SE K800i - Kompletno brisanje apsolutno svega

poruka: 10
|
čitano: 3.629
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kompletno brisanje apsolutno svega

Dakle, uprskao sam situaciju. Imam Sony Ericsson K800i star nekoliko godina, i naravno, želio bih HTC desire, ali trenutno nemam mogućnosti za ne samo HTCa nego bilo koji novi mobitel, pa se moram zadovoljiti SEom. Tokom godina, stavljao sam na njega raznorazne programe i igre što je u zadnje vrijeme rezultiralo ogromnim brojem ikona i nazvia programa u "PROGRAMIMA" i "IGRAMA", unatoč tome što je navedeni softver izbrisan. Znači, ja obrišem igru, a ikona za nju, i njezin naziv ostanu kao da je nisam ni obrisao, jedino što je ne mogu više pokrenuti. Instalacija novog softvera nije pomogla u uklanjanju tih ikona pa sam ja pametan skinuo XS++ i izbrisao kompletno sve što se u mobitelu nalazilo, SVE, misleći kako će instalacija popuniti i te sistemske mape iz kojih sam predhodno sve obrisao (TPO i sl.). To je naravno isplao krivo. Mobitel više ne mogu upaliti (kad ga upalim pojavljuje se trepereće svjetlo na ekranu i to je sve). Dali postoji način da nekako vratim sve to što je izbrisano, ili, dali postoji mjesto na internetu gdje bih mogao skinuti sve te fajlove i ponovo ih prebaciti na svoj mobitel. Puno hvala na svakom prijedlogu.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Kompletno brisanje apsolutno svega
Ovako kao kada na kompu sve obrises onda trebas ponovo instalirat OS. Tako i na tvom mobu izguglaj 'k800i firmaware' (moras naci) nakon toga treba ga instalirati nadi neki program za to. Tako sam ja trebao za svoj LG imao sam program i trebao sam neke fajlove kako bi instalirao... Moja preporuka, ako nesto neznas pitaj na gsm forumu, i googlaj jednostavno ako kopistis google naci ces rijesenje ja sam ti rekao sta da googlas. Ako neuspijes nosi ga na servis :) Sretno :D
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan

Ok, idem guglati, stvarno nisam znao odakle da počnem pa mi je ovo jako vrijedan savjet. HVALA Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo upute za flash! Samo nisam siguran da ćeš riješiti problem...

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Probaj preko SEUS-a instalirati novi softver ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Cool USPJELO JE Cool

Tim flashanjem sam stavio sad sve što trebam na mobitel? Ne treba više ništa dodatno?

HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA

16 godina
neaktivan
Kihnuh kaže...

Cool USPJELO JE Cool

Tim flashanjem sam stavio sad sve što trebam na mobitel? Ne treba više ništa dodatno?

HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA

klikni mu na hvala,vise mu znaci to jedno,nego ovih tvojih deset Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

Novi sam tu pa nisam još upoznat sa svime :) Al evo, zahvalio sam se svima Smijeh

17 godina
neaktivan
SE K800i - Kompletno brisanje apsolutno svega

Nema na čemu, nema na čemu, nema na čemu, nema na čemu Smijeh

To je to, ništa više ne trebaš uraditi, ali pogledaj na forumu sa linka modove za K800i.

npr. custom driveri za kameru (dodatne opcije, dosta bolje slike...), audio driveri, patchevi,

flash menu... Možeš poprilično personalizirati telefon!

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: SE K800i - Kompletno brisanje apsolutno svega

Prošao sam sve i po onom tutorialu ispod. Genijalni tutorijali...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice