Samsung ili Sony Ericsson

poruka: 27
|
čitano: 6.267
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Sad nosam dva moba, W200i i W300i.

A sad cu kupovat novi.

Neznam dal da uzmem D880i (dual SIM) ili W910i?

Molimo bi da kažete i zašto

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam za sony ericsson imam iskustva s njima, a samsung koga god poznajem klizni sustav mu je zaribao

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za ovaj Samsung konkretno ne znam, ali znam da mi je dečko imap već par Samsunga i s ni jednim nije bio zadovoljan, kliznim je brzo počelo štekat otvaranje, na zadnjem modelu mu je ošla strelica prema gore i dosta tipki mu šteka...ja već godinama imam SE i prezadovoljna sam. Šta se tiće funkcija, softwera, ma ukratko svega...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Samsung ili Sony Ericsson

Ma imama i ja SE već par godina i super je al neznam jel ima koji SE sa 2kartice (SIM)

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
17 godina
neaktivan

ja ti preporučam samsung, uzeo sam dva put sony-ja i više nikad

samo zbog nekvalitetne izrade

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sonyericsson definitvno telefon je zmaj

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

definitivno Sony Ericsson, neke stvari koje rade na SE i drugim mobitelima rade kod Samsunga neće poput igrica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Normalno da uzmi SAMSUNG!

On je "tata-mata" za SE.

SE su mp3 playeri, ne mobiteli.

Ili Samsung ili LG, moja preporuka.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa normalno da ćeš uzet SE, ako si i dosad imao SE. Samsung je žešća šminka, mobiteli za žene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Schumix kaže...

Pa normalno da ćeš uzet SE, ako si i dosad imao SE. Samsung je žešća šminka, mobiteli za žene...

Samo sam čekal nekog da to izjavi i evo...
Po čemu tebi D900, U900 Soul ili G800 izgleda kao da je SAMO za žene/djevojke/cure?
Meni nimalo jer svaki od tih modela je "dvospolac", to kaj su Samsugi uvjerljivo naj-šminkerski mobiteli, ne znači da su samo za "žene".
Postoje verzije za "žene" ali od Nokie.

I dalje stoji ona moja, SE se uopće ne može uspoređivati sa Samsungom, jednostavno je SE preloš.
Dok kupujem mobitel hoću "mobitel", ne mp3 player, kao što Nokia također fura u zadnje vrijeme (Express Music, daj me nemoj, pa to je mobitel ne mp3).
Ne treba meni 1000 tema na mobitelu i da ih svaki dan mjenjam, Samsung to niti nema ali ga ljudi svejedno obožavaju.
A top modeli Nokie BAREM su 3 puta teži/veći od onih Samsungovih.
Nokia i SE niti ne znaju za "ultra slim edition".

Ne znam kak se kome sviđa ali meni je Samsungu konkurencija jedino SamsungNamigiva, eventualno LG.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Po čemu tebi D900, U900 Soul ili G800 izgleda kao da je SAMO za žene/djevojke/cure?
Meni nimalo jer svaki od tih modela je "dvospolac", to kaj su Samsugi uvjerljivo naj-šminkerski mobiteli, ne znači da su samo za "žene".

I dalje stoji ona moja, SE se uopće ne može uspoređivati sa Samsungom, jednostavno je SE preloš.
Dok kupujem mobitel hoću "mobitel", ne mp3 player, kao što Nokia također fura u zadnje vrijeme (Express Music, daj me nemoj, pa to je mobitel ne mp3).
Ne treba meni 1000 tema na mobitelu i da ih svaki dan mjenjam, Samsung to niti nema ali ga ljudi svejedno obožavaju.

Ne znam kak se kome sviđa ali meni je Samsungu konkurencija jedino SamsungNamigiva, eventualno LG.
 SE nije MP3 player, samo W verzija je rađena za muziku, a samsung zariba nakon 1 mj.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2008 10:38 (BORN).
17 godina
protjeran

ja sam pročitao prije u nekom časopisu da su među ovim poznatim proizvođačima mobova, sony ericsson mobovi najnekvalitetniji

ja trenutno imam se k750i, imam ga 1 god i nešto malo, radi, ali mu se nekoliko funkcija pokvarilo, kao npr. fotografiranje, može samo snimati

namjeravam kupiti samsung D900i, pa ti preporučam samsung

Shady in the house

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

toplo preporucujem S.E vrlo kvalitetni,izdrzljivi mobiteli

ovo mi je 2 SE i nikad me nije iznevjerio...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Schumix kaže...

Zadnji dobri modeli iz samsunga su SGH-D500 i D600 modeli. Šte se tiče "ultra slim edition" ja želim mobitel a ne flis papir, noviji modeli se kvare često i nepouzdani su. Mp3 player je zgodan dodatak koji ti uopće nemoraš koristiti. Ljudi "obožavaju" SAMSUNG jer je fancy mobitel (nije samo za žene) i lijepo izgleda ali nažalost to je sve. Nokia,koja živi na staroj slavi, mi se uopće ne sviđa jer je totalni škart,software je odvratno loš kao i cijene. Sony Ericsson i LG šišaju ostatak konkurencije debelo.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

Moja preporuka je Sony Ericsson. Moj me K550i vjerno služi već 15 mjeseci i koliko mi je puta već pao na pod ništa mu se nije dogodilo. Malo se je samo maska zgrebala ali ništa drugo. Nije ni jednom bio na servisu.

Legio patria nostra i neka Bog čuva sve legionare!

0 0 hvala 0
17 godina

Najgori moguci izbor, jedan sam od oni zadrtih sto svaki dan provjeravaju nove informacije u svijetu mobilne tehnologije, citaju prve testove koji znaju bit i po 2 mjeseca prije neg sto pojedini model dodje na nase trziste,  sto stalno mjenjaju mobitele svih marki svih cjenovnih rangova, sto su ovisni o mobitelima... Samsung i LG su mobiteli izradjeni od kvalitetnih materijala, lijepog su dizajna, lijepo leze u ruci, znaju privuci paznju ali sto se tice samih funkcija i prilagodbe pisanja programa, su nula u usporedbi sam SE ili Nokiom. Al nekad ih opet ponekad pronosom, iskljucivo zbog lijepog izgleda.

17 godina
neaktivan
systemize kaže...

Najgori moguci izbor, jedan sam od oni zadrtih sto svaki dan provjeravaju nove informacije u svijetu mobilne tehnologije, citaju prve testove koji znaju bit i po 2 mjeseca prije neg sto pojedini model dodje na nase trziste,  sto stalno mjenjaju mobitele svih marki svih cjenovnih rangova, sto su ovisni o mobitelima... Samsung i LG su mobiteli izradjeni od kvalitetnih materijala, lijepog su dizajna, lijepo leze u ruci, znaju privuci paznju ali sto se tice samih funkcija i prilagodbe pisanja programa, su nula u usporedbi sam SE ili Nokiom. Al nekad ih opet ponekad pronosom, iskljucivo zbog lijepog izgleda.

Ako je koji mobitel kvalitetan onda je to SE a samsung je svaki na istu foru, više se ni nemogu razlikovati modeli jedni od drugih
17 godina
neaktivan

Kupi SE. Samsung mobiteli su čista šminka, software im je praktički isti zadnjih 4 godine, mijenja se samo rezolucija. A i to kasni za ostatkom svijeta. Kad još uzmeš u obzir da je ogroman pain in the ass staviti bilo kakav programčić na njega (ja tu i tamo prosurfam rezultate ili pogledam mail) dobiješ super modni dodatak koji ima svrhu ko i naušnice. Reko bi Clarkson (ako to itko gleda) it's art what they made with this phone, it costs a lot, and doesn't have a pourpose. It should be on the wall with other paintings.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
Cika Jova Zmaj kaže...

Kupi SE. Samsung mobiteli su čista šminka, software im je praktički isti zadnjih 4 godine, mijenja se samo rezolucija. A i to kasni za ostatkom svijeta. Kad još uzmeš u obzir da je ogroman pain in the ass staviti bilo kakav programčić na njega (ja tu i tamo prosurfam rezultate ili pogledam mail) dobiješ super modni dodatak koji ima svrhu ko i naušnice. Reko bi Clarkson (ako to itko gleda) it's art what they made with this phone, it costs a lot, and doesn't have a pourpose. It should be on the wall with other paintings.

Čika Jovo, to je sve tako.
Jeremy Clarkson je car!
17 godina
neaktivan

a da se vi prestanete svadati.koji god mob da uzeo biti ce kvalitetan, naravno ako mu je i cijena visoka,

moras znati da na danasnjem trzistu proizvodacima nije bas cilj napravit kvalitetno.

Pa gdje bi oni dospijeli kada bi ljudi mijenjali mobitel svakih 10 god.-propali bi.

Stoga odaberi samsun D880 ak zelis dva operatora odjednon,a ako zelis dobar zvuk-savrsen bass-SE w910

Ivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zendo21 kaže...

a da se vi prestanete svadati.koji god mob da uzeo biti ce kvalitetan, naravno ako mu je i cijena visoka,

moras znati da na danasnjem trzistu proizvodacima nije bas cilj napravit kvalitetno.

Pa gdje bi oni dospijeli kada bi ljudi mijenjali mobitel svakih 10 god.-propali bi.

Stoga odaberi samsun D880 ak zelis dva operatora odjednon,a ako zelis dobar zvuk-savrsen bass-SE w910

savršen bass na mobitelu????????...majko mila, koji audiofil :)...ali da ne davim...samsung D900i je moj izbor(prije imao D600)...SE su ko cigle, a klizni im baš i nisu nešto...ne tražim da se netko složi samnom, ovo je moj doživljaj ...hehe...tih mobitela
17 godina

Ovako, iz naslova teme odmah bih ti preporučio SE ipak su stabilniji uređaji odnosno imaju bolji OS. A sad što se tiče ova dva modela prednost bih stavio ipak na Samsung D880 Duos. Ima jašu bateriju, prednost je i kamera i podrška za istovremeni rad dvije SIM kartice, jedina prednost SE modela je nešto veći ekran i 3G podrška. Pogledaj si i ovaj link. A i subjektivno, Samsung mi se više dopada.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Osobno sam koristio i Samsunge i SE, no zadnja tri mobitela su mi SE.

Jako sam zadovoljan s njima, imaju jednostavan, brz softwer, baterije su im odlične sve 5.

Softwer kod Samsunga je pomalo neobičan i trebat ces neko vrijeme da se prilagodiš, klizni sustav im je loš, i jednostavno to nije SE.

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, 4 GB Kingmax DDR2 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samsungu zakaže klizni sistem, SEu zakaže joystick - pošto ovaj mob nema joystick moj glas ide SEu. Zašto? Zato što imaju bolji OS od Samsunga.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SE je meni puno bolji,XD SE nisu mp3,nek sam walkman serija.....Meni samsung nikadd nije bio nesto,NOKIA & SE rulz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SE ima bolji OS...

Ali cuo sam da je i Samsung nedavno izbacio novo sucelje espresso...Kazu da je "kul"!

Mozda se Samsung popravio na tom pitanju....

Ivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sony Ericsson dfinitivno...

a poslije njega nokia...

sasung ne dolazi u obzir!!!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: