/100 kB. Kako bi provjerili na kojem se signalu nalazite, ukucajte na svom mobitelu *107# i pritisnite tipku za pozivanje.
Tele 2 mi je najbolji. Dugo godina sam bio na t-mobileu, prije 2 godine prešao na teletinu..
Što se financija tiče, preporodio sam se. Jedini problem je pokrivenost, zna se desit da u Donjoj Vukojebini nema signala što kod t-mobilea nije slučaj.
Ali to me ne pogađa previše.
tele2 radi na t mobile odašiljaće tamo di nema svoje. tako da si i u vukojebini trebao imati signala.
Ja sam otisao sa Vipa na kojem sam bio kojih 8 god., na Tele2 sa onom Duplomanijom. Koliko sam primjetio, dosta ljudi je otislo na Tele2, i sa razlogom. Razlog je, barem moj, Tele2 je jeftiniji sveukupno. Korisnik sam na bonove i trosim kojih 100-1500 kn mjesecno, i mogu reci da teze potrosim sad na Tele2 nego sto sam na Vipu. Naravno da svaki operater ima svoje cake, ali sa Tele2 me ne brine je li netko Vip/T mobile/Bon Bon ... . Samo zovem, sto prije na Vipu nije bio slucaj. Jos mjesecno dobim 50 kn. Koristim Superfrend tarifu i oke je. Jeftinije od Vip Friends, jeftiniji pozivi, samo se zasmetalo sto su na Novu Godinu sms poruke kasnile, i meni i ljudima kojima sam ja slao.
Na Vipu me strasno razivciralo, time sam i otisao od njih - "akcije" da za nadoplatu bonom dobis neki super dar. To se svodilo da sam za 100 kn dobio 5 sms poruka unutar Vip mreze, a jednom sam dobio par min razgovora, naravno, unutar Vip mreze. I sto je nelogicno, to mi se odmah potrosilo na razgovor sa Vip Friends brojem! A to se placa mjesecno! Jos kad sam jednom isao na Net preko moba a nisam imao paket - za par MB-a mi je uzelo kojih 40 kn! Onda sam rekao do viđenja!
Poceli su i Vip i T moble sa akcijama, sve ti daju samo da potpises na 2 god., napokon da su shvatili da vise nemogu krasti i da imaju konkurenciju....
Koja je shema sa tim signalom.
Dali se zna otprilike koje područje prekriva Tele 2 signal??
Koja je shema sa tim signalom.
Dali se zna otprilike koje područje prekriva Tele 2 signal??
pa koliko sam skužio pokrivaju gradove, ono malo veće i tako to (recimo u zgb mi neda da prebacim na t-mob ni dok mi je tele2 signal jako slab)...ostalo te automatski prebaci u roming T-mobile
evo malo info:
Hvala vam!!
Nekako mi se čini da ću ipak ostat na VIP-u i uzet njihovi preplatu.
Jesu skuplji, ali mi se čini manje kompliciranja oko usluge.
Koji je po vama mobilni operater najbolji. Po meni je Tele 2, zato što ne kradu previše.
A je ti obrazloženjeeee.... za vola ubit!
Ako već pitaš po čemu je netko najbolji, onda se očekuje da misliš na kvalitetu usluge, tehničku podršku, kvalitetu signala, brzinu interneta itd... A ne zato jer ''ne kradu previše''!
Inače Tele2 je rijetko viđeno smeće, prešao sam iz fime koja je dvije godine bila na T-mobileu, pa godinu dana VIP (tada sam otišao). Došao u firmu koja je na Tele2 i došlo mi je da se zrigam kad sam čuo što se nudi.
1. U VIP-u smo mogli uzeti BILO KOJI mob u BILO KOJEM paketu (ja imao onaj s 400 kn), pa sam uzeo Desire za 1200 kn (to je neka poslovna custom tarifa, ovisi o broju zaposlenih, itd, da ne kompliciram).
2. U paketu 400 imao sam 300 besplatnih SMS-ova, 50 MMS-ova, 3 gige prometa, besplatne pozive prema VPN-u i prema 091.
3. Kvaliteta signala je bila takva da mi NIKAD nije puknula veza, a razgovarao sam iz Austrije, V. Britanije, Njemačke i SAD.
4. Na VIP-ovim osobnim stranicama za korisnike može se U BILO KOJEM TRENUTKU provjeriti stanje računa, iskorištene minute, poruke i promet. Isto kao i sms-om, usluga radi besprijekorno, i uvijek je dostpuna.
A sad 2za Telce:
1. Imam paket 500 i mogao sam birati između Nokije 5230 i Samsunga 5230 Star. Oba moba za djecu, bez prave poslovne podrške, slanje mailova podržano kao i skijaški skokovi u Kuvajtu - jednom riječju Katastrofa!
Zašto nude takve mobitele u poslovnim tarifama?? Pitam šefa da si nadolatim i uzmem nešto pošteno (bila je Nokia E72 u igri) ali veli gazda da ne može, jer smo s njima dogovorili samo te mobitele za kunu. A što je s jačima, pitam ja, kaže može, ali ga kupi sam po punoj cijeni i koristi kako hoćeš, jer nam druga opcija nije ni ponuđena.
2. Paket mi je 500, iz kojeg mi se SVE računa, dakle nema bespl. poruka, nemam mms-ova u cijeni, nema prometa do kojeg ne plaćam, a najveća glupost je ta što NEMA VPN-a! Dakle, ima nas 50 u firmi, i ne mogu zvati skraćeno 2 ili 3 znamenke, nego uđi u imenik, pronađi kolegu, nazovi broj... Užas. I još mi za pozive unutar iste firme naplate kao da zovem Janka u Klokočevac...
3. Usluga provjere stanja na računu sms-om ne radi do 3. u mjesecu, a kad radi - ne radi! Doslovno jednom od 5 puta mi kažu stanje, usluga je ili nedostupna, ili ne baca pravo stanje. Poštovani, usluga trenutno nije dostupna. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Tele2, tele jedno!
4. I meni definitivno najgora stvar- slanje sms-ova u SAD nije moguće! Zvao sam tehničku, vele da nemaju potpisan ugovor sa svima u Americi, Pitam ja s kime imaju a on mi nabraja neki Cincinatti Telecom, Florida nešto...pa pitam ja gdje su AT&T, T-Mobile, Verizon, Sprint... veli lik budite strpljivi, svaki dan se širi lista. Odonda prošlo 8 mjesci, a ja se još uvijek ne mogu porukom javiti u podružnicu u New York, nego mob u ruku brale i zovi!
Tako da kad mi netko kaže kako mu je TELE2 najbolja mreža - odmaknem se tri metra i zrigam u grmlje (ako je grmlje dostupno - možda je pod Tele2 pa ga nema??).
Pozdrav svima.
Koji je po vama mobilni operater najbolji. Po meni je Tele 2, zato što ne kradu previše.
A je ti obrazloženjeeee.... za vola ubit!
Ako već pitaš po čemu je netko najbolji, onda se očekuje da misliš na kvalitetu usluge, tehničku podršku, kvalitetu signala, brzinu interneta itd... A ne zato jer ''ne kradu previše''!
Inače Tele2 je rijetko viđeno smeće, prešao sam iz fime koja je dvije godine bila na T-mobileu, pa godinu dana VIP (tada sam otišao). Došao u firmu koja je na Tele2 i došlo mi je da se zrigam kad sam čuo što se nudi.
1. U VIP-u smo mogli uzeti BILO KOJI mob u BILO KOJEM paketu (ja imao onaj s 400 kn), pa sam uzeo Desire za 1200 kn (to je neka poslovna custom tarifa, ovisi o broju zaposlenih, itd, da ne kompliciram).
2. U paketu 400 imao sam 300 besplatnih SMS-ova, 50 MMS-ova, 3 gige prometa, besplatne pozive prema VPN-u i prema 091.
3. Kvaliteta signala je bila takva da mi NIKAD nije puknula veza, a razgovarao sam iz Austrije, V. Britanije, Njemačke i SAD.
4. Na VIP-ovim osobnim stranicama za korisnike može se U BILO KOJEM TRENUTKU provjeriti stanje računa, iskorištene minute, poruke i promet. Isto kao i sms-om, usluga radi besprijekorno, i uvijek je dostpuna.
A sad 2za Telce:
1. Imam paket 500 i mogao sam birati između Nokije 5230 i Samsunga 5230 Star. Oba moba za djecu, bez prave poslovne podrške, slanje mailova podržano kao i skijaški skokovi u Kuvajtu - jednom riječju Katastrofa!
Zašto nude takve mobitele u poslovnim tarifama?? Pitam šefa da si nadolatim i uzmem nešto pošteno (bila je Nokia E72 u igri) ali veli gazda da ne može, jer smo s njima dogovorili samo te mobitele za kunu. A što je s jačima, pitam ja, kaže može, ali ga kupi sam po punoj cijeni i koristi kako hoćeš, jer nam druga opcija nije ni ponuđena.
2. Paket mi je 500, iz kojeg mi se SVE računa, dakle nema bespl. poruka, nemam mms-ova u cijeni, nema prometa do kojeg ne plaćam, a najveća glupost je ta što NEMA VPN-a! Dakle, ima nas 50 u firmi, i ne mogu zvati skraćeno 2 ili 3 znamenke, nego uđi u imenik, pronađi kolegu, nazovi broj... Užas. I još mi za pozive unutar iste firme naplate kao da zovem Janka u Klokočevac...
3. Usluga provjere stanja na računu sms-om ne radi do 3. u mjesecu, a kad radi - ne radi! Doslovno jednom od 5 puta mi kažu stanje, usluga je ili nedostupna, ili ne baca pravo stanje. Poštovani, usluga trenutno nije dostupna. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš Tele2, tele jedno!
4. I meni definitivno najgora stvar- slanje sms-ova u SAD nije moguće! Zvao sam tehničku, vele da nemaju potpisan ugovor sa svima u Americi, Pitam ja s kime imaju a on mi nabraja neki Cincinatti Telecom, Florida nešto...pa pitam ja gdje su AT&T, T-Mobile, Verizon, Sprint... veli lik budite strpljivi, svaki dan se širi lista. Odonda prošlo 8 mjesci, a ja se još uvijek ne mogu porukom javiti u podružnicu u New York, nego mob u ruku brale i zovi!
Tako da kad mi netko kaže kako mu je TELE2 najbolja mreža - odmaknem se tri metra i zrigam u grmlje (ako je grmlje dostupno - možda je pod Tele2 pa ga nema??).
Pozdrav svima.
1. Imam paket 500 i mogao sam birati između Nokije 5230 i Samsunga 5230 Star. Oba moba za djecu,
1. Istina, imao sam poslovnu tarifu 200 i najbolje što sam izabrao je Nokia C5 (Qwerty edition) za oko 900kn (produljenje pretplate).
2. Također istina, sve se naplaćuje, jedino što je dobro da se nakon prve minute obračunava po 15 sekundi. Ali u usporedbi s Vipovim tarifama je loše. Imao sam šemu s 2 broja od kojih je svaki imao 100kn na raspolaganju, međusobni razgovori se nisu naplaćivali. Ali nema VPN-a što meni nije bio problem ali vjerujem na više zaposlenih jest.
3. Opet istina, ta usluga je stvarno loša.
Što se tiče signala, u Zagrebu nisam imao problema, ali na Krku se signal redovito gubio tijekom razgovora u hodu. Rješenje operaterke je bilo ručno namještanje na signal T Mobilea.
Plaćao sam sve sam i mogu potvrditi većinu stvari koje Bitanga piše.
1. Imam paket 500 i mogao sam birati između Nokije 5230 i Samsunga 5230 Star. Oba moba za djecu,
1. Istina, imao sam poslovnu tarifu 200 i najbolje što sam izabrao je Nokia C5 (Qwerty edition) za oko 900kn (produljenje pretplate).
2. Također istina, sve se naplaćuje, jedino što je dobro da se nakon prve minute obračunava po 15 sekundi. Ali u usporedbi s Vipovim tarifama je loše. Imao sam šemu s 2 broja od kojih je svaki imao 100kn na raspolaganju, međusobni razgovori se nisu naplaćivali. Ali nema VPN-a što meni nije bio problem ali vjerujem na više zaposlenih jest.
3. Opet istina, ta usluga je stvarno loša.
Što se tiče signala, u Zagrebu nisam imao problema, ali na Krku se signal redovito gubio tijekom razgovora u hodu. Rješenje operaterke je bilo ručno namještanje na signal T Mobilea.
Plaćao sam sve sam i mogu potvrditi većinu stvari koje Bitanga piše.
Nicknino, nije bitno tko plaća, već kakva je usluga! I ti si malo pobrkao lončiće, ko i pokretač teme.
Bez brige, i tmobile i Vip sam u pojedinim razdobljima mobitelskog života sam plaćao, a uvijek su mi bile bitnije stvari kao kvaliteta signala, podrška, mogućnosti i poštivanje korisnika od cijene, koja je uvijek tu negdje kod svih.
A ne da trebam brinuti hoće li pojedini operater u određenom trenutku imati popunjene sve resurse, i hoće li moj signal ''proći''. Tele2 je jedna parazitska firma koja nema ni najmanje respekta prema svojim korisnicima, jer kako inače objasniti da ne koriste vlastitu infrastrukturu?? Ima se para za one debilne reklame s kvazimafijašima, a ne mogu postaviti svoje repetitore?
To kao da se kreneš bavit taksi-biznisom, reklamiraš se kako si najpovoljniji, najbrži i slično, a imaš aute u podnajmu od Taxi Zagreba... Meni ta priča ne drži vodu, jer negdje mora propuštati... U slučaju Tele2 curi na sve strane.
Wyks, hvala na potvrdi svega što sam rekao, drago mi je da i drugi imaju sličnih iskustava jer sam se pobojao da sam picajzla...
Lp Svima
Nicknino, nije bitno tko plaća, već kakva je usluga! I ti si malo pobrkao lončiće, ko i pokretač teme.
Bez brige, i tmobile i Vip sam u pojedinim razdobljima mobitelskog života sam plaćao, a uvijek su mi bile bitnije stvari kao kvaliteta signala, podrška, mogućnosti i poštivanje korisnika od cijene, koja je uvijek tu negdje kod svih.
A ne da trebam brinuti hoće li pojedini operater u određenom trenutku imati popunjene sve resurse, i hoće li moj signal ''proći''. Tele2 je jedna parazitska firma koja nema ni najmanje respekta prema svojim korisnicima, jer kako inače objasniti da ne koriste vlastitu infrastrukturu?? Ima se para za one debilne reklame s kvazimafijašima, a ne mogu postaviti svoje repetitore?
To kao da se kreneš bavit taksi-biznisom, reklamiraš se kako si najpovoljniji, najbrži i slično, a imaš aute u podnajmu od Taxi Zagreba... Meni ta priča ne drži vodu, jer negdje mora propuštati... U slučaju Tele2 curi na sve strane.
Wyks, hvala na potvrdi svega što sam rekao, drago mi je da i drugi imaju sličnih iskustava jer sam se pobojao da sam picajzla...
Lp Svima
Bas me zanima da si sam placas racune a ne tvoj sef dal bi pricao ovako.. ferrari je bolji od golfa ali ako ga stric kupi. inace je neisplativ.
E sad kad pricas o infrastrukturi ,imaj na umu da su t mobile i vip bili godinama na trzistu i uz dogovaranje cijena muzli svoje korisnike sa cijenama visestruko vecim nego u maticnim drzavama. Izgleda da nisi koristio mobitel na pocetku rada vipa i t mobile-a kada im je blago receno signal bio katastrofa.. Sad kad je proslo 15-ak godina normalno je da imaju dobre repetitore. Tele 2 je parazitska firma?? nemoj pricati gluposti izgleda da ne kuzis kako je t.mobile i vip godinama pljackao ljude i krao na fiktivnim pozivima, nepostojecim minutama i medusobnim dogovorima dok nije bilo trece konkurentske firme.. jos jedna stvar koju trakeljas je da tele 2 nema svoje repetitore.. lolcina!!!
ajd se malo raspitaj ili potrazi na netu prije nego napises takvu glupost. Tele 2 ima svoje repetitore i neprestano se siri, a do tad u nekim slucajevima di jos nemaju signala koristi signal t mobilea.
Ljudi, pa čovjek je dao konkretne podatke zašto smatra da je Vip bolji od Tele2.
A i istina je da je Tele2 već do sada morao moći izgraditi bolju mrežu vlastitih repetitora. Nisu oni više "novi" operater.
Činjenica je da Tele2 ide na kvantitetu, a ne na kvalitetu.
Dok su bili povoljni, bio sam na Tele2, no sada je i Vip vidio da ipak mora ići na veču količinu korisnika sa nešto povoljnijim cijenama (pretplata 50% jeftinija)
Zato sam sada prešao na Vip pretplatu i s tim sam zadovoljan. I za signal je imao pravo jer još nisam doživio da pukne veza, ili da je mreža nedostupna)
Jasno je da će uvijek biti akcija (i ove dnevne opcije bonbona nisu loše), no mislim da su sada svi operateri konačno shvatili da imaju konkurenciju, pa cu cijene sveli na RELATIVNO normalne!
Ja sam na T-mobileu, i relativno sam zadovoljan, jesu skupi ali šta ćeš.Imam iTarifu 150, dakle 150 minuta prema svim mrežama, 50 sms i gigu data prometa.Račun je sa svim naknadama oko 170 kuna, skupo, ali šta ću kada iTarifa 75 ima mizernih 150 MB prometa a ja često koristim tethering kada sam van kuće.
Imao sam i Vip i Tele2, Vip je tu negdje sa T-mobileom, ali Tele2 je uvijek kaskao po pitanju noviteta i tehnologija zbog čega sam mu dao cipelu.
Prepaid modeli naplate me više ne zadovoljavaju jer se moram opterećivati sa dodatnom nadoplatom za data pakete, i uopće, tlaka mi je stalno se opterećivati sa provjeravanjem "kredita na računu".Pa ti se desi da kada ti mob najviše treba nemaš "kuna na mobitelu".
Bezveze je uspoređivati koji je teleoperater u Hrvatskoj najbolji, termin primjeren našim teleoperaterima bi bio manje zlo.Svaki od te tri kompanije u Europskim zemljama daje puno povoljnije ponude nego kod nas, jer naše političare se da kupiti za šaku sitniša, pa onda peri deri po stanovništvu sa zelenaškim cijenama.No mi takve političare biramo na izborima, pa neka nas onda i deru, jer bolje nismo ni zaslužili.
Bas me zanima da si sam placas racune a ne tvoj sef dal bi pricao ovako.
E sad kad pricas o infrastrukturi ,imaj na umu da su t mobile i vip bili godinama na trzistu i uz dogovaranje cijena muzli svoje korisnike sa cijenama visestruko vecim nego u maticnim drzavama. Izgleda da nisi koristio mobitel na pocetku rada vipa i t mobile-a kada im je blago receno signal bio katastrofa.. Sad kad je proslo 15-ak godina normalno je da imaju dobre repetitore. Tele 2 je parazitska firma?? nemoj pricati gluposti izgleda da ne kuzis kako je t.mobile i vip godinama pljackao ljude i krao na fiktivnim pozivima, nepostojecim minutama i medusobnim dogovorima dok nije bilo trece konkurentske firme.. jos jedna stvar koju trakeljas je da tele 2 nema svoje repetitore.. lolcina!!!
ajd se malo raspitaj ili potrazi na netu prije nego napises takvu glupost. Tele 2 ima svoje repetitore i neprestano se siri, a do tad u nekim slucajevima di jos nemaju signala koristi signal t mobilea.
Mladiću, mobitel sam imao i koristio dok je 099 bio analogni, tj. išao preko radijskog signala (Benefon Dragon) Ti? Čisto sumnjam...
Što se tiče slabog signala u ta davna vremena - također sam vrlo dobro upućen i sjećam se jako dobro lovljenja slovenskih radijskih signala u Italiji, moleći Boga da mi ne crkne usluga dok ne pokupim sve naloge... Negdje kao i Tele2 danas, haha!
Druga stvar, tebi i svim ostalima koji su zapeli u balonu - nebitno je tko plaća, po tisućiti put. Smeće od usluge je smeće od usluge, pa plaćao i Kunta Kinte.
Treće, Tele2 je provider za osnovnoškolce i ljude koji prime dva poziva i pošalju pet poruka na dan, vjeruj mi sasvim sam mjerodavan za potvrditi da su im poslovni korisnici na zadnjem mjestu. Argumente za to pročitaj u mome prijašnjem postu, ako znaš čitati s razumijevanjem.
Što se tiče krađe para - i meni se znalo dogoditi da mi bon od 100 kn iscuri nakon pola dana (kao nisu skidali odmah po pozivu ili poruci nego ''na kraju dana''). No to ne znači da nisu evoluirali i postali najbolji provideri u Hrvatskoj, prvo VIP i T-mobile za njime. Kad bi svi gledali kao i ti nirtko se nikad ne bi maknuo s mjesta, u bilo kojem pogledu.
A treće - ja ti odgovaram argumentirano, ti vrijeđaš. Sve se pitam ne radiš li za nekoga koji se pita ''Zašto platiti više''??
Lp,
M.
ja otkad sam presao na tmobile puno mi je jeftinije! razlog: vip mi je doslovno uzimao novce sa racuna! uplatim bon od 50kn i sutradan imam 3kn! a nit poruke poslo nisam niti nist!
Bas me zanima da si sam placas racune a ne tvoj sef dal bi pricao ovako.
Mladiću, mobitel sam imao i koristio dok je 099 bio analogni, tj. išao preko radijskog signala (Benefon Dragon) Ti? Čisto sumnjam...
Što se tiče slabog signala u ta davna vremena - također sam vrlo dobro upućen i sjećam se jako dobro lovljenja slovenskih radijskih signala u Italiji, moleći Boga da mi ne crkne usluga dok ne pokupim sve naloge... Negdje kao i Tele2 danas, haha!
Druga stvar, tebi i svim ostalima koji su zapeli u balonu - nebitno je tko plaća, po tisućiti put. Smeće od usluge je smeće od usluge, pa plaćao i Kunta Kinte.
Treće, Tele2 je provider za osnovnoškolce i ljude koji prime dva poziva i pošalju pet poruka na dan, vjeruj mi sasvim sam mjerodavan za potvrditi da su im poslovni korisnici na zadnjem mjestu. Argumente za to pročitaj u mome prijašnjem postu, ako znaš čitati s razumijevanjem.
Što se tiče krađe para - i meni se znalo dogoditi da mi bon od 100 kn iscuri nakon pola dana (kao nisu skidali odmah po pozivu ili poruci nego ''na kraju dana''). No to ne znači da nisu evoluirali i postali najbolji provideri u Hrvatskoj, prvo VIP i T-mobile za njime. Kad bi svi gledali kao i ti nirtko se nikad ne bi maknuo s mjesta, u bilo kojem pogledu.
A treće - ja ti odgovaram argumentirano, ti vrijeđaš. Sve se pitam ne radiš li za nekoga koji se pita ''Zašto platiti više''??
Lp,
M.
Jao opet jedan stariji i koji je sve probao.. ja imam 31 godinu kolega i nikog ne vrijedam samo ti navodim da pricas gluposti. jer kako bi nazvao izjavu da tele2 nema svoje repetitore???? sad ili ne zelis priznat da si se zblamirao ili zato sto si stariji 2-3 god imas pravo pricat napamet i nas uvjeravat da smo mi svi djeca koja padaju na necije price... Samo ti placaj( u biti ne placas) skuplje i pricaj bajke. probao sam sve mreze i "mrezice"(tomato i bonbon) i tele 2 je najjeftiniji. tocka.
placao sam namete jer nije bilo konkurencije ali sad vise to ne moram i takvi kao ti me nece uvjeriti da je skuplje bolje samo zato sto imaju agente ugodnijeg glasa koji se javljaju na pozive korisnika.. sto ti fali u tele 2? ima i vise nego dovoljno tarifa da sve "poslovne tarife" u vipu i t-mobileu zaboravis. Popravili su se?? isuse.. nisu se oni popravili zato sto su sazrijeli nego je dosla konkurencija koja ima za ponuditi sasvim dovoljno.. Znas li da me, kad sam zatrazio prijnos broja u tele 2, t- mobileov agent nazvao i ponudio mi 10 000 bodova ako ostanem u mrezi?? a oni koji marljivo skupljaju bodove placajuci racune i boreci se da ih sakupe cim vise?? ti su onda nazalost prevareni kad se sakom i kapom ti bodovi mogu dijeliti.. sad ces ti meni rec da su se popravili. odavno su lovili u mutnom i dok god budu mogli u ovoj banana drzavi to ce i raditi.
i ne neradim za tele 2. imam puno bolji vlastiti posao u kojem sam sam sebi sef..
Pozdrav i Vama!!!
Ja sam na T-mobileu, i relativno sam zadovoljan, jesu skupi ali šta ćeš.Imam iTarifu 150, dakle 150 minuta prema svim mrežama, 50 sms i gigu data prometa.Račun je sa svim naknadama oko 170 kuna, skupo, ali šta ću kada iTarifa 75 ima mizernih 150 MB prometa a ja često koristim tethering kada sam van kuće.
...
A zašto onda nebi uzeo Vip-ovu tarifu sve za mene 250?
Plaćaš pretpatu 125 kn, a pogledaj kolko više toga dobiješ! (da ne radim sad reklamu)
Eto jedan primjer što konkurencija radi! - U ovome slučaju pobjednik je VIP.
Tele 2 me živcira jer svaku povoljnu tarifu uvjetuju mjesečnom potrošnjom od minimalno 100 kn. To jednostavno nije fer prema onima koji troše manje i za mene je to prije svega bezobrazno!
Bonbon je imao dnevni paket po cijeni od 7 kn, i tek kad je vidio da mu VIP uzima korisnike, snizio je taj isti paket na 3 kn. - isto bezobrazno... Ma svi su oni isti...