Samsung u600

poruka: 12
|
čitano: 2.209
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Samsung u600

Zanimalo bi me,dali postoji kakav univerzalni pc samsung studio (povezivanje preko usb-a na pc) ..probala sam par programa..ali nereagira! Imala sam jedan odličan univerzalni program...al nemogu se sjetiti naziva,hvala unaprijed! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 18:29 (BodySnathcer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung u600

Bilo tko????

16 godina
odjavljen
Samsung u600

Pomoglo bi kada bi znao što želiš raditi s mobom (stavljati slike, programe,glazbu,flashati mob,sinkronizirati kontakte.....)

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 19:11 (vexx5555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Želim prebacivati glazbu i slike sa mobitela na pc,ali koji god program koristim ,neradi mi :(......a kao što sam rekla,koristila sma jedan super program,i obrisala ga i eto... :/

16 godina
odjavljen
Samsung u600

Za to ti ne treba program. Samo trebaš postaviti svoj mob da ti se prikazuje kao npr.flash disc ili multi drive. Kada ga spojiš na komp prikazivat će ti ga kao što ti prikazuje sve stickove i diskove. Onda samo radiš copy-paste sadržaja koji želiš stavit na mob. Ista stvar i kada skidaš podatke s moba. Nažalost više nemam taj mob, pa za postavke zaviri u upute.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa probavala sam i to i prikaže flash disk kao i sve super,al nema slika ni ničega,prazni folderi....al preko programa univerzalnog kojeg sam koristila..emuliralo je kao na desktpu i odatle sam sve normalno mogla prebacivat ,slat i sve...samo eto,nesjećam se koji je to program bio

16 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odem na BBesplatno preuzimanje...izbaci prozor odaberem model,i izbacim i samo sliku tog modela :///

16 godina
odjavljen
Samsung u600

Samo odaberi "U series" i ostavi naziv modela. Onda kod bilo kojeg modela klikni na besplatno preuzimanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung u600

Neradi,samo pokaže model moba fona,i njegovu sliku..ništa drugo...bilo tko da pomogne??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...

Samo odaberi "U series" i ostavi naziv modela. Onda kod bilo kojeg modela klikni na besplatno preuzimanje.

BodySnathcer kaže...

Neradi,samo pokaže model moba fona,i njegovu sliku..ništa drugo...bilo tko da pomogne??

RADI!!!!!!!! Ponovno pročitaj, ne biraj ništa, pod naziv modela ostavi prazno.

17 godina
neaktivan

Radi radi..eto :)) hvala puno! :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice