Dakle, uprskao sam situaciju. Imam Sony Ericsson K800i star nekoliko godina, i naravno, želio bih HTC desire, ali trenutno nemam mogućnosti za ne samo HTCa nego bilo koji novi mobitel, pa se moram zadovoljiti SEom. Tokom godina, stavljao sam na njega raznorazne programe i igre što je u zadnje vrijeme rezultiralo ogromnim brojem ikona i nazvia programa u "PROGRAMIMA" i "IGRAMA", unatoč tome što je navedeni softver izbrisan. Znači, ja obrišem igru, a ikona za nju, i njezin naziv ostanu kao da je nisam ni obrisao, jedino što je ne mogu više pokrenuti. Instalacija novog softvera nije pomogla u uklanjanju tih ikona pa sam ja pametan skinuo XS++ i izbrisao kompletno sve što se u mobitelu nalazilo, SVE, misleći kako će instalacija popuniti i te sistemske mape iz kojih sam predhodno sve obrisao (TPO i sl.). To je naravno isplao krivo. Mobitel više ne mogu upaliti (kad ga upalim pojavljuje se trepereće svjetlo na ekranu i to je sve). Dali postoji način da nekako vratim sve to što je izbrisano, ili, dali postoji mjesto na internetu gdje bih mogao skinuti sve te fajlove i ponovo ih prebaciti na svoj mobitel. Puno hvala na svakom prijedlogu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ok, idem guglati, stvarno nisam znao odakle da počnem pa mi je ovo jako vrijedan savjet. HVALA
Probaj preko SEUS-a instalirati novi softver ;)
USPJELO JE
Tim flashanjem sam stavio sad sve što trebam na mobitel? Ne treba više ništa dodatno?
HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA
USPJELO JE
Tim flashanjem sam stavio sad sve što trebam na mobitel? Ne treba više ništa dodatno?
HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA
klikni mu na hvala,vise mu znaci to jedno,nego ovih tvojih deset
Novi sam tu pa nisam još upoznat sa svime :) Al evo, zahvalio sam se svima
Nema na čemu, nema na čemu, nema na čemu, nema na čemu
To je to, ništa više ne trebaš uraditi, ali pogledaj na forumu sa linka modove za K800i.
npr. custom driveri za kameru (dodatne opcije, dosta bolje slike...), audio driveri, patchevi,
flash menu... Možeš poprilično personalizirati telefon!
Prošao sam sve i po onom tutorialu ispod. Genijalni tutorijali...