Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 375.645
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava

znam kako to ide :/

meni javlja gresku prilikom rasapakiravanja i onda odmah nakon toga javi : uspjeh, cekaj da se instalira ---- ja cekam ali se ne instalira nista. koju verziju marketplace-a imas? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.8.2012 10:37 (skank666).
16 godina
Cudno...neznam koju verziju imam skinuo sam s neta i od tada koristim istu..
Windows Phone 7 FTW
15 godina

Posto nisam jos imao potrebe da jailbreajkam omniu svoju, jel imam na njoj sve sta mi treba i bez unlocka/jailbrejka, danas sam slucano nasao

i zapitao se, da jel to jos moguce i jel stvarno to tako lako?!
Jel, onda ako je ovo istina napravit cu to, naravno ako se ne gube podatci/pjesme/slike. Sumnjam da je to tako lako, jel ono, prije par mjeseci dok sam ju htio unlockati nisam unlcoko iz razloga jel nisam htio izgubiti neke podatke vazne a i bilo je malo bolje kompliciranije od ovoga:)

Jedini razlog zasto bi unlocko je private marketplace s kojeg bi si skinuo postenu navigaciju free...ali, ako su one glasine da ce nokia karte doci na sve wp7 uredaje u nadogradnji na wp7.8, onda mi nije toliko hitno i mogu to cekati.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan

Da li mi koji smo napravili jail break, može se li ikako opet prebacivati pjesme i video sadržaje na mobitel. Posto ne može se koristiti zune.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

kako ne mozes koristit zune? ja ga normalno koristim

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

kako ne mozes koristit zune? ja ga normalno koristim

Znaci slobodno ga ukljucim u komp i upalim zune , ali onda on trazi neki update da napravim.

16 godina
odjavljen

pa ne moras ga napravit a i ako probas nece proc...

16 godina
Re: Samsung GT-I8700 Omnia 7 DA ili NE
Postoji li neki program koji ce mi odmah javit da mi je na face-u dosla poruka u inbox iste minute kad dode?
To mi fali na mobitelu, za gmail stvar funkcionira odlicno.
Windows Phone 7 FTW
16 godina
odjavljen

pa postoji face app ali po meni nepotrebna posto sam OS sve te face stvari odradjuje sam i to odradjuje odlicno... cim ga (mob) povezes sa faceom trebao bi te pitat dali zelis omoguciti facebook chat i ako to i uradis poruke ti stizu u inbox na moitelu isti tren kao i na faceu  u browseru. zna nekad je8at i kasnit ali u pravilu stvar radi odlicno

16 godina
Imam face aplikaciju, ali ona mi nikad ne javlja nove poruke u inboxu, tako da mi to ne valja.
A sta se tice tog chata ako sam cijelo vrijeme online isto mi bas ne pase jer onda sam cijelo vrijemd na fejsu, a ako sam offline nista ne dolazi.
Jos jedna stvar, znas mozda aplikaciju koja skida besplatne mp3-ce?
Windows Phone 7 FTW
16 godina

E daj helpajte ljudi ne kuzim cime mi se popunio mob tako brzo?? Kako osloboditi prostor?

Evo sta zune kaze...sve ono na ljevo je video, muzika, slike po parsto MB, a ovih 5gb je rezervirano? zasto?

Kako se to moze maknut pa da mi bude slobodno?

Windows Phone 7 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DommY kaže...

E daj helpajte ljudi ne kuzim cime mi se popunio mob tako brzo?? Kako osloboditi prostor?

Evo sta zune kaze...sve ono na ljevo je video, muzika, slike po parsto MB, a ovih 5gb je rezervirano? zasto?

Kako se to moze maknut pa da mi bude slobodno?

Taj rezervirani prostor možeš smanjiti u postavkama Zunea, neda mi se sad točno provjeravati gdje, malo potraži.

16 godina

Izašao je beta rom WP 7.8 za omniu.

Stavio sam ga u subotu na večer i za sad nemam nikakavih problema.

Ima par bug-ova ali su podnošljivi.

Jedine novosti su početni screen i dodana je ikona smalića na tipkovnici. Također sad ima malo više izbora boja za početni ekran i background.

I to je to. 

Primjetio sam za sad da mi notifikacije rade bolje. Vjerovatno će to biti još ipeglanije u finalnom romu.

Evo slike zaslona i izbora boja za pločice.

Edit: E da, stječe se dojam da je ekran veći. Što je jako dobro.

Boje za pločice Boje za pločice
Moj home screen Moj home screen
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 13:55 (amater_2).
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Omnia7,WinPhone mali problemčić....help!!

Pozdrav grupi !!
Imam doticni winPhone i jailbr. sam ga...i sve radi ok,no neke
aplikacije kad ih instaliram,npr.AngryBirds, nemogu naci nigdje tu
aplikaciju u telefonu da ju pokrenem?? Nema je ni u Aplicatinos meniju niti
u Games meniju...
A sto je najzanimljivije kad Phone spojim na laptop,preko "Windows Phone
Device Managera", te odem u "Manage Aplications",uredno vidim sve
instalirane aplikacije,takodjer i AngryBirds, desnom tipkom misa i "Launch",
te se aplikacija pokrene najnormalnije na phonu...
Ima li tko kakvu soluciju sto bi moglo biti i gdje da trazim te aplikacije
??
Dal postoji neki skriveni folder ili slicno??
Plzz hlp..
Thnx na savjetima

zaboravih napisat.... info o uredjaju:

Windows Phone 7.5

Version: 7.10.8773

ROM: 7.0.6327.0

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 11:50 (Tomika).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

upravo ga flashnuo... ali neki tip je nesto drugo skuhao http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1898385&page=4 post 38

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li jos nekom ne radi private marketplace? Meni pise da ne moze otvoriti xap file, a prije je sve normalno radilo i nisam nista updato sa marketplace pravog...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ni meni, vec duze vremena. a ni nakon danasnjeg flashanja nije proradio a jos nisam nasao neki xap deployer. :/

14 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1822885

Znaci li ovo da cemo moci importovati nase balkanske jezike iz WP8 u custom 7.x romove, pa da nam onda uredno radi voice recognizion? ovo bi bilo posebno korisno za kreiranje sms-a glasom u voznji.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ima li netko nekakav link na browser i deployer xapova? nis ne mogu nac

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ni meni, vec duze vremena. a ni nakon danasnjeg flashanja nije proradio a jos nisam nasao neki xap deployer. :/

ja imam ovaj rom instaliran od lumie 800 i ima deployer, nadjem app na googlu i download :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782388

15 godina

Ima li jos tko problema s povezivanjem na IM (face i msn chat) ?

pise kao "cant connect to see whos online"

probao sam deletat accoun fejs i opet siknronizirati, ali nista.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Ima li jos tko problema s povezivanjem na IM (face i msn chat) ?

pise kao "cant connect to see whos online"

probao sam deletat accoun fejs i opet siknronizirati, ali nista.

Da to je i meni bio problem nije htio se povezati sa chatom od facea, pa sam briso acc i sad radi tj i dalje malo ima neki bug treba cekati par minuta da pokaze tko je online.

15 godina

Hocemo li mi ikada dobiti pozive na viber ili bas moramo stavljati nokiine romove? :/
jer ako je tako, imam nade da ce nest ekipa s xda skemijati i bit ce sigurno i custom rom s wp8 a ne samo s wp7.8 :)
Bilo bi odlicno kada bi dobili multitasking, jer ovo kada nekada mi kasni poruka na viber ili kada ju nece jednostavno otovoriti me ubija:/

15 godina
neaktivan

najavljen je crom wp8 za wp7 uredjaje tj bice sigurno :)

15 godina
samsvoj kaže...

najavljen je crom wp8 za wp7 uredjaje tj bice sigurno :)

Se mozda zna dali ce donjeti punokrvni multitasking i sve sta ide s WP8?
naravno da nemoze neke stvari pokretati za koji mu je potreban dodatni hardware (tipa NFC, prednja cam na skypu (ako govorimo o omnia 7..)

15 godina
neaktivan

omnia nema prednje kamere tako da sigurno nece radit video call na skypu... a kako ce radit to cemo vidjet uglavnom informacija je takva da ce hardverski moci radit bez problema no treba jos malo vremena pa bumo vidili kak ce to zgledat...na xda forumu potrazite vise informacija

13 godina
neaktivan

Moze li mi neko reci da li se moze napravit backup aplikacija koje imam sad i kad flasham 7.8 da ih vratim na mob?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
deadmaus1337 kaže...

Moze li mi neko reci da li se moze napravit backup aplikacija koje imam sad i kad flasham 7.8 da ih vratim na mob?

na žalost, nikako. valjda če to sredit jer je to žešča debilana. za sada imas samo reinstaler app sa marketa.

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
deadmaus1337 kaže...

na žalost, nikako. valjda če to sredit jer je to žešča debilana. za sada imas samo reinstaler app sa marketa.

al imaš na marketu popis aplikacija koje si instalirao i onda ih samo popikaš preko weba (ako su ti location servisi spojeni)

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
16 godina

Evo kako će izgledati skype na WP8. Nije loše. Sad samo da dođe port na omniu i biti će super.

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice