SE c510

poruka: 6
|
čitano: 2.628
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SE c510

Imam jedno pitanje u vezi c510. Nedavno sam ga kupio i stvarno mi je super mobitel.

Svugdje pise da podrzava flash teme, ali kad stavim i dalje mi je izbornik isti. Zna li netko rjesenje??

Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SE c510

To sam radio u pelenama. Moras u programu XS++ uc u neki tpa>system>preset (tako nesto, zaboravih), pa onda u mapi flash ubacit .swf od flash teme. I onda odgovarajuci temu u memoriju moba i to je to!!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
SE c510

A zna li neko možda kako to namjestit na mom k770i, vidio sam da se mogu stavit flash teme ali kad podesim neku bude sasvim običan izbornik.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph1xton kaže...

Imam jedno pitanje u vezi c510. Nedavno sam ga kupio i stvarno mi je super mobitel.

Svugdje pise da podrzava flash teme, ali kad stavim i dalje mi je izbornik isti. Zna li netko rjesenje??

Hvala.

nemoras nista raditi preko xs++... jednostavno udji u izbornik.. postavke.. i tamo disu ti postavke zaslona imas nesta kao postavke glavnog izbornika.. ili izgled glavnog izbornika,... udjes u to i imas par izgleda... sretno...

16 godina
neaktivan
crokaras kaže...
ph1xton kaže...

Hvala.

nemoras nista raditi preko xs++... jednostavno udji u izbornik.. postavke.. i tamo disu ti postavke zaslona imas nesta kao postavke glavnog izbornika.. ili izgled glavnog izbornika,... udjes u to i imas par izgleda... sretno...

Ne, misli na flash teme, ne na prikaz obicnih ikona na drugi nacin.

Evo za tebe jedan tutorial.

Ovo radis na vlastitu odgovornost, meni i frendu radi, pa bi trebalo i tebi.

Evo ovako: koliko znam, c510 je A2 mobitel. To znaci da ga XS ne prepoznaje i da treba uci u filesystem sa a2uploaderom. Kad nabavis flash temu dobijes .swf file, i .thm file.

Otvori a2uploader, aktiviraj filesystem, i idi u tpa>preset>system>menu>flash.

Tu ubaci .swf file (ili eventualno vise njih).

OBAVEZNO ugasi filesystem. File .thm ubaci u teme.

Postavi temu i radit ce. Bar bi trebalo.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
SE c510

cito sam o ovome al nisam bas puno skuzio i ne zelim previse po tom cackat al ako ima neakav tutorial na netu s objasnjenim detaljima molio bih za link...jer ja sta zelim promijenit je da mi ikone u izborniku budu drugacije

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice