jbg druze mogu ga samo od ogledalo slikat ako hoces,losa mi pc kamera

jbg druze mogu ga samo od ogledalo slikat ako hoces,losa mi pc kamera
Ako ti nije problem bio bih zahvalan da slikas i ne samo u ogledalo, nego i jednu obicnu slikicu necega sad u mraku - cisto da vidim kameru ... jer na papiru nebi trebala biti razlika X10 i Arca :)
Razmisljam o x10* (a sad vec i arc-u), jer tek za mjesec-dva se ide po novi mob ...
*DHD, optimus x2, defy, samsung galaxy S i jos nekima :)
mjenacu monitor brzo
Evo ljudi, arc i neo pojavili se na njuskalu ...
i
@Stalker
od tuda si narucio ARc, jelda?
ne kupio sam ga u njemackoj po narudzbi iz sony ericssonove firme,platio sam ga 575 € i kupio samsungovu memory karticu(8gb extrem speed class 6 )jer sa ovim obicnim karticama snimanje kamerom u HD rezoluciji dolazi do laga
ne kupio sam ga u njemackoj po narudzbi iz sony ericssonove firme,platio sam ga 575 € i kupio samsungovu memory karticu(8gb extrem speed class 6 )jer sa ovim obicnim karticama snimanje kamerom u HD rezoluciji dolazi do laga
Kako da ti ga nisu carinili?
hmm... malo mi je previse dati 600 eura za mobitel s jednojezgrenim CPUom ... svaka cast mobu, dizajn i sve predobro...ali pored LG optimusa X2 (koji je kod nas, otkljucan uredaj vec od 3500 kn) nema sta traziti ... pogotovo jer ce Arc kod nas doci oko 4500 kn
Kako da ti ga nisu carinili?
hmm... malo mi je previse dati 600 eura za mobitel s jednojezgrenim CPUom ... svaka cast mobu, dizajn i sve predobro...ali pored LG optimusa X2 (koji je kod nas, otkljucan uredaj vec od 3500 kn) nema sta traziti ... pogotovo jer ce Arc kod nas doci oko 4500 kn
Staviš ga u džep?
Stvarno je puno 575 € za taj mob. Bolje pričekat Galaxy S II ili uzet Optimus 2X
msm sve je stvar ukusa,sony je moja prva ljubav prvi tel mi je bio sony ericsson t300 :D,nisu ga carnili.telefon je veoma brz nema stekanja ni trenutka,575 € je bio zato sto sam ga narucio iz firme,jer kad sam ga ja narucio on jos nije bio pusten u prodaju
Pa i netreba ti dual core mobitel. To su sve trikovi,neznam di mob ima za iskoristit dvi jezgre.
pa da jbt nije to racunar,u arc-a je 1ghz ma sve mi otvara bez sekunde kasnjena prezadovoljan sam
A koi ti je android došao na njemu? jel 2.3 gingerbread? :)
Meni je isto jako lijep mob,al naravno nemaju ga u T-mobile-u,pa moram uzet Galaxy S(nije on niš slabiji,samo mi je ovaj lijepši)
moj savjet bolje sacekaj arc,veoma je jednostavan nije komplikovan ko neki telefoni
Ma treba mi mob hitno,a Galaxy ću dobit za 1098kn(t-club bodovi+pretplata). A kad Arc dođe bit će napuhane cijene na početku.
e onda bolje uzmi galaxy,kad dodje arc cekaj da se malo spusti cjena a galaxy uvjek mozes prodati po visoj cjeni od te cjene po kojom si ga kupio
Je slabiji je u svemu osim možda ekrana koji je Super AMOLED.
Je i meni je došao 2.3 gingerbread..
I to u verziji 2.3.2.
e onda bolje uzmi galaxy,kad dodje arc cekaj da se malo spusti cjena a galaxy uvjek mozes prodati po visoj cjeni od te cjene po kojom si ga kupio
Mislim da je Galaxy S promašaj. Točno da se za nju može dobiti visoka cijena, ali ne radi dobro. Vidim da nitko nije komentirao razliku Androida 2.2 i 2.3 i razlog zašto je arc brži od drugih. To leži u Androidu 2.3 koji sad drugačije upravlja sa ram memorijom. Znate da je Android 2.1 i 2.2 ostavljao programe da rade u pozadini nakon gašenja. Tako se ram memorija napuni i mobitel nakon nekog vremena štreka, uspori i sve to i trebate neki task manager da pogasite aktivne programe. Android 2.3 to više ne radi. Koliko sam vidio u podešenjima programa sad postoji predmemorija (chache memory) u koju se sprema zadnji rad na nekoj aplikaciji i kad se program otvori nastavi se gdje je stalo. Tako se više ram memorija ne puni i Android 2.3 "leti" na arc. Task manager je totalno nepotreban na Android 2.3. To je ono što sam uspio zaključiti koristeći ovaj uređaj.
I to u verziji 2.3.2.
postoji i tipka uredi
i Višestruko citiranje
I to u verziji 2.3.2.
postoji i tipka uredi
i Višestruko citiranje
Novi sam pa dok sam shvatio čemu služi Višestr. Hvala na svjetu.
I to u verziji 2.3.2.
postoji i tipka uredi
i Višestruko citiranje
Novi sam pa dok sam shvatio čemu služi Višestruko. Hvala na svjetu.
13 mjeseci a novi
nema veze. dosta OT
da čujem još malo o Arcu
I to u verziji 2.3.2.
postoji i tipka uredi
i Višestruko citiranje
Novi sam pa dok sam shvatio čemu služi Višestruko. Hvala na svjetu.
13 mjeseci a novi
nema veze. dosta OT
da čujem još malo o Arcu
Što reći o njemu? O Androidu 2.3.2 sam rekao sad o uređaju.
Ekran:
Stvarni ekran (reality desplay) stvarno radi svoj posao. Po danu na najjačem suncu možete surfati internetom bez brige da nećete nešto vidit. Čak ne morate ni pojačat sjetlost ekrana. Mobilna Bravia platforma isto radi odlično za slike i video iako to nije baš najuočljivije.
Kamera:
Kamera sa EXMOR R senzorom vrhunski obavlja zadatak. To je najvidljivije u mračnijim uvjezima. Dao sam sliku većeri. U nekim segmentima tuče i onu na Nikii N8. Kvaliteta snimanja HD videa je malo više od prosjeka. Plus je nastavljajući autofokus koji stalno izoštrava sliku tijekom snimanja.
Multimedia:
Player za muziku mi se najviše svidio od svih na Android uređajima. Jednostavan i praktičan. Napokon ima i ekvalizator koji odlično radi. Zvuk preko zvučnika je solidan, a u odnosu na X10 i HTC uređaje vrhunski.
Od ostalog ću reći dualtouch koji uopće ne trza. Baterija mi sad nakon 7 pražnjenja i punjenja traje dan i pol ovisno što radim. Najjaće je crpi ekran. Sa prčkanjem po uređaju može skoro dan izdržat ali kako ima brzo punjenje 1 h do 100% nije neki problem. Jako mi se dopala opcija hotspot kad date laptopu ili kompjuteru mobilnu mrežu sa mobitela putem wi-fi, bluetooth ili kabla ako taj uređaj nema vlastiti internet. Popravili su zvuk u slušalici tako da sad kad pričate sa sugovornikom imate osjećaj da se dere. Dodali su i još jedan mikrofon za utišavanje buke. Koristio sam mnoge uređaje: Samsung Galaxy S (nakon nekog vremena uspori, blokira i trza), HTC Desire (krš kamera), HTC Desire HD (nema neku kameru i baterija je krš), LG Optimus 2X (ne ide glatko kako bi trebao sa dual core procesorom; bolje radi arc) i da dalje ne nabrajam, ali ovo je jedini Android uređaj kojem sve radi kako treba i jedini Sony Ericsson kojem nisam našao mane (jedino se nekome neće svidit Timescape zbog načina na koji se odgovara na poruke Facebooka i Tweetera; odvede vas na internet preglednik umjesto u aplikaciju). Znate da je X10 imao slab wi-fi prijemnik. Ode je odličan. Uređaj radi bezprijekorno i bez ikakvih zastoja i trzanja (bar meni ovih mjesec dana). Mislim da je trenutno Arc najbolji mobilni uređaj.
Ovo su moja iskustva.
telefon je vrh,kad bi mi neko davo 2 Iphiona nebih ga mjenjo za arc
To je tvoje pravo. I ja sam tako mislio dok nisam uzeo arc u ruke. iPhone je nešto posebno za koristit. I kvalitetan je. Imam ga i ne bih ga mijenjao samo zbog iPoda. Sad mi služi za posao Ovo je uzaludna tema jer svatko ima svoj ukus. Dva potpuno različita operativna sustava i dvije različite filozofije. Meni je arc ljepši i ima daleko bolju kameru (možda i najbolju na mobitelu, kad sam vidio kakve su slike na Samsung Galaxy S II reko sam najbolja kamera je na arc). On mi je privatni mobitel. Nemam ništa protiv nikoga, ali mi je drago da i drugi proizvođači znaju nešto odlično napraviti. Treba priznat da arc neke stvari radi bolje od iPhone 4. Ipak se gleda ukupni dojam.
To je tvoje pravo. I ja sam tako mislio dok nisam uzeo arc u ruke. iPhone je nešto posebno za koristit. I kvalitetan je. Imam ga i ne bih ga mijenjao samo zbog iPoda. Sad mi služi za posao Ovo je uzaludna tema jer svatko ima svoj ukus. Dva potpuno različita operativna sustava i dvije različite filozofije. Meni je arc ljepši i ima daleko bolju kameru (možda i najbolju na mobitelu, kad sam vidio kakve su slike na Samsung Galaxy S II reko sam najbolja kamera je na arc). On mi je privatni mobitel. Nemam ništa protiv nikoga, ali mi je drago da i drugi proizvođači znaju nešto odlično napraviti. Treba priznat da arc neke stvari radi bolje od iPhone 4. Ipak se gleda ukupni dojam.
I da ima duplo lošiju kameru Galaxy II je daleko iznad Arc-a po svemu ostalom. Ako ne smanje cijenu Arc-a taj uređaj jednostavno nema budućnosti. 3600 košta na njuškalu dok desire HD košta 2500, ili recimo Galaxy S košta 2000 na njuškalu.
Evo i usporedbe:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3619&idPhone2=3468
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3619&idPhone2=3115
SE je zakasnio s ARC-om pola godine ...
Nije loš mobitel, ali daleko je od isplativosti.
I da ima duplo lošiju kameru Galaxy II je daleko iznad Arc-a po svemu ostalom. Ako ne smanje cijenu Arc-a taj uređaj jednostavno nema budućnosti. 3600 košta na njuškalu dok desire HD košta 2500, ili recimo Galaxy S košta 2000 na njuškalu.
Evo i usporedbe:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3619&idPhone2=3468
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3619&idPhone2=3115
SE je zakasnio s ARC-om pola godine ...
Nije loš mobitel, ali daleko je od isplativosti.
Jedino što je kod Galaxy S II lošije u odnosu na arc je kamera (možda je snimanje kvalitetnije jer snima u 1080p rezoluciji, ali koliko je i to dobro upitno je jer je kvaliteta same kamere malo lošija; ipak EXMOR R radi svoj posao). To sam vidio gledajući fotografije i video snimke na internetu koje dava Galaxy S II. Ostali hardware je bolji nego u arc. Sony Ericsson se probudio malo sa zakašnjenjem. Sad koliko je arc isplativ ovisi o cijeni i koliko će biti jeftiniji od Galaxy S II.