Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.550
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Pa može .108 firmware staviti, rootati i staviri mod

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z1
MARKOZD15 kaže...

Pa može .108 firmware staviti, rootati i staviri mod

Naravno da moze, nisam ni reko da nemoze staviti mod i root. Vec nemoze otkljucati bootloader ;)

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Napisao si da ako nemožeš otključati bootloader da nemožeš rootati.. ili sam ja krivo shvatio.. ili si ti nešto krivo napisao :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Napisao si da ako nemožeš otključati bootloader da nemožeš rootati.. ili sam ja krivo shvatio.. ili si ti nešto krivo napisao :)

procitaj jos jednom sta sam napisao ;) "nemoze otkljucati bootloader, sto neznaci da nemoze imati root"

17 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Možeš bez beda bootloader otključati ako imaš "yes" u servisnom meni-u, a za onaj mod što je za baklju, fleš, blic ili kako god, za njega ti treba samo root :)

Nemam "yes" u servisnom meniju 

Htio sam instalirati tu baklju flashanjem te zip datoteke (gašenjem moba i bootanjem u Recovery ) ali to nikako nisam mogao.

Znaima me kako instalirati taj torch jer je ovaj postojeći katastrofa, ništa se ne vidi??

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Oprosti prijatelju, lete mi slova po glavi pa nisam ni pratio, pozz :)

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Ma nikakav problem, bitno da si pomazemo ;)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sony Xperia Z1

Zašto android 4.4.4 šteka, zapinje i ruši widgete i kameru na ovakvoj zvjeri od mobitela?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 14:35 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Zašto android 4.4.4 šteka, zapinje i ruši widgete i kameru na ovakvoj zvjeri od mobitela?

Stavi 4.3, šteta je što je Sony izbacio 4.4 update na brzinu, stvarno je nedorađen.. 4.3 radi kao iOS, stvarno pohvalno stabilno i fluidno

15 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
EZY-E kaže...

Stavi 4.3, šteta je što je Sony izbacio 4.4 update na brzinu, stvarno je nedorađen.. 4.3 radi kao iOS, stvarno pohvalno stabilno i fluidno

A kakva je kamera na 4.3?

Na 4.4 me živcira prevelik šum i prevelika količina post-processinga, stvarno su usrali software kamere.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Ček koji mob imaš? Ja sam imo i Z1c i Z1, obe kamere su vrhunske, s tim da ja ne koristim Superior Auto ama baš nikad na nijednom mobu nego mi je uvijek na Manual, a kamera je jednaka na 4.3 i KK ako se dobro sjećam

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Ček koji mob imaš? Ja sam imo i Z1c i Z1, obe kamere su vrhunske, s tim da ja ne koristim Superior Auto ama baš nikad na nijednom mobu nego mi je uvijek na Manual, a kamera je jednaka na 4.3 i KK ako se dobro sjećam

Z1C, na taj šum se svi žale, ja isto uvijek manual koristim.

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

meni na auto slike nikako ne izgledaju nesto posebno, u zatvorenim prostorijama da i ne govorim, prava katastrofa kao da je neka 2MP kamera, tako jadno slike izgledaju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Ja nemam tih problema, naime motion shotevi, na bazenu i u klubovima su mi miljama bolji nego ovi na G3 trenutno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Pozdrav!

Imam Z1 compact i mislim da mi je umro jedan pixel.

Kad je ekran upaljen, i kad je bijela slika, crn je, a kad je ekran ugašen ta točkica je bijela.

Jel moguće da je mrtvi pixel ili je nešto na ekranu?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Pozdrav!

Imam Z1 compact i mislim da mi je umro jedan pixel.

Kad je ekran upaljen, i kad je bijela slika, crn je, a kad je ekran ugašen ta točkica je bijela.

Jel moguće da je mrtvi pixel ili je nešto na ekranu?

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Compact/Something-unexpected-black-dot-pop-up-on-screen/td-p/589551

Ako je nešto ovakvo, bilo bi ti pametno kontaktirati servis i raspitati se o tome. Navodno neki servisi 1-2 mrtva pixela smatraju prihvatljivim i neće ti popravljati (ne bih znao koliko je ta tvrdnja istinita).

Trebalo bi vidjeti kako to funkcionira kod nas pa shodno tome i postupiti. Zovi agramservis ako nemaš neki bliže, pa pitaj. Ili ukoliko si uzeo kod operatera mob, možeš i tim putem.

Bilo kako bilo javi ishod

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
Sony Xperia Z1

Ma kakvi xD 

Jedan mrtvi piksel kad god imao pravac agram i mjenjaj, ne zanima me. Jedan je dovoljan da za cjeli ekran ne mozes reci da je ispravan. Tako na htc m7 sam imao, jedan piksel. Dobio sam novi mob sa 2g jamstva, ko im kriv

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ma kakvi xD 

Jedan mrtvi piksel kad god imao pravac agram i mjenjaj, ne zanima me. Jedan je dovoljan da za cjeli ekran ne mozes reci da je ispravan. Tako na htc m7 sam imao, jedan piksel. Dobio sam novi mob sa 2g jamstva, ko im kriv

Aj si... Neam iskustva, a i ak se desilo nisam obraćao pažnju :P

Mislim, ovaj primjer sa 1-2 mrtva piksela su spominjali u slučaju servisa u šveckoj, pa nisam imo blage kako to kod nas ide.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Budem zvao servis slijedeći tjedan i napisat ću odgovor ovdje.

Ali od tad ću još malo proučiti tu crnu točku.

Izgleda kao mrtvi pixel, a možda se prašina uvukla. Nego, ako je mrtvi pixel, može li biti bijel kad je ekran ugašen?

I, što mislite, koliko ćemo se načekati do 5.0 updatea? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Mislim da bude išao kroz drugi mjesec :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Moja procjena je da ce bit negdi krajem 4.mjeseca zivi bili pa vidili.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Kažu početkom 2. mjeseca da kreće update za Z3 seriju. Možda dva tjedna poslije Z2, i onda mi.

A možda bude sve u roku 2 tjedna.

Ipak je Z1 relativno nov mobitel(Z1C bar :) ) pa možda bude ranije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Pitao sam za mrtvi pixel.

E, to nije pixel.
To sam ustanovio tako što sam namjestio da bude uz rub crne crte na ekranu(random slika) i pomicao mobitel i pomicanjem se micala ta točka u odnosu na sliku.

Znači prašina.

Sad me zanima od kud se stvorila i kako da ju izvučem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Pozdrav ekipa, kupio sam ovaj mob pa ma zanima koji rom bi mi preporučili (imam zaključan bootloader)? Dalje, što se tiče zaštite, što je najbolje koristiti, neki gumeni case i tempered glass ili? Kupio bih to preko ebaya pa bih vas molio neke preporuke. Hvala unaprijed 
edit: može i link za root, da ne kopam puno po xda, imam android 4.4.4

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 18:20 (Gruber).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ako ti je bootloader zakljucan nemos stavljat veliku vecinu custom romova. Sto se roota tice prvo reci koju verziju softwera imas.
14 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Ako ti je bootloader zakljucan nemos stavljat veliku vecinu custom romova. Sto se roota tice prvo reci koju verziju softwera imas.

Da, to znam nazalost... Svejedno sam mislio stavljat neki debloated stock rom... Broj međuverzije: 14.4.A.0.157

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Najbolje je da rootas, stavis xposed i eventualno ubacis Interactive za CPU guvernor i vozi

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Najbolje je da rootas, stavis xposed i eventualno ubacis Interactive za CPU guvernor i vozi

Znaci samo da rootam, da ne stavljam drugi rom? Koji alat mi treba za promijenit governor?

15 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Zašto bi trebao mijenjati na interactive?

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Dosta je responzivniji i bolje reagira na silovanje multitaskingom

plus ako mu se da, jos ga malo modificira sa nekim sitnicama tipa min sample time i sl

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice