Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 749.922
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony Xperia S
explorer 4 kaže...
Wohoo, preko 4h screen on, zadovoljan itekako. Sat vremena prezentaciju gledao, sat facebook, net i tako, pol ure poziva. Dosta toga, ali odlično izdrža.
Evo slike

Jel pomaze sta ovaj battery guru ?

14 godina
neaktivan
Zikva kaže...

Sve uredno slijedim i pokusavam preko flashtoola, al jednostavno nece  :(

Dali ti ga prepoznaje u flash toolu. Mora ti napisati koji je mob spojen i koju verziju softwera trenutno imaš na njemu.

Mora ti biti uključena opcija u settingsima "mogućnost za razvojne programe". Ako sve to imaš nevidim razlog da neće.

Javi kakvu ti grešku baca, screen shot

12 godina
neaktivan
Zikva kaže...

ja sam isto tako bez ikakvih problema a i pogledaj na youtubu i bit ce ti jasnije

12 godina
neaktivan
Zikva kaže...

gdje ti je tocno zapelo

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 21:20 (VILLA18900).
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

napisat cu vam sutra gdje sam tocno zapeo, radim cijeli dan pa ne stignem bas previse se igrati oko toga, btw sve mi je ukljuceno u flashtoolu mi ne neda opciju xperia z kako je na slikama i kad ga krenem flashat zgasim mob drzim tipku za stisavanje kad ukljucujem usb i tu prestaje, negdje sam procitao da treba siva lampica svijetliti meni je ili crvena ili zelena...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Citam kako su svi bugovi ostali poput laga kod 1080p snimanja i ostalog, navodno je popravljen samo bug sa WiFi-jem kojeg nisam ni imao te neki bug sa GPS-om. Link

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

E hvala svima, uspio sam.. Odlicno... Bitno da je sluzbeni software da zadrzim garanciju..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
Wohoo, preko 4h screen on, zadovoljan itekako. Sat vremena prezentaciju gledao, sat facebook, net i tako, pol ure poziva. Dosta toga, ali odlično izdrža.
Evo slike

jesam ti reko {#}

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
nanek kaže...
explorer 4 kaže...
Evo slike

Jel pomaze sta ovaj battery guru ?

Pa moram reći da da, u stand by-u troši malo više nego uobičajeno, ali zato možeš biti na netu duže, gledati filmove, ustvari bilo što kad je ekran upaljen, 15-20 % duže mi traje.

mtopol kaže...
explorer 4 kaže...
Evo slike

jesam ti reko {#}

E hvala puno, spasilo me hehe :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
12 godina
neaktivan
Zikva kaže...

napisat cu vam sutra gdje sam tocno zapeo, radim cijeli dan pa ne stignem bas previse se igrati oko toga, btw sve mi je ukljuceno u flashtoolu mi ne neda opciju xperia z kako je na slikama i kad ga krenem flashat zgasim mob drzim tipku za stisavanje kad ukljucujem usb i tu prestaje, negdje sam procitao da treba siva lampica svijetliti meni je ili crvena ili zelena...

mora ti biti zelena i neides fastmode nego prvo flashmode

13 godina
neaktivan

Jel zna netko, oće riješit Messenger bug?

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
17 godina
Sony Xperia S

Evo ja san primjetija da gps ne radi prvi pravi bug od JB zasad, ionako dolazi fix ubrzo

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S

Moja Xperia kupljena u T-Mobileu još nije dobila update. {#} Mislim da ću se i ja morati poslužiti Flashtoolom...

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja sam također na T-mobileovoj mreži te nisam dobio update.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sve je u redu dok ne moram gasit mob i spojiti ga drzeci tipku dole i ukljuciti usb

onda mi pise: device connected in flash mode

device disconnected

device connected with usb debugging off

for 2011 device line, be sure you are not in MTP mode

i tu prestaje ...

12 godina
neaktivan
Zikva kaže...

Sve je u redu dok ne moram gasit mob i spojiti ga drzeci tipku dole i ukljuciti usb

device disconnected

i tu prestaje ...

znaci kad odes flashmod ono prvo i odaberes jelly bean datoteku i odes ok ,nemoj odma spojit mob s usb-om nego cekaj dok ti neizbaci na ekranu sliku da spojis mob s kompom

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

E moze samo pitanje.. Koja je razlika izmedju JB world i central europe? Koliko vidim drugaciji su neki programi.. Jel samo to ili ima jos nesto?

0 0 hvala 0
17 godina
Zikva kaže...

device disconnected

i tu prestaje ...

Možda ti je tu problem. Uključi usb debugging

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

ukljucen je...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lfbo kaže...

E moze samo pitanje.. Koja je razlika izmedju JB world i central europe? Koliko vidim drugaciji su neki programi.. Jel samo to ili ima jos nesto?

nema nikakve razlike

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

poz drustvo.
imam problem sa xperiom S,poruke mi mnogo kasne,kad neko pokusa da me pozove javlja mu da sam nedostupan a inace signal je pun,normalno ulazim na net preko mobilnih podataka itd. Stvarno ne znam u cemu moze da bude problem,mozda je do uredjaja?
svaka pomoc je dobrodosla :D hvala unapred ! 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

koji je najbolji rom za xp. s da si stavim al bitno mi je da sve radi

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

freddie jel se mozda razumes u lg ku 990i{#}

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

moze li mi neko pomoci oko lg ku 990i,znaci kad udjem na yu tube nemogu nista da pokrenem tj da gledam neki klip ili pjesmu,samo mi pise neuspjelo

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kakve veze ima taj telefon sa ovom temom??? {#}

The future is Fusion - AMD
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pomazite,neznam šta da radim,znači nakon 10 dana odem u tele2 centar da vidim jel mi se vratio mob s garanije(vanjski zvucnik mi krcio) i desi mi se neviđeno,na papiru mi piše da je odbijeno jamstvo kao jer su utvrdili da mobitel ima vlagu i da to nepriznaju i ja otvorim zadnji poklopac i vidim da nista nisu ni otvarali da vide u cem je kvar. STA SAD DA IM PONOVNO POŠALJEM i koliko košta popravak u nekoj trgovini

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...

Pomazite,neznam šta da radim,znači nakon 10 dana odem u tele2 centar da vidim jel mi se vratio mob s garanije(vanjski zvucnik mi krcio) i desi mi se neviđeno,na papiru mi piše da je odbijeno jamstvo kao jer su utvrdili da mobitel ima vlagu i da to nepriznaju i ja otvorim zadnji poklopac i vidim da nista nisu ni otvarali da vide u cem je kvar. STA SAD DA IM PONOVNO POŠALJEM i koliko košta popravak u nekoj trgovini

Kako znaš da nisu otvarali?

Ako znaš da jesu, trebao si im to reći...vlagu ne možeš vidit da mobitel pogledaš onako 5 sekundi preko ku*ca.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
Od kad su počele ove vrućine mobitel je totalno ne funkcionalan ekran je požurio na svim kutovima, i grije više nego sunce, negdje sam vidio da garancija pokriva požutjele ekrane i da je to mana prvih Xperia s, kolko je uopće tele2 davao garanciju na ove mobitele imam jedan papir na kojem piše 12mj i neki papirić na kojem piše dodatnih 12mj papirić izgleda ko da je isprintan...
15 godina
Sony Xperia S

Eto samo zelim podijeliti s vama da sam jako zadovoljan sa svojom Xperia S....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice