Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 992.477
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jeli mogu na 4.e staviti one stare teme

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z
speedy56 kaže...

@spajder

Kako imaš toliki SOT?

Ja uz sličnu uporabu (većinom Chrome + Carbon, radio, Viber, tu i tamo koja minuta na Templerunu) imam max 4 i nešto sitno h.

3G mi niti ne lovi u ovoj mojoj selendri, tako da mi to uopće ne troši.

Baterija je u dobrom stanju.

Na kolko držiš brightness? Možda tu dođe do razlike.

poigraj se sa greenify app.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=hr

12 godina
neaktivan

Ja bez greenifya imam svaki put oko 5 h onscrena, uspio san cak jednom i do 6 i 15 dovuci :)

15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

stavi sot da vidimo,ovako mogu i ja kakat da iman +8..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Dali se kome WiFi znatno poboljšao na 4.3?

Prije gdje sam imao 1 crticu sad imam 3.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 6:38 (Deawood).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poboljšao mi se WIFI nenormalno... Puuuno bolji prijem, nego na 4.2.2 Osim toga, primjećujem da je 4.3 djelovao bolje i na bateriju, jer mi se čini da je izdržljivija podosta. Uglavnom, iznad očekivanja! Stvarno je ovo sad kao drugi uređaj! Svaka čast!

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Ovo s wifiom je glupost, nisu ga poboljsali nego su ljestvicu promjenili, prije sam mogao razvuci wifi da mi na ono krugu ucitava a sada se automatski odspoji, nrkad mi se i na jednoj crtici ugasi, ja mislim da je rijec o varci obicnoj...

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja mislim da nije glupost, jer na mjestima gdje mi je veza pucala, i morao sam "tražiti" položaje, sad surfam bez problema...

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

A meni veza gdje je pucala puca i dalje samo sto nepukne na onom krugu nego na jednoj crtici, wifi je malo poboljsan ali nije toliko puno, ima razlike ali male

0 2 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Meni je veza bila slaba u trećoj sobi od rutera, onak jedva na onom kružiću i stalno se odspajala, a sad imam 2 crtice i nema nikakvih problema {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Games55 kaže...

Meni je veza bila slaba u trećoj sobi od rutera, onak jedva na onom kružiću i stalno se odspajala, a sad imam 2 crtice i nema nikakvih problema {#}

To ti ne ovisi samo koliko soba nego kakav je materijal i koliko različitih je u zidu, čisto da kažem. 

15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Može li mi netko odvrtiti Antutu benchmark ako nije problem?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Evo

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Hvala vam!

Može li mi netko dati link za dobar screen protector (za prednji i zadnji zaslon) na ebayu za XZ, po mogućnosti Xtremeguard, da je dobar prodavač 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Hvala vam!

Može li mi netko dati link za dobar screen protector (za prednji i zadnji zaslon) na ebayu za XZ, po mogućnosti Xtremeguard, da je dobar prodavač 

Pa naruči preko Xtremeguardove stranice, kod ti je 90off2 i samo stavi 2x komada onih kompleta za naprijed, iza i za instalciju.

Tako sam ja i u Petak mi je stiglo (naime, dobiješ "samo" 2x za naprijed i 2x za iza i 1x set za instalaciju).

15 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Pa naruči preko Xtremeguardove stranice, kod ti je 90off2 i samo stavi 2x komada onih kompleta za naprijed, iza i za instalciju.

Tako sam ja i u Petak mi je stiglo (naime, dobiješ "samo" 2x za naprijed i 2x za iza i 1x set za instalaciju).

Ček ček, evo me na Xtremeguard stranici, kod mi služi za što?
Dakle dobio si dva za naprijed i dva za nazad?? Free shipping i koja je ukupna cijena?? 

EDIT:

Skužio sam, to je kod za kupon od 90% off za 2 komada, nego radim narudžbu i non stop mi ovo izbacuje:

• Please note: Shipping rates have been updated based on your new "ship to" address. Please review then resubmit your order.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 21:32 (MARKOZD15).
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Nemam pojma.

Ubaciš 2x Sony Xperia Z L36h Screen Protector

[Options:FULL BODY + Free Install Kit* $10.99]   i onda u polje "Coupon code? Enter it here" upiši 90off2 i pritisni Apply, pa pritisni Proceed to checkout i sa lijeve strane popuni sve tražene informacije i pritisni onda 

Place Order.

0 0 hvala 0
14 godina
Kolko jos traje ta akcija na xtremeguardu?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
13 godina
Deawood kaže...

Nemam pojma.

[Options:FULL BODY + Free Install Kit* $10.99]   i onda u polje "Coupon code? Enter it here" upiši 90off2 i pritisni Apply, pa pritisni Proceed to checkout i sa lijeve strane popuni sve tražene informacije i pritisni onda 

Place Order.

Je li taj protector antifingerprint, da li ne ostaju otisci? :)

14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Nemam pojma,  ali sumnjam da još dugo s obzirom da je negdje krajem prošle godine počela. 

Marijano22 kaže...
Je li taj protector antifingerprint, da li ne ostaju otisci? :)

Donekle,  ostaju,  ali niti približno kao na "stocku". 

14 godina
Deawood kaže...
gamer34 kaže...

Nemam pojma,  ali sumnjam da još dugo s obzirom da je negdje krajem prošle godine počela. 

A daj mi reci jesi mozda narucivao od njih? Ako jesi koliko treba da stigne i koliko ti je bio shipping?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Da,  naručivao sam. Shipping je 5$ do mene (VŽ),  a paket je došao za nekih 2 tjedna iz SADa. 

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

google play edition gallery i camera,radi sve,netreba root install,kao najobičniji apk,camera ne briše sony cameru i galeriju! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2628953

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
spajder68 kaže...

google play edition gallery i camera,radi sve,netreba root install,kao najobičniji apk,camera ne briše sony cameru i galeriju! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2628953

Dali se kamera što poboljša ili je kvaliteta potpuno ista?

15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
spajder68 kaže...

Dali se kamera što poboljša ili je kvaliteta potpuno ista?

To prepuštam krisnicima,pa nek odluče dal je bolja ili možda ne,svakako isprobati,uvijek ima deinstalacija,ako nepaše.

15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Najbolje je ručno poštelati, onda kamera daje vrlo dobre slike

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Xperia Z

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Nemam pojma.

Place Order.

Upravo sam narucio full body protectore za Xperiu Z i LG G2 i sve je ok s kuponom, vrijedi i dalje.

Bar mi nece biti bed bacit protectore ako nesto nece valjati s njima s obzirom na cijenu. {#}

Kakvi su u odnosu na ZAGG (oni su mi daleko najbolji koje sam ikada koristio...bez mjehurica, laka instalacija, maksimalno izdrzljivi)?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 22:02 (win32).
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Svima koji imaju problema sa Superior auto na kameri sa Xperiom Z, instalirajte ovu aplikaciju: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427015

Radi dosta bolje slike na auto, pogotovo u low light-u, oštrije i sa manje šuma. Još se poigrajte sa postavkama malo.

Ja si npr po danu na dobrom osvjetljenju stavim ISO na 200, a po mraku ISO na 400 i blic uključim, ili čak stavim ISO na manje ovisno o situaciji, slike čak i na stock cameri dobro ispadaju, a na Lenovo kameri vrhunski 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Xperia Z

2 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Zanima me zna li netko tko servisira Sony mobitele? Na jamstvenom listu mi ništa ne piše.. 

Hvala

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 0
14 godina

Moj je išao u agramservis, a i trebalo bi ti pisat na jamstvenom listu

Evo s jamstvenog lista Evo s jamstvenog lista
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice