Šta odabrati od navedenih mobitela?

poruka: 9
|
čitano: 2.793
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

molio bih pomoć, ljudi koje se kuže :) ili onih koji imaju iskustva s navedenim mobitelima...znam da je o ovim modelima vec pisano na forumu i čitao sam njihove pojedinačne testove, ali me zanima njihovo međusobno uspoređivanje, odnosno koji bi mi bio najbolji:

1. HTC desire z
2. Huawei U8650 Black
3. Alcatel OT-990 Black
4. Samsung I5800 Galaxy 3 black
5. Samsung S5830 Galaxy Ace

svi modeli me kao polsovnog korinika dođu 1 kunu, surfanje mobom mi nije prioritet, nisam neki napredni korisnik u biti nisam jos nikad imao smart phone, ovo bi mi trebao biti prvi, htio bi model koji je najkompletniji i (mada je to tesko procjeniti) najbolji.........mozete ih rangirati (za slucaj da onog prvog vise ne bude na zalihi)

e da cuo sam da ovi ekrani osjetljivi na dodir brzo odu (upravio sam malo čačkao po frendicinom Sonyericssonu xperia x8 i totalno sam razočaran s ekranom), pa me toga malo strah, kakva su vas iskustva?

zahvaljujem na svakom dobronamjernom postu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jednostavnije? :)

13 HTC Desire Z
1 Huawei U8650 Black
0 Alcatel OT-990 Black
2 Samsung I5800 Galaxy 3 Black
1 Samsung S5830 Galaxy Ace
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 0:01 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Šta odabrati od navedenih mobitela?
GLAVATAR kaže...

molio bih pomoć, ljudi koje se kuže :) ili onih koji imaju iskustva s navedenim mobitelima...znam da je o ovim modelima vec pisano na forumu i čitao sam njihove pojedinačne testove, ali me zanima njihovo međusobno uspoređivanje, odnosno koji bi mi bio najbolji:

1. HTC desire z
2. Huawei U8650 Black
3. Alcatel OT-990 Black
4. Samsung I5800 Galaxy 3 black
5. Samsung S5830 Galaxy Ace

svi modeli me kao polsovnog korinika dođu 1 kunu, surfanje mobom mi nije prioritet, nisam neki napredni korisnik u biti nisam jos nikad imao smart phone, ovo bi mi trebao biti prvi, htio bi model koji je najkompletniji i (mada je to tesko procjeniti) najbolji.........mozete ih rangirati (za slucaj da onog prvog vise ne bude na zalihi)

e da cuo sam da ovi ekrani osjetljivi na dodir brzo odu (upravio sam malo čačkao po frendicinom Sonyericssonu xperia x8 i totalno sam razočaran s ekranom), pa me toga malo strah, kakva su vas iskustva?

zahvaljujem na svakom dobronamjernom postu

nijedan mobitel od navedenih nisam imao prilike isprobati, al eto srce mi puce na dva dijela kad sam ovo procitao. 

ja imam corby eto vec dvije godine, ako ne i vise, i ekran mu je sasvim u redu. stovise, savrsen je, osim jedne male ogrebotine, nista vise. tko god da ti je ovo rekao pljusni mu samar od mene

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
14 godina

Samsung Galaxy 3 (I5800) mobitel predobar, super cijena! 
Još kada staviš ROM pa leti! :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako mozes birat izmedju navedenih mobitela onda Desire Z bez ikakve konkurencije pa onda Galaxy Ace

Nije istina da ekrani odu osim ako se ne padne i razbije se.{#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Desire Z {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

5.  {#}

Zaba Davi Rodu
14 godina
neaktivan

navodno ako ti mobitel ispadne mozes se pozdraviti s ekranom na dodir, isitina?......nisam neka šeprtlja, ali mi je dosada svaki mob koji sam imao ispao iz ruke bar jedno 5-6 puta

@ staljin

nazalost ne mogu te poslusati, htio sam udariti šamar frendu koji mi je to rekao, ali nisam jer je jači od mene :)

jel možete malo elaborirat (ne sad do besvijesti) zasto mislite da je određeni model bolji od drugog?  to bi mi puno pomoglo u odluci...

dosta njih mi kaze da uzmem htc, da li neko ima iskustva s njim? njemu se navodno brzo rasklima tipkovnica, pa sama onda ispada, a to mi je strasno iritantno (inace ne volim klizne mobitele, ali bi pregrmio i to ako je sve ostalo bolje od navedenih)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 17:05 (GLAVATAR).
14 godina
neaktivan

a jeste se pretrgli od postanja.....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice