http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900
Samo prati upute, skines ovaj v8 easy root tool
probavao sam s time al sam otišao pročitati na 55 post i tam ima za download šta treba ubacit u taj v8 i onda se moze rootat
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900
Samo prati upute, skines ovaj v8 easy root tool
probavao sam s time al sam otišao pročitati na 55 post i tam ima za download šta treba ubacit u taj v8 i onda se moze rootat
rootao jesam al mi nije dalo rootati bez tog filea
da v8 i cijelo vrijeme mi je pisalo da fali neki file i ja otisao na zadnju stranicu da vidim jel ko sta pisao o tome i vidim tamo file kao koji fali i to stavim u mapu i pokrenem install i sve super radi
Ekipa ima li tko voljan prodati z1 za 1900??
posto mi vec puna kapa mog htc-a sa 150mb interne memorije, zanima me koliko dodu cijene na njuskalu:
- Z1 NOVE
- Z1C NOVE
- a rabljeno par mj u stanju 10/10?
posto mi vec puna kapa mog htc-a sa 150mb interne memorije, zanima me koliko dodu cijene na njuskalu:
- Z1 NOVE
- Z1C NOVE
- a rabljeno par mj u stanju 10/10?
Z1 imas po 2200KN polovne, također nekoristene za malo vise
Z1C imas isto po tim cijenama, cak i nize
Ljudovi sa Z1 Compact, jeste li dobili 4.4.4 update?
Ja još nisam, a mobitel mi je otključan(iz Sony Centra) i budući da su svi dobili, jedino što bih naveo kao mogući razlog je slijedeće:
4.4.4 je izašao 27.6., a ja sam updateao sa 4.3 na 4.4.2 oko prvog sedmog. Jel' to moglo zblesirati mobitel pa da ne nalazi 4.4.4 update? PCC sam reinstalirao i i dalje ne nalazi...
Ne brini, nije do tvog updateanja, ja sam na Z1 pa nisam dobio update još.
Stiže mi za 1900kn Z1 crna 10/10 stanje,kupljena u 10tom mj 2013te,silikonska crna s line i prozirna maskica,prjenosni punjač,u petak najkasnije imam ju u rukama,tako da evo mene opet na sonyu :) :)
Ak si na t-comu probaj danas updatetati :)
teško da će HT još dat 4.4.4, bilo bi prebrzo za njih
Ne brini, nije do tvog updateanja, ja sam na Z1 pa nisam dobio update još.
Ok, onda samo čekam :)
Hvala!
Nisam, na Vipu sam, ali mobitel je otključan pa mislim da operater onda nema veze.
teško da će HT još dat 4.4.4, bilo bi prebrzo za njih
da krivo sam jučer vidio na xperia update checker :(
nije mi se više dalo čekati pa sam stavio Xperia Z1 Compact (D5503) 14.4.A.0.108 Unbranded 1280-7868(SL,HU,HR)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2761614
Preporučam svima ovaj ROM, baziran na 4.4.4 .108 verziji, brz, stabilan kao Jelly bean, brzi je od stock 4.4.4, stvarno sam se iznenadio, nema bloatware-a, jednostavni Aroma instaler, imate par modifikacija koje zelite odaberete, preporuka svima
Evo mene opet na Z1 :) Stigla je,može li mi tko reći koliko ja mogu napuniti mobitel s onom prjenosnom baterijom što se dobije?
EDIT
I da što nam donosi update s 4.4.2 na 4.4.4? Nisam baš u toku bio zadnje vrijeme.
Evo mene opet na Z1 :) Stigla je,može li mi tko reći koliko ja mogu napuniti mobitel s onom prjenosnom baterijom što se dobije?
EDIT
I da što nam donosi update s 4.4.2 na 4.4.4? Nisam baš u toku bio zadnje vrijeme.
definitivno napravi update,meni se fotoaparat sad jako rijetko freeza (a i onda ga ubijem u recent apps na brzinu i opet upalim) i malo je brze/fluidnije
Kod mene je 4.4.4 francuski, radi punooo bolje nego 4.4.2, kamera mi se nije ni jednom freezala, koristim deodexed verziju, sa 4k/Timeshift mode-om, Audio mode-om i nekim sitnicama uz Xposed.. Takoder koristim Interactive guvernor koji mi je malo poboljsao performanse, zasad sam zadovoljan.. Da izade jos jedan update, da rijesi malo da mob jos brzi bude, par jos bugova ispravit, bit ce super
Evo došao 4.4.4 update.
Zadovoljan sam, zasad, samo što još nema double-tap-to-wake funkcije...
Evo došao 4.4.4 update.
Zadovoljan sam, zasad, samo što još nema double-tap-to-wake funkcije...
Ja još čekam da t-com izbaci.
Sad sam stavio anti finger foliju s HTC One M7(4.7") na Z1 i taman paše na ekran,malo je veća folija od ekrana :)
Ja sam na vipu i jos nisam dobio update, kad bi to trebalo stic?
Ja sam na vipu i jos nisam dobio update, kad bi to trebalo stic?
VIP uvijek kasni...
Ne uspijevam naći neke ROM-ove koji rade na stock kernelu, skoro svaki je baziran na AOSP-u :/
Imate li kakve preporuke ROM-ova koji će radit na stock kernelu?
tko ima chromecast nek si instalira:
http://forum.xda-developers.com/hardware-hacking/chromecast/experimental-enable-mirroring-device-t2812193
stvar ubija
sve sto vidim na mobu, prenosi se i na TV bez ikakvih problema (jedino je mob malo vruc posto procesor stalno dere prilikom mirroringa)
probao youtube, google maps, chrome, soundcloud, ma sve sljaka (neki i igraju igre tako)
Ekipa dali se vama previse grije prijenosna baterija?
na koju mrezu si, ja jos cekam za t-com
Mozda imas onaj bug vezan za google play services.
Problem je u tome sto gp services zakuca procesor na 100% i vuce bateriju i grije se uredjaj.
Ja sam u pocretku imao taj problem. Drzim mobitel u dzepu, a on vruc i baterija mi je trajala jedva jedan dan.
Reinstall gp servicesea je rijesio problem.
Pogledaj battery usage.