Jeli mogu na 4.e staviti one stare teme
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@spajder
Kako imaš toliki SOT?
Ja uz sličnu uporabu (većinom Chrome + Carbon, radio, Viber, tu i tamo koja minuta na Templerunu) imam max 4 i nešto sitno h.
3G mi niti ne lovi u ovoj mojoj selendri, tako da mi to uopće ne troši.
Baterija je u dobrom stanju.
Na kolko držiš brightness? Možda tu dođe do razlike.
poigraj se sa greenify app.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=hr
Ja bez greenifya imam svaki put oko 5 h onscrena, uspio san cak jednom i do 6 i 15 dovuci :)
stavi sot da vidimo,ovako mogu i ja kakat da iman +8..
Dali se kome WiFi znatno poboljšao na 4.3?
Prije gdje sam imao 1 crticu sad imam 3.
Poboljšao mi se WIFI nenormalno... Puuuno bolji prijem, nego na 4.2.2 Osim toga, primjećujem da je 4.3 djelovao bolje i na bateriju, jer mi se čini da je izdržljivija podosta. Uglavnom, iznad očekivanja! Stvarno je ovo sad kao drugi uređaj! Svaka čast!
Ovo s wifiom je glupost, nisu ga poboljsali nego su ljestvicu promjenili, prije sam mogao razvuci wifi da mi na ono krugu ucitava a sada se automatski odspoji, nrkad mi se i na jednoj crtici ugasi, ja mislim da je rijec o varci obicnoj...
ja mislim da nije glupost, jer na mjestima gdje mi je veza pucala, i morao sam "tražiti" položaje, sad surfam bez problema...
A meni veza gdje je pucala puca i dalje samo sto nepukne na onom krugu nego na jednoj crtici, wifi je malo poboljsan ali nije toliko puno, ima razlike ali male
Meni je veza bila slaba u trećoj sobi od rutera, onak jedva na onom kružiću i stalno se odspajala, a sad imam 2 crtice i nema nikakvih problema 
Meni je veza bila slaba u trećoj sobi od rutera, onak jedva na onom kružiću i stalno se odspajala, a sad imam 2 crtice i nema nikakvih problema 
To ti ne ovisi samo koliko soba nego kakav je materijal i koliko različitih je u zidu, čisto da kažem.
Može li mi netko odvrtiti Antutu benchmark ako nije problem?
Hvala vam!
Može li mi netko dati link za dobar screen protector (za prednji i zadnji zaslon) na ebayu za XZ, po mogućnosti Xtremeguard, da je dobar prodavač
Hvala vam!
Može li mi netko dati link za dobar screen protector (za prednji i zadnji zaslon) na ebayu za XZ, po mogućnosti Xtremeguard, da je dobar prodavač
Pa naruči preko Xtremeguardove stranice, kod ti je 90off2 i samo stavi 2x komada onih kompleta za naprijed, iza i za instalciju.
Tako sam ja i u Petak mi je stiglo (naime, dobiješ "samo" 2x za naprijed i 2x za iza i 1x set za instalaciju).
Pa naruči preko Xtremeguardove stranice, kod ti je 90off2 i samo stavi 2x komada onih kompleta za naprijed, iza i za instalciju.
Tako sam ja i u Petak mi je stiglo (naime, dobiješ "samo" 2x za naprijed i 2x za iza i 1x set za instalaciju).
Ček ček, evo me na Xtremeguard stranici, kod mi služi za što?
Dakle dobio si dva za naprijed i dva za nazad?? Free shipping i koja je ukupna cijena??
EDIT:
Skužio sam, to je kod za kupon od 90% off za 2 komada, nego radim narudžbu i non stop mi ovo izbacuje:
- Please note: Shipping rates have been updated based on your new "ship to" address. Please review then resubmit your order.
Nemam pojma.
Ubaciš 2x Sony Xperia Z L36h Screen Protector
[Options:FULL BODY + Free Install Kit* $10.99] i onda u polje "Coupon code? Enter it here" upiši 90off2 i pritisni Apply, pa pritisni Proceed to checkout i sa lijeve strane popuni sve tražene informacije i pritisni onda
Place Order.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Nemam pojma.
[Options:FULL BODY + Free Install Kit* $10.99] i onda u polje "Coupon code? Enter it here" upiši 90off2 i pritisni Apply, pa pritisni Proceed to checkout i sa lijeve strane popuni sve tražene informacije i pritisni onda
Place Order.
Je li taj protector antifingerprint, da li ne ostaju otisci? :)
Nemam pojma, ali sumnjam da još dugo s obzirom da je negdje krajem prošle godine počela.
Donekle, ostaju, ali niti približno kao na "stocku".
Nemam pojma, ali sumnjam da još dugo s obzirom da je negdje krajem prošle godine počela.
A daj mi reci jesi mozda narucivao od njih? Ako jesi koliko treba da stigne i koliko ti je bio shipping?
Da, naručivao sam. Shipping je 5$ do mene (VŽ), a paket je došao za nekih 2 tjedna iz SADa.
google play edition gallery i camera,radi sve,netreba root install,kao najobičniji apk,camera ne briše sony cameru i galeriju! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2628953
google play edition gallery i camera,radi sve,netreba root install,kao najobičniji apk,camera ne briše sony cameru i galeriju! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2628953
Dali se kamera što poboljša ili je kvaliteta potpuno ista?
Dali se kamera što poboljša ili je kvaliteta potpuno ista?
To prepuštam krisnicima,pa nek odluče dal je bolja ili možda ne,svakako isprobati,uvijek ima deinstalacija,ako nepaše.
Najbolje je ručno poštelati, onda kamera daje vrlo dobre slike
Nemam pojma.
Place Order.
Upravo sam narucio full body protectore za Xperiu Z i LG G2 i sve je ok s kuponom, vrijedi i dalje.
Bar mi nece biti bed bacit protectore ako nesto nece valjati s njima s obzirom na cijenu. 
Kakvi su u odnosu na ZAGG (oni su mi daleko najbolji koje sam ikada koristio...bez mjehurica, laka instalacija, maksimalno izdrzljivi)?
Svima koji imaju problema sa Superior auto na kameri sa Xperiom Z, instalirajte ovu aplikaciju: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427015
Radi dosta bolje slike na auto, pogotovo u low light-u, oštrije i sa manje šuma. Još se poigrajte sa postavkama malo.
Ja si npr po danu na dobrom osvjetljenju stavim ISO na 200, a po mraku ISO na 400 i blic uključim, ili čak stavim ISO na manje ovisno o situaciji, slike čak i na stock cameri dobro ispadaju, a na Lenovo kameri vrhunski
Zanima me zna li netko tko servisira Sony mobitele? Na jamstvenom listu mi ništa ne piše..
Hvala