E i sto se jos tice .pdf fileova njih sam uploadao na SkyDrive kako mi je tu netko savjetovao i skinuo lijepo s office-a .. najlakse i najbrze i preporucam svima ;)
Iako je malo spor mob sto me zacudilo da mob od 1ghz malo teze savladava pdf file .. mozda je do toga sto ima 25mb / 260 str . no neznam .. sa te strane nisam zadovoljan :/
I jos 2 stvari mi se ne svidaju ..
1. Ta sto ne mogu u isto vrijeme pustat YT video i pisat poruke il nes .. jos bi to bilo oke, no multitasking mi uvijek vrati video na 0.00 kad skocim na poruke i vratim se na njeg sto me nervira :/
2. Ta sto mi IE vecinu str. otvori tak da mi pise da str. nije prilagodena za moj preglednik .. te onda moram kliknut " smanji " , pa me odbaci na neku str di kliknem " izvorni prikaz str " , te onda na jos 1 str. di moram kliknut na direktan link te mi se onda ta ista str otvori sasvim normalno bez problema .. :S
To su onak po meni poveliki minusi :/
Što se tiče .pdfova, stvar je do Adobe Reader aplikacije koja je loše napisana i optimizirana, a i godinu dana nije izašao nikakav update za nju. Stvarno sramota.
1. Da, to je blesavo i meni.
2. Ovo ti se događa samo ako radiš pretragu preko m.google.hr. (na kji te google automatski redirecta).
Te "prilagođene" vezije stranica su googlove adaptacije za mobitele, traži preko binga pa ćeš vidjeti da nema toga.
Aha .. znaci tu je Adobe zasr*** -.- I bilo mi cudno da nebi mogla takva mrcina savladat jedan obican PDF :D
E da, ovaj problem s prilagodenim str sam rjesio prek binga, hvala :)
Moram preporucit svima gledanje bilo kakvih HD klipova na Omnii 7 .. Bio to film u 720p il neki kraci klip .. Dozivljaj je fenomenalan ! o.O
E jel iko od vas dobio update za aplikaciju " Now " ? Tu se spominjalo nesta da bude update pa da ce odmah na start screenu prikazivat temp. i to, no meni jos nije nista doslo ...
Problem s prilagođenim stranicama možete vrlo lako riješiti u google postavkama, samo isključite prilagođavanje... nije potrebno koristiti bing.