Sony ericsson xperia mini st15i

poruka: 470
|
čitano: 142.229
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony ericsson xperia mini st15i

Moja se vratila sa servisa. 

Napravili su slijedece: Zamjena software-a. Kalibracija dodirnog zaslona. Čišćenje kontakata, podešavanje i testiranje aparata.

Mobitel sada leti.{#}

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
16 godina
neaktivan
Zoran kaže...

a odakle povlačiš kontakte? google, sim?

Pokušao sam oboje...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina
neaktivan

opcije > filteri?

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Zoran kaže...

opcije > filteri?

Hvala ti puno! :D

Koji sam ja idiot, nisam ni isao pogledati pod filtere, a mucim se s tim vec dugo -.- XD..

Hvala jos jednom :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
17 godina
neaktivan

To sad sarkazam ili sam ti pomogao? =D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zoran kaže...

To sad sarkazam ili sam ti pomogao? =D

Ozbiljno si mi pomogao :D...

Pre malo vremena provodim na tom mobu radeci ista osim slusajuci glazbu :S... Osjecam se ko stara baba dok ga koristim jer mi treba i jedno vrijeme da samo nađem galeriju XD

14 godina
neaktivan

Da li kome treba maska, ona gumena navlaka za cijeli mobitel, koja prekrije sve moguce, i onu srednju tipku (home) i nova zastitna folija ? 

Ja kako sam mjenjao xperiu za htc hd2, ostala mi je ta nova nekoristena maska i nekoristena folija za ekran. Dogovorimo se za cijenu na p.m. samo da se rijesim toga. 

EDIT- imam jos i punjac, usb kabel i slusalice..a ovo poklonim tko kupi ovo iznad. {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 21:58 (Karlovac_047).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koliko love?

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SPIJA kaže...

koliko love?

A za 49kunica dam sve navedeno..

Foliju, maskicu gumenu, slusalice, punjac, usb kabel..Sve je nekoristeno, NOVO, jer sam zamijenio xperiu pa mi stoji bezveze..

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan

A jel to sigurno od Xperie ST15i  ILI mozda mini pro ??

Jer mnogi ljudi brkaju ta dva mobitela jer su slicni ali nisu isti. I da li planoras dolaziti u zg? Pa da se dogovorimo oko razmijene :-)

Spija
16 godina
Android System pije bateriju :(

ako mozda netko zna zasto mi proces android system jede bateriju? force stoppam ga ali dalje mi pise da je awake i zdere bateriju. pogledao sam popisane procese ali nikako da ga zaustavim. ne zelim raditi FC ni gasiti mob jer prije sam to rjesio tako da sam samo zaustavio proces, ali sada to ne radi. googlao sam po forumima ali sve je vecinom za SGS. nikako da rjesim taj problem.

hvala.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 10:02 (Bass).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Android System pije bateriju :(
Bass kaže...

ako mozda netko zna zasto mi proces android system jede bateriju? force stoppam ga ali dalje mi pise da je awake i zdere bateriju. pogledao sam popisane procese ali nikako da ga zaustavim. ne zelim raditi FC ni gasiti mob jer prije sam to rjesio tako da sam samo zaustavio proces, ali sada to ne radi. googlao sam po forumima ali sve je vecinom za SGS. nikako da rjesim taj problem.

hvala.

Pa samo ime kaze da je to Sistem, mislim da to ne mozes ugasiti, osim kad ugasis mob. :D
Joj trebam i ja ovu Xperiu dobiti u ponedjeljak-utorak-srijedu, jedva cekam... :)

16 godina

nije sistem, dok jako puno refreshas, pise konkretno ime procesa, svkua puta nesto drugo: surfaceflinger, settingsui, ...

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
15 godina

Imam ja jedno pitanje ne znam jel bilo vec a nemam vremena citat svih 14 stranica.. Mob ima skoro 1g i u zadnje vrijeme mi je poceo stekat..

NAime iz cista mira se zna ajme usporiti i s dosta velikim vremenskim lagom prima naredbe, moram napomenuti da to kakao dodje tako i ode.. I par puta mi se desilo da me netko zove a ja se ne mogu javiti jel touch ko da mi se smrzne..Prije sam imao mini pro (ona s tipkovnicom) kod koje nsiam imao slicne probleme...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

i kod mene se to znalo javiti, doduse na par sec i jako rijetko ali nikada tokom javljanja na pozive.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prosli tjedan sam si razbio staklo na xperii mini, ali mobitel radi normalno i touch radi bez problema, samo je staklo puknuto, koliko bi kostalo novo staklo?

evo i slike

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 21:38 (mxselotejp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Netko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pogledaj si na ebay-u. Drugdje mislim da nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Necu na ebayu kupovat, nemam paypal, ponudili su mi jedni iz zagreba za 460kn a mobitel sam platio 500kn. mislim da je to ipak preskupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mxselotejp kaže...

Necu na ebayu kupovat, nemam paypal, ponudili su mi jedni iz zagreba za 460kn a mobitel sam platio 500kn. mislim da je to ipak preskupo.

A onda ništa ili to ili nađi nekoga tko ima paypal pa nek ti on uzme preko ebay-a (ili servis), uostalom tko bi ti promjenio ekran, bi li ga ti rastavljao ili netko drugi?

ANTI_Fejzbukovac
15 godina
mxselotejp kaže...

http://www.ebay.com/itm/Replacement-Housing-Cover-Case-for-Sony-Ericsson-Xperia-mini-ST15i-ST15-Black-/290732083818?pt=US_Cell_Phone_Faceplates_Decals_Stickers&hash=item43b0fb8a6a

14 godina
neaktivan

imam problema sa sd karticom....ne mogu ništa sačuvati/instalirati,zbog manjka memorije,a trebao bih imati barem 100 mb slobodno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

imam problema sa sd karticom....ne mogu ništa sačuvati/instalirati,zbog manjka memorije,a trebao bih imati barem 100 mb slobodno

Tak je meni bilo, ispalo je samo da sam sa kompom na kartici morao obrisat neke .trash000# foldere..

15 godina

Pogledaj na ebayu men ije oso kao taj neki touch display ili sta ja znam na mini pro(isto pala na pod) I NARUCIO ga za nekih cca 20$...

15 godina

Jucer sam s pc companionom skinio zadnji upgrade androida za moj mb (ne znam koji je) al je sad softwer totalno drukciji ko da imam drugi mob...

E sad mene zanima moze li se sta uciniti da se mob ubrza??Sad je na razini x8 kad ga natrpas svime i svacime.. Cak i kad mi sms dodje prvo zavibrira pa nakon 2 sec sjedne poruka i cuje se zvuk od poruke..Eto kolko je spor posto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Napravi "repair" preko PC Companiona.

14 godina

Ak baš hoćeš iscjediti svu ''mast'' iz njega onda otključaj bootloader (gubi se garancija) i rootaj, stavi bolji kernel i SETCpu da ga overclockaš. Na kraju staviš Titanium Backup da se izbrišu ili freezaju aplikacije (sve pa i one koje se inače nedaju izbrisati tipa facebook i sl.) koje se nepotrebno uključuju i koje ne koristiš i evo ti novog moba {#}

Edit: E ako koristiš neki launcher tipa GO koji ždere memoriju samo tak, promjeni ga i stavi nekog drugog npr. Nova - preporodio sam se s njim koliko je fluidan i brz

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 18:30 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vrinho kaže...

Ak baš hoćeš iscjediti svu ''mast'' iz njega onda otključaj bootloader (gubi se garancija) i rootaj, stavi bolji kernel i SETCpu da ga overclockaš. Na kraju staviš Titanium Backup da se izbrišu ili freezaju aplikacije (sve pa i one koje se inače nedaju izbrisati tipa facebook i sl.) koje se nepotrebno uključuju i koje ne koristiš i evo ti novog moba {#}

Edit: E ako koristiš neki launcher tipa GO koji ždere memoriju samo tak, promjeni ga i stavi nekog drugog npr. Nova - preporodio sam se s njim koliko je fluidan i brz

Jos sam na stock firmware-u i sto preporucujes? koji rom itd? (inace, nemam iskustva s rootanjem, nisam rootao da nebi izgubio garanciju) ali uskoro mi istjece pa ono... zasto ne, mobitel ce biti upotrebljiviji.

BTW games from PopCap mi koristi CPU i do 96% (inace, varira od 82-96%). ne znam cemu to..... nekada uopce ne koristi CPU, a nekada ga satima opterecuje do daske prakticki i sto je najgore, ja taj program uopce ne koristim i da, ne mogu ga izbrisati ofc jer mi je defaultno na mobitelu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
lovac82 kaže...

Jos sam na stock firmware-u i sto preporucujes? koji rom itd? (inace, nemam iskustva s rootanjem, nisam rootao da nebi izgubio garanciju) ali uskoro mi istjece pa ono... zasto ne, mobitel ce biti upotrebljiviji.

BTW games from PopCap mi koristi CPU i do 96% (inace, varira od 82-96%). ne znam cemu to..... nekada uopce ne koristi CPU, a nekada ga satima opterecuje do daske prakticki i sto je najgore, ja taj program uopce ne koristim i da, ne mogu ga izbrisati ofc jer mi je defaultno na mobitelu.

Iskreno da ti kažem nisam nikad stavljao Custom ROM-ove jer znaju biti bugoviti. Koristim stock FW i radim s njim što hoću, tako mi je najbolje a oni natrpaju svega i svačega i zato ih izbjegavam.

OVDJE imaš postupke za Rootanje za sve FW do sada izdane. Pogledaj si pod broj 6, to je sad nešto novo i brži je postupak. Nisam ga isprobao ali koliko vidim po komentarima da radi. Sad najprije što bih ti preporučio da si updateiraš mob na zadnji FW prek WiFi-a ili PC Companiona i onda ovaj postupak pod 6. 

OVDJE ti je kernel koji osobno koristim jer špara bateriju a i omogućava OC (SetCPU) procesora do 2GHz, moj kad je ekran upaljen je na 1.5 MHz (nisam išao više od toga jer nema potrebe a i da nebude neželjenih posljedica {#}), pa mob doslovno leti a kad je ekran ugašen složio sam si da radi na nekih 200-300 MHz, inače je isto kad je upaljen i ugašen zato toliko i ždere bateriju, tj. jedan je od razloga. To je jedan od profila koji mu možeš odrediti, ima još na kolikom taktu da radi kod poziva, kod određene otvorene aplikacije.......  A i mislim da ako staviš nanovo neki FW i zatim taj kernel da ti automatski roota mob, ne sjećam se više. Ali pazi da skineš za pravi FW.

ImašOVDJE popis svih kernela ako pa i custom ROMova pa se odluči, možda nađeš nešto bolje. Ali uvijek pazi da ne skineš krivi ROM ili Kernel, mora pisati pored toga što skidaš Mini.

Uglavnom kad napraviš postupak roota nakon restarta mora ti automatski biti instalirana aplikacija Superuser, ako njega nema onda znači da si nešto krivo napravio. Ako je instaliran onda ide sljedeće...

SetCPU s kojim ćeš clockati procesor po želji, Titanium Backup s kojim ćeš brisati ili freezati ta govna od aplikacija tipa PopCap koja ti žderu bateriju i memoriju, znači svaku aplikaciju možeš tada obrisati koju dosad nisi mogao. Ja još imam i Juice Defender Ultimate s kojim se još dodatno špara baterija.

16 godina

Jos nesto bitno.... kakav je ono Sony DRM ili kako se vec zove? navodno kada otkljucas bootloader da ti nece raditi TrackID i neke druge Xperia ekskluzivne stvari?

Znas li nesto o tome?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice