Sony ericsson xperia mini st15i

poruka: 470
|
čitano: 142.234
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sony ericsson xperia mini st15i
hitmanovich kaže...

slažem se da je auto kill nepotreban.izbrisao sam nepotrebne task managere,instalirao all in one toolbook(ima hrpu opcija),koji nema opciju za auto kill.e sad jedno glupo pitanje{#}ova xperia ima 512 mb radne memorije,a meni piše 101mb/340mb.zar ne bi trebao umjesto 340 biti 512{#}

dio memorije ti odlazi na grafičku 

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14
12 godina
neaktivan

Molim Vas pomognite mi! Imam mobitel oko 2 mjeseca i sada je odjedno poceo kao vibrirati i kada nista ne radim...a kada negdje udem odma mi izbaci kao da nešto pritisce onu tipku za izlazak,ali ne stalno povremeno svakih 20 minuta.pun je i ne znam koji je problem.išla sam i na vracanje tvornickih postavki ali opet ništa.i još jedan problem kada odem na postavke i onda bezicne veze i mreže  pa na mobilne mreže i odem na ono omoguceni podatci nece mi se upalit internet da li jos trebam nesto ukljuciti ili? do sada nisam nista trebala ukljucivati osim toga(omoguceni podatci), ali ako netko zna molim da mi odgovori hitno..a ono podatkovni roaming da li to treba biti ukljuceno? mrežni operateri da li treba nešto odabrati?

0 0 hvala 0
16 godina

Odnesi ga na servis. Treba kalibracija touchpeda. Meni je bio isti problem. Kad ga ostaviš i dok je hladan sve radi, kad ga primiš u ruke nakon kraćeg vremena krenu vibracije tj. tipka nazad je stalno pritisnuta. Meni se isto dogodilo nakon samo 2 mjeseca, odnio na servis kalbrirali i sada već 6 mjeseci radi ko urica :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 23:58 (plavi08).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
To je klasični problem kod tog mobitela. Doduše, evo ja nisam imao taj problem, ali kažu da je taj problem lako riješiv u servisu.
14 godina
neaktivan

u posljednje vrijeme stalno mi ispada iz ruke{#} na zaslonu sam primjetio nekakvu malu točkicu tj. mrvicu,koja me baš bode  u oko.površina zaslona je i dalje bez oštečenja(glatka je) pa ne znam jel riječ o nekakvoj mrvici ili......riješio sam "problem" ipak nije oštečenje zaslona,samo sam malo bolje morao očistiti površinu. jeej{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:32 (hitmanovich).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Isplati li mi se nadograditi na ICS? Znam da je dosta ljudi imalo u početku problema nakon nadogradnje softvera, pa me zanima je li je to ispravljeno sa nekakvim zakrpama i radi li sada dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a zaš se ne bi isplatilo

0 0 hvala 0
16 godina

Pa da poslije ne bih požalio.

16 godina

Nadogradio sam sinoć mobitel na ICS i zadovoljan sam. Mobitel je i dalje brz i sviđa mi se novi izgled i mogućnosti. ALI, nadogradio sam najviše u nadi da ću riješiti jedan problem, a on je nažalost i dalje prisutan, čak i češće nego prije.

Dakle, riječ je o tome da kada uđem u fotoaparat/kameru me dočeka poruka da "Fotoaparat nije dostupan". I, normalno, nemogu koristiti fotoaparat. Problem nestane sam nakon nekog vremena ili kada isključim, pa uključim mobitel. A prije na GB-u bi mi uz to i bila poremećena reprodukcija videa, odnosno kada bih pokrenuo video tada bi se uključila kamera, pa bi slika bila izmješana. Negledljiva.

Nagađam da mi problem radi neka aplikacija, ali ne znam koja...

Ima li itko takav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nikad nisam imao takav problem sa fotoaparatom, a ni sa reprodukcijom videa. imam xperiu vec 6 mj. 2 mj. na GB-u, 4 mj. na ICS-u. Prezadovoljan sam. za te novce best buy, definitivno. mali moćni uređaj. sve radi glatko, nikakvih zamjerki nemam. Od prvog dana jedino imam screen flickering, al kad pojačam svjetlinu ekrana, nema ga. Zasad ga nebi mijenjao za nijedan drugi uređaj u tom  rangu.

Bog je stvorio mene jer zna što je lijepo, a Vas jer ima dobar smisao za humor
16 godina

Jučer sam obrisao neke  programe i igre koje zapravo i ne koristim i za sada sve radi odlično. Mobitel je bez sumnje odličan, a vjerojatno su mu neke ili neka aplikacija pravila probleme.

16 godina

Je li se ikome mobitel koji put resetirao? Evo meni je do sada 2 puta od kako sam prešao na ICS prije par dana, a prije na GB-u nikada. 

Upravo mi se maloprije dok sam igrao Dead Trigger, ali uz to mi je bio uključen 3G i dijeljenje preko WiFi-a i mobitel se dosta zagrijao. Pa možda je i to bio razlog.

Ali isto tako mi se prije koji dan Six Guns zablokirao, odnosno animacija u toj igri i mobitel se također resetirao. Sada, to su dosta zahtjevne igre, ali prije na GB nikada mi se to nije dogodilo. I te igre inače mogu igrati normalno, ali mi nije drago što se to dogodilo...

Pa sada, događa li se to još nekome?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 18:32 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trenutno sam na 2.3.4, i htio bih nadograditi na ics, no pritom gubim root jer je telefon zaključan te ga moram nosit u zagreb da ga za 400-500 kuna otključaju u Sony Ericsson u njihovom servisu. Već sam bio na njemu i čini mi se fluidniji, no kao što rekoh, ovako root gubim. Prijedlozi?

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nadogradis na ICS i njega opet rootas?
16 godina

0.62 firmware se nemože rootati.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ja sam svoj 4.1.B.0.431 rootao
16 godina

Je li itko koristio USB OTG kabel na ovom mobitelu? Na Youtube-u vidim da je moguće spajati uz USB stickove miševe, tipkovnice i kontrolere. Neki će raditi, a neki ne. Ovisno o potrošnji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam probao spojit jedan usb i nije mi radilo,vise nisam ni pokusavao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

počeli su izlaziti nightly buildovi cyanogenmoda 10 (android 4.1) sinoć sam ga instalirao, igrao se s njim i prilično je ispeglan, radi čak i snimanje u hd-u {#}
link

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 12:34 (Mikovic_xD).

0 0 hvala 0
16 godina
djdino0402 kaže...

upravo sam nadogradio software na 4.1.b.0.587.

zasad primjecujem da radi brze, kamera na hd snimanju sa ukljucenim stabilizatorom ne lagga. kak je kod vas? jeste update-ali verziju ics-a??

jesi stavio stock rom ili custom

dancy_94@hotmail.com
15 godina
neaktivan

dancy, stock rom, official update mi je sam ponudio i nakon update-a mob rastura

16 godina
djdino0402 kaže...

dancy, stock rom, official update mi je sam ponudio i nakon update-a mob rastura

ja imam root-ani android 2.3.4, kernel 2.6.32.9-pref    (4.0.2.A.0.62) i otkljućan bootloader. dali ja mogu stavit na ovo official  update, da nebi neš zaribo, ili moram neš vračat

dancy_94@hotmail.com
15 godina
neaktivan
dancy kaže...

ja imam root-ani android 2.3.4, kernel 2.6.32.9-pref    (4.0.2.A.0.62) i otkljućan bootloader. dali ja mogu stavit na ovo official  update, da nebi neš zaribo, ili moram neš vračat

koliko ja znam, mislim da ga moras vratiti u prvobitno stanje, dakle, ne smije biti rootan. tek onda napravis official update i tek tada opet rootas mob.

ISPRAVAK: iceman89iceman u slijedecem postu ti nudi tocnu informaciju, nije root nego bootloader.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 10:25 (djdino0402).
14 godina
Koliko ja znam nije problemnu rootu nego u otkljucanom bootloaderu...najprije moras bootloader vratiti kakav je bio pa tek onda mozes napraviti update. Ali sada ti ga je lakse rucno updatati nego sve to vracati...
12 godina
neaktivan

Moja xperia mini je isto imala problema s pregrijavanjem s back i return tipkama. Mobitel je odnesen na servis i sada me zanima posto je mobitel bio na Gingerbread os-u da li ce ga u servisu updateat na ICS i da li cu izgubiti instalirane aplikacije?

0 0 hvala 0
16 godina

Rekao bih da nećeš. Zato jer sam ja sebi nadogradio na ICS i nisam izgubio ništa. Sve aplikacije su bile tu kao i prije nadogradnje.

13 godina
neaktivan

Meni isto nije nesto jasno u vezi tih spametnih telefona, do sad sam imao samo xperiu x8 i sad ovu mini. Ne kuzim zasto prilikom otvaranja popisa poziva ili kamere treba ponekad sacekati 5 sekund.

Mobitel blokaje na trenutak, ne sjecam se da sam imao ikad takav problem na onim starim mobitelima sa tipkama. Mislio sam da je do virusa no ocistio sam mob i opet isti problem.

Ljudi koji imaju iphone kazu da nemaju takvih problema. Jeli to mozda problem do te marke, da li oni mozda lose rade mobitele jer ni cijene im nisu iste npr samsung galaxy koji ima slabiji hardver skuplji je od ovog. Da li je to zbog toga sto ovi nisu dovoljno kvalitetni. Zna li neko odgovor na ovo moje pomalo zamrseno pitanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Oseka kaže...

Meni isto nije nesto jasno u vezi tih spametnih telefona, do sad sam imao samo xperiu x8 i sad ovu mini. Ne kuzim zasto prilikom otvaranja popisa poziva ili kamere treba ponekad sacekati 5 sekund.

Mobitel blokaje na trenutak, ne sjecam se da sam imao ikad takav problem na onim starim mobitelima sa tipkama. Mislio sam da je do virusa no ocistio sam mob i opet isti problem.

Ljudi koji imaju iphone kazu da nemaju takvih problema. Jeli to mozda problem do te marke, da li oni mozda lose rade mobitele jer ni cijene im nisu iste npr samsung galaxy koji ima slabiji hardver skuplji je od ovog. Da li je to zbog toga sto ovi nisu dovoljno kvalitetni. Zna li neko odgovor na ovo moje pomalo zamrseno pitanje?

Tako je i meni bilo dok ga nisam rootao, stavio Rage kernel i clockao procesor na 1.4 GHz.

Još sam uvijek na na verziji 2.3.4., 4.0.2.A.0.62 i uopće ga ne namjeravam updateati više jer radi savršeno.

15 godina

Moja je riknula. Samo se ugasila i nece upalit. Sta radit¨?

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Moja je riknula. Samo se ugasila i nece upalit. Sta radit¨?

Nosi na servis možda je softverski problem, ako je teži problem onda zavisi šta si radio s njim (da ti nije upao u vodu, da ga nisi bacao, itd.) ako je pod garancijom i ako ga nisi rootao. Znam čovjeka kome je mobitel kad bi ga upalio stao na logotipu sonyericssona i dalje nije išao. Jednostavno ga je odnio do njih i sredili su mu ga bez ikakvih problema.

ANTI_Fejzbukovac
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice