Sony Xperia Z1

poruka: 1.195
|
čitano: 266.432
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z1
d4rkd3atH kaže...

Da li je tko stavit novi firmware na svoju z1? 14.2.A.1.136

ja pokušavam updateat preko companiona ali piše da je server pao

Ja sam jucer oko 20 sati , ma nista posebno , ne vidim nikakve promjene osim onog white balance i malo jace hvata Wi-Fi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 13:30 (NeZnam).
14 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

Da li je tko stavit novi firmware na svoju z1? 14.2.A.1.136

Meni ne nudi taj firmware. Sad je na 14.2.A.0.290 i kaže da je up to date. Na tele2

13 godina

meni isto ne nudi taj update...sve isto ko i kod tebe,samo što sam ja na VIP-u

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
14 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

meni isto ne nudi taj update...sve isto ko i kod tebe,samo što sam ja na VIP-u

Ja sam na T-Mobilu i doslo je nakon tjedan dana ,a onaj update .290 odmah sljedeci dan...

13 godina

zna li tko kako se zove ona stranica gdje mogu vidjet kada će izaći koji update i za kojeg operatera

13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Znate kad dolazi mini verzija z1 kod nas?

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Najjednostavniji način kako rootati mobitel? Samo root, ne i flash.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Mobitel sve u svemu strava, al u nekim stvarima mi Sony stvarno nije jasan... Stave dragontrail staklo, koje je strava staklo, i onda gore nakelje Anti Shatter Film (ASF), koji se odma ogrebe ako ga samo krivo pogledas. Ako skines taj ASF, gubis Sony logo i garanciju, ali Sony ne nudi zamjenski ASF. Da je Sony sposoban na svoj flagship stavit tako losu foliju, stvarno mi nisu jasni.

Scratch-resistant staklo na koje su nakeljili neku foliju koju ne smis krivo pogledat, jer se odma ogrebe... 

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sa kojim postavkama dobijate najbolje slike ?  Ja sam jako razočaran sa šumom na slikama :/

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Slike su super kad ima puno svjetla vani, ali kad koristi flash, ajme i kuku. Stavi na manuale postavke i smanji ISO i bit ce manje suma na slici... malo se igraj sa postavkama i vidi

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z1

U slučaju da slikaš neki predmet iz blizine, sa lošim uvjetima svijetla, probaj staviti ISO na 200 i blic upali i to je to.

Što se tiče low-light slika (npr slikate kuhinju u low lightu), dovoljno je smanjiti ISO i poigrati se sa ekspozicijom (ili pak HDR uključiti umjesto ekspozicije)...

Ali ako niste zadovoljni, postoji NAJBOLJE RJEŠENJE za slikanje u low light-u, a zove se 'Pro capture', skinite ju sa Google play-a, samo za scenu označite 'Night' ili 'Night portrait' i slike će ispadati punoooo bolje nego na stock app 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

obrisano

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 13:31 (tony THE Noob).
13 godina
neaktivan

jel postoji način da unlockam bootloader iako nemam tu mogućnost kad odem provjeriti putem onog broja sa * i #? uređaj je kupljen u t-mobile i nije mi jasno zasto su oni zaključali tu mogućnost budući da čitam kako Sony zapravo nema ništa protiv custom ROM-ova i kako su zapravo putem posljednjeg updatea omogućili unlockanje bootloadera

13 godina
neaktivan

sam nemožeš odlockat ako piše Bootloader unlock allowed: no

ali može ti možda to oparater možda napravit u UK orange to radi neznam za HR i t com...

14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Niti operator otključaje,a niti zaključaje bootloader,to radi drugar sony!!Operator samo radi branding na svoju mrežu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Niti operator otključaje,a niti zaključaje bootloader,to radi drugar sony!!Operator samo radi branding na svoju mrežu.

Pa kazem da sam nasao vec par izvora da sony to ne radi

13 godina

Jel' se zna mozda kada cemo mi na Vip-u dobiti 4.4.2?

11 godina
neaktivan

preporucate li Sony Xperiu Z1 Compact, jer mi je Z1 prevelika..{#}

cvek
15 godina
neaktivan
Cvek07 kaže...

Ja sam uzeo z1 compact prije 2 tj. i mogu reći da je mob odličan. Prednosti su: puno bolji ekran od velikog z1, ovdje su znatno poboljšali kuteve gledanja( iako meni osobno to nikada nije bilo važno), performanse su odlične( nema zastajkivanja, laga, sve igre do sada sam pokretao na high detaljima i niti jedna nije zaštekala niti je došlo do vidljivog pada fps-a), Korisničko sučelje klasično sonyevo( kupio sam ga sa 4.3 verzijom androida, danas mi je došao update za kitkat ali nisam još to stigao nadograditi) vodootporan je( probao :D ), zvučnik je vrlo dobar, mogao je biti i bolji, kamera je odlična prilikom slikanja i snimanja po danu dok po noći je nešto slabija, ali mislim da se to može softwerski popraviti, baterija pri nekom srednjem korištenju može bez problema izdržati dan i pol do 2 dana(+ stamina mode). Jedina zamjerka je plastika na poleđini mobitela koja se lako ogrebe, ali to sam riješio kupnjom carbon skina{#} . Još jedan nedostatak je cijena, mob i nije baš jeftin, ja sam prodao dušu vragu( čitaj t-com) pa sam ga uzeo na pretplatu, iako je dosta jeftiniji od svog glavnog rivala iphona, također mislim da su mogli staviti veći ekran u to kućište ali to im ne zamjeram previše i ovih 4,3 incha je u redu za igranje i surfanje. Cijelokupno gledano mobitel je prava mala zvjerka, ovi malobrojni nedostatci se mogu zanemariti. Ako tražiš mob koji ima top specifikacije a da nemaš osjećaj da nosiš tv u ruci onda je ovo mob za tebe. Ja osobno sam prezadovoljan mobitelom i preporučam ga. {#} 

15 godina
Jackal kaže...
Cvek07 kaže...

Ja sam uzeo z1 compact prije 2 tj. i mogu reći da je mob odličan. Prednosti su: puno bolji ekran od velikog z1, ovdje su znatno poboljšali kuteve gledanja( iako meni osobno to nikada nije bilo važno), performanse su odlične( nema zastajkivanja, laga, sve igre do sada sam pokretao na high detaljima i niti jedna nije zaštekala niti je došlo do vidljivog pada fps-a), Korisničko sučelje klasično sonyevo( kupio sam ga sa 4.3 verzijom androida, danas mi je došao update za kitkat ali nisam još to stigao nadograditi) vodootporan je( probao :D ), zvučnik je vrlo dobar, mogao je biti i bolji, kamera je odlična prilikom slikanja i snimanja po danu dok po noći je nešto slabija, ali mislim da se to može softwerski popraviti, baterija pri nekom srednjem korištenju može bez problema izdržati dan i pol do 2 dana(+ stamina mode). Jedina zamjerka je plastika na poleđini mobitela koja se lako ogrebe, ali to sam riješio kupnjom carbon skina{#} . Još jedan nedostatak je cijena, mob i nije baš jeftin, ja sam prodao dušu vragu( čitaj t-com) pa sam ga uzeo na pretplatu, iako je dosta jeftiniji od svog glavnog rivala iphona, također mislim da su mogli staviti veći ekran u to kućište ali to im ne zamjeram previše i ovih 4,3 incha je u redu za igranje i surfanje. Cijelokupno gledano mobitel je prava mala zvjerka, ovi malobrojni nedostatci se mogu zanemariti. Ako tražiš mob koji ima top specifikacije a da nemaš osjećaj da nosiš tv u ruci onda je ovo mob za tebe. Ja osobno sam prezadovoljan mobitelom i preporučam ga. {#} 

t-mobile i došo ti već 4.4.2 ? ja ima Z1 ali još ništa

15 godina
neaktivan

Da, evo upravo skidam upgrade. I ja sam se iznenadio kako je brzo došao, inače im treba mjesec dana.

14 godina
odjavljen
vi koji cete update-ati na kitkat, javite mi kakva je situacija sa kamerom, jel se poboljsala u low lightu itd?
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
16 godina
Sony Xperia Z1

to z1 obicna iz tcoma dobila kitkat ili compact z1?

jer ja na obicnoj z1 iz tmobila još nista nemam niti ota niti preko pc companiona ?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja na VIP-u jos nista :S

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z1

Ja sam na z1 compact dobio kitkat(t-com). Nema nekih velikih promjena, barem Šta sam primijetio. Kamera mi se čini nešto boljom prilikom slikanja noću odnosno u prostoru sa slabijim osvjetljenjem, drugačija je animacija za otključavanje, shortcut za kameru na lockscreenu nije vise desno od sata nego na dnu ekrana, promijenjen je simbol za bateriju( sada u bateriji piše postotak i prozirna je), također ta gore traka( nemogu se sjetiti kako se zove :-D) je prozirna, brze postavke su sad odvojene od notificationsa, dodali su nove teme, ali i maknuli dosta starih, čini mi se da baterija nešto dulje traje, što se tiče performansa nisam nista primjetio(subjektivno mišljenje). To je to ukratko, ako vas još nešto zanima pitajte :-). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo upravo skidam 4.4.2 android preko sony pc companion

ja sam na Vip-u

Xperia Z1

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 21:47 (d4rkd3atH).
15 godina
d4rkd3atH kaže...

Evo upravo skidam 4.4.2 android preko sony pc companion

ja sam na Vip-u

Xperia Z1

nisi jedini {#} i na T-mobile doletio, jedi treba min. 50% baterija {#} moram to punit....

13 godina

Evo ovako,imam problem sa zvucnicima otkad sam stavio 4.4.2 android...nekad mi se znaju prebacit zvukovi na slusalicu za pozive i tak ne cujem kad me netko zove ili mi poruka dolazi

Jedino kada mob ugasim i ponovo upalim onda mi se vrati na donji.zvucnik i nakom par dana opet ista stvar

Da li jos netko ima takav problem? I da li zna kako ga rijesiti?

15 godina
d4rkd3atH kaže...

Evo ovako,imam problem sa zvucnicima otkad sam stavio 4.4.2 android...nekad mi se znaju prebacit zvukovi na slusalicu za pozive i tak ne cujem kad me netko zove ili mi poruka dolazi

Jedino kada mob ugasim i ponovo upalim onda mi se vrati na donji.zvucnik i nakom par dana opet ista stvar

Da li jos netko ima takav problem? I da li zna kako ga rijesiti?

imam isti problem, čak ponekad i youtube zvuk ide na zvučnik slušalice a ne donji... i samo mi reset pomaže

14 godina
I meni se to događa. Na xda ima cijela tema o 4.4.2. bugova na Z1 Compact. To je jedan od najčešćih problema u KitKat-u. Ova verzija Sony softvera je bugovita i Sony treba izdati zakrpe. Sve u svemu zadovoljan sam. Kamera mi se čini nešto bolja ima manje šuma. Baterija je meni bolja nego na 4.3.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice