razlika u slikama je mizerna. oboje imaju 3.15mpx, k770 je kompaktniji, oku ugodniji, i nema joystick. meni dosta.
K810, jednostavno najljepši od trojice spomenutih mobitela

razlika u slikama je mizerna. oboje imaju 3.15mpx, k770 je kompaktniji, oku ugodniji, i nema joystick. meni dosta.
jel zna tko koliko košta novi K810i u T-mobileu? tražio sam po netu ali nisam našao nešto konkretno
jel zna tko koliko košta novi K810i u T-mobileu? tražio sam po netu ali nisam našao nešto konkretno

ko ti je god rekao da pravi mutne slike ako se ne drži mirno onda je jako pogriješo ja ga imam i pravi triput bolje slike od k800i k770 ima ozvućenje a i zvuk mu je ćist slike su stvarno suuuuuuuuuper vjeru mi vjeruj pozzzzz od kapee
κ±
ja imam sada k800i i Iphone.... i samo da ti kazem da izaberes k800i jer ima najkvalitetniji zvuk mozda ne najjaci aj najcisci i najbolja kamera od svijuh one tipke kad ih koristis mjesec dana tipkas pocnu te malo zaj.....
dakle K800i
a je k770 pojeftinio u t-mobile samo 500 kn najjeftinije
a je k770 pojeftinio u t-mobile samo 500 kn najjeftinije
kako li si ti samo nasao 6 mjeseci staru temu ?
znanje znanje
K770 imam vise od godinu dana u odlicnom je stanju a kamera je fenomenalna :D toliko su izrazene boje da ti ne treba photoshop
znaci prezadovoljna sam kamerom :D