wtf pa jel moguce da mi jos nije dosao update na tele2?ili ja nesto krivo radim?
edit:stigao update prekjucer
wtf pa jel moguce da mi jos nije dosao update na tele2?ili ja nesto krivo radim?
edit:stigao update prekjucer
Zna li tko dobru maskicu za navedeni mobitel, treba za zensku osobu.
update za zvuk je izgleda dobio sam t-com...ja sam na vipu i jos nista
Zna li tko dobru maskicu za navedeni mobitel, treba za zensku osobu.
evo danas mi stigla ova maskica + 1 zastitna folija za ekran, stvarno mi je super maska. mozes boju koju oces uzet
Pozdrav svima, evo jedno pitanje za vlaasnike xperie z1, kolega je kupio neki dan jednu a i susjeda mi ima jednu, i sad on je skužio da mu ekran dosta često zna titrati kada na ekranu prevladava siva boja, i odemo kod moje susjede i pogleamo kod nje..ista stvar, sad jel se to još nekome događa ili samo njima. I ako se događa nekome kako to popraviti, može li se softverski išta riješiti jer on kaže da kada ugasi mobilni internet da se to više ne događa ili da ga nosi na garanciju? Hvala unaprijed :*
Isti problem imam i ja, iako nisam siguran da je na sivim podlogama,meni se random desava,nekako najvise dok ucitava nesto ili igru dok igram. Vracao sam vec jedan mobitel u servis i dali su mi drugi s istim problemom, da li zna netko o cemu je rijec? Po netu ne pronalazim nista. Desava li se to i ostaloj ekipi na forumu?
Prelaskom na 4.4.2 mob je postao totalno usporen, aplikacije se ruše, katastrofa...
Šta raditi? Vratiti se na 4.2 pa rootati i staviti neki custom ili?
Za poludit je kako dobro radi ženin S2 a ja se patim s ovim govnetom...
Imam problem sa mobilnim podacima, nemogu se upalit. Sta je problem?
Napravio sam :)
Isto imam problema sa mobilnim podacima nakon updatea, cak se ni WiFi nece upaliti, a nemam niti mreze, nemogu nista s mobom.
I Android OS mi je potrosio bateriju u samo par sati.
Narucio mobitel na pretplatu tcom-a, dosad sam im vracao 2x jer su bili neispravni i poslali su mi nove uredaje..2x su mi poslali uredaje na kojima titra ekran, sad dobijem treci novi uredaj i on pak ima problema s zutom bojom, na bijelim podlogama sve je zuckasto..namjestio sam u postavkama balans bijele,povecao plavu boju ali dobro je jedno vrijeme i onda se vrati zuckasta..nemam rijeci da su toliko usrali mobitel strava..
Ma nemam rijeci ukratko. Eto cisto tko razmislja o kupovini ovog moba neka ga zaobilazi u sirokom luku, sve to lijepo izgleda na papiru i kad ga isprobas, ali 3 uredaja nova neispravna ne mogu biti slucajnost.
Kakve vi postavke koristite za kameru, tj koje postavke naprave najbolju sliku?
zasto su slike u zatvorenom prostoru ocajne kako da je 2 MP kamera a ne 20.7, ja sam cuo da je najbolje da manual slikat
zasto su slike u zatvorenom prostoru ocajne kako da je 2 MP kamera a ne 20.7, ja sam cuo da je najbolje na manual slikat
ja s programom ProCapture snimam u 15.5mp i 16:9 formatu,ekspoziciju namjestam ovisno o osvjetljenju
ali nemoj previse moje savjete slusati neznam koliko je ovo dobro,ja sam totalni amater :D
pozz iamm problem sa video snimcima, dosada je sve bilo ok , medjutim danas snimao jedan video i kada prebacim na PC okrene mi se snimak, zasto se to desava?
kako vi ostali stojite s update-om ? T-mobile ostao na .757 a u međuvremenu došla 2 ako se ne varam manja update koja reduciraju radijator od moba
zbog cega se meni okrene snimak naopacke kad prebacim na PC video kojim sam snimio mobitelom. Prije sve ok bilo ....
Može se rootati ja sam moju Z1C rootao,kupljena u t-mobile i došla s 4.4.2,no u tom slučaju nesmiješ update napraviti putem PC-a i takve stvari,čak sam si i 4K i Timeshift instalirao uz pomoć MARKOZD15.
Umjesto
z1c-43-uk.system.flashable.zip
Stavi rom drugi i nemoj raditi nikako factory reset,samo wipe odradi i reboot moba i eto ti rootan mob :)
EDIT
Samo traži romove s C6903(Z1) ne D5503(Z1C).
Može se rootati ja sam moju Z1C rootao,kupljena u t-mobile i došla s 4.4.2,no u tom slučaju nesmiješ update napraviti putem PC-a i takve stvari,čak sam si i 4K i Timeshift instalirao uz pomoć MARKOZD15.
Umjesto
z1c-43-uk.system.flashable.zip
Stavi rom drugi i nemoj raditi nikako factory reset,samo wipe odradi i reboot moba i eto ti rootan mob :)
EDIT
Samo traži romove s C6903(Z1) ne D5503(Z1C).
Hvala, baš sam i sam naletio na to nakon postanja, ali sa zaključanim bootloaderom se ne može mijenjat kernel što (ako sam dobro shvatio) znači da ne mogu flashati AOSP ROM-ove.
Rado me ispravite ako griješim
Mogu li flashati npr. Paranoid Android na stock kernel?
Postoji li neka lista svih ROM-ova? Bilo ih je dok sam imao SGS2, valjda se netko potrudio napravit isto i za Z1 :)
Nisu mi problem ikone, Sony UI je manje-više okej, al me muči što je pozadina bijela kad uđem u neki meni, npr. Settings
Ima li netko od vas T-mobile .534 ftf file?