Sony Ericsson XPERIA arc

poruka: 256
|
čitano: 73.646
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson XPERIA arc
luka_cro kaže...
zanimaju me par stvari. (imam zadnji update 2.3.4)
1. vidio sam na nekim videima kako postoji opcija u meniju kamere za sweep multi angle, a ja to nemam.
2. takoder sam vidio kako ljudi ustekaju mis, tipkovnicu, usb, gamepad i rad, ali ja sam probao i ne radi.
hvala

1. Nemam pojma o čemu govoriš, ako govoriš o panoramskoj slici, to ti je 3d kamera app.

2. Treba ti posljednji update, ili custom kernel da enablaš USB OTG.

16 godina
neaktivan
ormar kaže...
luka_cro kaže...
zanimaju me par stvari. (imam zadnji update 2.3.4)
1. vidio sam na nekim videima kako postoji opcija u meniju kamere za sweep multi angle, a ja to nemam.
2. takoder sam vidio kako ljudi ustekaju mis, tipkovnicu, usb, gamepad i rad, ali ja sam probao i ne radi.
hvala

1. Nemam pojma o čemu govoriš, ako govoriš o panoramskoj slici, to ti je 3d kamera app.

2. Treba ti posljednji update, ili custom kernel da enablaš USB OTG.

1. pogledaj ovaj video od 2:21 pa na dalje i shvatit ces o cem pricam. dakle ima ta opcija sweep multi angle koju mi nemamo 

2. koji je posljednji update?imam ovaj zadnji koji je dosao prije par dana 2.3.4.0.2.A.0.42 i ne radi.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 15:55 (luka_cro).
17 godina
neaktivan
Ja imam tu opciju maloprije update radio. Ali se slika ne moze pregledat. Vec se mora mob spojit na 3d tv, da bi se slika vidjela kako treba.
16 godina
neaktivan
mladen_87 kaže...
Ja imam tu opciju maloprije update radio. Ali se slika ne moze pregledat. Vec se mora mob spojit na 3d tv, da bi se slika vidjela kako treba.

to nije sweep multi angle to je 3d sweep panorama....on u mapturing menu ima 6 opcija, a mi samo 5(nema sweep multi)

edit. kako je uopce zamisljeno da radi taj usb otg kad npr usb treba napon od 5V, a di ce mob to dati?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 17:22 (luka_cro).
16 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA arc

Evo narucio sam ovaj mob pa da li bi mi itko mogao reci kakve su slusalice sto dodju uz njega?

BTW imate li mi za preporucit kakav case sa ebaya za njega i da li je uopce potreban?

The enemy of my enemy is my friend!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
pa rekao sam ti vec, dobis in ear sluske, imaju mic, kvaliteta izrade nije bas nesto, a nisam niti zadovoljan zvukom, nekako previse visokih tonova i premali bassa...no ak si prosjecni korisnik koji slusa muziku od kuce do skole bit ce ti sasvim ok....ja osobno case imam, bar malo zastite prilikom pada...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Ja imam identične opcije kao na tom videu, ne znam što je krivo s tvojim mobom ( imam običan Arc ).

Što se tiče USB OTG, uspio sam connectati svoju staru USB tipkovnicu i radila je, ali to što govoriš  što se tiče voltaže, ne možeš neke uređaje connectati, naravno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Evo narucio sam ovaj mob pa da li bi mi itko mogao reci kakve su slusalice sto dodju uz njega?

BTW imate li mi za preporucit kakav case sa ebaya za njega i da li je uopce potreban?

Ja sam naručio 2 casea sa ebaya ( silikonski prozirni i silikonski crni ), svi su užasni..

Na kraju sam bezveze potrošio 10 eura, jer koristim pouch koji sam dobio s mobitelom.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
@ormar
daj screenshot tog menija za kameru, bas imas sweep multi angle?i mozes pregledavati onak 3d pomocu akcelerometra?

tipkovnicu si samo prikljucio i radi?meni nece...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA arc

ovo na videu je ARC S kojeg ja imam i imam sweep 3d, a na obicnom arcu NEMAM to.

Razjasnjeno?

UNLOCKAM MOBITELE: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-unlock-sony-ericsson-lg/115959.aspx

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
daj screen da vidim jer ti ne vjerujem, zasto ja nemam to na arc s?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA arc

Jel moze link an neki dobar case?!

Danas sam bio u Tele 2 i probao ga i odlican mi je.Samo mi je nekako ful tanak i velik pa se bojim da ga nebi razlupao xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA arc

Sutra cu staviti, ali moj Arc S je BROWN verzija certifikata-prototip. Flashan je sa emmom (SEMC AUTH SERVICE) i zato ima opciju.

U retail firmwareu nema te opcije.

UNLOCKAM MOBITELE: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-unlock-sony-ericsson-lg/115959.aspx

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
peca kaže...

Sutra cu staviti, ali moj Arc S je BROWN verzija certifikata-prototip. Flashan je sa emmom (SEMC AUTH SERVICE) i zato ima opciju.

U retail firmwareu nema te opcije.

onda odmah tak reci.

jel znas mozda zasto nema u official verziji tu opciju i usb otg? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 22:41 (luka_cro).
14 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA arc

USB OTG ide preko LiveDocka ali ja sam evo spojio tipkovnicu i RADI!

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
pa koji live dock pa to je samo stalak i ukopcas mob, on nema u sebi neke sklopove il napajanja, tak da bi trebalo raditi da spojis s usb kablom, ali meni ne radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA arc

itekako da ima.

Kupi LiveDock i rjesio si brige.

300kn u svijet medija.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Evo kupio sam si u vip-a xperiu arc s pa me zanima par stvari kako zakljucavam sa kodom , ako netko moze link za download igrica zanimaju me bas one sa autom kad nagnem mobitel uljevo da ide uljevo i tako , ako imate koji savjet takoder dobro dode :D

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA arc

Zanima me par stvari jos.

1.Gledao sam video na youtubeu (konkretno

).Je li to moguce bez da se roota?!

2.Sto je to tocno LiveDock i moze li mi dati netko link na ebay?

3.Kakav kabal je potreban da prikopcam usb flash uredjaj na mob te da li se on dobije odmah uz uredjaj?

Hvala na odgovorima.Ovo me stvarno fasciniralo da mogu gledati filmove sa USB-a :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
mene to isto zanima i niko nezna posten odgovor, navodno da usb flash uredaj radi samo ako je mobitel rootan dok mis i tipkovnica rade bez roota no meni ne rade.
napisi live dock na google, dakle obican stalak koji ima usb utor i kosta 5 put vise nego vrijedi..
a tak kabel mozes sam doma napraviti, muski micro usb - zenski obicni usb.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luka_cro kaže...
mene to isto zanima i niko nezna posten odgovor, navodno da usb flash uredaj radi samo ako je mobitel rootan dok mis i tipkovnica rade bez roota no meni ne rade.
napisi live dock na google, dakle obican stalak koji ima usb utor i kosta 5 put vise nego vrijedi..

A to je onad obicni kabal koji mogu sa ebaya nabaviti za par dolara,lol a ovaj stalak kosta 300 kuna a ne radi nista osim sto lijepo izgleda xD

16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
luka_cro kaže...

A to je onad obicni kabal koji mogu sa ebaya nabaviti za par dolara,lol a ovaj stalak kosta 300 kuna a ne radi nista osim sto lijepo izgleda xD

ajde da kosta 80-100kn, al 300 no way :D

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

pozdrav ekipa
zanima me koliko su razvijeni custom romovi za xperiu arc s i ima li razlike između romova za arc s i arc .... i još nešto... 
postoji li recovery kao npr. na Samsungu Galaxy S, da se može riješiti ako se nešto zezne
hvala

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Zna li tko gdje ima u šibeniku kupit Live dock za Arc? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Dns sam ju probao u dućanu i zaljubio se u arc..:D

uzimam svakako..;)

dizajn nema premca...:)

a odaziv, am sve...

zanima me jel ima multitouch, negdje piše da ima, na bug stranicama da nema...

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
angel of fire kaže...

uzimam svakako..;)

a odaziv, am sve...

Ima multitouch. A mob je zakon, znam jer ga imam 2 mjeseca. Kupi i nećeš požaliti.

15 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

može li mi netko navesti neke bitne razlike između Arc-a i Xperia Neo V?

malo gledam cijene pa mi nije jasno,znam samo da Arc ima bolju kameru,nešto veći ekran,a kvaliteta ekrana je ista i ista rezolucija,imaju istu količinu RAM-a,isti grafički i procesorski čip,i multitouch imaju i jedan i drugi.

Pa mi nije jasno zašto je Arc skoro duplo skuplji od Neo V. (Tele2- Neo V 1750kn, Xpeira Arc 3045kn)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 18:07 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MasterOfDisaster kaže...
angel of fire kaže...

uzimam svakako..;)

a odaziv, am sve...

Ima multitouch. A mob je zakon, znam jer ga imam 2 mjeseca. Kupi i nećeš požaliti.

kupujem svakako..:D

fasciniran sam mobom haha...

za njega ima folija i svih maski ?

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 18:07 (angel of fire).
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...

može li mi netko navesti neke bitne razlike između Arc-a i Xperia Neo V?

malo gledam cijene pa mi nije jasno,znam samo da Arc ima bolju kameru nešto veći ekran,a kvaliteta ekrana je ista i ista rezolucija,imaju istu količinu RAM-a,isti grafički i procesorski čip,i multitouch imaju i jedan i drugi.

Pa mi nije jasno zašto je Arc skoro duplo skuplji od Neo V.

Ja imam Arc i mogu reci da je mobitel preheben.Neces pozaliti ako ga kupis,a sto se tice SE Neo V nemogu nista reci jer ga nemam ali kolko vidim ekran je manji,ima nesto losiju kameru te sa mobom dobijes memorijsu od 2gb dok s Arcom od 8gb.

Pogledaj vise ovdje.

16 godina
protjeran
angel of fire kaže...
MasterOfDisaster kaže...
angel of fire kaže...

uzimam svakako..;)

a odaziv, am sve...

kupujem svakako..:D

fasciniran sam mobom haha...

za njega ima folija i svih maski ?

Neznam bas za foliju jer Arc ima gorila glass koji je scratch resistant :))

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice