Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.550
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z1
MARKOZD15 kaže...

Dosta je responzivniji i bolje reagira na silovanje multitaskingom

plus ako mu se da, jos ga malo modificira sa nekim sitnicama tipa min sample time i sl

Marko, ako mozes javi mi se na pm kad stignes, da ne spamam tu bezveze 

17 godina
neaktivan
Gruber kaže...

Ne spamaš, ima još nas koje zanimaju odgovori na ta elementarna pitanja.

I ja imam Z1 s 4.4.4, još kad bi znao kako otključati bootloader :(

Vjerojatno zbog njega ne mogu instalirati onu pizdariju što pojačava svjetlo tj. http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/mod-torch-boost-led-power-using-z1-t2886705

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Napisat cu vam sutra detaljan tutorial o rootanju, otkljucavanju bootloadera, flashanju ROM-ova i kernela i objasnjenje svega

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Erda kaže...
Gruber kaže...

Ne spamaš, ima još nas koje zanimaju odgovori na ta elementarna pitanja.

I ja imam Z1 s 4.4.4, još kad bi znao kako otključati bootloader :(

Vjerojatno zbog njega ne mogu instalirati onu pizdariju što pojačava svjetlo tj. http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/mod-torch-boost-led-power-using-z1-t2886705

Pa nema ti to baš veze sa otključavanjem bootloadera koliko ja vidim.

Pošto se radi o nekakvom modu rekao bih da trebaš rootati mob i instalirati na njega dual recovery da bi u konačnici mogao flashati navedeni mod. To uglavnom nisu nekakvi bauci.

Jedini potreban skill je čitanje s razumijevanjem :)

Doduše možda sam u krivu pa ipak treba unlockan bootloader, u kojem ti je slučaju bitno što ti kaže tvoj uređaju u service meniju tj. da li je "Bootloader Unlock Allowed" Yes ili No

Ukoliko možeš unlockat bootloader i želi ti se samo se uputi tu http://developer.sonymobile.com/unlockbootloader/ (na sajtu imaš i info kako pristupiti spomenutnom service menu)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 10:32 (wh15tler).
13 godina
odjavljen
Nemora imati otkljucani bootloader, vec smo mu napisali par postova prije, metreba mu ni custom recovery vec mu treba samo root za taj mod.
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Bok,

Treba mi mala pomoć. Punkuo mi je ekran od xperie Z1 pa me interesira koliko dođe popravak i koji je najbolji/najjeftiniji servis u Zagrebu. Tnx.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Dosta mi se ljudi javlja u privatne poruke u vezi Z1 za rootanje, flashanje i sve ro.. ja se stvarno ispričavam ali zbog obaveza doma ne stignem sve popratiti. Čim uhvatim vremena ću sve tutoriale napisati ne brinite, hvala i LP

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Pozz,  nikako ne mogu da spojim mobitel i samsung smart TV preko USB kabla uopste ga ne prepoznaje. Sve ostalo normalno radi kada npr ubacim USB stik prepozna ga, ali mobitel nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Moze ti samo sd karticu tv primjetit ali ne i intrernu memoriju, imas u posrltavkama conectivity - usb conectivity - usb conection mode - stavis na msc.

iako ti predlazem ako vec imas smart tv da spajas preko wifi direct opcije, ili pak screen mirroring tako imas komplet sliku mob na tvu.
12 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Moze ti samo sd karticu tv primjetit ali ne i intrernu memoriju, imas u posrltavkama conectivity - usb conectivity - usb conection mode - stavis na msc.

iako ti predlazem ako vec imas smart tv da spajas preko wifi direct opcije, ili pak screen mirroring tako imas komplet sliku mob na tvu.

kada radim screen mirroring sve funkcionise samo sto kad pustim video izgubim zvuk i na mobitelu i na TV, ne znam zbog cega se to desava.

A sta je wi fi direct, to je samo da posaljem fajlove sa mob na TV? U opcijama na telefonu ne vidim nigdje wi fi direct, na televiziji ga upalim i prikaze da je mobitel povezan, ali kad pokusam nesto posalti nista se ne desava

13 godina
odjavljen
Na tvu bi trebo imati svu mediu sa moba kad povezes preko wifi directa..neznam kako je na samsungovom ja imam sonyev tv i sve sljaka ko podmazano.
13 godina
odjavljen
Na mobu ti se opcija zove media server settings
13 godina
odjavljen
Na mobu ti se opcija zove media server settings
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

e hvala , nisam znao da prvo moras povezati mob i TV preko wi fi direct pa tek onda ici na media server settings, sada radi. Htio sam da pogledam film i ubacio sam titl i film u isti folder i isto ih nazvao, to sam prebacioo na mob i povezao sa tv preko WI-FI direct. SVe radi bez problema samo titl ne prepoznaje ocigledno kao sto sam pretopstavio. Postoji li neki nacin da se moze titl ubaciti da ga prepozna

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 23:56 (Fele08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Robilad kaže...

Moja procjena je da ce bit negdi krajem 4.mjeseca zivi bili pa vidili.

nisam puno pogrijesio, posljedne informacije kazu da ce za Z1 lolipop bit u 5 mjesecu. 

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Bezveze..

Praktički isti mobitel kao i Z3/Z2, a update dobije 3 mjeseca kasnije.

Kad srede Cyanogenmod, zbogom oriđiđi.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
chutac kaže...

Bezveze..

Praktički isti mobitel kao i Z3/Z2, a update dobije 3 mjeseca kasnije.

Kad srede Cyanogenmod, zbogom oriđiđi.

Može malo više informacija kakvo je stanje sa cyanogenmobom?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

http://forum.xda-developers.com/sony-xperia-z1-compact/orig-development/rom-cyanogenmod-12-lollipop-amami-t2957489

Tak-tak.

Žale se na kameru, punjenje, flicker ekrana, bateriju i još toga.
Ali ne svi.

No, to je normalno, tek je u razvojnoj fazi. Za mjesec dana, poznavajući developere, bi trebao biti cakum-pakum 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia Z1

Pozdrav ekipa

Imam ovaj mob i vec sam ga jednput morao nosit na servis jer Touch nije radio kak treba. Sad mi se taj problem opet pojavio.Znaci kada povučem liniju od vrha prema dole na pola mi ekran prestane pratit prst. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 19:01 (cic).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Znate što mi smeta? Aluminijski okvir.

Mobitel mi je pao 3 puta i svaki put na drugi ćošak i sad svaki ima lagano zaravnjenje od udarca 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 21:58 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sony Xperia Z1

Ne kužim kako nekome mob može 3 puta ispasti, ono, mora da se odnosiš prema njemu ko prema krompiru, to mi prvo padne na pamet.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Od 7. Do 2. Mjeseca bi bilo cudno da mi nije ispao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ne kužim kako nekome mob može 3 puta ispasti, ono, mora da se odnosiš prema njemu ko prema krompiru, to mi prvo padne na pamet.

Tako sam i ja razmišljao dok cura nije ćopila z1 compact.

Pa to se čupa iz ruke, to beži brate, oće da diše  IIIII eto ga na podu...opet.

Imala je čak i taškicu za masnih 130 kn koja se rasula nakon prvog pada (dokaz kvalitete šta jes jes), a sad nikako da nabavi novu.

Yebajga, nekim ljudima jednostavno klize mobiteli iz ruku.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Iz ruke mi nikada nije ispao, nego iz unutarnjeg dzepa na kaputu kad se sagnem.

Zabiravim na njega i ispadne. Iako to bude sa pola metra, vidi se. Ne jako, ali kad se zagleda, vidi se ostecen aluminij.

Zanimljivo je to da, dok je bio u maskici niti jednom nije pao, a bas zato sto nije padao sam skinuo maskicu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
chutac kaže...

Od 7. Do 2. Mjeseca bi bilo cudno da mi nije ispao...

Ja ga od 10.mj. imam pa mi ni jednom  nije pao, i još ga svaki put nosim na treninge vani kao i na trčanje, jednostavno pazim na njega, nema tu sklizne ne sklizne. 

13 godina
odjavljen
Ja odem na wc (velka nuzda), skinem hlace mob ispadne iz djepa na plocice, visina nekih 10 cm osteti se odma lim na cosku, ispao mi jos tako par puta sa kreveta uvjek ostane traga na okviru. Nemam futrolu, bitno mi je da mob i dalje radi a za ta sitna ostecenja mi nije bitno.
10 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

pozzz...............jel imo ko mozda problema sa xperiom z1,damu se mob sam onak najednom ugasi,te se nece vise upalit,i da kad ga stavim na punjać cjelo vrjeme vibrira..........ako neko zna rješenje i može pomoć bio bih zahvalan........................hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sony Xperia Z1

Koje romove imate ljudi, zašto i kakav vam je? :)

Premišljam se flashati neki jer mi je ovako stock malo dosadio mob.

4 Stock
0 Custom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Koje romove imate ljudi, zašto i kakav vam je? :)

Premišljam se flashati neki jer mi je ovako stock malo dosadio mob.

Dok sam ja imao Z1 i Z1c, stock je rasturao :) s tim da naravno, rootao kao i uvijek, Xposed i neki moduli i par modifikacija.. Nekome tko voli stabilnost i fluidnost, preporučam flashanje 4.3 ROM-a, puno je bolji od 4.4 što se toga tiče

17 godina
neaktivan

I dalje ne mogu instalirati Torch boost, šta raditi??

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice