Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.520
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony Xperia Z1

Hvala ti. U međuvremenu sam nabavio i sd je super (Sony 16gb class 10), no futrola je koma. Tolko sam se napatio za nju što sa Sancta Domenicom, što sa Overseaseom (i na kraju je škart, a dio s kojim se zatvara je nedostajao te sam se žalio no jako su "uslužni" i naravno da se ne javljaju). Nikad više ti balkanci iz sancta domenice (ako daš 3000kn za TV tretiraju te kao božanstvo, no ako ti je paket 160kn tko te šiša {#}

Uglavnom budem malo pogledao tvoje linkove i uzeo neku vjerojatno sa amazona. E da, na ovoj mi smeta što je jako zatvorena oko LED diode, pa su slike s bljeskalicom beskorisne, javlja se "lightning bleed" s jedne strane ako je mobitel u futroli.

EDIT:Što veliš na ovu?

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 17:12 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sony Xperia Z1

Daj skrati si muke i odustani od kupnje maske. 

Tako lijep dizajn bi ti prekrivao maskom. 

Jednostavno ga čuvaj i sve će biti ok, em je veći s maskom,  em ružniji, em teži, em problemi sa bljeskalicom. 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia Z1

A gle najradije bi, no ne volim folije na ekranu, a ovako ga lako izgrebem u džepu.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z1
Lovac kaže...

A gle najradije bi, no ne volim folije na ekranu, a ovako ga lako izgrebem u džepu.

Svejedno on ima svoje folije sa obje strane.

15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Hvala ti. U međuvremenu sam nabavio i sd je super (Sony 16gb class 10), no futrola je koma. Tolko sam se napatio za nju što sa Sancta Domenicom, što sa Overseaseom (i na kraju je škart, a dio s kojim se zatvara je nedostajao te sam se žalio no jako su "uslužni" i naravno da se ne javljaju). Nikad više ti balkanci iz sancta domenice (ako daš 3000kn za TV tretiraju te kao božanstvo, no ako ti je paket 160kn tko te šiša {#}

Uglavnom budem malo pogledao tvoje linkove i uzeo neku vjerojatno sa amazona. E da, na ovoj mi smeta što je jako zatvorena oko LED diode, pa su slike s bljeskalicom beskorisne, javlja se "lightning bleed" s jedne strane ako je mobitel u futroli.

EDIT:Što veliš na ovu?

Koliko vidim šivana je tako da se isplati probati. Pogledaj i kakva je plastika koja ti drži mobitel itd.

Meni je primjerice na ovoj ebay futroli koju sam kupio puknula plastika koja drži mob.. tek sam jučer skužio. Ostatak je solidne izrade, no eto ta plastika je očigledno malo tanja i nekvalitetnija.

Kako god bilo, mislim da bi mi se za mob od ~3k kunića ipak isplatilo protegnuti na kakvih 20-tak eura za futrolu pa da se ne zafrkavam s njima svakih par mjeseci.

I moja preporuka ti je da probaš potrefit neku futrolu koja ima dovoljno prostora da zguraš nekakav magnetski punjač tipa OVO.

Manje ćeš ga otvarati, manji zamor materijala, manje šanse da ako ikad rokne u vodu njegovi poklopci neće izdržati.

Btw ovo što se tiče flasha i light bleeda.. mislim da ćeš teško naći ijednu futrolu kod koje do toga neće dolaziti. Možda da probaš sa onim geliranim maskama pošto su one tanje, bar mi se tako čini.

EZY-E kaže...

Daj skrati si muke i odustani od kupnje maske. 

Tako lijep dizajn bi ti prekrivao maskom. 

Jednostavno ga čuvaj i sve će biti ok, em je veći s maskom,  em ružniji, em teži, em problemi sa bljeskalicom. 

Sa ovim se djelomično slažem. Fan sam sonyevog dizajna i po tom pitanju imam samo riječi hvale.
No iz iskustva znam da mi nije pametno mobitel ostavljati nezaštićenim. Posebno kad se odem malo proveselit :D

Imam tu neugodnu naviku puštat mobitele na slobodu kad unesem poveću dozu alkohola, što završi pogubno po njih.

A nemam baš dovoljne prihode da bih svako tolko mjenjao mobove ili ih popravljao.

Pazim ja nju, redovito je izvedem u šetnju van futrolice da malo osjeti zraka, uhvati boje, ali ne previše.. pokušavamo održati taj snow white style.. ja se nadivim lepoti. Ali više volim kad je na sigurnom u taškici :) ionako nemam potrebu trpat ga na svaki stol po birtiji da svi vide taj divan dizajn

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 14:07 (wh15tler).
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Lezao sam u dnevnoj i gledao Housea kad je nestala struja. Uzeo sam mobitel i upalio bljeskalicu.

Najgora bljeskalica ikad.

Em je jedna, em je slaba, em ima hebeni crni prsten u sred snopa.

Mobitel, ciji je najjaci adut kamera, ima losiju bljeskalicu od Xperie sole, Lumije 710, Nokije 5630 i Nokije 6280 koja je stara skoro 10 godina.

Sramota.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
chutac kaže...

Lezao sam u dnevnoj i gledao Housea kad je nestala struja. Uzeo sam mobitel i upalio bljeskalicu.

Mobitel, ciji je najjaci adut kamera, ima losiju bljeskalicu od Xperie sole, Lumije 710, Nokije 5630 i Nokije 6280 koja je stara skoro 10 godina.

Sramota.

Ima fix na xda..pretvorio mi je mob u reflektor :D

15 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
chutac kaže...

Sramota.

Ima fix na xda..pretvorio mi je mob u reflektor :D

Sauce?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
14 godina
odjavljen

1 0 hvala 1
17 godina
Sony Xperia Z1

Evo ja sam na kraju uzeo tanku, gumenu masku. Ekran ću nastojati čuvati, a ovako je zaštićena. Lightning bleed kod noćnog fotkanja je puno manji nego u debeloj kožnoj futroli plus što se lako izvadi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

pozz, kupio sam z1 prije 2 tjedna i vec vidim na ekranu tj. na toj foliji odnaprijed sitne ogrebotine pod suncem pa me zanima da li bi ovako nešto pomoglo da to saniram ili ako je netko koristio slično? http://www.ebay.co.uk/itm/DISPLEX-TOUCH-SCREEN-SEALER-for-Mobile-Phone-iPhone-Scratch-Remover-/271483192066?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item3f35a8c302 naravno, ne želim skidati tu foliju jer se gubi garancija a tek je star 2 tjedna. hvala unaprijed.. inace, mob je zvijer i prezadovoljan sam :D

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Ne gubi se garancija ako skines te folije, i mozes iste takve folije kupit preko neta.
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Jesi siguran da se ne gubi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1
U nekim državama se gubi samo na zaslon ako skineš, a u HR vrijedi sve normalno, tako da skidaj

2 0 hvala 1
16 godina

ja imam mail od sony hrvatska di mi potvrdjuju da se ne gubi garancija

inace i frendova je bila na reklamaciji i nitko nista nije pitao za tu foliju

inace moja isto skinuta ;)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Ma ne budem ništa skidao.

I ovako i onako ću imati foliju da ne izgrebem staklo pa mi je svejedno jel Sony ili nije.

Ali dobro je znati. Kad mobitel malo ostari možda i skinem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony Xperia Z1

.

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 22:55 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Nije mi jasno kako se aluminiji može iskriviti sam od sebe..

Jel ga držiš na peći ili što?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sony Xperia Z1

Nope

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 22:54 (mariolla79).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

jel ima neka aplikacija za termometar da je koliko-toliko precizna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fele08 kaže...

jel ima neka aplikacija za termometar da je koliko-toliko precizna

Da bi takva aplikacija uopće imala smisla moraš imati odgovarajući senzor. Koliko je meni poznato z1 ga nema.

Tako da termometar u ruke i mjeri. Sa mobitelom ti to neće poći za rukom :)

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Pozdrav!

Gdje u Zagrebu ima za uzeti magnetni punjač za z1 compact?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dućan se zove Smartoprema u Prečkom
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Ne nalazim ga na njihovoj stranici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sorry, nema..
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Ma onda ću uzet preko eBaya iz UK-a.

Daju garanciju, a USB je pa se ne moram mučit sa adapterima.

Hvala obojici!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je prava stvar.

Kad odem u servisni meni na mome Z1, tamo vidim da ne mogu otključat bootloader.

Da li da promjenim software ili šta da to omogućim?

Moj soft je:

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 19:00 (Erda).
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Možeš bez beda bootloader otključati ako imaš "yes" u servisnom meni-u, a za onaj mod što je za baklju, fleš, blic ili kako god, za njega ti treba samo root :)

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Ako ti je bootloader unlock alow:NO nemozes ga nikako otkljucat.. Sto ne znaci da nemozes imati ROOT ako te to zanima.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice