SD card problem

poruka: 8
|
čitano: 2.710
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
SD card problem

Imam Nokiu c3-00,i nece da mi prepozna memorijsku karticu.

Kada hocu da udjem u memorijsku na telefonu pise da nije formatirana,i pita me da li je zelim formatirati. Kliknem da, i izbaci mi "Operation not complete", i tu stane. Pokusavao sam vise puta, ali uvek bude tako.

A kada povezem mobilni u komp, uopste ne pronadje memorijsku, tako da ne znam kako da je formatiram. Formatirao sam preko prijateljevog telefona, i njemu pronadje, i moze uci u nju, ali meni nece nikako.

Da li neko zna kako da je formatiram ili napravim nekako da radi ?

Inace, koristio sam je pre 3 dana na Huawei u8500 i radila je bez ikakvih problema.

http://i48.tinypic.com/2crvu61.jpg

. .
LoL EU West - ScazzaHitmann
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SD card problem
?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SD card problem

da ju nisi slučajno zaključao? imaš sa strane jednu plastiku sa kojom se zakljucava. Pogledaj da je formatiraš na nekom drugom kompu u fat 32 ili fat 16 pa onda probaj staviti u mob

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SD card problem

Zaboravio sam napomenuti da je Micro SD card,tako da nema zakljucavanja,formatirao sam na sve moguce nacine,trpao u moj telefon najmanje 5 drugih memorijskih,i uvek izbaci da nije formatirano,aa u drugim telefonima rade sve te koje meni nece.

Mislim da je do telefona problem,ali ne znam kako da resim to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SD card problem

Onda je do telefona, probaj vratiti na tvornicke postavke, mozda ti je nesto unutra u memorijski slot otislo, probaj malo ocistiti ako mozes.

Može biti i da ti je do samog softwara. Jesi tu svoju karticu probao u drugom mobu? Jer ako ti je ne prepoznaje na računalu može biti da ti je ona otišla 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.2.2013 17:05 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SD card problem

Jesam,u drugim radi,a u mobilnom ucita,mislim pise memorijska kartica i sve,ali kada hocu da udjem izbaci "memorijska kartica nije formatirana" i ima da i ne,kao da formatiram,kada kliknem da,izbaci "operation not complete",a kada kliknem ne,nista se ne desava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SD card problem

ako mob ima garanciju nosi ga na servis, jer ako na drugim mobovima prepoznaje a na tvojem ne,onda je definitivno do moba

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: SD card problem

Možeš još napraviti prvo backup mobitela pomoću Suite-a, a zatim vrati na tvorničke postavke.

Ako ni to ne pomogne, probaj pomoću istog softvera napraviti update (ako postoji noviji) ili restore postojećeg firmware-a telefona.

Ne bude li ništa ni od toga, jedino rješenje je servis.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice