Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.351
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S

Koji je zadnji update za xperiu s,4.2.2?

Zar nebi trebo imat barem update na 4.1.2?novi sam u android svijetu pa pitam,imam ga 1. put.

17 godina
vlatko kaže...

Zar nebi trebo imat barem update na 4.1.2?novi sam u android svijetu pa pitam,imam ga 1. put.

4.1.2.

mis da ni nećemo doć na 4.2.2.

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Dakle, situacija je sljedeća. :D

Pozitivno (plus prigovori)

- fluidnije no prije, ali ipak se dogodi da zatrza kod prelaska na screen sa widgetima za kalendar i vremensku prognozu

- google now za mene highlight (sad napokon mogu biti totalna budala na ulici i pri tome uživati jer pričam s mobitelom)

- notification bar super, jedino fali mogućnost dodavanja "togglesa", hoćem lampu i tako to (ili ja ne znam)

- lock screen, no bilo bi dobro da recimo na njemu mogu vidjeti i dio poruke koje još nisam pročitao

- tipka za fotografiranje i snimanje su jedna pored druge

- mogućnost izbacivanja i dodavanja "zaslona" je dočekana s pljeskom

- kalendar widget napokon pokazuje sve što se nalazi zabilježeno u kalendaru

Suzdržan

- small apps

- sveukupni estetski dojam je mogao biti pinkicu skladniji

Negativno

- nema Stamina mode (wannabe stamina mode ne priznajem)

- masakar od štekanja pri snimanju fullHD-a

- fotke i dalje jednako zamuljane kao prije (Paint u kompu je imao bolju kompresiju od ovoga prije 10 godina)

- istini za volju, zna nekad zatrzat onako random i bez previše razloga

- dogodila mi se BUGČINA a ne bug prilikom jednog poziva (prilažem fotku)

Zaključak

Sviđam! Mobitel se preporodio, stvari za sada funkcioniraju, a s vremenom ću vidjeti što će još iskrsnuti. I naravno, više ne polažem nade da će se u Sonyu sjetiti da bi nam trebali barem ispeglati bugove na koje ćemo nabasati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 15:13 (Zweki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
vlatko kaže...

4.1.2.

A zasto mi onda ne ponudi update na 4.1.2,kako mi može bit zadnji update 4.0.4?

EDIT:sad vidim da je 4.1.2 zadnji update,zabrijo sam da je 4.2.2 zadnji.

Znaci moram čekat da mi dođe update 4.1.2.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 16:04 (vlatko).
17 godina
vlatko kaže...
Makić kaže...
vlatko kaže...

4.1.2.

a pričekaj par dana, nikad se nije dogoilo da svima dođe u isti dan.. strpljenja malo kad smo mogli čekat godinu dana na ovo :P

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
14 godina
neaktivan
vlatko kaže...
Makić kaže...
vlatko kaže...

4.1.2.

Gle ako ne zelis cekat , napravi isto sto sam i ja , 

http://www.xperiablog.net/forum/resources/xperia-s_lt26i_6-2-b-0-200_central-europe_generic.104/

evo tu imas sve samo se moras registrirat , skinuti flash tool i jelly bean koji ti je gore u vrhu i pratit upute :)

Evo ti tu i video da ti bude laske ako zelis :)

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Meni se zasada sviđa JB iako mislim da su to mogli još bolje ispolirati s obzirom na to koliko su vremena imali i da se trebao pojaviti bez ikakvih bugova. Već su ljudi naveli pluseve i minuse pa ih neću ja navoditi, ali  imam 2 problema. Prvi je to da mi Facebook messenger više ne daje obavijesti da mi je stigla poruka(ne svijetli mi ona mala lapica gore lijevo) iako sam ja namjestio i u postavkama messengera i u postavkama mobitela da mi prikaže obavijesti, a drugi je problem što mi ne radi google now {#}. Nema ga u postavkama tražilice,a kad stavim widget piše da nije dostupan u mojoj zemlji, kako da ga onda aktiviram? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Znaci rekli smo da ce se slike same pojaviti nakon nekog vremena, jer trenutno mi nema ni jedne slike. {#}

Edit: Vratilo se nakon restarta {#}

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 0:32 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jackal kaže...

Meni se zasada sviđa JB iako mislim da su to mogli još bolje ispolirati s obzirom na to koliko su vremena imali i da se trebao pojaviti bez ikakvih bugova. Već su ljudi naveli pluseve i minuse pa ih neću ja navoditi, ali  imam 2 problema. Prvi je to da mi Facebook messenger više ne daje obavijesti da mi je stigla poruka(ne svijetli mi ona mala lapica gore lijevo) iako sam ja namjestio i u postavkama messengera i u postavkama mobitela da mi prikaže obavijesti, a drugi je problem što mi ne radi google now {#}. Nema ga u postavkama tražilice,a kad stavim widget piše da nije dostupan u mojoj zemlji, kako da ga onda aktiviram? 

Ne znam da li je to do postavke jezika u mobitelu, ali kod mene je mob na engleskom i da bi glas u google now funkcionirao treba u postavkama istoga podesiti engleski US, inače ako je recimo engleski generic onda niti priča, a ne možeš ga ni aktivirati tako da kažeš "google". Ne znam da li će ti ovo pomoći, ali pokušaj. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 0:32 (Zweki).
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Neznam ekipa kako ste vi zadovoljni s updateom, ali meni je i više nego dobar.

Mob fino radi i bez trzanja, baterija mi stvarno dosta duže traje. Sad imam 2h screen on i još 48% baterije što je odlično.

Ali našao sam nekoliko mana. Već spomenuti Full HD video stvarno šteka, to trebaju šta prije zakrpat. A drugo je to što više ne možeš nijednom aplikacijom ugasit ekran, nego moram gore tipku pritiskat. Zaključa se mob kad stisneš tu aplikaciju lock ali se onda lockscreen upali haha..bug nekakav očito.

Netko je spomenuo brzo trošenje baterije preko noći. Danas sam spavao oko 9 sati, i potrošio mi je 4% baterije što mislim da nije puno.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Mob fino radi i bez trzanja, baterija mi stvarno dosta duže traje. Sad imam 2h screen on i još 48% baterije što je odlično.

Ali našao sam nekoliko mana. Već spomenuti Full HD video stvarno šteka, to trebaju šta prije zakrpat. A drugo je to što više ne možeš nijednom aplikacijom ugasit ekran, nego moram gore tipku pritiskat. Zaključa se mob kad stisneš tu aplikaciju lock ali se onda lockscreen upali haha..bug nekakav očito.

Netko je spomenuo brzo trošenje baterije preko noći. Danas sam spavao oko 9 sati, i potrošio mi je 4% baterije što mislim da nije puno.

Meni se čeini da mi se baterija nešto brže prazni i sporije puni nego prije ali to je čisto subjektivno. Zweki hvlaa na pomoći za google now,sad radi {#}. Samo ako bi mi još netko mogao pomoći oko f. messengera, probao sam ponovo instalirati aplikaciju, omogućio sam da me obaijesti kad mi dođe poruka ali on i dalje ne javlja.

17 godina
neaktivan
Jackal kaže...
explorer 4 kaže...

Meni se čeini da mi se baterija nešto brže prazni i sporije puni nego prije ali to je čisto subjektivno. Zweki hvlaa na pomoći za google now,sad radi {#}. Samo ako bi mi još netko mogao pomoći oko f. messengera, probao sam ponovo instalirati aplikaciju, omogućio sam da me obaijesti kad mi dođe poruka ali on i dalje ne javlja.

Sta se tice FB, skini si ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol&hl=hr , puno bolje da ti svjetli prozirna traka nego lampica

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ne radi ta aplikacija za JB.  Note: This app does currently NOT work on Xperia S with Android 4.1!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jackal kaže...

Ne radi ta aplikacija za JB.  Note: This app does currently NOT work on Xperia S with Android 4.1!

neznam onda, jbg

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
Jackal kaže...
explorer 4 kaže...

Meni messenger radi odlično,imam upaljen stalno mobilne podatke i kad mi dođe poruka onda mi počne svijetlit zeleno i sve ok..Nezz zašto tebi ne radi,daj probaj isključit i uključit ponovno u postavkama..

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

I kod mene su upaljeni mobilni podaci stalno, za sms poruku, viber mi radi ali za messenger ne i to me iritira jer se sa dosta ljudi dopisujem preko messengera. Probao sam u postavkama isključit i uključit ali ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
Jackal kaže...
explorer 4 kaže...

Meni messenger radi odlično,imam upaljen stalno mobilne podatke i kad mi dođe poruka onda mi počne svijetlit zeleno i sve ok..Nezz zašto tebi ne radi,daj probaj isključit i uključit ponovno u postavkama..

A da pogledas u opcijama messengera jel ti u notifikacijama upaljeno da svijetli kad dode poruka ...

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Je, označeno je da mi svijetli kada dođe poruka i u postavkama messengera i u postavkama moba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jackal kaže...

Je, označeno je da mi svijetli kada dođe poruka i u postavkama messengera i u postavkama moba.

daj pogledaj još u postavkama-zaslon i stavku Uključ i isključ žar za obavijesti.

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

U postavkama moba je uključena ta lampica, tak da stvarno više neznam šta bi napravio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Meni se nadogradnjom na jelly bean događa da mi neradi tipka za pojačavanje zvuka i onda kad restartiram sve normalno radi.Isto mi je na xperia p da mi zvučnik neradi sve dok ne restartiram.Na ics je sve normalno radilo.

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

Nakon službene nadogradnje na Jelly Bean, baterija mi je sa 50ak% na 0% spala u roku 2 sata. {#}

To nešto treba tako ili...?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nevalja ti baterija il ju isprazni do kraja i puni cijelu noc,men s jelly bean duplo duže traje
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Gdje trebam isključiti vibraciju za notifikacije jer imao sam isključenu vibraciju za poziv i za notifikacije (generalno sve), i za poziv ne vibrira (niti želim), ali vibrira za notifikacije (SMS, FB, mail itd.). Kako da to ubijem? :)

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
VILLA18900 kaže...
Nevalja ti baterija il ju isprazni do kraja i puni cijelu noc,men s jelly bean duplo duže traje

Primijetio sam da mi konstantno HSDP veza radi, neprekidno. 9,86kb/s vuče. ???

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Bome ni moja baterija nije u najboljoj funkciji, jutros skinut sa punjaca sad je ba 66% a nisam ga niti koristila, 3 x se ugasio sam tj pustla sam bateriju da se isprazni al nikakve koristi :((

Ostalo mi se svidja, poprilicno dobar mob kakav je bio..posebno kamera tj izostravanje slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sami po sebi podatci vuku baterije, posebno ako si u moving u nekoj vuko*ebini di je slab signal. Vjerovatno ti je i još nešto upaljeno,a da neznaš

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
14 godina
ExStazy kaže...

Sami po sebi podatci vuku baterije, posebno ako si u moving u nekoj vuko*ebini di je slab signal. Vjerovatno ti je i još nešto upaljeno,a da neznaš

Ma neki program sigurno "čupa" internet promet. Samo fora je što sam maloprije nadogradio preko PC companiona, nije ništa mijenjano, i od tada je trebalo 2 sata da baterija dođe sa 50% na gašenje. Maloprije sam vidio da HSDP stalno radi nešto. Ne znam kako mogu provjeriti šta to radi konstantno?

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

našla sam pod wi-fi izbjegavaj loš signal-čekirano..znači prebačeno na podatkovni,3g mreža..play now i google play 60mb od 1-3 lipnja.. nit sam bila na marketu..sad sam prebacila na 2g mrežu..odčekirala izbjegavaj wi-fi sa lošim signalom.. vidit ću.. ako još tko ima kakav savijet pucajte..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice