Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 741.245
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony Xperia S

znaci kupio sam xperiu sl prije mjesec dana. mobitel je sam po sebi odlican, ali baterija je jako losa. stalno pazim da mi je sve ugaseno (wifi, 3g, bluetooth, locations...). brightness mi je na nekih 35%. ali i dalje je baterija jako slaba. znaci koristim messenger mozda sat vremena i baterija ode sa 100% na 70%. WTF??

cim sam dobio mobitel, prvo sto sam napravio je update ga na jelly bean 4.1.2 prek pc companion. jel ima mozda neki custom update koji ce poboljsati bateriju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
brisac kaže...

znaci kupio sam xperiu sl prije mjesec dana. mobitel je sam po sebi odlican, ali baterija je jako losa. stalno pazim da mi je sve ugaseno (wifi, 3g, bluetooth, locations...). brightness mi je na nekih 35%. ali i dalje je baterija jako slaba. znaci koristim messenger mozda sat vremena i baterija ode sa 100% na 70%. WTF??

cim sam dobio mobitel, prvo sto sam napravio je update ga na jelly bean 4.1.2 prek pc companion. jel ima mozda neki custom update koji ce poboljsati bateriju?

Pa ako si na mobilnom internetu onda to nije ništa čudno. Neznam što bi htio

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina

pa da, ali bas toliko??

13 godina
odjavljen
Sony Xperia S

Meni je baterija katastrofa, a nemam nikakvih appova, brightness na 40, 3g off, wifi po potrebi jer je mob večinom u kuči....

Imate kakav savjet ? Več mi ga je dosta, iskreno razmišljam da ju prodam za 1500 kn i kupim si iPhone 4S!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

tocno to.. nekima se potrefi da imaju dobru bateriju, a nekima ne... sranje, bas sranje

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Meni baterija još duže drži od kako je gore JB. Wi-Fi stalno upaljen, 3G stalno upaljen i imam uključen Extended Standby Mode (i najvjerojatnije u tome je kvaka zašto mi doliko izdrži). Je da sam imao neki problema pod zadnje na ICS s baterijom, ali to se riješilo i samo se nadam da se ne ponovi. :)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Ovako imam sony xperiu s i kad se ja s nekim razgovaram ja njega sve cujem ali kad ja pricam on mene ne cuje...dal je tu problem mikrofon ili??

Moze pomoc?

12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
zanimatelj kaže...

Ovako imam sony xperiu s i kad se ja s nekim razgovaram ja njega sve cujem ali kad ja pricam on mene ne cuje...dal je tu problem mikrofon ili??

Moze pomoc?

E upravo se to meni prije dogodilo dok sam bio na sluzbenom jelly bean od sonya i problem nije u mikrofonu nego neki bug al meni je problem rjesen restartiranjem moba kad se to desi 

Na kojoj si verziji firmwarea

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozzić ekipa, imam pitanje.. Evo desilo se da nam je stradao mobitel, muz se zavlacio ispod nekog auta a mob je bio u djepu bez zaštite, vjerovatno je display prislonio uz neki kamenčić i on je pukao, tj rascvjetao se..  Mob reagira ali bi sad to trebalo promjeniti, sto je najbezbolnija opcija? Garanciju ima ali mu to ne bi priznali. Dali je netko kupovao i mjenjao display???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

Pozzić ekipa, imam pitanje.. Evo desilo se da nam je stradao mobitel, muz se zavlacio ispod nekog auta a mob je bio u djepu bez zaštite, vjerovatno je display prislonio uz neki kamenčić i on je pukao, tj rascvjetao se..  Mob reagira ali bi sad to trebalo promjeniti, sto je najbezbolnija opcija? Garanciju ima ali mu to ne bi priznali. Dali je netko kupovao i mjenjao display???

Da bi promjenio display potrebno je promjeniti i touch screen koji su skupa sljepljeni a nemoguce je samo jedno promijeniti.A ta zamjena ekrana izade oko 1200kn pa se bas i neisplati

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
zanimatelj kaže...
zanimatelj kaže...

Moze pomoc?

E upravo se to meni prije dogodilo dok sam bio na sluzbenom jelly bean od sonya i problem nije u mikrofonu nego neki bug al meni je problem rjesen restartiranjem moba kad se to desi 

Evo ovdje ti je sve...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 14:33 (zanimatelj).
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Usput sam zaboravio navesti da kad se razgovaram s nekim neko me cuje samo prvu rijec a dalje kaze da je samo tisina...to sa zvucnikom mi se je pocelo javljat prije kojih 3 dana...molim vas pomoziteeee...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 14:43 (zanimatelj).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Usput sam zaboravio navesti da kad se razgovaram s nekim neko me cuje samo prvu rijec a dalje kaze da je samo tisina...to sa zvucnikom mi se je pocelo javljat prije kojih 3 dana...molim vas pomoziteeee...

Kad nadogradis na 211 zadnji update sve ce radit

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jer mogu preko moba?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ako idem na "resetiranje postavki" jer bi taj problem bio rijesen?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Ako idem na "resetiranje postavki" jer bi taj problem bio rijesen?

Mozda,probaj al cisto sumnjam nadogradi ga preko pc companion

16 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
zanimatelj kaže...
zanimatelj kaže...

Moze pomoc?

I meni se to ponekad događa. Ili ja ne čujem, ili mene netko ne čuje, kako kad. Uglavnom onda to tak bude cijeli dan, sutra je opet sve ok. Izluđuje fakat. Ipak, mislim da je to hardwareski jer sam znao u takvim razgovorima eksperimentirat pa malo jače stiskat po poklopcu, na kratko bi se zvuk vratio pa opet nestao. Meni to zvuči kao ošo kontakt.

dzodzoista doista
12 godina
neaktivan

Bog jeli jos uvik prodajes xperiu s ? ja sam zainteresirana i u Zd san

12 godina
neaktivan
pinky22 kaže...

Bog jeli jos uvik prodajes xperiu s ? ja sam zainteresirana i u Zd san

Tko?

13 godina
neaktivan

Evo sad spojim svoje govno na komp, upalim PC i nema patch fixa.... ahh, barem nemam vaše probleme...:/

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
16 godina
ExStazy kaže...

Evo sad spojim svoje govno na komp, upalim PC i nema patch fixa.... ahh, barem nemam vaše probleme...:/

oh, čekam ga i ja odavno, bar da ovi hebeni gps srede mamicu im!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ima li netko iskustva sa zamjenom baterije, jel potrebno sve vijke skinuti ili samo ona 4 prva

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Phantom_RI kaže...

Meni je baterija katastrofa, a nemam nikakvih appova, brightness na 40, 3g off, wifi po potrebi jer je mob večinom u kuči....

Imate kakav savjet ? Več mi ga je dosta, iskreno razmišljam da ju prodam za 1500 kn i kupim si iPhone 4S!

Ja sam svoj SL prodao za 1500 u 3. mj...koristen mj dana bez traga. Prava cijena bi sada bila 1200.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71-GalaxyY-NokiaE72
13 godina
neaktivan

E ljudi treba mi neka app za lociranje lost phonea, tj. ako ga izgubim il ga netko khm, ukrade, da ga mogu nać. I dal postoji neka da nije potreban internet upaljen da ga nadješ (kao remote control neš idk)?

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
12 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

E ljudi treba mi neka app za lociranje lost phonea, tj. ako ga izgubim il ga netko khm, ukrade, da ga mogu nać. I dal postoji neka da nije potreban internet upaljen da ga nadješ (kao remote control neš idk)?

Neznam kako se tocno zove al uglavnom upise se imei broj i onda locira mobitel

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

bog ljudi, moze mi netko reci kako se krecu cijene koristenog uređaja otprilike? i ima li netko ovdje da trenutno prodaje

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...

bog ljudi, moze mi netko reci kako se krecu cijene koristenog uređaja otprilike? i ima li netko ovdje da trenutno prodaje

hvala unaprijed

Prodajem ja al skupo ce ti biti

12 godina
protjeran
luka.miskovic kaže...

hvala unaprijed

Imas Xperie Z za 2400kn nove zapakirane sa jamstvom od 24mj. Xperia S rabljena ne smije kostati vise od 1300kn.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71-GalaxyY-NokiaE72
14 godina
Matijasever kaže...
luka.miskovic kaže...

hvala unaprijed

Imas Xperie Z za 2400kn nove zapakirane sa jamstvom od 24mj. Xperia S rabljena ne smije kostati vise od 1300kn.

Jel mi možes poslat linkove od tih Xperia Z ako nije problem ? Uzeo bi odmah danas. Unaprijed hvala {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 11:05 (nanek).
12 godina
protjeran
nanek kaže...
Matijasever kaže...
luka.miskovic kaže...

hvala unaprijed

Jel mi možes poslat linkove od tih Xperia Z ako nije problem ? Uzeo bi odmah danas. Unaprijed hvala {#}

http://www.njuskalo.hr/sony-mobiteli/sony-xperia-z-garancijom-racunom-oglas-8680201 To bi valjalo vidjeti osobno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice