Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 992.968
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

jel ima ko problem s bljskalicom?

kad slikam sliku s bljeskalicom na dnu slike mi je slika zamagljena u zelenoj boji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

150 para vam se kreće cijena otključavnja

čisto info da se ovo pitanje ne ponavlja

zovi preko oglasnika ima ih stotine.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony Xperia Z
android96 kaže...

jel ima ko problem s bljskalicom?

kad slikam sliku s bljeskalicom na dnu slike mi je slika zamagljena u zelenoj boji

Skini futrolu (zelenu)  {#}

+
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

molim vas 2 kratka pitanja

pošto sam novi u andorid svijetu tj smartphonovima.

1) kako da naj brže ubacim kontakte, exporto sam iz nokie(N..) u excell i u txt. fileu sve kontakte

nemam prek gmaila da ih povučem

kako da ih najbrže uredim i saveam u mob

2) kako vi spremate muziku sa kompa  na mob, copy pasteate albume ili prek ovog media go programa?

hvala još jednom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
wick kaže...

1) kako da naj brže ubacim kontakte, exporto sam iz nokie(N..) u excell i u txt. fileu sve kontakte

2) kako vi spremate muziku sa kompa  na mob, copy pasteate albume ili prek ovog media go programa?

hvala još jednom

Na prvo neznam odgovor , al za drugo , ja si napravim folder nazovem ga Glazba ili Muzika i samo u njega ubacivam preko Copy - Paste

16 godina
neaktivan
wick kaže...

hvala još jednom

Ja sam prebacio sa starog mobitela na komp .vcf datoteku preko bluetootha i onda sam tu datoteku poslo na Xperiu takoder preko bluetootha. I onda sam iso na imenik i ima opcija inport from memory ili tako nesto i sam ju nade i postavi.
< 5 min posla     {#}

Pravi programeri programiraju binarno!
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

za one koji neznaju,gdje se uključuje burst mode na androidu 4.3 camera/postavke/slijed pomoču dugog držanja postaviti na standardno,a može i velikom brzinom,po želji/okidanje dužim držanjem prsta na cameri.radi ovaj 4.3,ko sam vrag!

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
protjeran
Sony Xperia Z

Dali vam jako krešti zvučnik kada slušate glazbu ili bilo što? Neznam dali mi se to čini ili je to zato jer sam ga ispuhao (zvučnik) kompresorom pod jako visokim pritiskom.

HELP molim!

0 0 hvala 0
14 godina
spajder68 kaže...

za one koji neznaju,gdje se uključuje burst mode na androidu 4.3 camera/postavke/slijed pomoču dugog držanja postaviti na standardno,a može i velikom brzinom,po želji/okidanje dužim držanjem prsta na cameri.radi ovaj 4.3,ko sam vrag!

To je kamera portana od z1 ?  treba root?  pitam jer imam gore 4.3 android

i  da , znali neko kako da oslobodim ram memoriju, pise da imam samo 59 mb slobodne, ugasim aplikacije ali svejedno imam jako puno zauzetog rama 

15 godina
neaktivan
mazy651 kaže...
spajder68 kaže...

To je kamera portana od z1 ?  treba root?  pitam jer imam gore 4.3 android

i  da , znali neko kako da oslobodim ram memoriju, pise da imam samo 59 mb slobodne, ugasim aplikacije ali svejedno imam jako puno zauzetog rama 

nije ništa portano orginalos stock app instalirane kao najobičnije aplikacije koje sa z1 rade i da malo provate,znali bi to.sony select,google market/xperia guide itd..nikakav root ni kakvi bakrači.malo googlati malo provati i to je to!

http://www.xperiaguide.com/category/apps/

za nevjerne tome!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 22:10 (spajder68).
15 godina
neaktivan
mazy651 kaže...

nešto gadno sjebano!

normalni rad do 1GB zauzeča pod največim opterečenjem ne prelazi 1,6gb rama http://imageshack.us/photo/my-images/18/1f07.png/

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 22:42 (spajder68).
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Evo da malo razbijemo monotoniju  {#}

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jučer presao na xz sa sgs2.

Ono sto me najvise zanimalo, baterija je ugodno iznenađenje (screen on 5h 26 min na prvom punjenju) s obzirom na dosadašnje izdržavanje sa 2  godine starim Galaxyem.

Međutim odmah iza ekrana, najveci potrosac je medijski posluzitelj!!! Pogotovo danas, kad je navedena stvar pocuclala 16% baterije i time smanjila screen on na manje od 5 sati.

To mi se nikako ne sviđa i pretpostavljam da bi se to necime moglo regulirati pa bi bio zahvalan ako netko ima neki koristan savjet...

0 0 hvala 0
14 godina
spajder68 kaže...
mazy651 kaže...

nešto gadno sjebano!

normalni rad do 1GB zauzeča pod največim opterečenjem ne prelazi 1,6gb rama http://imageshack.us/photo/my-images/18/1f07.png/

Ugasio sam mob i ponovo ga upalio,. sada je ram na 900 mb zauzeca

17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jel moguce da ne gasis aplikacije posebno nakon sto izađeš iz njih?

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

0 0 hvala 0
14 godina
Je
16 godina
Jari kaže...

Jel moguce da ne gasis aplikacije posebno nakon sto izađeš iz njih?

pa tko to radi

Potpis!
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Pa svatko ko zeli oslobodit rame i s time malo produzit trajanje baterije. Jer puno ljudi se zna zalit kak im mobiteli stekaju i baterija slabo traje a nikad ne gase aplikacije kad izađu iz njih

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

vip update 4.3? zna li netko

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jeli uopce kome doso 4.3?
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

zato je iphone phone,nema  tog cekanja i hebanja

0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

istina, ljudi seru po iphoneu, evo ja presao nakon 3gs, 4, i 4s na andorid, istna da mi je malo osvjezenje, al opet, evo recimo igrica pou ( to imam jos od iphonea zbog cure ) i sad na iphonu je radila perfektno fluidno, al evo instaliram  na Z i meni nije fluidan, igrice unutar te igre rade oke (kako koja), al meni uopce nije fluidan ko na iphonu a kao iphone sranje -.-

Uglavnom, dal vam se mobitel jako grije, igrao sam 5min real racing 3 i zagrijo se dovoljno da se moze rec da malo i ''peče'' kad se stavi na kožu, mogu izdrzat al neugodno je

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 19:49 (Jari).

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma ja ga ne koristim za igrice,za to su mi zakon konzole,ali sto se xz tice tel mi je mrak ,ali posto sam recimo novi u androidu ,imao sam androide ali ne ovakvu klasu,to sa tim nadogradnjama mi je totalno .ranje,kad na ios u izade update odma ga imas a ovdje se ceka mjesecima,to me smeta kod androida,na papiru su to sve zvijeri od tel.ali iphone rulez iako sam sad na xz u,inace stvarno nikakve zamjerke za telefon,po meni vrh,ovi noviji su za stotinku brzi,zanemarivo,samo da stancaju novije modele,ali os je taj koji daje probleme

17 godina
Diendici kaže...

Jučer presao na xz sa sgs2.

Ono sto me najvise zanimalo, baterija je ugodno iznenađenje (screen on 5h 26 min na prvom punjenju) s obzirom na dosadašnje izdržavanje sa 2  godine starim Galaxyem.

Međutim odmah iza ekrana, najveci potrosac je medijski posluzitelj!!! Pogotovo danas, kad je navedena stvar pocuclala 16% baterije i time smanjila screen on na manje od 5 sati.

To mi se nikako ne sviđa i pretpostavljam da bi se to necime moglo regulirati pa bi bio zahvalan ako netko ima neki koristan savjet...

Neka te ne sekira medijski poslužitelj, on jedan dan radi da preskenira mob onda si miran. 

13 godina
Sony Xperia Z

a sta se svi palite na te updejte kao da su ne znam sta? 

android od verzije 4.1 je sasvim pristojan operativni sustav sa rijesenom vecinom stvari koje su ga morile u prijasnjim verzijama

iphone svako malo ima updejtove ali i dalje po funkcionalnosti nisu ni blizu androidu + ako imas stariji iphone ne isplati se updejtati jer cijeli mob pocne lagati nakon njega

sta konkretno vama treba iz verzija 4.2, 4.3 i 4.4? 

ajd 4.3 je enejblao TRIM pa mogu shvatiti

4.4 je optimiziran za low end uredjaje i to bi bilo to..

ionako je google napravio da za update vecine njihovih aplikacija vise nije potrebna sama nadogradnja androida

koji drugi mobilni OS se priblizio funkcionalnosti androida? iOS je zakljucan do bola i zahtjeva itunes za otic na wc, windows phone jos uvijek nema rijesen praviln multitasking, notifikacije i file manager

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fanu kaže...

a sta se svi palite na te updejte kao da su ne znam sta? 

android od verzije 4.1 je sasvim pristojan operativni sustav sa rijesenom vecinom stvari koje su ga morile u prijasnjim verzijama

iphone svako malo ima updejtove ali i dalje po funkcionalnosti nisu ni blizu androidu + ako imas stariji iphone ne isplati se updejtati jer cijeli mob pocne lagati nakon njega

sta konkretno vama treba iz verzija 4.2, 4.3 i 4.4? 

ajd 4.3 je enejblao TRIM pa mogu shvatiti

4.4 je optimiziran za low end uredjaje i to bi bilo to..

ionako je google napravio da za update vecine njihovih aplikacija vise nije potrebna sama nadogradnja androida

koji drugi mobilni OS se priblizio funkcionalnosti androida? iOS je zakljucan do bola i zahtjeva itunes za otic na wc, windows phone jos uvijek nema rijesen praviln multitasking, notifikacije i file manager

a,si ti pao sa kruškice!pa svaka nadogradnja donosi poboljšanja u radu cijeokupnog sustava,ispravljaju se bugiči,limunići.a 4.3 ispeglan do bola,na SXZ,a da ne nabrajam šta i kako,dostupno je za svakog,odavna fleštulsiče u ruke i peglica il čekaj brandiranog operatorskog tomahawka!pun KU...kad če!

13 godina
spajder68 kaže...

a,si ti pao sa kruškice!pa svaka nadogradnja donosi poboljšanja u radu cijeokupnog sustava,ispravljaju se bugiči,limunići.a 4.3 ispeglan do bola,na SXZ,a da ne nabrajam šta i kako,dostupno je za svakog,odavna fleštulsiče u ruke i peglica il čekaj brandiranog operatorskog tomahawka!pun KU...kad če!

cuj dost ti je sirok pojam "donosi poboljsanja u radu cijelokupnog sustava"

pitanje je da li ti doista trebaju ta poboljasnja, i jesu li to uopce poboljsanja

moj Z1 dolazi sa 4.2.2 androidom, prije toga imao one x sa 4.1.2

doista ne vidim razliku izmedju tih verzija androida

sve te jelly bean izmedju verzija 4.1 i 4.4.2 su vise manje minor i treba cekati 5.0 za nesto osjetno bolje..

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 0:33 (Fanu).
15 godina
neaktivan
Fanu kaže...
spajder68 kaže...

cuj dost ti je sirok pojam "donosi poboljsanja u radu cijelokupnog sustava"

pitanje je da li ti doista trebaju ta poboljasnja, i jesu li to uopce poboljsanja

moj Z1 dolazi sa 4.2.2 androidom, prije toga imao one x sa 4.1.2

doista ne vidim razliku izmedju tih verzija androida

sve te jelly bean izmedju verzija 4.1 i 4.4.2 su vise manje minor i treba cekati 5.0 za nesto osjetno bolje..

dal trebaju poboljšanja?,pa vjerovatno da tipa:zvuk iz zvučnika pretih,wi-fi slab,lag,baterija,svjetlina ekrana,stabilnost,sigurnosne zakrpe itd..pa 10 miseci imam ovaj mob i tek sad to radi kako treba,osim camere za koju sony nezna napravit software,a konkurencija zna sa istom napraviti čudo.(SGS4)prvi firm:android 4.1.2/10.1.A.1.350/zadnji firm:10.4.B.0.569/android 4.3 napredak ogroman! 

14 godina
Sony Xperia Z

Zna li tko kako rootati xperiu z s najnovijim firmwareom 10.4.B.0.569? i ak moze neki link konkretno jer trazim po netu i nemogu bas nesto naci , takoder na xda se spominje da se moram vratiti na 4.2.2 natrag pa onda rootat i vratit se na 4.3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mazy651 kaže...

Zna li tko kako rootati xperiu z s najnovijim firmwareom 10.4.B.0.569? i ak moze neki link konkretno jer trazim po netu i nemogu bas nesto naci , takoder na xda se spominje da se moram vratiti na 4.2.2 natrag pa onda rootat i vratit se na 4.3

nema,još uvijek pravog roota,osim,toga postupka,kojeg si i sam naveo. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 21:17 (spajder68).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice