Sony Ericsson XPERIA arc

poruka: 256
|
čitano: 73.716
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson XPERIA arc
Dkc kaže...

Ne služi, ali ako može zašto ne ubit malo vrime. Imam galaxy s koji ima sličan hardver i znam kako radi s flešom, a ovi yb videji samo to potvrđuju, ali evo kasnije odo do grada ću usput isprobati ako imaju Arc. Ja pušim dual core marketing? Pa nisam ja kupio LG X2, koji je koštao praktički isto kao i SGS, ali sam opet SGS upiknuo.

Koliko me pamet služi SGS je trebao LagFix, a Arc netreba :). Totalno neusporedivo jer SGS ima svoj software, a Arc svoj.

LG X2 sam kupio iz drugih razloga, a ne da ga držim kod sebe ;)

I'll be back
16 godina
odjavljen
microman kaže...

Kaj stvarno nedaju za keš? Koje li gluposti. Mislim da će ovaj tjedan stići u sve Sony centre, pa ako misliš kupiti slobodno odeš u najbliži Sony centar.

Ma uzet ću je vani. Nakon nedavnih problema sa ovlaštenim SE servisom, spoznao sam da garancija u ovoj državi ništa ne vrijedi. Uzmem ju vani, uštedim i sve 5.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
vexx5555 kaže...

Bio sam gledao Arc u TELE2, ali mi je glupavo što ga ne možeš za keš kupit bez pretplate.

Mali demantij prijatelju, u nastavku slijedi link na stranicu i pročitat do kraja {#}  {#} !!

http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www_tele2_hr/stylesheet/hs.xsl/-/mobilna_telefonija/mobilni_telefoni.html/-/papp/phones_application_hr/http://mobiles.web.tele2.hr/telefon.aspx?mobitel=Sony-Ericsson-LT15-Arc&ponuda=mobitel-uz-ugovor&mode=postpaid&mobile=836

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
vexx5555 kaže...

Bio sam gledao Arc u TELE2, ali mi je glupavo što ga ne možeš za keš kupit bez pretplate.

Mali demantij prijatelju, u nastavku slijedi link na stranicu i pročitat do kraja {#} {#} !!

http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www_tele2_hr/stylesheet/hs.xsl/-/mobilna_telefonija/mobilni_telefoni.html/-/papp/phones_application_hr/http://mobiles.web.tele2.hr/telefon.aspx?mobitel=Sony-Ericsson-LT15-Arc&ponuda=mobitel-uz-ugovor&mode=postpaid&mobile=836

Molim bez polovičnog čitanja.

Citat sa weba: Uređaj nije dostupan u start paketu na bonove

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
vexx5555 kaže...
ATJLučko kaže...
vexx5555 kaže...

Mali demantij prijatelju, u nastavku slijedi link na stranicu i pročitat do kraja {#}  {#} !!

Molim bez polovičnog čitanja.

Citat sa weba: Uređaj nije dostupan u start paketu na bonove

U redu, naj se ljutiti, ali frka je u biti da se ne može kupiti za kash, solarno plaćanje  {#}  {#}!

ATJ Lučko
15 godina

baš gledam ovaj video web browsing gdje se uspoređuje sa sgs2. pa moj desire je fluidniji od arca na toj stranici {#}

17 godina
neaktivan
microman kaže...
Dkc kaže...

Ne služi, ali ako može zašto ne ubit malo vrime. Imam galaxy s koji ima sličan hardver i znam kako radi s flešom, a ovi yb videji samo to potvrđuju, ali evo kasnije odo do grada ću usput isprobati ako imaju Arc. Ja pušim dual core marketing? Pa nisam ja kupio LG X2, koji je koštao praktički isto kao i SGS, ali sam opet SGS upiknuo.

Koliko me pamet služi SGS je trebao LagFix, a Arc netreba :). Totalno neusporedivo jer SGS ima svoj software, a Arc svoj.

LG X2 sam kupio iz drugih razloga, a ne da ga držim kod sebe ;)

Valjda znaš o kakvom se lagfixu radi kod SGS-a? Oboje koriste Android i softver je u tu jako sličan.

Tonchek kaže...

baš gledam ovaj video web browsing gdje se uspoređuje sa sgs2. pa moj desire je fluidniji od arca na toj stranici {#}

Baš ću i ja probati doma kad dođem, sada ovdje trenutno nemogu jer se spajam preko 'nepostojećeg' wlana :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 19:24 (Dkc).
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Bok ljudi, imam jedno pitanje. Kupila sam arc u Tele 2 i nisu mi bile instalirane postavke za internet, ja sam to ručno instalirala međutim, kad uključim 3G on radi max 10 sec i onda pukne pa me zanima zna li netko zbog čega je to tako i da li može bit do mobitela.. Tenks

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Joanne kaže...

Bok ljudi, imam jedno pitanje. Kupila sam arc u Tele 2 i nisu mi bile instalirane postavke za internet, ja sam to ručno instalirala međutim, kad uključim 3G on radi max 10 sec i onda pukne pa me zanima zna li netko zbog čega je to tako i da li može bit do mobitela.. Tenks

Nazovi službu za korisnike i reci da ti pošalju postavke za SE Xperia X10. Ja sam tako sa svojom napravio i radi bez beda.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Evo vidim i ja da se pojavio u Tele2 ponudi: http://www.tele2.hr/cps/rde/xchg/www_tele2_hr/stylesheet/hs.xsl/-/mobilna_telefonija/mobilni_telefoni.html/-/papp/phones_application_hr/http://mobiles.web.tele2.hr/telefon.aspx?mobitel=Sony-Ericsson-LT15-Arc&ponuda=mobitel-uz-ugovor&mode=Postpaid&mobile=836

Šteta što se ne može dobiti na bonove u start paketu. Mislim da bi to imalo mnogo veću potražnju ali što da se radi. I meni bi trebao a da nije na pretplatu. Jel ima netko noviji info gdje se može kupit tako?
Sad bi baš imao para kupit ga, ali pitanje mi je veliko dokle bi moga čekat, a da ne potrošim te pare..:s

p.s.: tek sad vidim da je neko prije mene postavio isti link.Sorry

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 10:49 (igić222).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc
Dakle ako se zeli uredaj za gotovinu i otkljucan moze se kupiti u Sony centru u West Gateu.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joanne kaže...

Bok,

Ovde imas objasnjenja za postavke mobitela.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/start/xperiaarc?cc=hr&lc=hr

Mozes i ovako rjesit problem, ako nisi vec do sada.

No i ljudi iz korisnickog centra ce ti pomoc,  a ovo ti moze posluzit i za ubuduce. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 0:56 (SE_HELP).
15 godina
neaktivan
microman kaže...
Dakle ako se zeli uredaj za gotovinu i otkljucan moze se kupiti u Sony centru u West Gateu.

E hvala za info samo mi je manji problem to što sam malo dalje od ZG i gledam im njihovu stranicu i ne postoji opcija kupnje mobitela online preko bankovne kartice..:(

Jedino da čekam sledeću priliku kad budem išao, pa onda odem i da vidim. I jel mi netko može reć da li ima onu funkciju prepoznavanja osmijeha kao što je bilo kod C905?

Jer navodno ima samo u jednoj recenziji koju sam čitao, nije navedeno..
I trebam da dodam da mi je super ona stvar sa Exmor R,jer super pravi snimke i fotografije po mraku i u noći

16 godina
neaktivan
igić222 kaže...
microman kaže...

E hvala za info samo mi je manji problem to što sam malo dalje od ZG i gledam im njihovu stranicu i ne postoji opcija kupnje mobitela online preko bankovne kartice..:(

Jedino da čekam sledeću priliku kad budem išao, pa onda odem i da vidim. I jel mi netko može reć da li ima onu funkciju prepoznavanja osmijeha kao što je bilo kod C905?

Jer navodno ima samo u jednoj recenziji koju sam čitao, nije navedeno..
I trebam da dodam da mi je super ona stvar sa Exmor R,jer super pravi snimke i fotografije po mraku i u noći

Ima funkciju za prepoznavanje osmijeha i lica.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Da znam,citao sam sve :D

Slicno ili isto kao i kod C905, ako se ne varam.

Ma skroz mi je dobar, samo ne verujem da ću ga ja ikad imati:s

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Vidim da nema ko u prijethodnim slučajevima Mediascape, nego samo Timescape, što mislim da je sasvim okej stvar.
I sviđa mi se jer ima mogućnost priklučka za HDMI :)

Kad bih sada imao toliko para, bez razmišljanja bi ga kupio.

Zanimalo bi me samo da nem atko fotke pravljene sa Arc-om, da postavi ovdje, baš bi nešto zanimalo..:)

0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RE: Sony Ericsson XPERIA arc
dec54 kaže...
cro_hamza kaže...
Mitch kaže...
Desire HD2 se sad isplati čekat ;))

Mislis valjda na HD7

Ne misli na desire hd2 koji če isto brzo izač a po ovom kaj vidim na netu specifikacije če mu biti bolesne...

mislim da je HD2 preimenovan na HTC Sensation

15 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson XPERIA arc
Indestructible kaže...
dec54 kaže...
cro_hamza kaže...
Mitch kaže...
Desire HD2 se sad isplati čekat ;))

Mislis valjda na HD7

Ne misli na desire hd2 koji če isto brzo izač a po ovom kaj vidim na netu specifikacije če mu biti bolesne...

mislim da je HD2 preimenovan na HTC Sensation

nije...hd2 če biti nasljednik desire hd-a

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

Dvoumim se između Arc, Neo i Ray,koji biste mi preporučili ? Važne su mi multimedijalne mogućnosti,baterija te cijena.

Piracy lives forever!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 15:39 (softwaremaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prakticki apsolutno isti telefon.

Isti hardware, ista rezolucija, sve isto.

Razlika je u izgledu, velicini i tome da Arc nema prednju kameru al ima HDMI izlaz.

15 godina
Dachande kaže...

Prakticki apsolutno isti telefon.

Isti hardware, ista rezolucija, sve isto.

Razlika je u izgledu, velicini i tome da Arc nema prednju kameru al ima HDMI izlaz.

...  sve je receno, ali najveca razlika je u velicini ekrana... inace sve isto, spec. iste = isti odlicno ispoliran android :)

Neznam koja je cijena Ray-a ali, osobno ako je jeftiniji od ARCa iso bi na nju, ljepsa mi je, manja a iste mogucnosti...

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina

Evo da se malo osvrnem na Arc.Kupio sam ju prije skoro mjesec dana u Trstu.Uzeo sam zadnju u ducanu i jedva sam cekao je isprobat.Na prvi pogled mob je odlican,lijep,jedino mozda zadnji poklopac onako plastican me zasmetao,ali dobro.Nakon par sati koristenja i namjestanja(prvi moj Android mob),dosta mi je jos to nepoznato bilo.Ekran je dosta velik(barem meni) i primjetio sam da su malo boje tamnije.Trajanje baterije(barem meni) je oko 1 i pol dan,prosjecno ga koristim,par poruka i poziva,malo igri i citanja vijesti.Fotic je meni odlican,prepoznavanje lica radi dobro.Touch je dobar,iako me tipkovnica dosta smeta,jer je bolje rjesena na iPodu nego ovdje(barem meni,imam prosjecne prste,a svako malo pretisnem drugo slovo/brojku).

Nisam bas puno paznje posvetio Timescapeu,posto mi bas i ne treba.Sa Arc sam dobio jos i HDMI i slusalice koje su mi odlicne(vec je gore naveo kolega).Na Arc vidim da dosta njih hvali sto ima fizicke tipke(one tri od naprijed).

Punjac ujedno sluzi kao i USB,kao i kod Applea.Samo ovdje je ona adapteric za uticnicu puno laksi(barem po mom misljenju),a kabel puno kruci.

Sve u svemu:

4.8/5

Zasto 4.8?Pa cijena,a i malo konstrukcija cijelog mobitela i zbog toucha na tipkovnici.

Ovo je kratki sazetak korisnika koji nije bas previse za tim mobitelima i ne kuzi se puno u njih,tako da se ispricavam ako nesto nije bas dobro napisano.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

ODG. Softwaremaniac

Nece pogrjesit ni sa jednim od njih. Kao sto su vec napomenuli kad biras, malo dobijes od funkcija i malo gubis.

Moj izbor bi bio Arc, najpre zbog dizajna i snimanja.

Bok

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 22:19 (SE_HELP).

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

U ovoj temi sam iznesao sada svoju dvojbu izmedu Nea i Arca:

http://goo.gl/s9wBz

Neo mi je na prvu izgledao mal, ali naravno kada sam prije njega drzao i9000 u ruci pa me zanima vase misljenje dali uzeti Arc ili mozda Neo?

Koju su plusevi, a koi minusi kod oba moba....ali molim realno, bez nekih "fan boy" gluposti...nista nije savrseno, pa me samo zanima vase misljenje...pogotovo od ljudi koji su imali/imaju naveden/e uredaj/e.

Zahvaljujem!

P.S.

Od i9000 sam definitivno odustao, prestar je uredaj kada ga usporedujem se Neom ili Arcom koji su imho bolji uredaji.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

jel Arc u tele2 otključan na sve mreže?

0 0 hvala 0
16 godina

Hardverski su sve nove xperije iste tako tu nema nikakve razlike. Jedino što neo nema HDMI izlaz a arc nema prednju kameru. I da, neo je malo manji i jeftiniji.

15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Hardverski su sve nove xperije iste tako tu nema nikakve razlike. Jedino što neo nema HDMI izlaz a arc nema prednju kameru. I da, neo je malo manji i jeftiniji.

Neo ima HDMI izlaz al nema kabel u opremi

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Neo kupljen u tele2 i to samo uređaj, ali sa postojećom pretplatom ima HDMI i ima kabal sa spajanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Je, ima, moja greška.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice