Sony ericsson xperia mini st15i

poruka: 470
|
čitano: 142.152
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony ericsson xperia mini st15i
Riba kaže...

Zašto na xda stranici piše da EROOT nesmije downloadat ništa nego da prekinemo klikom na zeleno "dugme". Nema mi logike to da nesmije downloadati ništa (odakle mu superuser.apk i ostale stvari). Uglavnom, tko je koristio EROOT neka kaže u detalje, jeli pustio da program odradi taj download il ne i jeli to toliko lagano kao što se čini (samo rootanje)?

Bas sam ga jucer root-ao preko Eroot-a....bio sam na 4.0.4  - 4.1.B.0.587 i pratio sam upute kako slijede (tocno kako je i pisalo odnosno prekinuo sam taj update proces) i mobitel mi se root-ao bez ikakvih problema (pojavio mi se Superuser), tako da, nemas brige.

Nije lako, prejednostavno je {#} (za nekoliko sekundi ti se root-a)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 6:48 (lovac82).
16 godina

Koristi li tko Avira Free Android Security? Nema puno da sam to instalirao i vrlo mi je zanimljivo, samo je minus to što se treba biti spojen na Internet da bi se mogle koristiti te mogućnosti. Ovdje se prijavite da biste mogli upravljati mobitelom.

I također sam instalirao AVG antivirusni program i bio mi je našao par gamadi i na mobitelu i na tabletu, a na tabletu mi je danas bio upozorio brata da je neka aplikacija opasna koju je htio instalirati sa Google Play-a.

I nisam primjetio da mi je mobitel sporiji zbog uključenog AVG-a u pozadini, čak mi se čini i brži valjda jer sam prebacio aplikacije sa programom Link2SD na micro SD karticu. Također sam vidio da su mi neki programi, pa valjda i njihovi procesi zamrznuti. Samo ne znam je li ih je zamrznuo Link2SD ili Titanium Backup i mora da je upravo zbog toga brži.

Ali imam neke nejasnoće vezane za Link2SD, a to je kada je neka aplikacija na SD kartici, onda mi je ponuđeno i da je linkam na karticu (tj. njezine podatke, cache...) i kada je linkam tada mi se nudi njezino prebacivanje na karticu, a ako je prebacim tada mi se opet nudi linkanje??? Isto tako mi nije jasna raspodjela te aplikacije u memoriju jer on nju razbaca koliko mi se čini na 3 mjesta -  memoriju uređaja i na jednu, vidljivu particiju kartice i drugu nevidljivu koju sam izradio. No to mi i nije toliko bitno, bitnije mi je to što sada imam slobodno 200 MB u memoriji mobitela, a imao sam oko 40 MB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li netko zna kako uci u recovery mode na sony xperia mini sa 4.0 androidom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Volume Down + Power.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne safe mode nego recovery mode. Triba mi za rootat mob.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo vec 2 dana pokušavam instalirati kernel na svoju mini,  flašao sam firmware sa sony-jeve stranice (.0587), i onda ga root-ao, te potom stavil ovaj kernel ali mob nakon restarta stane na crnom zaslonu i ništa
uspio sam staviti ovaj rom    ali je jako spor, kažu na forumu da koriste ovaj gore kernel i da mob leti, a ja nikako ne mogu instalirat taj kernel, jel može pomoc plizz, ja neznam možda ja griješim u redosljedu, u svakom slucaju nemam pojma šta bi moglo bit,  onaj baseband verzija mi je 77
pomagajte plizzzz 

dancy_94@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 9:20 (dancy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

mobite mi prepoznaje memorisku karticu ali kad zelim nesto staviti na nju npr glazbu jednostavno nemogu 

0 0 hvala 0
16 godina

Da kartica nema slučajno lock na sebi?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

jel zna neko dobar kernel za bateriju i overclock za firmware .0587, hvala

dancy_94@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 13:46 (dancy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Je li itko rootao 4.0.2.A.0.84 firmware jer na stranici od XD-a gdje se nalazi eroot nije naveden taj firmware

EDIT: Preko PC companiona nadogradio na 4.1.B.0.587 tako da sve okey sada

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 19:21 (Galiante).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

reinstalirao sam ovaj rom i ne može se upaliti, nego zašteka dok ide animacija. zanima jel crk, crk ili mogu to nekako popraviti?

slijedio sam uredno upute...

ne pomaže ni ovo, jedina razlika je ta da animacija duže traje, al nikako da uđe u OS{#}

pliz help!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 16:53 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zelly Cream ti baš više i neće bit po updateima jer saqib i aneel rade na Honami romu. I ja sam bio na Zelly-u pa sam se preselio na Honami, mislim da je trenutno dok se istekom ugovora bootloader može besplatno otključati ovo najbolje na moj telefon, a do tad Honami. Ako te zanima baš je danas tip izbacio novu verziju ali ja si još nisam flashao da vidim moguće bugove prvo.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 16:04 (marinn95).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

isprobat ću, samo ne danas xD dosta mi je flashanja. uspio sam  nekak riješiti problem{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Zelly Cream ti baš više i neće bit po updateima jer saqib i aneel rade na Honami romu. I ja sam bio na Zelly-u pa sam se preselio na Honami, mislim da je trenutno dok se istekom ugovora bootloader može besplatno otključati ovo najbolje na moj telefon, a do tad Honami. Ako te zanima baš je danas tip izbacio novu verziju ali ja si još nisam flashao da vidim moguće bugove prvo.

baš sam flashao i opet isti problem, samo što sad ne mogu ni ući u cwm

ni ne dođe do animacije, samo sony banner i zgasi se nakon par sekundi...

uspio, mora mene ova moja xperia malo zezati xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 18:58 (hitmanovich).
16 godina

Koji je uopce najbrzi i najcisci ROM za ovu Xperiu mini st15i? (bez bloatware-a itd) te, koji kernel odabrati? (sto dulje trajanje baterije je prioritet). Dakle, bitna mi je efikasnost prije svega...

Ne pratim uopce... cekao sam dok mi garancija ne istekne, root-ao sam mob ima vec neko vrijeme ali sada zelim otkljucati bootloader i staviti neki custom rom (pise YES za bootloader odnosno mogu otkljucati).

BTW je li moguce napraviti dual boot? (da mi ostane sluzbeni Android tu gdje i jest i da stavim drugi rom na SD karticu)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 5:43 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam Sony Ericsson Xperia st15i

Na njoj je original IC Room  zadnji službeni,  mob je rootovan i ima otključan bootloader

1. Skinio sam Custoom Room

2. Instalirao sam uspješno  CWM  na mob

3. Na SD karticu stavio room u zip formatu  ( a piše da je za taj model coostom room )

4. U app na mobu " Recovery " resetirao mob, i ušao u Recovery Mode

5. Stavio install zip files " FROM  SD  CARD "  ( i pisalo je da je instalirano na SD CARD !!!!   )

6. Resetirao u Recovery-ju,

i piše samo Soni i ni makac.

Što mi je činiti ??     {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD-ovac kaže...

Imam Sony Ericsson Xperia st15i

Na njoj je original IC Room  zadnji službeni,  mob je rootovan i ima otključan bootloader

1. Skinio sam Custoom Room

2. Instalirao sam uspješno  CWM  na mob

3. Na SD karticu stavio room u zip formatu  ( a piše da je za taj model coostom room )

4. U app na mobu " Recovery " resetirao mob, i ušao u Recovery Mode

5. Stavio install zip files " FROM  SD  CARD "  ( i pisalo je da je instalirano na SD CARD !!!!   )

6. Resetirao u Recovery-ju,

i piše samo Soni i ni makac.

Što mi je činiti ??     {#}

Spoji na PC companion, instaliraj stock firmware i vrati se na prvi korak pa probaj opet. Koliko vidim sve si okej napravio, jedino ne znam da li točkom 6 misliš na wipe ili na restart?
Kad instaliraš rom u recoveryu, moraš wipe napraviti prvo, onda restartirati inače će zapeti na Sony logu.

Ako neće s PC companionom onda nađi stock firmware i stavi ga sa flashtoolom. 

Galaxy SIII Mini / Bonbon
12 godina
neaktivan

Jel moguće ikako metnit T-MOBILE karticu? Ima neki tutorijal za unlockat ko iPhone?

Sestra mi uzela novi,pa meni ovaj sad ide.

Dosad je primao samo TELE2 karticu.

0 0 hvala 0
16 godina

Ako je tele2 onda postoji velika mogućnost da niti nije zaključan. Stavi t-mobile karticu i vidi.

15 godina
neaktivan

Evo jedan problem sa tipkom za kameru:

Naime, tipka za kameru (ona vanjska na kućištu) kad se pritisne do kraja uredno aktivira kameru ali više uopće ne fokusira tako da se ne može slikati. (Može se slikati jedino dodirom ikone na ekranu.)

Je li tko imao navedeni problem na ovom telefonu i uspješno riješio?

Verzija je 4.0.4.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice