Samsung Omnia GPRS pitanje!

poruka: 12
|
čitano: 3.488
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako,imam jedan problem s spajanjem na gprs na omnii,imam tri gprs veze start,broadband i vip.mms na sve me hoce spojiti osim na broadband kad se spajam na broadband pise mi cannot connect data.vip!Jel mozda zante u cemu je problem??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung Omnia GPRS pitanje!

Zašto se želiš spojiti na Broadband? Ako se možeš spojiti na Internet koristeći ostale dvije postavke, ne razumijem u čemu je problem.

I want to believe...
16 godina
neaktivan

Broadband mi treba za google maps, gps,youtube itd. i kad mi pocne spajati pise da me nemoze spojiti zbog nekog nepoznatod razloga!

16 godina
neaktivan

imam isti problem...jel nasao tko nacin da se rijesi?

15 godina
neaktivan

Ma to Vip oduvijek nešto izmišlja sa APN serverima... Moj frend jednom zvao 10 puta njihovu Službu za korisnike i nitko mu nije ništa pametno uspio reći, tako da moraš ručno naći i upisati adrese, a ni to nije lako naći na njihovim stranicama. Ne razumijem zašto za svaku uslugu imaju različitu adresu, T-Mobile recimo potpuno normalno funkcionira sa samo jednom, čak ju ni ne znam a koristim njihov internet godinama i nikad problema nikakvog; dok sam Vipovih valjda 5 znao jedno vrijeme...

Uglavnom, da ne prepisujem, pogledajte ovdje, to bi trebalo biti to. Ne mogu potvrditi jer ne koristim Vip.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Ma to Vip oduvijek nešto izmišlja sa APN serverima... Moj frend jednom zvao 10 puta njihovu Službu za korisnike i nitko mu nije ništa pametno uspio reći, tako da moraš ručno naći i upisati adrese, a ni to nije lako naći na njihovim stranicama. Ne razumijem zašto za svaku uslugu imaju različitu adresu, T-Mobile recimo potpuno normalno funkcionira sa samo jednom, čak ju ni ne znam a koristim njihov internet godinama i nikad problema nikakvog; dok sam Vipovih valjda 5 znao jedno vrijeme...

Uglavnom, da ne prepisujem, pogledajte ovdje, to bi trebalo biti to. Ne mogu potvrditi jer ne koristim Vip.

Mene spaja na taj Start ali me nece spojiti na Broadband,u to je problem!

15 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Je li ti namješten username i password? Mislim da treba biti "38591" jedno i drugo, a APN "data.vip.hr".

16 godina
neaktivan

Probao sam ali nece!Mršti se

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Rocker kaže...

Je li ti namješten username i password? Mislim da treba biti "38591" jedno i drugo, a APN "data.vip.hr".

Probaj APN stavit na gprs0.vipnet.hr

addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Probao sam ali nece!Mršti se

Koji paket za internet koristiš? Ovaj sa data.vip.hr radi samo ako imaš Broadband paket, ili kako se već zove danas, Vip mobilni internet možda; toliko su puta mijenjali sve te pakete, opcije i imena da se više bog ne može u tome snaći... Sorry ako već to znaš, samo da budemo sigurni o čemu se radi.

Fakat mi nisu jasni s tim glupostima, katastrofa... Moraš 2 faksa završit da bi se snašao u njihovom debilizmu i namjestio telefon da odeš na internet...

16 godina
neaktivan

Da,ja nemam taj paket sa Broadbandom imam neki drugi Start!

15 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Da,ja nemam taj paket sa Broadbandom imam neki drugi Start!

Pretpostavljam da je to ona "GPRS Start", onda ti je APN "gprs0.vip.hr" i username i password "38591". Ali nije li ti tako 100 kB 5.96 kn? Tako piše tu u cjeniku.

edit: To je zapravo za poslovne korisnike, pretpostavljam da takav nisi, ali ja ne mogu naći nigdje ništa drugo da se zove "Start" na njihovim stranicama

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2010 4:26 (Mirko935).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice