Pa može .108 firmware staviti, rootati i staviri mod
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa može .108 firmware staviti, rootati i staviri mod
Naravno da moze, nisam ni reko da nemoze staviti mod i root. Vec nemoze otkljucati bootloader ;)
Napisao si da ako nemožeš otključati bootloader da nemožeš rootati.. ili sam ja krivo shvatio.. ili si ti nešto krivo napisao :)
Napisao si da ako nemožeš otključati bootloader da nemožeš rootati.. ili sam ja krivo shvatio.. ili si ti nešto krivo napisao :)
procitaj jos jednom sta sam napisao ;) "nemoze otkljucati bootloader, sto neznaci da nemoze imati root"
Možeš bez beda bootloader otključati ako imaš "yes" u servisnom meni-u, a za onaj mod što je za baklju, fleš, blic ili kako god, za njega ti treba samo root :)
Nemam "yes" u servisnom meniju
Htio sam instalirati tu baklju flashanjem te zip datoteke (gašenjem moba i bootanjem u Recovery ) ali to nikako nisam mogao.
Znaima me kako instalirati taj torch jer je ovaj postojeći katastrofa, ništa se ne vidi??
Oprosti prijatelju, lete mi slova po glavi pa nisam ni pratio, pozz :)
Ma nikakav problem, bitno da si pomazemo ;)
Zašto android 4.4.4 šteka, zapinje i ruši widgete i kameru na ovakvoj zvjeri od mobitela?
Zašto android 4.4.4 šteka, zapinje i ruši widgete i kameru na ovakvoj zvjeri od mobitela?
Stavi 4.3, šteta je što je Sony izbacio 4.4 update na brzinu, stvarno je nedorađen.. 4.3 radi kao iOS, stvarno pohvalno stabilno i fluidno
Stavi 4.3, šteta je što je Sony izbacio 4.4 update na brzinu, stvarno je nedorađen.. 4.3 radi kao iOS, stvarno pohvalno stabilno i fluidno
A kakva je kamera na 4.3?
Na 4.4 me živcira prevelik šum i prevelika količina post-processinga, stvarno su usrali software kamere.
Ček koji mob imaš? Ja sam imo i Z1c i Z1, obe kamere su vrhunske, s tim da ja ne koristim Superior Auto ama baš nikad na nijednom mobu nego mi je uvijek na Manual, a kamera je jednaka na 4.3 i KK ako se dobro sjećam
Ček koji mob imaš? Ja sam imo i Z1c i Z1, obe kamere su vrhunske, s tim da ja ne koristim Superior Auto ama baš nikad na nijednom mobu nego mi je uvijek na Manual, a kamera je jednaka na 4.3 i KK ako se dobro sjećam
Z1C, na taj šum se svi žale, ja isto uvijek manual koristim.
meni na auto slike nikako ne izgledaju nesto posebno, u zatvorenim prostorijama da i ne govorim, prava katastrofa kao da je neka 2MP kamera, tako jadno slike izgledaju
Ja nemam tih problema, naime motion shotevi, na bazenu i u klubovima su mi miljama bolji nego ovi na G3 trenutno
Pozdrav!
Imam Z1 compact i mislim da mi je umro jedan pixel.
Kad je ekran upaljen, i kad je bijela slika, crn je, a kad je ekran ugašen ta točkica je bijela.
Jel moguće da je mrtvi pixel ili je nešto na ekranu?
Pozdrav!
Imam Z1 compact i mislim da mi je umro jedan pixel.
Kad je ekran upaljen, i kad je bijela slika, crn je, a kad je ekran ugašen ta točkica je bijela.
Jel moguće da je mrtvi pixel ili je nešto na ekranu?
Ako je nešto ovakvo, bilo bi ti pametno kontaktirati servis i raspitati se o tome. Navodno neki servisi 1-2 mrtva pixela smatraju prihvatljivim i neće ti popravljati (ne bih znao koliko je ta tvrdnja istinita).
Trebalo bi vidjeti kako to funkcionira kod nas pa shodno tome i postupiti. Zovi agramservis ako nemaš neki bliže, pa pitaj. Ili ukoliko si uzeo kod operatera mob, možeš i tim putem.
Bilo kako bilo javi ishod
Ma kakvi xD
Jedan mrtvi piksel kad god imao pravac agram i mjenjaj, ne zanima me. Jedan je dovoljan da za cjeli ekran ne mozes reci da je ispravan. Tako na htc m7 sam imao, jedan piksel. Dobio sam novi mob sa 2g jamstva, ko im kriv
Ma kakvi xD
Jedan mrtvi piksel kad god imao pravac agram i mjenjaj, ne zanima me. Jedan je dovoljan da za cjeli ekran ne mozes reci da je ispravan. Tako na htc m7 sam imao, jedan piksel. Dobio sam novi mob sa 2g jamstva, ko im kriv
Aj si... Neam iskustva, a i ak se desilo nisam obraćao pažnju :P
Mislim, ovaj primjer sa 1-2 mrtva piksela su spominjali u slučaju servisa u šveckoj, pa nisam imo blage kako to kod nas ide.
Budem zvao servis slijedeći tjedan i napisat ću odgovor ovdje.
Ali od tad ću još malo proučiti tu crnu točku.
Izgleda kao mrtvi pixel, a možda se prašina uvukla. Nego, ako je mrtvi pixel, može li biti bijel kad je ekran ugašen?
I, što mislite, koliko ćemo se načekati do 5.0 updatea?
Mislim da bude išao kroz drugi mjesec :)
Moja procjena je da ce bit negdi krajem 4.mjeseca zivi bili pa vidili.
Kažu početkom 2. mjeseca da kreće update za Z3 seriju. Možda dva tjedna poslije Z2, i onda mi.
A možda bude sve u roku 2 tjedna.
Ipak je Z1 relativno nov mobitel(Z1C bar :) ) pa možda bude ranije.
Pitao sam za mrtvi pixel.
E, to nije pixel.
To sam ustanovio tako što sam namjestio da bude uz rub crne crte na ekranu(random slika) i pomicao mobitel i pomicanjem se micala ta točka u odnosu na sliku.
Znači prašina.
Sad me zanima od kud se stvorila i kako da ju izvučem...
Pozdrav ekipa, kupio sam ovaj mob pa ma zanima koji rom bi mi preporučili (imam zaključan bootloader)? Dalje, što se tiče zaštite, što je najbolje koristiti, neki gumeni case i tempered glass ili? Kupio bih to preko ebaya pa bih vas molio neke preporuke. Hvala unaprijed
edit: može i link za root, da ne kopam puno po xda, imam android 4.4.4
Da, to znam nazalost... Svejedno sam mislio stavljat neki debloated stock rom... Broj međuverzije: 14.4.A.0.157
Najbolje je da rootas, stavis xposed i eventualno ubacis Interactive za CPU guvernor i vozi
Najbolje je da rootas, stavis xposed i eventualno ubacis Interactive za CPU guvernor i vozi
Znaci samo da rootam, da ne stavljam drugi rom? Koji alat mi treba za promijenit governor?
Zašto bi trebao mijenjati na interactive?
Dosta je responzivniji i bolje reagira na silovanje multitaskingom
plus ako mu se da, jos ga malo modificira sa nekim sitnicama tipa min sample time i sl