dakle društvo, zanima me kako staviti teletext na mobitel, također me zanima koji mobiteli podržavaju teletext te kako se zove taj program pomoću kojeg imate teletext na mobitelu.. ovo me zanima zato jer sam kladioničar i htio bi u svakom trenutku znati rezultate :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jao što si mi pomogao, nebi ovdje otvarao temu da sam na googlu našao svoje odgovore...
Pretpostavljam da želiš imat HRT-ov teletekst. Instaliraj na svoj mobitel (bilo koji) Operu Mini. U prostor za upisivanje linkova upiši teletekst.hrt.hr. To je to.
skinuo, ne mogu pokrenut ni na kompu ni na mobu.. možeš li mi reći s kojim programom da to otvorim? i koje mobiteli podržavaju tu aplikaciju ?
Pretpostavljam da želiš imat HRT-ov teletekst. Instaliraj na svoj mobitel (bilo koji) Operu Mini. U prostor za upisivanje linkova upiši teletekst.hrt.hr. To je to.
da želim hr. teletext.. ali ne preko interneta, jedan kolega s posla ima na mobitelu aplikaciju kojom pokrene teletext bez otvaranja opere ili ikakvog internet programa.. besplatno ima txt..
jel to vrijedi i za ostale programe ili?
skinuo, ne mogu pokrenut ni na kompu ni na mobu.. možeš li mi reći s kojim programom da to otvorim? i koje mobiteli podržavaju tu aplikaciju ?
pa pise ti da je za android mobitele
Ako ti mobitel ne podržava,onda ne možeš instalirati ali instalacija je vrlo jednostavna.
Samo skineš,odrediš mapu gdje će se prikazivati i otvoriš.
Ako ne radi,mobitel ti ne podržava.
da želim hr. teletext.. ali ne preko interneta, jedan kolega s posla ima na mobitelu aplikaciju kojom pokrene teletext bez otvaranja opere ili ikakvog internet programa.. besplatno ima txt..
Ako to ima na mobitelu, mora raditi preko interneta ( ne postoji drugi način), a to što je besplatno, možda ima tvrtkin telefon, pa mu ona plaća prenesene podatke.
Zvuci mi vrlo zanimljivo,ali je nemoguce da je besplatno.

Zvuci mi vrlo zanimljivo,ali je nemoguce da je besplatno.
Da, nemoguće, jer on da bi pokupio informacije najnovije, mora se spojiti na net, što naravno košta
Ja na iPhonu imam teletekst app HRTovu, koju je kreirao neki hrvat nemogu se sad točno sjetiti imena, i koja je besplatna u app store