Jel se vama lako grebe poklopac kamere?
Ja imam 1 crticu i dvije točkice...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grebe se svako staklo, ali se meni na Z3c ni ne vidi skoro osim ako baš zapiljiš okom, a niti mi to ne smeta
Ja nemam ništa na tom staklu.
Pozdrav! Imam pitanje. Je li se nekome od Vas dogodilo da se ekran SAM od sebe oštetio? Ja sam kao i svaki dan se vozio autom, mobitel u džepu i nisam ga uopće koristio i dođem doma da pogledam neke stvari na njemu i vidim oštećeni ekran! I to kroz cijeli okvir, mobitel je sada neupotrebljiv, može se upaliti i to, ali taj dio ekrana koji je oštećen sam od sebe radi radnje na mobitelu. Garancija ne vrijedi? Valjda će reći da je fizićko oštećenje... A meni mobitel nikad nije pao, imam zaštitu. Samo je bio u džepu. Vidim na netu dosta takvih slučajeva, i na Z3 modelima... Ima li tko nekih iskustva s time?
Na netu mozes svasta procitati; ima dosta takvih slucajeva, gdje su ljudi i njihov dzep problem a mobitel je zrtva.
Da! Očigledno je kupac kriv! Imao ga godinu dana i uvijek nosim isto i nikad prije se nije dogodilo slično, a s drugim mobitelima isto tako.
Provjeri ti rađe na servisu ako imaš garanciju, uz malo natezanja proći će...
Nema veze sto s drugim mobitelima (kakve to ima veze, pogotovo ako su bili neki manji i kompaktniji) se slicno nije desilo, ekran ne puca sam od sebe. Pogotovo kada se ne koristi uredaj.
Moguce je svasta doduse s bilo kakvim uredajem no vecinom je neki mehanicki uzrok štete na ekranu(npr. dzep na koljenu ili igdje u hlacama traze vise paznje) tj. nepaznja;kako, kada - to ti znas jedino.

možeš li staviti screen shot - koje su ti aplikacije koliko baterije povukle?
Ebiga kad sam sliko nevide se sve, uglavnom skoro 2 sata youtuba, 40min igranja, skoro 2 sata surfanja, ostalo tipkanje poruke wacap i ostale sitne gluparije. Iako imam neki osjecaj da potrosnju baterije u aplikacijama ne pokazuje dobro, tj da ne racuna kako treba. ( vjerovatno neki bug nisam siguran)
nekuzim kakoo al fkt, meni maksimum 3 i 40 min 😠 a na yt sam samo i whatsapp i instagram i igrica malo i nes na chromeu nis posebno al zdere bateriju uzasno, na LL sam al nisam nikad napravio factory reset strah me tog nez oce li ista to pomoc??
imam probem kada snimam slika mi zastaje a ton ide normalno, jel neki bug ili??
Prodaje li tko s foruma Z1 bijelu da radi na HT?
Poludio sam s Z3 i vraćam se na Z1.
možeš li staviti screen shot - koje su ti aplikacije koliko baterije povukle?
Ebiga kad sam sliko nevide se sve, uglavnom skoro 2 sata youtuba, 40min igranja, skoro 2 sata surfanja, ostalo tipkanje poruke wacap i ostale sitne gluparije. Iako imam neki osjecaj da potrosnju baterije u aplikacijama ne pokazuje dobro, tj da ne racuna kako treba. ( vjerovatno neki bug nisam siguran)
nekuzim kakoo al fkt, meni maksimum 3 i 40 min 😠 a na yt sam samo i whatsapp i instagram i igrica malo i nes na chromeu nis posebno al zdere bateriju uzasno, na LL sam al nisam nikad napravio factory reset strah me tog nez oce li ista to pomoc??
Meni svi browseri vuku bateriju nenormalno.
Lollipop očito ima taj bug, nije mi ni factory reset pomogao.
Očito ću morati CM staviti.
Može li mi netko reći da li će hard reset obrisati sve aplikacije, račune i postavke na Z1, htio bih da ne ostane ništa od mojih postavki, instaliranih aplikacija i računa?
Želiš li ga prodati ili samo nanovo sve instalirati?
Za ovo prvo uz pomoć Googlea potraži dodatne metode brisanja podataka.
Za ovo drugo je factory reset dovoljan.
P.S. Ne vjerujem da ima ljudi koji bi vraćali tuđe podatke (podatke prijašnjeg vlasnika) nakon kupovine rabljenog mobitela, ali je sve moguće u današnjem svijetu.
Nabavio sam Z1 Compact i sad me muči spajanje na PC, isprobavam preko Sony PC Companion-a i preko flashtoola, ali nikak da ga prepozna. Windows 8.1 Pro i XP Pro ista stvar. Drivere sam instaliral, ali ni PCC ni Flashtool ne želi prepoznat drivere. Kod Flashtool-a kad moram držat Volume Down tipku i ubacit USB, samo ga puni i neće pokrenut flash. USB Debugging i Nepoznate izvore sam uključio.
Jesi li instalirao drivere koji dolaze uz flashtool?
Mada, to ni nebi trebalo predstavljati problem jer PCC automatski drivere instalira, ukoliko nisi napravi to.
Meni na 8.1 uredno sve radi.

Evo proradilo sve!
Napisi kako si rijesio problem, mozda jos nekome pomogne.
Ajmo reći da ga želim prodati. Mislio sam da ću na forumu naći tražene informacije a ti me šalješ na Google
Ma de, slisti ti to na tvorničko i bok!
zdravo svima
Imam android 5.2 i cesto se desi da mobitel zaledi na nekoliko sekundi ..zatim nekad i sam funkcije otvara itd.. uradio sam reset bio i manje sad ima al opet ima isti problem. Zna li neko kako da rjesim to* :=)
imam probem kada snimam slika mi zastaje a ton ide normalno, jel neki bug ili?? primjetio sam nakon sto sam stavio android 5.2, sad ne znam je li zbog toga ili sto imam malo memorije, nemam sd karticu a na telefonu imam oko 700MB slobodno
Ajmo reći da ga želim prodati. Mislio sam da ću na forumu naći tražene informacije a ti me šalješ na Google
Stvari mogu krenuti i pogrešnim smjerom, pa ti odluči sam hoćeš li slijediti nečiji savjet na internetu. Zato ti nisam dao savjet kako ne bi ispao "savjet" ako ne uspiješ.
imam probem kada snimam slika mi zastaje a ton ide normalno, jel neki bug ili?? primjetio sam nakon sto sam stavio android 5.2, sad ne znam je li zbog toga ili sto imam malo memorije, nemam sd karticu a na telefonu imam oko 700MB slobodno
Android 5.2 nemaš sigurno, a da li ti se taj problem pojavljavao i prije nego što si popunio memoriju?
Android 5.2 nemaš sigurno, a da li ti se taj problem pojavljavao i prije nego što si popunio memoriju?
lapsus, mislio sam na android 5.0.2, tesko mi se sjetit jer u zadnje vrijeme slabo snimam ali mislim da nije se desavalo dok je bilo vise memorije, trenutno imam 0,91GB free na telefonu ali ne vjerujem da mi zbog toga zeza da je ostalo 20 MB pa hajd i mislio bi. Znaci kad odem na telefon provjerit memeoriju psie 0,91 GB free a kad spojim sracunarom tamo pise 0 kb free kako sad to
Probaj stavit memorijsku, ako sve ide ok onda te čeka žešće čišćenje memorije...
danas sam stavio prvi put memorijsku od 64 Gb i uradio sam transfer data to sd card pise da je sve zavrseno, ali ne mogu pustiti nijedan video ili sliku otvoriti koji je prebacen sa internal storage na karticu, kaze cannot play video....
danas sam stavio prvi put memorijsku od 64 Gb i uradio sam transfer data to sd card pise da je sve zavrseno, ali ne mogu pustiti nijedan video ili sliku otvoriti koji je prebacen sa internal storage na karticu, kaze cannot play video....
Jel možda neka "povoljna" ebay kartica?
Jel možda neka "povoljna" ebay kartica?
u radnji kupljenja, sad mi radi valjda dok je dosla sebi xd nije mi nijedan video ocitavala
pitao sam te zbog ovoga :
http://www.rmprepusb.com/tutorials/-fake-usb-flash-memory-drives
Ja sam kupio 3 različita komada , i 3/3 su bile fake.