Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.548
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

wtf pa jel moguce da mi jos nije dosao update na tele2?ili ja nesto krivo radim?

edit:stigao update prekjucer

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 21:23 (kurt).

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z1

Zna li tko dobru maskicu za navedeni mobitel, treba za zensku osobu.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 17:47 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony Xperia Z1

update za zvuk je izgleda dobio sam t-com...ja sam na vipu i jos nista

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
13 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...

Zna li tko dobru maskicu za navedeni mobitel, treba za zensku osobu.

evo danas mi stigla ova maskica + 1 zastitna folija za ekran, stvarno mi je super maska. mozes boju koju oces uzet

http://www.ebay.com/itm/0-3mm-Ultra-Thin-Case-Cover-For-Sony-Xperia-Z1-L39h-Free-Film-/161194660246?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item2587f35196

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2014 21:28 (Robilad).
14 godina
kazo99 kaže...

Pozdrav svima, evo jedno pitanje za vlaasnike xperie z1, kolega je kupio neki dan jednu a i susjeda mi ima jednu, i sad on je skužio da mu ekran dosta često zna titrati kada na ekranu prevladava siva boja, i odemo kod moje susjede i pogleamo kod nje..ista stvar, sad jel se to još nekome događa ili samo njima. I ako se događa nekome kako to popraviti, može li se softverski išta riješiti jer on kaže da kada ugasi mobilni internet da se to više ne događa ili da ga nosi na garanciju? Hvala unaprijed :*

Isti problem imam i ja, iako nisam siguran da je na sivim podlogama,meni se random desava,nekako najvise dok ucitava nesto ili igru dok igram. Vracao sam vec jedan mobitel u servis i dali su mi drugi s istim problemom, da li zna netko o cemu je rijec? Po netu ne pronalazim nista. Desava li se to i ostaloj ekipi na forumu?

17 godina
neaktivan

Prelaskom na 4.4.2 mob je postao totalno usporen, aplikacije se ruše, katastrofa...

Šta raditi? Vratiti se na 4.2 pa rootati i staviti neki custom ili?

Za poludit je kako dobro radi ženin S2 a ja se patim s ovim govnetom...

14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Imam problem sa mobilnim podacima, nemogu se upalit. Sta je problem?

Napravio sam :)

BARCA - MES QUE UN CLUB
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 22:10 (i7 extreme).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Isto imam problema sa mobilnim podacima nakon updatea, cak se ni WiFi nece upaliti, a nemam niti mreze, nemogu nista s mobom.

I Android OS mi je potrosio bateriju u samo par sati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 12:36 (Proxie).
14 godina
Sony Xperia Z1

Narucio mobitel na pretplatu tcom-a, dosad sam im vracao 2x jer su bili neispravni i poslali su mi nove uredaje..2x su mi poslali uredaje na kojima titra ekran, sad dobijem treci novi uredaj i on pak ima problema s zutom bojom, na bijelim podlogama sve je zuckasto..namjestio sam u postavkama balans bijele,povecao plavu boju ali dobro je jedno vrijeme i onda se vrati zuckasta..nemam rijeci da su toliko usrali mobitel strava..

0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Cudno, stvarno steta, Sony uvijek necim mora zas*ati
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
Sony Xperia Z1

Ma nemam rijeci ukratko. Eto cisto tko razmislja o kupovini ovog moba neka ga zaobilazi u sirokom luku, sve to lijepo izgleda na papiru i kad ga isprobas, ali 3 uredaja nova neispravna ne mogu biti slucajnost. 

0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
Slazem se definitvno, ja takoder uredjaj nemogu preporuciti kada mi ga zamijene vise od 2 puta, odma se skuzi da nesto nije u redu, ja trenutno imam Z1 Compact i zadovoljan sam, ali definitivno sam najzadovoljniji bio sa Xperiom Z, to je bio stroj i radio je ko singerica

Al najgori mob od Sony-a mi je bio Xperia S, najveci fail ikada
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Kakve vi postavke koristite za kameru, tj koje postavke naprave najbolju sliku?

BARCA - MES QUE UN CLUB
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...

zasto su slike u zatvorenom prostoru ocajne kako da je 2 MP kamera a ne 20.7, ja sam cuo da je najbolje da manual slikat

12 godina
neaktivan
Fele08 kaže...
i7 extreme kaže...

zasto su slike u zatvorenom prostoru ocajne kako da je 2 MP kamera a ne 20.7, ja sam cuo da je najbolje na manual slikat

14 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...

ja s programom ProCapture snimam u 15.5mp i 16:9 formatu,ekspoziciju namjestam ovisno o osvjetljenju

ali nemoj previse moje savjete slusati neznam koliko je ovo dobro,ja sam totalni amater :D

battlelog:KICKASS_HR
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

pozz iamm problem sa video snimcima, dosada je sve bilo ok , medjutim danas snimao jedan video i kada prebacim na PC okrene mi se snimak, zasto se to desava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia Z1

kako vi ostali stojite s update-om ? T-mobile ostao na .757 a u međuvremenu došla 2 ako se ne varam manja update koja reduciraju radijator od moba {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Zasad je dosao samo .761 update, t com jos nije dobio. A sprema se navodno i .766 ali sve je to pitanje hoce li izac.
13 godina
odjavljen
Zasad je dosao samo .761 update, t com jos nije dobio. A sprema se navodno i .766 ali sve je to pitanje hoce li izac.
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1
Pozdrav ekipa! 
Jako sam zadovoljan mobitelom, osim jedne male sitnice - ne mogu otključat bootloader, što mi je potrebno za rootanje, flashanje ROM-ova i sl., pa me zanima postoji li tu netko tko je voljan mijenjati svoju Xperiu Z1 za moju (potpuno novu)? 
Dakle, ako niste neki entuzijasti i ne zanima vas rootanje i sve što ide s tim, te se na vašem Z1 može otključat bootloader, rado bih zamijenio svoj Z1 za vaš. :)
Prvo je potrebno provjeriti može li se na mobitelu uopće otključat bootloader, a to se radi tako da utipkate: *#*#7378423#*#* i zatim idete: Service info > Configuration > Rooting Status. Ako ispod Rooting Status piše Bootloader Unlock Allowed: No, ništa od toga. 
Ja, eto, tražim primjerak na kojem se to može, pa ako ima koja dobra duša, nek se javi. Plus, voljan sam nadoplatit koliko mislite da je potrebno (al i da je fer :))
{#}  
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 22:54 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

zbog cega se meni okrene  snimak naopacke kad prebacim na PC video kojim sam snimio mobitelom. Prije sve ok bilo ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
@Šef u istoj situaciji si kao i ja, uglavnom sony je na zahtjev t-coma zakljucavao botloadere, tako da sve xperia z1 su zakljucane ako su iz u t-coma, znaci sim lock i bootloader unlock alow: no..
E sada ipak ima malo srece u cjeloj prici, mozes bez otkljucavanja bootloadera uraditi root na mobu, s obzirom da se moze rootati znaci da mozes i flashati particiju custom recoverya.. Znaci imat ces kompletno rootani z1 sa custom recovery. Mozes flashati rom koji god ali s obzirom da ce bootloader biti i dalje zakljucan neces nikad biti u mogucnosti flashati custom kernel,,ako me razumijes?
Moci ces instalirati samo one romove koji su bazirani na stock kernelu. Pretpostavljam da znas di traziti tut za root, pa ti zelim uspjesno rootanje.

I jos samo da se ispravim na moj prijasnji post nije .766 vec je .769 tek sam sad primjetio da sam krivo napisao.
14 godina
Šef kaže...
Pozdrav ekipa! 
Jako sam zadovoljan mobitelom, osim jedne male sitnice - ne mogu otključat bootloader, što mi je potrebno za rootanje, flashanje ROM-ova i sl., pa me zanima postoji li tu netko tko je voljan mijenjati svoju Xperiu Z1 za moju (potpuno novu)? 
Dakle, ako niste neki entuzijasti i ne zanima vas rootanje i sve što ide s tim, te se na vašem Z1 može otključat bootloader, rado bih zamijenio svoj Z1 za vaš. :)
Prvo je potrebno provjeriti može li se na mobitelu uopće otključat bootloader, a to se radi tako da utipkate: *#*#7378423#*#* i zatim idete: Service info > Configuration > Rooting Status. Ako ispod Rooting Status piše Bootloader Unlock Allowed: No, ništa od toga. 
Ja, eto, tražim primjerak na kojem se to može, pa ako ima koja dobra duša, nek se javi. Plus, voljan sam nadoplatit koliko mislite da je potrebno (al i da je fer :))
{#}  

Može se rootati ja sam moju Z1C rootao,kupljena u t-mobile i došla s 4.4.2,no u tom slučaju nesmiješ update napraviti putem PC-a i takve stvari,čak sam si i 4K i Timeshift instalirao uz pomoć MARKOZD15.

Evo ti link od TUT-a.

Umjesto

z1c-43-uk.system.flashable.zip

Stavi rom drugi i nemoj raditi nikako factory reset,samo wipe odradi i reboot moba i eto ti rootan mob :)

EDIT

Samo traži romove s C6903(Z1) ne D5503(Z1C).

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 5:48 (kruskar).
16 godina
neaktivan
Robilad kaže...
@Šef u istoj situaciji si kao i ja, uglavnom sony je na zahtjev t-coma zakljucavao botloadere, tako da sve xperia z1 su zakljucane ako su iz u t-coma, znaci sim lock i bootloader unlock alow: no..
E sada ipak ima malo srece u cjeloj prici, mozes bez otkljucavanja bootloadera uraditi root na mobu, s obzirom da se moze rootati znaci da mozes i flashati particiju custom recoverya.. Znaci imat ces kompletno rootani z1 sa custom recovery. Mozes flashati rom koji god ali s obzirom da ce bootloader biti i dalje zakljucan neces nikad biti u mogucnosti flashati custom kernel,,ako me razumijes?
Moci ces instalirati samo one romove koji su bazirani na stock kernelu. Pretpostavljam da znas di traziti tut za root, pa ti zelim uspjesno rootanje.

I jos samo da se ispravim na moj prijasnji post nije .766 vec je .769 tek sam sad primjetio da sam krivo napisao.

kruskar kaže...

Može se rootati ja sam moju Z1C rootao,kupljena u t-mobile i došla s 4.4.2,no u tom slučaju nesmiješ update napraviti putem PC-a i takve stvari,čak sam si i 4K i Timeshift instalirao uz pomoć MARKOZD15.

Evo ti link od TUT-a.

Umjesto

z1c-43-uk.system.flashable.zip

Stavi rom drugi i nemoj raditi nikako factory reset,samo wipe odradi i reboot moba i eto ti rootan mob :)

EDIT

Samo traži romove s C6903(Z1) ne D5503(Z1C).

Hvala, baš sam i sam naletio na to nakon postanja, ali sa zaključanim bootloaderom se ne može mijenjat kernel što (ako sam dobro shvatio) znači da ne mogu flashati AOSP ROM-ove. 

Rado me ispravite ako griješim  {#}

14 godina
odjavljen
Tako je, mozes samo flashati ROM-ove bazirane na stock kernelu, dakle nemas otkljucan fastboot i nista od flashanja custom kernela

Ali i dalje mozes rootati mobitel, flashati npr kamera mod kojim dobijes 60fps/1080p video (fantasticna kvaliteta), 4k video i slowmotion video

Najbolji ti je stock ROM vjeruj mi, pogotovo sto se kamere tice, brz, Sony UI meni osobno lijepo izgleda, ako ti se ne svidja instaliraj Nova launcher i postavi si google kitkat ikone i eto :)
*Sony Xperia Z1 Compact*
16 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Tako je, mozes samo flashati ROM-ove bazirane na stock kernelu, dakle nemas otkljucan fastboot i nista od flashanja custom kernela

Ali i dalje mozes rootati mobitel, flashati npr kamera mod kojim dobijes 60fps/1080p video (fantasticna kvaliteta), 4k video i slowmotion video

Najbolji ti je stock ROM vjeruj mi, pogotovo sto se kamere tice, brz, Sony UI meni osobno lijepo izgleda, ako ti se ne svidja instaliraj Nova launcher i postavi si google kitkat ikone i eto :)

Mogu li flashati npr. Paranoid Android na stock kernel? 

Postoji li neka lista svih ROM-ova? Bilo ih je dok sam imao SGS2, valjda se netko potrudio napravit isto i za Z1 :)

Nisu mi problem ikone, Sony UI je manje-više okej, al me muči što je pozadina bijela kad uđem u neki meni, npr. Settings {#}

14 godina
odjavljen
Imas npr existen ROM-ove za koje znam da imaju crnu pozadinu :)

Nemozes nazalost, samo stock ROM-ove(bazirane na Sony kernelu), nemoj ni pokusavat ostalo mozes zbrickat mob
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

Ima li netko od vas T-mobile .534 ftf file?

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z1

Moja Z1C testirana na dubini od cca 2.50m,bila je na dnu olimpijskog 15tak min,sve radi nista joj nije bilo.Homescreen je poprimio izgled od Z ultra.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice