Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.145
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Xperia mi bila na serivsu vratil se sa servisa updejtana na 5.0.2 i tu slijedi problem pokusam stavit svoju sim karticu u nju i ona trazi pin sve uredno utipkam ali je problem taj sto mi pise nevazeca sim kartica. E probao sam sve cega sam se sjetio i resetiro mobitel,vratio na tvornicke postavke stavio karticu u drugi uredaj i radi ali u mom non stop izbacuje nevazeca mislim neizacuje ko neki error nego pise gore nevazeca sim kartica i normalno nikog nemogu zvat niti poruke slat ako neko ima neki savjet sta da napravim molio bih da mi pomogne.

matko

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia Z1

ima li netko informaciju, koliko bi kostala zamjena ekrana... bratu danas pao mob, uspilo puknut zastitno (tempered glass) i bas display, sad kaze da mu radi dok tipka ali se zblesira povremeno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

meni u prvom mjesecu trazili 900 kn neznam sad kolko je.

matko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Napravio sam reset mobitela i vise mi nista ne vuce bateriju osim Opere. Sad cu neko vrijeme koristiti Chrome jer sa njim ne bi trebalo biti problema jer je ipak "defaultni"  Android browser. 

A ako bude vukao, onda ga jebi.. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Stvarno baterija rastura na LP

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z1

možeš li staviti screen shot - koje su ti aplikacije koliko baterije povukle?

13 godina
odjavljen
Riddler kaže...

možeš li staviti screen shot - koje su ti aplikacije koliko baterije povukle?

Ebiga kad sam sliko nevide se sve, uglavnom skoro 2 sata youtuba, 40min igranja,  skoro 2 sata surfanja, ostalo tipkanje poruke wacap i ostale sitne gluparije. Iako imam neki osjecaj da potrosnju baterije u aplikacijama ne pokazuje dobro, tj da ne racuna kako treba. ( vjerovatno neki bug nisam siguran) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 22:52 (Robilad).
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

ima li tko na tmobile zaključan. brat još nije dobio OTA updejt. pa me zanima jel to ok, ili je kod njega neš shebano pa mu zato ne povlači.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nema jos za tmobile update.
11 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

ima li tko na tmobile zaključan. brat još nije dobio OTA updejt. pa me zanima jel to ok, ili je kod njega neš shebano pa mu zato ne povlači.

Nema. Bijesni ljudi pitaju T-Comovce na Fejsbuku o tome i odgovor je - uskoro. I tako već neko vrijeme. Tako da je jedino korisnici T-Mobilea ostali kratkih rukava, dok su korisnici Tele2 i VIP-a već dobili čak 2 verzije Lollipopa, a smiješ im se i treća negdje tijekom ljeta (ako su najave točne).

14 godina
neaktivan
Odmah će doći treća na Z1
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Koristite li vi memorijsku karticu za mob, jel vam ista brzina moba sa njom? Jos imam 3 gb slobodno pa planiram uzeti neku.

BARCA - MES QUE UN CLUB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sad su jeftine i slicnih perfomansi razne kingston, pqi, sandisk..
Na Z i Z2 koristim 32gb (class 10 iliti uhs-1 oznake , sporije snima kamera ako postavis da na nju snima, npr. max rezolucije slike, pogotovo hd video duzi od par sekundi.
Paralelni pristup kartici moze usporiti sve, npr. istovremeno download iz browsera, nekiog torrenta, download videa s youtube i pristup file managerom = stekanje.
Nebi trebao imati problema ako pazis na takve stvari.
○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
12 godina
neaktivan
BudalastoStvorenje kaže...
ranko091 kaže...

Nema. Bijesni ljudi pitaju T-Comovce na Fejsbuku o tome i odgovor je - uskoro. I tako već neko vrijeme. Tako da je jedino korisnici T-Mobilea ostali kratkih rukava, dok su korisnici Tele2 i VIP-a već dobili čak 2 verzije Lollipopa, a smiješ im se i treća negdje tijekom ljeta (ako su najave točne).

Najgore kad napišu uskoro a gamad ima hodograme kad bi trebali pustit nadogradnju. Slab im je PR onda ako u projektu ne znaju barem okvirno (unutar 1,2,3 tjedna) kada će se to desit...

17 godina
neaktivan
http://www.xperiablog.net/2015/06/16/xperia-z1-compact-sees-new-firmware-14-5-a-0-283-for-carriers-in-austria-and-germany/

T-mobile je pustio nadogradnju.283 za z1 compact na lolipop, valjda će i na z1 uskoro
11 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...

Koristite li vi memorijsku karticu za mob, jel vam ista brzina moba sa njom? Jos imam 3 gb slobodno pa planiram uzeti neku.

32GB Sonyjevu karticu, tako da nemam problema s kompatibilnosti.

bubimir13 kaže...
BudalastoStvorenje kaže...
ranko091 kaže...

Najgore kad napišu uskoro a gamad ima hodograme kad bi trebali pustit nadogradnju. Slab im je PR onda ako u projektu ne znaju barem okvirno (unutar 1,2,3 tjedna) kada će se to desit...

HT je velika firma, pa vjerojatno treba dosta ljudi potegnuti za rukav da bi se nešto saznalo. Evo, najnoviji firmware je dostupan za austrijski T-Mobile, pa konačno i domaći T-Mobile možda dobije .283.

Riddler kaže...
http://www.xperiablog.net/2015/06/16/xperia-z1-compact-sees-new-firmware-14-5-a-0-283-for-carriers-in-austria-and-germany/

T-mobile je pustio nadogradnju.283 za z1 compact na lolipop, valjda će i na z1 uskoro

Za austrijski T-Mobile.

15 godina
protjeran
Sony Xperia Z1

Nemam pojma kako sam ovo postigao 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 17:08 (Riddler).
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Isto samo neki operateri. Za sada to nije globalno izdanje firmwarea.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja ga upravo skidam, dakle službeno je dostupan na našem tmobile. ;)

11 godina
neaktivan
deda-cro kaže...

Jesi li siguran da je to firmware za domaći T-Mobile? Provjerio si CDA brojeve koje smo ovdje spominjali?

16 godina
neaktivan
deda-cro kaže...

moj brat isto dobio. instalirao i radi. morao je factory reset ali to je to.

16 godina

Skidam ga putem PC Companiona, pa ak su mi uvalili firmware za Trinidad a možda i Tobago, onda priznajem da sam naivan.

11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Izgleda da je to firmware samo za neke mreže, uključujući i T-Mobile HR koji je sada na popisu za firmware .283.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sony Xperia Z1

Može li se rootati lollipop sa zaključao bootloaderom? 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

ja mislim da sam vidio na xda neki program, neko čudno ime, ali kažu da radi.

12 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Može, nađi na XDA forumu konkretan postupak za Z1, a ima i kineski kingo root mislim ali se nakon dobivanja root prava treba flashat SuperSU da se makne neki kineski

12 godina
Sony Xperia Z1

Pozdrav

imam z1c, vidim da se neki zale da su nadogradnjom lollipopa skratili vijek baterije

Jel tmobile verzija firmwarea .283 ima bugova? da baterija kratko traje ili nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bugova ne bi trebalo bit, a za bateriju ti je to po ukusu, netko kaže da je ok, netko da nije ok...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice