Evo slike
Jel pomaze sta ovaj battery guru ?
Sve uredno slijedim i pokusavam preko flashtoola, al jednostavno nece :(
Dali ti ga prepoznaje u flash toolu. Mora ti napisati koji je mob spojen i koju verziju softwera trenutno imaš na njemu.
Mora ti biti uključena opcija u settingsima "mogućnost za razvojne programe". Ako sve to imaš nevidim razlog da neće.
Javi kakvu ti grešku baca, screen shot
ja sam isto tako bez ikakvih problema a i pogledaj na youtubu i bit ce ti jasnije
gdje ti je tocno zapelo
Krenuo je i novi JB update sa fixovima za postojece bugove.
http://www.xperiablog.net/2013/06/11/new-jelly-bean-update-landing-for-xperia-ssl-and-xperia-acro-s-owners-6-2-b-0-211/
napisat cu vam sutra gdje sam tocno zapeo, radim cijeli dan pa ne stignem bas previse se igrati oko toga, btw sve mi je ukljuceno u flashtoolu mi ne neda opciju xperia z kako je na slikama i kad ga krenem flashat zgasim mob drzim tipku za stisavanje kad ukljucujem usb i tu prestaje, negdje sam procitao da treba siva lampica svijetliti meni je ili crvena ili zelena...
E hvala svima, uspio sam.. Odlicno... Bitno da je sluzbeni software da zadrzim garanciju..
jesam ti reko 
Pa moram reći da da, u stand by-u troši malo više nego uobičajeno, ali zato možeš biti na netu duže, gledati filmove, ustvari bilo što kad je ekran upaljen, 15-20 % duže mi traje.
jesam ti reko 
E hvala puno, spasilo me hehe :)
napisat cu vam sutra gdje sam tocno zapeo, radim cijeli dan pa ne stignem bas previse se igrati oko toga, btw sve mi je ukljuceno u flashtoolu mi ne neda opciju xperia z kako je na slikama i kad ga krenem flashat zgasim mob drzim tipku za stisavanje kad ukljucujem usb i tu prestaje, negdje sam procitao da treba siva lampica svijetliti meni je ili crvena ili zelena...
mora ti biti zelena i neides fastmode nego prvo flashmode
Jel zna netko, oće riješit Messenger bug?
Evo ja san primjetija da gps ne radi prvi pravi bug od JB zasad, ionako dolazi fix ubrzo
FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moja Xperia kupljena u T-Mobileu još nije dobila update.
Mislim da ću se i ja morati poslužiti Flashtoolom...
Ja sam također na T-mobileovoj mreži te nisam dobio update.
Sve je u redu dok ne moram gasit mob i spojiti ga drzeci tipku dole i ukljuciti usb
onda mi pise: device connected in flash mode
device disconnected
device connected with usb debugging off
for 2011 device line, be sure you are not in MTP mode
i tu prestaje ...
Sve je u redu dok ne moram gasit mob i spojiti ga drzeci tipku dole i ukljuciti usb
device disconnected
i tu prestaje ...
znaci kad odes flashmod ono prvo i odaberes jelly bean datoteku i odes ok ,nemoj odma spojit mob s usb-om nego cekaj dok ti neizbaci na ekranu sliku da spojis mob s kompom
E moze samo pitanje.. Koja je razlika izmedju JB world i central europe? Koliko vidim drugaciji su neki programi.. Jel samo to ili ima jos nesto?
device disconnected
i tu prestaje ...
Možda ti je tu problem. Uključi usb debugging
ukljucen je...
E moze samo pitanje.. Koja je razlika izmedju JB world i central europe? Koliko vidim drugaciji su neki programi.. Jel samo to ili ima jos nesto?
nema nikakve razlike
poz drustvo.
imam problem sa xperiom S,poruke mi mnogo kasne,kad neko pokusa da me pozove javlja mu da sam nedostupan a inace signal je pun,normalno ulazim na net preko mobilnih podataka itd. Stvarno ne znam u cemu moze da bude problem,mozda je do uredjaja?
svaka pomoc je dobrodosla :D hvala unapred !
koji je najbolji rom za xp. s da si stavim al bitno mi je da sve radi
freddie jel se mozda razumes u lg ku 990i
moze li mi neko pomoci oko lg ku 990i,znaci kad udjem na yu tube nemogu nista da pokrenem tj da gledam neki klip ili pjesmu,samo mi pise neuspjelo
Kakve veze ima taj telefon sa ovom temom??? 
Pomazite,neznam šta da radim,znači nakon 10 dana odem u tele2 centar da vidim jel mi se vratio mob s garanije(vanjski zvucnik mi krcio) i desi mi se neviđeno,na papiru mi piše da je odbijeno jamstvo kao jer su utvrdili da mobitel ima vlagu i da to nepriznaju i ja otvorim zadnji poklopac i vidim da nista nisu ni otvarali da vide u cem je kvar. STA SAD DA IM PONOVNO POŠALJEM i koliko košta popravak u nekoj trgovini
Pomazite,neznam šta da radim,znači nakon 10 dana odem u tele2 centar da vidim jel mi se vratio mob s garanije(vanjski zvucnik mi krcio) i desi mi se neviđeno,na papiru mi piše da je odbijeno jamstvo kao jer su utvrdili da mobitel ima vlagu i da to nepriznaju i ja otvorim zadnji poklopac i vidim da nista nisu ni otvarali da vide u cem je kvar. STA SAD DA IM PONOVNO POŠALJEM i koliko košta popravak u nekoj trgovini
Kako znaš da nisu otvarali?
Ako znaš da jesu, trebao si im to reći...vlagu ne možeš vidit da mobitel pogledaš onako 5 sekundi preko ku*ca.
Eto samo zelim podijeliti s vama da sam jako zadovoljan sa svojom Xperia S....