Servis za punjač mobitela u Zadru?

poruka: 27
|
čitano: 8.938
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Jel netko zna gdje bi se u zadru mogao popravii punjjač od mobitela?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Servis za punjač mobitela u Zadru?

Stvarno mislis popravljati punjač? Pa imas u chipoteci raznih punjaca po 35 kn. Mozda imas neki rijetki i skuplji, ne znam. Reci koji ti je to punjac, mozda mogu pomoci.

15 godina
Mobitel je kineski anycool t818 koji ima dvi sim kartice. Neznam bas bi li se mogao naci njegov punjac u chipoteci, no ako tko zna neka kaze.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hm, to sam i mislio da je neka ''liva'' marka. Jel mores poslat neke specifikacije o naponu i struji sa punjaca. Moglo bi se to popraviti. Jel punjac ''zaliven'' lipilon ili se more odvidati kuciste?

15 godina
Cini mi se da se moze otvorit jer je na poledjini punjaca ima ona naljepnica koja se inace stavlja na kompove kaoji imaji garanciju od servisa. Evo ovako pise na punjacu: input ac110-240v 50/60 hz o.15a
output: dc5.0v 500ma usb
dc4.2v 350ma desktop

jel bi se mogao punjac popraviti i di bi se to moglo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hm, jel možeš malo poslikati taj punjac pa staviti slike da vidim. Kakav konektor ima taj mobitel? Jel imas kakav kabel s kojim ga mozes puniti preko USB-a na PC-u?

15 godina

Nažalost sam taj usb kabel odavno izgubio. evo neke slike od punjača. konektor od usb se vidi na ovoj zadnjoj slici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 21:16 (hrci24).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ahaaaaaaaaa...a koji je ovo mobitel? neka Nokia ili kinseka kopija. Znaci, sad nemas kabel jer bi s njim mogao puniti preko USB-a na PC-u. Tebi treba najprije USB A muški-muški da bi punjac spojio na pc najprije. naravno, da je punjac ispravan.

Bilo bi ti mozda jabolje da si samo potrazis takav isti kabel. Punjac ti onda ne bi trebao. Na njuškalu sam vidio dosta takvih kablova.

Jesi li do sada probao spojiti taj punjac na pc ili struju i kako?

Moremo se nac u gradu pa da ti vidim taj punjac. Inace se bavim tim stvarima (elektronika i lemljenje i te stvari) pa možda nešto napravimo. Mukte, naravno.

15 godina
nije to kopija nego baš mobitel od kineskog telekoma. i kada sam imao kabel stavio bi bateriju u punjač i u struju, kabel nisam ni koristio jer mi nije trebao. sa mobom sa dobio dvi baterije pa jednu držim u mobu a drzgu stavim u punjač puniti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Aaaaaaaaaaa kužim, punjaš šišneš u struju i na njega nakeljiš bateriju i ono puni. kao one stare baterije na starim kamerama. Pa stvarno ne znam di ima takav punjac onda, a ni di ima servis za to. Ako nisi od tih stvari nemoj onda rastavljati. kazem, mogu ti ja pogledat taj punjac. Zivim nedaleko od zadra.

Eto, to je to.

15 godina
neaktivan
a mozda kakav servis tv-a ili tako neki servis,ima ih u Zadru (znam,iz Zadra sam).
AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
da samo stavim bateriju u punjač i punjač u struju i to je to. ali ako nebi mogao osposobiti punjač trebao bi negdje naći kabel da ga barem mogu spojiti na komp pa da mi tako puni. bio sam u nekoliko servisa za mobitele u zadru ali nitko ne popravlja punjače. preporučili su mi jedan rtv serviss ali nisam još bio kod njega. jel znate možda gdje bi kabel barem mogao nabavit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel to ovakav prikljucak? 

Kolko vidim prikljucak je isti, tako da bi ti pasao punjač od LG-a(malo starijih modela) :D

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupi si ovo preko ebaya ili potraži u Chipoteci ili po oglasniku (cca.50 kn).

Kabel imaš. Treba ti samo usb punjač koji daje 5v na izlazu.

http://www.ebay.com/itm/USB-AC-Power-Supply-Wall-Adapter-MP3-MP4-Charger-US-/270863340535?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3f10b693f7

(naravno pazi da imaš konektor za struju koji paše u naše utičnice).

Evo iz Chipoteke:

http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=7500000525

EDIT:

Vidim da nemaš niti kabel:(

EDIT2:

Evo na ebayu komplet:

http://www.ebay.com/itm/Wall-Charger-Car-Charger-USB-Cable-Anycool-T808-T818-T828-T828D-TV-Phone-/330623171904?pt=PDA_Accessories&hash=item4cfaad3d40

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 23:18 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
15 godina
da izgleda isti kao od lg, ali probat ću ovog iz chipoteke pa možda uspije. a gdje bi mogao naći onakav od lg?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
a ovo jest od anycoola t818 ali nažalost nemam načina kupovat na ebayu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jel možda ima kakv kabel kao onaj od lg ali da samo me spoji sa kompom pa da mi tako puni?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imao sam ja punjač, pa ako sutra pronađem ti javim;)

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati

0 0 hvala 0
15 godina
thanks
15 godina

dobro, jel to micro usb ili ne?

15 godina
A izgleda kraj onako kao kod lg. Samo neznam jel to bas micro usb. Tko zna koliko ima tih izvedenica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ako je, ima u chipoteci punjač koji se rastavlja u adapter i usb kabel.
15 godina
probat ću onda u chipoteci. ali nemogu virovati da u cilom zadru od svih mobilnih i televizijiskih servisa nitko ne popravlja punjače! nevjerovatno
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Opet ti. Otvori punjac i vidi sto je problem. Ako tiskana plocica nije neke svemirske tehnologije lake se da prelemiti ono sto ne valja. pregledaj kondenzaroe. Taj punjac vjerovatno nije pravi punjac vec samo ispravljac. vjerovarno ima samo par zener dioda ili grecov spoj. U chipoteci si kupis isti ili zamjenski elemen i zamjenis i sve rijeseno za manje od 50 kn, ako ne i za manje od 10. Aj pogledaj unutar punjaca, poslikaj pa posalji da vidim.

15 godina
Sredio sam paypal i ipak narucio punjac i usb kabel preko ebaya. Tko zna kada ce sada doc al dobro. Nasao jednu tvrtku u italiji preko ebaya da imaju te punjace al zamisli ne salju u hrvatsku! Pa sa morao narucit iz kine koji naravno dostavljaju. Hvala na savjetima
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

E svaka cast! Novo je novo. ja isto tako kad nesto ne valja najradije nabavim novo. u tvom slucaju je to malo zeznutije jer skoroz iz kitajske moras narucivati, ali dobar potez.

15 godina
A nije bilo druge ali valkda ce stici za dvadesetak dana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice