Što se dogodilo sa seusers.com?

poruka: 6
|
čitano: 1.141
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

to mi je bila jedna od omiljnih stranica u vezi sony ericssona. odličan forum, baza svih firmwarea za sve modele sony ericssona i štošta drugo. ugl sve što treba za sony ericsson

i vidim već skoro 2 tjedna je offline, a sad je ni google ne prikazuje u rezultatima pretrage

jel zna tko što se dogodilo sa tom stranicom?

Atomska bubamara

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Što se dogodilo sa seusers.com?
jurluk kaže...

to mi je bila jedna od omiljnih stranica u vezi sony ericssona. odličan forum, baza svih firmwarea za sve modele sony ericssona i štošta drugo. ugl sve što treba za sony ericsson

i vidim već skoro 2 tjedna je offline, a sad je ni google ne prikazuje u rezultatima pretrage

jel zna tko što se dogodilo sa tom stranicom?

Jucer sam htio otvoriti istoimenu temu , ali sam sacekao da se mozda stranica ozivi ..

Pa sta joj jee ?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/tutorial-otkljucavanje-sony-ericsson-telefona/63771.aspx
15 godina

Na održavanju je. Uskoro (kroz nekoliko dana) bi trebala biti ponovno dostupna.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 17:01 (deadman).
16 godina
neaktivan
deadman kaže...

Na održavanju je. Uskoro (kroz nekoliko dana) bi trebala biti ponovno dostupna.

imaš neki link il nešto odakle si izvuko tu informaciju? :)

Atomska bubamara
15 godina

To sam pročitao na njihovom forumu prije jedno dva tjedna, ali sada je i forum nedostupan.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan

hehe. ja se sjetio pa probo tražit na fejsu i našao sam ih tamo.

5. kolovoza bili su na 70 %, a u srijedu su napisali da imaju nekih poteškoća i da će trebati malo više vremena od očekivanog

možete na njihovoj stranici pratit tijek nadogradnje :)

Atomska bubamara

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice