Zanimalo bi me,dali postoji kakav univerzalni pc samsung studio (povezivanje preko usb-a na pc) ..probala sam par programa..ali nereagira! Imala sam jedan odličan univerzalni program...al nemogu se sjetiti naziva,hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo tko????
Pomoglo bi kada bi znao što želiš raditi s mobom (stavljati slike, programe,glazbu,flashati mob,sinkronizirati kontakte.....)
Želim prebacivati glazbu i slike sa mobitela na pc,ali koji god program koristim ,neradi mi :(......a kao što sam rekla,koristila sma jedan super program,i obrisala ga i eto... :/
Za to ti ne treba program. Samo trebaš postaviti svoj mob da ti se prikazuje kao npr.flash disc ili multi drive. Kada ga spojiš na komp prikazivat će ti ga kao što ti prikazuje sve stickove i diskove. Onda samo radiš copy-paste sadržaja koji želiš stavit na mob. Ista stvar i kada skidaš podatke s moba. Nažalost više nemam taj mob, pa za postavke zaviri u upute.
Pa probavala sam i to i prikaže flash disk kao i sve super,al nema slika ni ničega,prazni folderi....al preko programa univerzalnog kojeg sam koristila..emuliralo je kao na desktpu i odatle sam sve normalno mogla prebacivat ,slat i sve...samo eto,nesjećam se koji je to program bio
Probaj skinut ovaj: http://www.samsungmobile.com.hr/supports/softwaremanuals/pcStudio31.do?phone_model=SGH-U600&pc_studio=PCStudio3.1&manualsSize=0&softwareSize=3
Odem na BBesplatno preuzimanje...izbaci prozor odaberem model,i izbacim i samo sliku tog modela :///
Samo odaberi "U series" i ostavi naziv modela. Onda kod bilo kojeg modela klikni na besplatno preuzimanje.
Neradi,samo pokaže model moba fona,i njegovu sliku..ništa drugo...bilo tko da pomogne??
Samo odaberi "U series" i ostavi naziv modela. Onda kod bilo kojeg modela klikni na besplatno preuzimanje.
Neradi,samo pokaže model moba fona,i njegovu sliku..ništa drugo...bilo tko da pomogne??
RADI!!!!!!!! Ponovno pročitaj, ne biraj ništa, pod naziv modela ostavi prazno.
Radi radi..eto :)) hvala puno! :)