Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 992.855
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z
Bokyyy kaže...

Updatovo sam xperiu z1 na 4.3. I sad me zanima da li postoji root za .290 i da li mi je obrisan DualRecovery jer nemogu da udjem u njega?
Postavke su ostale iste koliko mi se cini kao i aplikacije.

Zna li neko?

ŽELITE ZARADITI DNEVNO 1-20$ REGISTRIRAJTE SE --- http://sharecash.org/index.php?ref=IT8O --- http://adf.ly/?id=383045
15 godina
neaktivan
Bokyyy kaže...
Bokyyy kaže...

Updatovo sam xperiu z1 na 4.3. I sad me zanima da li postoji root za .290 i da li mi je obrisan DualRecovery jer nemogu da udjem u njega?
Postavke su ostale iste koliko mi se cini kao i aplikacije.

Zna li neko?

za sad,samo na ovaj način: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2572988

17 godina

Kratko pitanjce.

Ako sad kupujem Z prek oglasa, na kaj da obratim pozornost?

Ima ona neka fora za provjerit IMEI i dal je rootan, otkljucan il tak nesto. I ako je bio namocen ili nesto?

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

poštovani, imam xperiu z, pa me zanima kako nadograditi novi softwer na 4.3. preko mobitela nema još updatea, a preko sony Pc compation javlja- you already have the latest software..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Kratko pitanjce.

Ako sad kupujem Z prek oglasa, na kaj da obratim pozornost?

Ima ona neka fora za provjerit IMEI i dal je rootan, otkljucan il tak nesto. I ako je bio namocen ili nesto?

napravi sve testove tako da utipkaš: *#*#7378423#*#*/service tests/klik/pa rovjeri sve od glave do pete!(kao na primjer,provjera lcd-a,mrtvi pikseli,probijanje svjetlosi)

rođo123

http://xperiafirmware.com/8-firmware/33-sony-xperia-z-c6603

17 godina

Hvala kolega! :)

Nasao sam jednu povoljnu, al nema garanciju. Nebi se ipak s tim zezao.

Ne kuzim da se niko ne zeli mijenjat SXZ za SGSIII...

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z
Pa XZ je bolji u svakome aspektu osim kamera (tj.softwera) i SGS3 ima AMOLED.

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

A i ljudi večinom žele lovu, odn. cash.

Kolko ja pratim Njuškum većinom se mijenjaju za neki bolji model, npr. XZ za XZ1 ili LG G2

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ja sam stavio mob na njuskalo neki dan i vec sam dobio 3 upita za zamjenu za SGSIII.

17 godina

Cek, ti mijenjas Samsunga za Xperiu ko ja? Ili ti neko nudi Samsung za Xperiu? Ako da, onda sam mozda i ja zvao :)

14 godina
neaktivan

Ahaa, a neko mi nudi SIII za Xperiu ali ja samo kazem nisam bas za zamjene ja :D

17 godina
Sony Xperia Z

Došao je update na 4.3 - 10.4.B.0.569 - Sony PC Comanion -  TMobile

+
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Na ovcu neće još neko vrijeme, pretpostavljam.

0 0 hvala 0
14 godina

Meni još nije došao {#}

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Molim vas ako zna tko zasto gubim stalno signal na xperii z, 

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

danas sam se bacio na flashanje cyanogenmoda, al bezuspjesno, napravio sam root, dual recovery, sve sta treba, skinuo zadnji stable rom sa njihove stranice, flashao ga, i mob jednostavno se vise nije htio upaliti, samo zavibrira kao da ce se upaliti ali nista, pa sam vratio na stock. Zanima me gdje sam pogrijesio, jer sve sam radio po tutorijalima 

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jari kaže...

danas sam se bacio na flashanje cyanogenmoda, al bezuspjesno, napravio sam root, dual recovery, sve sta treba, skinuo zadnji stable rom sa njihove stranice, flashao ga, i mob jednostavno se vise nije htio upaliti, samo zavibrira kao da ce se upaliti ali nista, pa sam vratio na stock. Zanima me gdje sam pogrijesio, jer sve sam radio po tutorijalima 

ako nisi otključao bootloader,ništa od cyanogenmod-a.ako ti tamo piše NO,to znači ništa od otključavanja.

17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

pise mi NO kao nemoze se otkljucat, pa jel moguce da ne postoji nikakav nacin otkljucavanja ako pise NO? Da li to znaci da necu nikad moc stavit nikakav custom rom na mob O.o

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jari kaže...

pise mi NO kao nemoze se otkljucat, pa jel moguce da ne postoji nikakav nacin otkljucavanja ako pise NO? Da li to znaci da necu nikad moc stavit nikakav custom rom na mob O.o

za sad,još nema načina za otključat bootloader,što ne znači da neče biti u dogledno vrijeme.

16 godina
parizer kaže...

Došao je update na 4.3 - 10.4.B.0.569 - Sony PC Comanion -  TMobile

kod mene još ništa... {#}

17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Hebes njihovo cekanje, treba skinut s neta i flashat sam, iovak je smece brandirani rom. Ja imam od vipa i cijeli mob radi ko da ima dual core neki slabiji, i ono sta sam vec piso epic citadel i ostali benchmarci pokazuju puno manji score nego sta bi trebalo. Za pocetak sam stavio unbranded UK rom 4.2.2 i mobitel se preporodio, sve brzo i savrseno radi, a danas cu flashat 4.3, steta sta nema UK al dobro valjda nije to tolko bitno koji je custumization

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 11:34 (Jari).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

vip nista jos?probao danas preko pc i nista

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 15:41 (gogvel).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

kako se može provjeriti da li je mobitel zaključan ili otključan na mreže

ali da nije preko sim kartica?
znači na brzinu nekim kodom ili nešto, prilikom kupovine preko oglasnika da se može provjeriti stoječki na brzinu?
jer trenutno nemam mirco sim karticu za umetanje različitih operatera.

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wick kaže...

znači na brzinu nekim kodom ili nešto, prilikom kupovine preko oglasnika da se može provjeriti stoječki na brzinu?

hvala

ovako: *#*#7378423#*#* il ovako:*#*#7465625#*#*

14 godina
Sony Xperia Z

Pozz ekipa, imam problem s snimanjem zvuka na mobitelu . Kad pokrenem snimanje zvuka u messengeru (app od fb) pise snimanje nije moguce., isto kad i pokrenem malu aplikaciju snimanje zvuka, pritisnem gumb za snimanje i onda izbaci gresku snimanje nije moguce.  Prosli tjedan je sve radilo super

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hvala

da li mi tko može preporučiti web page

gdje mogu kupiti kod za otključavanje

može na PM ako se to na forumu ne djeli

13 godina
neaktivan

Otvori bilješke i tamo pod opcijama izaberi snimi zvuk i snimi nešto bezveze  e i onda bi trebalo sve radit dalje ko što je i prije 

14 godina
odjavljen
spajder68 kaže...
wick kaže...

hvala

ovako: *#*#7378423#*#* il ovako:*#*#7465625#*#*

Ja nemam ovu prvu sliku, ali kad idem na taj kod pa na Service Info pa na SIM Lock i onda imam identičnu situaciju kao i ti. To znaći da je otključan/zaključan ili ništa ne znaći?

15 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Ja nemam ovu prvu sliku, ali kad idem na taj kod pa na Service Info pa na SIM Lock i onda imam identičnu situaciju kao i ti. To znaći da je otključan/zaključan ili ništa ne znaći?

da to znači da je otključan!samo mi nije jasno kako ti i drugi kod ne radi,vjerovatno hebe operatorski software.

14 godina
nisde098 kaže...

Otvori bilješke i tamo pod opcijama izaberi snimi zvuk i snimi nešto bezveze  e i onda bi trebalo sve radit dalje ko što je i prije 

Probao sam prvi put bilo ok, sad sam isao opet jer me zeza u messengeru snimanje glasa i sad mi baca u biljeskama kad stisnem snimanje zvuka  hardware trenutno nije dostupan , wtf?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice