Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 992.701
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z
Bokyyy kaže...

Cim odgovore postavicu ovdje...nego ima li neki rom za locked bootloader a da je dobar?

Ma stock ROM, rootaj ga, stavi dual recovery i očisti bloatware, radi odlično, baterija super + još je fluidan. Ali ja preferiram AOSP, a nemogu nikako otključat bootloader

16 godina
Sony Xperia Z

Ne prepoznaje mi komp xperiu z kad ju ustekam. Isprobano na dva kompjutera. Prije je radilo, sad odjednom prestalo. Jel ima netko ideju zasto?

Ne radi ni punjenje preko usb porta.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 22:29 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ezio kaže...

Ne prepoznaje mi komp xperiu z kad ju ustekam. Isprobano na dva kompjutera. Prije je radilo, sad odjednom prestalo. Jel ima netko ideju zasto?

Da probaš drugi kabel?

16 godina
MARKOZD15 kaže...
Ezio kaže...

Da probaš drugi kabel?

Probao sam više kablova

Potpis!
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z
Više USB portova? može bit da je konektor otišao

Jel možeš normalno preko punjača punit?

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...
Više USB portova? može bit da je konektor otišao

Jel možeš normalno preko punjača punit?

Preko punjača se normalno puni. Preko istog tog kabela prikljucenog na komp ne ide. Probao sam vise portova na dva kompa i 3 kabla.

Zadnji put kad sam mob spajao na komp je kad sam pokusao koristiti onu cyanogenovu aplikaciju dok je jos bila dostupna na google playu i onda je funkcioniralo. Da se nije tad nesto zeznulo u mobu?

Potpis!
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z
Ako imaš flashtool na mobu, probaj reinstall adb drivera, možda pomogne.

0 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Nemam. Skuzio sam da ne radi bas kad sam htio uz pomoc flashtoola instalirati 4.3.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
MARKOZD15 kaže...

Nemam. Skuzio sam da ne radi bas kad sam htio uz pomoc flashtoola instalirati 4.3.

Ako se nešto zagnojilo, najsigurnija varijanta ti je factory reset i wipe cache. Pa nakon toga probaj ponovno.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Imam bijelu Xperiu Z, Tmobile, super stanje sva oprema, garancija 16mj jos.

2250kn ako nkoga zanima mislim da je stvarno dobra cijena :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Odlicna cijena, best buy
17 godina

Zakljucana na tcom?

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina
Sony Xperia Z

http://www.gsmarena.com/android_43_rolling_out_to_xperia_z1_and_z_ultra-news-7376.php

Evo za Z1 i Z Ultra 4.3 je službeno vani, to znači da će uskoro i nama stići na Z. {#}

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z
Jedva čekam više

Samo me muči što nemogu prokleti bootloader otključati na Z, pošto preferiram AOSP nemam mogućnost da ga instaliram :(

0 0 hvala 0
12 godina
BMK kaže...

Imam bijelu Xperiu Z, Tmobile, super stanje sva oprema, garancija 16mj jos.

2250kn ako nkoga zanima mislim da je stvarno dobra cijena :).

Ovo mi nije jasno...u 6. mj sam ovdje na forumu napomenuo da prodajem Xperiu Z, a nisam stavio nikakve ostale podatke, znaci samo napisao "rijesavam se vlastite Xperie". Nakon par sati sam dobio ban na tj dana i kasnije mi iskljucili profil, a razlog je bio "Forum nije oglasnik". Sada, BMK, nemam ja nista protiv tebe, neka to bude jasno, ali nije bila ona fora "Zakon je za sve isti"? {#}

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
16 godina
dado2202 kaže...
Ezio kaže...
MARKOZD15 kaže...

Ako se nešto zagnojilo, najsigurnija varijanta ti je factory reset i wipe cache. Pa nakon toga probaj ponovno.

je, to je to. napravio sam factory reset i proradio je usb. flashao sam 4.3 i sve šljaka

Potpis!
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 0:15 (spajder68).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Nemogu uci u link. Kad bi onda trebao biti dostupan OTA update za XZ? Ili pak preko SEUS-a ili PC Companion-a?
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Nemogu uci u link. Kad bi onda trebao biti dostupan OTA update za XZ? Ili pak preko SEUS-a ili PC Companion-a?

kažu uskoro! http://www.xperiablog.net/2013/12/17/android-4-3-firmware-build-10-4-b-0-569-certified-for-xperia-z-zl-zr-and-tablet-z/

edit:

evo čovik u par crtica reko sve,nema se šta reč,jasno ko dan! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2491813&page=19

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 18:24 (spajder68).
14 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Pozz
Gdje ste kupili ''maskice'' za xperiu Z?
ja sam svugdje gledao i nemogu naci...
da li su z i z1 iste po dimenijama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Goddish kaže...

Pozz
Gdje ste kupili ''maskice'' za xperiu Z?
ja sam svugdje gledao i nemogu naci...
da li su z i z1 iste po dimenijama?

Ja sam u Tele2 u ZD uzeo silikonsku za samo 39kn, a vrhunska je, odlično štiti i nije ružna, lijepo se ukomponira sa mobom.

Z1 je veći dimenzijama i neće maskica pasati sa jednog na drugi

15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z
Izvoli slikice maskice :)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Sony Xperia Z
Molim pomoć!

gdje mogu skinut orginalan ROM od Vip-a, postoji li neka stranica za Sony ROM-ove, nešto tipa kao samfirmware kao kod Samsunga?

Treba mi baš hrvatski VIP-ov rom.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Molim pomoć!

gdje mogu skinut orginalan ROM od Vip-a, postoji li neka stranica za Sony ROM-ove, nešto tipa kao samfirmware kao kod Samsunga?

Hvala

trebao bi bit ovaj,(ako nije imaš broj na kutiji,takozvani SInamber):Croatia Vipnet HR 1270-9087 1270-7157 ako je,pošto si rotan,prati ovi postupak,prvo PartA pa dalje:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2311211 i onda dalje,sve ti je na linku.evo i tablica registarskih oznaka: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287283

evo još malo pražnjenja na 4.3:

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 2:21 (spajder68).
17 godina
neaktivan
spajder68 kaže...
MARKOZD15 kaže...
Molim pomoć!

Hvala

trebao bi bit ovaj,(ako nije imaš broj na kutiji,takozvani SInamber):Croatia Vipnet HR 1270-9087 1270-7157 ako je,pošto si rotan,prati ovi postupak,prvo PartA pa dalje:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2311211 i onda dalje,sve ti je na linku.evo i tablica registarskih oznaka: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287283

evo još malo pražnjenja na 4.3:

Imaš neki energy saver/optimizer?

Ovo je brutalno inače, s 4h na 5,75h zaslona - 40% bolje upravljanje baterijom.

Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 10:48 (Laptop).
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Sta mislite jel se isplati kupit xperiu z u tele2 na pretplatu 2 godine svaki mjesec 270 kn a uređaj jednokratno 407 kn?

0 0 hvala 0
14 godina
mrx058 kaže...

Sta mislite jel se isplati kupit xperiu z u tele2 na pretplatu 2 godine svaki mjesec 270 kn a uređaj jednokratno 407 kn?

Bez uvrede, ali takva kupnja je debilizam, pa samo pogledaj da te za ona 24 mjeseca oderu za skorom 6.500.00 kuna + onih 407.00, pa taj bi te mob izišao skoro 7000.00 kuna, over too too much!!!! 

Moj iskren savjet, kupi Z1 ili onu veću, ili bilo koji drugi mob koji bi ti odgovarao, pa uzmi čisto na rate, nadam se da si u mogućnosti, jer ono je deranje kože, ali samo tebi i tvojem računu. 

ATJ Lučko
12 godina
neaktivan

a xperia z1 dođe 1500 jednokratno znaci 1000 kn vise bi ispalo, sta mislis jel se isplati?

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

zapravo najbolja ponuda mi se cini u vipa, xperia z1 1200 kuna ako se prebaci broj iz druge mreze 24 mjeseca svaki mjesec 250 kuna al sve moguce neograniceno cak i pozivi prema eu.

1 1 hvala 0
14 godina
mrx058 kaže...

a xperia z1 dođe 1500 jednokratno znaci 1000 kn vise bi ispalo, sta mislis jel se isplati?

Prije svega, odgovori mi na jedno pitanje; da li si ti obvezan ili želiš baš kupiti u TELE2 operatera?! 

Po mojem viđenju, oni imaju jaaaaako čudnu politiku kupoprodaje kako mobova tako i usluga, nema tu više previše onih fora i ovce i novce, to je prije, ajmo ovce, davaj nam vaše novce! 

Rekao sam ti u prethodnom postu, ako si u mogućnosti ili netko tvoj, kupi "samo" mob, bez ikakvih obveza spram operatera kod kojeg si prijavljen. 

Ja sam osobno kupio SGN II u T Com-u 12.12. prošle godine, na 12 rata za 4898.00 kuna, tako da mi je rata bila nešto over 400.00 kuna, a da bude stvar bolja, kod za otključavanje sam vis a vi takve kupnje dobio u roku odmah, besplatno! 

Moj savjet, ako nisi pod mus sa TELE2, pogledaj gdje dobiješ najpovoljnije ono što ti tražiš. Kada sam ja kupovao svoj mob, uvijet je bio 12 rata, pa kada sam bio u Smartson dućanu, rekao sam im da bi ja i dao 5600.00 kuna, ali na 12 rata. Na što je čovjek odgovorio da će se potruditi popraviti politiku ponude i poslovanja. 

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice