Imam jedno pitanje u vezi c510. Nedavno sam ga kupio i stvarno mi je super mobitel.
Svugdje pise da podrzava flash teme, ali kad stavim i dalje mi je izbornik isti. Zna li netko rjesenje??
Hvala.
Imam jedno pitanje u vezi c510. Nedavno sam ga kupio i stvarno mi je super mobitel.
Svugdje pise da podrzava flash teme, ali kad stavim i dalje mi je izbornik isti. Zna li netko rjesenje??
Hvala.
To sam radio u pelenama. Moras u programu XS++ uc u neki tpa>system>preset (tako nesto, zaboravih), pa onda u mapi flash ubacit .swf od flash teme. I onda odgovarajuci temu u memoriju moba i to je to!!
A zna li neko možda kako to namjestit na mom k770i, vidio sam da se mogu stavit flash teme ali kad podesim neku bude sasvim običan izbornik.
Hvala.
nemoras nista raditi preko xs++... jednostavno udji u izbornik.. postavke.. i tamo disu ti postavke zaslona imas nesta kao postavke glavnog izbornika.. ili izgled glavnog izbornika,... udjes u to i imas par izgleda... sretno...
Hvala.
nemoras nista raditi preko xs++... jednostavno udji u izbornik.. postavke.. i tamo disu ti postavke zaslona imas nesta kao postavke glavnog izbornika.. ili izgled glavnog izbornika,... udjes u to i imas par izgleda... sretno...
Ne, misli na flash teme, ne na prikaz obicnih ikona na drugi nacin.
Evo za tebe jedan tutorial.
Ovo radis na vlastitu odgovornost, meni i frendu radi, pa bi trebalo i tebi.
Evo ovako: koliko znam, c510 je A2 mobitel. To znaci da ga XS ne prepoznaje i da treba uci u filesystem sa a2uploaderom. Kad nabavis flash temu dobijes .swf file, i .thm file.
Otvori a2uploader, aktiviraj filesystem, i idi u tpa>preset>system>menu>flash.
Tu ubaci .swf file (ili eventualno vise njih).
OBAVEZNO ugasi filesystem. File .thm ubaci u teme.
Postavi temu i radit ce. Bar bi trebalo.
cito sam o ovome al nisam bas puno skuzio i ne zelim previse po tom cackat al ako ima neakav tutorial na netu s objasnjenim detaljima molio bih za link...jer ja sta zelim promijenit je da mi ikone u izborniku budu drugacije