Sony Ericsson W302

poruka: 24
|
čitano: 11.849
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W302

Zar u vip-u nema nista bolje za te pare,ajde molim te jos malo razmisli,meni se taj tel uopce ne svidja,a sto se tice slika i specifikacija dovoljno je samo par klikova na googlu....

http://www.google.ba/search?q=w302&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&hl=bs&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw&start=0

EDIT: Zna li neko kako da kada kopiram ovaj link napisem nesto drugo npr. sony a da ne moraju sva slova i brojevi sa linka da pisu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sony Ericsson W302

ja sam kupio crnog sa sivim tipkama nije los mobitel za te pare 

al ima par mana slabiji ekran,i NE PRIMA TEME kao ostali SE

neznam kaj vise rec ja sam zadovoljan dobio i 512 mb memorisku

i baterija dosta drzi ljep je tanak ljepo stane u đep (a ne ko k800i)

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W302

A koliko bi te lg coockie dosao u vipu?

EDIT:evo sada sam vidio 999kn.......nekako mi je to previse,pa ni u ducanu nije skuplji

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 16:58 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W302

pogledaj tamo di imas ono za mjenjanje boje telefona el vidis jedna bijela i jedna bijelo crna znaci nemaju skroz crni

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson W302

kupi Sonyericsson G502 za 595 kn i bit ces zadovoljan za te pare..

ja ga imam i zadovoljan sam s njime..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W302

po meni je bolji sony W302 od tog samsunga,jer samsung tel su za mene obicno smece! nikad vise samsung....losa iskustva sa E900 i G600

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson W302

Sony Ericsson W302 sam dobio u 5. mjesecu i iskreno nije me previše oduševio. Jako slab zvučnik, košla kvaliteta zvuka na zvučniku, relativno tiha glazba na slušalicama, spor software, sagem platforma na koju nije moguće stavljati vlastite teme. Našao sam još jednu primjedbu, ne znam je li to samo kod mene il kod svih, kada skinem fotku sa kompa na mobitel ona bude zrnata s jasno vidljivim pixelima :S Ugl. u 5. mjesecu za 500 kn bilo je moguće dobiti Nokiu Xpress Music koja je 100 puta bolja, no nažalost više nema te akcije. Jedino što mi se sviđa kod mobitela je veličina i dizajn!

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson W302
makaweli kaže...

Sony Ericsson W302 sam dobio u 5. mjesecu i iskreno nije me previše oduševio. Jako slab zvučnik, košla kvaliteta zvuka na zvučniku, relativno tiha glazba na slušalicama, spor software, sagem platforma na koju nije moguće stavljati vlastite teme. Našao sam još jednu primjedbu, ne znam je li to samo kod mene il kod svih, kada skinem fotku sa kompa na mobitel ona bude zrnata s jasno vidljivim pixelima :S Ugl. u 5. mjesecu za 500 kn bilo je moguće dobiti Nokiu Xpress Music koja je 100 puta bolja, no nažalost više nema te akcije. Jedino što mi se sviđa kod mobitela je veličina i dizajn!

Sony W302 za te pare i nije toliko los,ja ga licno ne bih kupio jer zaista ima malo opcija(slaba podrska za software,games....). Ali je i suludo ocekivati neshto vise za 500kn?!!

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W302

Ja sam imao g502 i pisanje poruke je UZASNO glasno (nisu tvrde tipke). Katastrofa.. a, prijatelj mi ima w302 i skroz je ok pisanje poruka na njemu..zapravo, ako si u blizini idi u t-centar (bez obzira sto nici na t-mobile) i tamo probaj pisat, izlozen je..bar mislim da je.Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Ja sam jedanput primio G502 u ruke i nije mi se dopao zbog tih valovitih tipaka...

Probati ću skoknut u neki mobilni centar! Hvala!

I što znači da je zvuk u slušalicama tih? Ću moći slušati glazbu u autobusu ili tramvaju?

A slušaj, ja nisam tip koji bi na MP4-u zafijatijo zvuk do kraja pa da mi bubnjići puknu, ali mi je ipak pretih na najglasnijem za moje standarde. Možda je do slušalica (iako sumnjam). Što se tiče pisanja poruka sasvim je ok, ja imam poprilično veliku šaku i prste i nemam većih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
makaweli kaže...
Alex55 kaže...

Ja sam jedanput primio G502 u ruke i nije mi se dopao zbog tih valovitih tipaka...

I što znači da je zvuk u slušalicama tih? Ću moći slušati glazbu u autobusu ili tramvaju?

A slušaj, ja nisam tip koji bi na MP4-u zafijatijo zvuk do kraja pa da mi bubnjići puknu, ali mi je ipak pretih na najglasnijem za moje standarde. Možda je do slušalica (iako sumnjam). Što se tiče pisanja poruka sasvim je ok, ja imam poprilično veliku šaku i prste i nemam većih problema.

ovo sto si rekao da ti je mob pretih na slusalicama, to se moze rijesiti stavljanjem drugih zvucnih drivera..

17 godina
Sony Ericsson W302

malo prouci ovu temu i vidjet ces da se mogu stavljati driveri za sve i svasta..

ima G502 promijenio sam mu softwer, stavio bolje camera driver-e, glasnije acoustic(zvucne) driver-e.. i jos puno toga..

EDIT:i otkljucao sam ga da radi na sve mreze i to free..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 20:55 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
andreas11 kaže...

malo prouci ovu temu i vidjet ces da se mogu stavljati driveri za sve i svasta..

ima G502 promijenio sam mu softwer, stavio bolje camera driver-e, glasnije acoustic(zvucne) driver-e.. i jos puno toga..

Problem je u tome što je W302 Sagem platforma, nema mogućnost flashanja ni moddanja, pa samim time sve te opcije su isključene. Nažalost :(

Što se tiče handsfree-a što se dobije mislim da je to ovaj.

17 godina
makaweli kaže...
andreas11 kaže...

Problem je u tome što je W302 Sagem platforma, nema mogućnost flashanja ni moddanja, pa samim time sve te opcije su isključene. Nažalost :(

Što se tiče handsfree-a što se dobije mislim da je to ovaj.

znam da se to nista nemoze mijenjati na w302, ja sam to radio na G502 i W910..

17 godina
Sony Ericsson W302

ove konektore je lako ocistiti nekom pincetom, a ovo drugo, w302 je sagem platforma i nemoze se nista mijenjati kao sto sam prije napisao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

Čemu služi ona Walkman tipka na njegovom boku? Je li to kao Play/Pause tipka koju mogu koristiti bez otključavanja mobitela?

Ne, ona jednostavno služi za ulaz u Walkman Media Player. Pjesme se mogu mijenjati, stopirati i pauzirati samo dok je mobitel otključan u Media playeru. Konektor za USB kabal i punjač se vrlo lako sjebe i onda moraš pritiskat punjač prema dole i takve stvari da dođe do ikakog kontakta. Što više razmišljam mobitel mi se sve manje sviđa :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

To se događa ovako - bezveze ili je poslijedica nekog prljanja i sličnog?

Nije posljedica prljanja, jednostavno znaš da su kod SE napravili kao da se lakše izvadi punjač/slušalice/USB kabal da se mora povuć prema dole pa izvući, jednostavno se tako konektor rasklima i nakon određenog vremena slabo dolazi do kontakta. Ima SE puno mana na koje većina ne obraća pažnju, misle da je Walkman pa je super, no W302 je low-budget izdanje, tako da ga radije preskoči ako ga planiraš uzimati samo zbog glazbe. Puno bolje rješenje! 585 kn u Tele 2 paketu za nove korisnike, 485 za stare korisnike. Predobar mobitel, jako glasan, potpuno funkcionalte multimedijalne tipke sa strane, svjetlosni efekti, solidna kamera .. 3.5 milimetarski utor za slušalice! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson W302

svi sonyericssony ucitavaju .txt datoteke..

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

provijerio sam, na G502, w910 i k510..

a i na drugima mora raditi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
makaweli kaže...
Alex55 kaže...

ovo sto si rekao da ti je mob pretih na slusalicama, to se moze rijesiti stavljanjem drugih zvucnih drivera..

Mogu ti napisat step-by-step tutorial za stavljanje zvucnih drivera..stvarno su fenomenalni.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Sony Ericsson W302

ma stavljanje zvucnih drivera uopce nije problem, probas par puta i znat ces..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson W302

Drugaciji je rad na A2 mobitelima. Govorim za g502, neznam jeli w302 a2.

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson W302

u W302 se ne moze nista stavljati jer je to sagem platforma.. ja sam stavljao u db2010, db2020 i A2 platformu.. i na svima radi..

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 14:57 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson W302

Super mob.

w302 w302
nez.. nez..
rewer

0 0 hvala 0
1
Nova poruka