U devetom mjesecu supruga i ja imamo 20 godinica braka, pa razmišljam da joj poklonim taj mob. Ako ima netko nekih saznanja, molio bih da mi javi. Za sada znam da je u Tele 2 milju kuna i da je izgleda bolji od LG Coockia. Sviđa mi se što piše za bateriju da može 800 sati na čekanju i 10 sati razgovora. Malko mi je to sumnjivo? Ali ako je istina da je baterija toliko jaka, kupujem ga najviše radi baterije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
haha touch mobitel i dugo trajanje baterije cist sumnjam ne vjerujem to jos nikome ni uspjelo vecim i mocnijim kompanijama tako da ne vjeruj sve sto pise u reklamama
U devetom mjesecu supruga i ja imamo 20 godinica braka, pa razmišljam da joj poklonim taj mob. Ako ima netko nekih saznanja, molio bih da mi javi. Za sada znam da je u Tele 2 milju kuna i da je izgleda bolji od LG Coockia. Sviđa mi se što piše za bateriju da može 800 sati na čekanju i 10 sati razgovora. Malko mi je to sumnjivo? Ali ako je istina da je baterija toliko jaka, kupujem ga najviše radi baterije.
LG je poznat po kratkom trajanju baterije, ako izdrži 800h na čekanju ja sam papa, i prije bi bilo 2-3h razgovora hehe.
LG je poznat po kratkom trajanju baterije, ako izdrži 800h na čekanju ja sam papa, i prije bi bilo 2-3h razgovora hehe.
Samsungu, ne LGu.
Inače, ovaj mobitel je bio najavljen kao odgovor na Cookie (ovo je samo random konstantacija da mi post nije 100% off-topic, jer mi je nešto privuklo pažnju...)
Ovaj, što milja ne znači milijun?
Ma i ja mislim da je tih 800 sati na čekanju samo EPP, ali bar se nadam da je bolji od sličnih po autonomiji, makar za 120 sati???? Ako je tako ja i prezadovoljan????