SE XPERIA X10 vs. HTC desire

poruka: 96
|
čitano: 21.091
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: SE XPERIA X10 vs. HTC desire

Da u mtelu. Dobio sam ga povoljno jer sam imao neke kompenzacije pa sam uzeo X10. Presao sam na tmanu stranu sile ;)

AL ne u apple tabor ;)

to bi ipak bilo previse za ovaj forum ;)

16 godina
AlienWare1 kaže...

Xperija je preglomazna, a Desire je taman na granici, ono, baš ti komotno stane u ruku.

xperia x10: 119 x 63 x 13 mm,   135g

HTC desire: 119 x 60 x 11.9 mm,  135g

Mora xperia bit preglomazna kad ima puno veći ekran, na desireu je premali Osmijeh

17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
AlienWare1 kaže...

Xperija je preglomazna, a Desire je taman na granici, ono, baš ti komotno stane u ruku.

xperia x10: 119 x 63 x 13 mm,   135g

HTC desire: 119 x 60 x 11.9 mm,  135g

Mora xperia bit preglomazna kad ima puno veći ekran, na desireu je premali Osmijeh

Razlika je drastićnašto bi rekli nadrealisti ;)

15 godina
neaktivan

Pa kolika je mala razlika u velićini par .. nije nešt puno a ekran "ogroooman".. ma sviđa mi se

e sad dali če x10 izlazit u još nekoj oem warijanti kao .. w595 što je.. ili je ovo jedina..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Da u mtelu. Dobio sam ga povoljno jer sam imao neke kompenzacije pa sam uzeo X10. Presao sam na tmanu stranu sile ;)

AL ne u apple tabor ;)

to bi ipak bilo previse za ovaj forum ;)

mene bi dosao preskupo,oko 550KM na XL paketu uz ugovor od dvije godine ;)

malo nerealno ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan

Ma mene je dosao manje i to bez ikakve obaveze ;)

Jednostavno nisam mogao doliti jer je to bila nemoralna ponuda ;)

15 godina
neaktivan

Kmeeeeeeeee... većizlazi 2.2.. a se ima 1.6.. pa šta je ovo.. izgleda da će imak nadogranjda bit na 2.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i ja namjeravam kupit nesto novo (G700) je ostario. Pa me zanimaju samo iskustva sa Xperiom i Desire, nista review vamo tamo iskustva ako neko ima neka kaze.

Forever MUFC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo tu imas dosta o X0 iz prve ruke. Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/sony-ericsson-x10/56719.aspx

16 godina
neaktivan

ja djem glas htc desire-u...ne zato što ću ga uzeti..^_^..nego zato što je bolji..hhh

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa i nije nesto ubjedljivo bolji. Imas gore poredjenje a vidi sta ti je bitnije multitouch ili veci ekran.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Pa i nije nesto ubjedljivo bolji. Imas gore poredjenje a vidi sta ti je bitnije multitouch ili veci ekran.

Meni je osobno, prvenstveno bitniji multitouch, pogotovo zato što ga nikada nisam imao. Za ekran lako, svaki dobar koji je veći od 3,5"

PSN: filip99
17 godina
neaktivan

Veci ekran je bolji a i veca je rezolucija. Meni multitouch ne znaci puno i ne fali mi puno a ni ja ga nisam imao. Sa njim dobijas zumiranje a nije mi to toliko bitno. Recimo Index.hr radi odlicno na operi i zumiranje imas sa tapom na ekran. Ne postepeno vec zoom in zoom out al se stranica izrenderuje da je clanak sirok taman koliko ekran. A gledanje HD filmova na 4" ekranu sa ovolikom rezolucijom je prekrasno.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Veci ekran je bolji a i veca je rezolucija. Meni multitouch ne znaci puno i ne fali mi puno a ni ja ga nisam imao. Sa njim dobijas zumiranje a nije mi to toliko bitno. Recimo Index.hr radi odlicno na operi i zumiranje imas sa tapom na ekran. Ne postepeno vec zoom in zoom out al se stranica izrenderuje da je clanak sirok taman koliko ekran. A gledanje HD filmova na 4" ekranu sa ovolikom rezolucijom je prekrasno.

Ali veći ekran ne mora značiti veću rezoluciju. Radije izabirem veću rezoluciju nego ekran.

PSN: filip99
17 godina
neaktivan

pricam o X10 vs desire. X10 ima i veci ekran i vecu rezoluciju.

16 godina
AlienWare1 kaže...

Ali veći ekran ne mora značiti veću rezoluciju. Radije izabirem veću rezoluciju nego ekran.

reza na x10 je veća nego na desireu mada samo malo većaBelji se

X10 ti ima 854x480 a desire 800x480 ali mislim da se više osjeti veći ekran nego ta reza ali sveukupno daje bolji dojam. A što se multitoucha tiče, on nije neizostavan ali ti se podvuče pod kožu kad se navikneš. Koliko puta volim precizno si zumirati stranicu da mi slova nisu ni sitna ni velika a da što više stane na ekran kad čitam, a što ja najbolje vrlo brzo i precizno to radim, naprema oni "+" i "-" tipkama za zumiranje. Još uzmi u obzir da ako igraš igre da imaš dosta igri koje koristi mogućnosti multitoucha. Pogotovo ako voliš stare super nintendo/game boy igre, imaš emulatore za njih i dosta igri bi bile neigrive bez multitoucha. Uglavnom, sam si odvaži što ti paše i naravno što ti isplativije, dati recimo 1000 i više kuna za desire samo zbog toga mi se čini vrlo blesavim.

Ja bi upočetku također uzeo x10 ali on bi me u pretplati na 2 godine koštao 3000kn dok me desire košta 2200, i očito je koji je prevagnuoNamigiva

16 godina
odjavljen

Blago tebi kad se možeš dvoumiti između takvih mobitela. Ja bih išao nasumce, svejedno je, oba su izvrsna. Iako mislim da je Desire bolje izbor.

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kingmedo kaže...

Blago tebi kad se možeš dvoumiti između takvih mobitela. Ja bih išao nasumce, svejedno je, oba su izvrsna. Iako mislim da je Desire bolje izbor.

Hahaha ;)

Ova ti je dobra ;)

16 godina
odjavljen
stevan94 kaže...
kingmedo kaže...

Hahaha ;)

Ova ti je dobra ;)

Pa je, ja bih uživao da sam u toj nedoumici. Razmišljaš koji ćeš kupiti, a ne možeš pogriješiti. Zar nije super? 

Ja nemam potpis!?
15 godina
neaktivan
kingmedo kaže...
stevan94 kaže...
kingmedo kaže...

Hahaha ;)

Ova ti je dobra ;)

Pa je, ja bih uživao da sam u toj nedoumici. Razmišljaš koji ćeš kupiti, a ne možeš pogriješiti. Zar nije super? 

Uffn nemožeš ni zamisliti kako to može biti teško xD

Meni je to najgora stvar, kada moram između dva moba birati a riječ je u nijansama.

16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

Meni je to najgora stvar, kada moram između dva moba birati a riječ je u nijansama.

pa kad je vec rijec u nijansama,onda bar ne mozes pogrijesiti ;)

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
AlienWare1 kaže...

reza na x10 je veća nego na desireu mada samo malo većaBelji se

X10 ti ima 854x480 a desire 800x480 ali mislim da se više osjeti veći ekran nego ta reza ali sveukupno daje bolji dojam. A što se multitoucha tiče, on nije neizostavan ali ti se podvuče pod kožu kad se navikneš. Koliko puta volim precizno si zumirati stranicu da mi slova nisu ni sitna ni velika a da što više stane na ekran kad čitam, a što ja najbolje vrlo brzo i precizno to radim, naprema oni "+" i "-" tipkama za zumiranje. Još uzmi u obzir da ako igraš igre da imaš dosta igri koje koristi mogućnosti multitoucha. Pogotovo ako voliš stare super nintendo/game boy igre, imaš emulatore za njih i dosta igri bi bile neigrive bez multitoucha. Uglavnom, sam si odvaži što ti paše i naravno što ti isplativije, dati recimo 1000 i više kuna za desire samo zbog toga mi se čini vrlo blesavim.

Ja bi upočetku također uzeo x10 ali on bi me u pretplati na 2 godine koštao 3000kn dok me desire košta 2200, i očito je koji je prevagnuoNamigiva

Imam jedno 10 igara instaliranih, 5 sam mozdajednom pokrenuo 5 niti jednom pa ti vidi koliko mi igranje znaci ;)

Sto se tice zumiranja mozda sam ja fanatik al stvarno ne vidim neku prijeku potrebu za tim. Dobro bi doslo ali meni licno to ne bi presudilo. Uzimam mu to kao manu al meni licno ne smeta sto nema.

16 godina
odjavljen
Dom031 kaže...
kingmedo kaže...
stevan94 kaže...
kingmedo kaže...

Hahaha ;)

Ova ti je dobra ;)

Bolje i to nego birat između 10 mobova od 1000 kuna i gledat koji je najmanje loš. hehe

Ja nemam potpis!?
16 godina

kad smo  kod multitoucha i zumiranja,

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
 logic kaže...

Imam jedno 10 igara instaliranih, 5 sam mozdajednom pokrenuo 5 niti jednom pa ti vidi koliko mi igranje znaci ;)

Sto se tice zumiranja mozda sam ja fanatik al stvarno ne vidim neku prijeku potrebu za tim. Dobro bi doslo ali meni licno to ne bi presudilo. Uzimam mu to kao manu al meni licno ne smeta sto nema.

Pa dobro to je tvoje mišljenje, ne znači da nekog drugog isto ne zanimaju igre. Ja se ipak dosta igram na mobu pa mi ipak nije loše to, jer ima zbilja fora igri koje lijepo koriste multitouch, trenutno je u điru heavy gunner, špica igra za odmoriti živceOsmijeh  Ista stvar i sa zoomom, i da mislim da si fanatik po tom pitanjuBelji se Šalim se, ali vjerojatno je to jer si se već naučio sa nokie 5800 pa ti to nije bed, ja sam sa običnih mobova odmah skočio na touchscreen i odma sa multitouchem pa sam se odmah i naviknuo na to. Ali opet imaš mogućnost uvijek mogu i double tap koristiti koji uvijek koristim u pokretu jer zahtjeva samo jednu ruku, dok pinch nemožeš bez dve ruke.

@dejo: ja to mogu već sada koristiti u skyfire browseru, vrlo intuitivno za koristiti ali ostatak browsera baš i nije pa ga ne koristimBelji se

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 22:26 (Stoja).
17 godina
neaktivan

Fantasticno. Ima li ijedna aplikacija da ovo koristi?

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
 logic kaže...

Pa dobro to je tvoje mišljenje, ne znači da nekog drugog isto ne zanimaju igre. Ja se ipak dosta igram na mobu pa mi ipak nije loše to, jer ima zbilja fora igri koje lijepo koriste multitouch, trenutno je u điru heavy gunner, špica igra za odmoriti živceOsmijeh  Ista stvar i sa zoomom, i da mislim da si fanatik po tom pitanjuBelji se Šalim se, ali vjerojatno je to jer si se već naučio sa nokie 5800 pa ti to nije bed, ja sam sa običnih mobova odmah skočio na touchscreen i odma sa multitouchem pa sam se odmah i naviknuo na to. Ali opet imaš mogućnost uvijek mogu i double tap koristiti koji uvijek koristim u pokretu jer zahtjeva samo jednu ruku, dok pinch nemožeš bez dve ruke.

@dejo: ja to mogu već sada koristiti u skyfire browseru, vrlo intuitivno za koristiti ali ostatak browsera baš i nije pa ga ne koristimBelji se

Pazi ja sam uvijek isticao i sada isticem da mu nedostatak multitoucha uzimam  za manu jer telefon te klase i karakteristika jednostavno to mora imati. To sto ga ja ne koristim i ne fali mi puno je samo moje licno misljenje. Nisam ja iphoneovac ap ako nesto nema to i ne treba.Multitouch TREBA ako nista drugo jer je to standard na telefonima ove klase. Zato sam iphoneu zamjerao nedostatak multitaskinga. To je standard kao i bluetooth.

I kad sam rekao da mi ne treba zoom ne znaci da gledam stranice bez zooma ;)

Imam odlican vid al je to malkice pretjerano. Oper mi renderuje stranice prilicno dobro sa tap zoomom pa mi to i ne fali previse. Na to sam mislio.

Sto se tice igara stalno govorim ja pa ja. Naravno da je to moje misljenje ali i ove igre sto sam ih stavio ne traze multitouch za grati. A jedino igram texas holdem poker ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.5.2010 22:30 (logic).
16 godina
neaktivan

ne zjb se..meni je bolji desire...
http://www.phonegg.com/compare/26/Sony-Ericsson-XPERIA-X10-vs-HTC-Desire.html

to mi je inace najbolja stranica za informacije o mobitelima...i usporedbe...pa evo..

ZLAJA
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
previse gresaka ima na toj stranici da bi je mogao shvatit ozbiljno.
15 godina
neaktivan

desire je naboli mobitel s androidom,x10 bi trebao samo uzeti ako toliko koristiš facebook da ti se F logo već užario u zjenice

0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice