Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 376.828
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
fakEEE kaže...
FlyBoy kaže...
fakEEE kaže...

E i sto se jos tice .pdf fileova njih sam uploadao na SkyDrive kako mi je tu netko savjetovao i skinuo lijepo s office-a .. najlakse i najbrze i preporucam svima ;)

Iako je malo spor mob sto me zacudilo da mob od 1ghz malo teze savladava pdf file .. mozda je do toga sto ima 25mb / 260 str . no neznam .. sa te strane nisam zadovoljan :/

I jos 2 stvari mi se ne svidaju ..

1. Ta sto ne mogu u isto vrijeme pustat YT video i pisat poruke il nes .. jos bi to bilo oke, no multitasking mi uvijek vrati video na 0.00 kad skocim na poruke i vratim se na njeg sto me nervira :/

2. Ta sto mi IE vecinu str. otvori tak da mi pise da str. nije prilagodena za moj preglednik .. te onda moram kliknut " smanji " , pa me odbaci na neku str di kliknem " izvorni prikaz str " , te onda na jos 1 str. di moram kliknut na direktan link te mi se onda ta ista str otvori sasvim normalno bez problema .. :S

To su onak po meni poveliki minusi :/

Što se tiče .pdfova, stvar je do Adobe Reader aplikacije koja je loše napisana i optimizirana, a i godinu dana nije izašao nikakav update za nju. Stvarno sramota.

1. Da, to je blesavo i meni.

2. Ovo ti se događa samo ako radiš pretragu preko m.google.hr. (na kji te google automatski redirecta).

Te "prilagođene" vezije stranica su googlove adaptacije za mobitele, traži preko binga pa ćeš vidjeti da nema toga.

Aha .. znaci tu je Adobe zasr*** -.- I bilo mi cudno da nebi mogla takva mrcina savladat jedan obican PDF :D

E da, ovaj problem s prilagodenim str sam rjesio prek binga, hvala :)

Moram preporucit svima gledanje bilo kakvih HD klipova na Omnii 7 .. Bio to film u 720p il neki kraci klip .. Dozivljaj je fenomenalan ! o.O

E jel iko od vas dobio update za aplikaciju " Now " ? Tu se spominjalo nesta da bude update pa da ce odmah na start screenu prikazivat temp. i to, no meni jos nije nista doslo ...

Problem s prilagođenim stranicama možete vrlo lako riješiti u google postavkama, samo isključite prilagođavanje... nije potrebno koristiti bing.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 17:59 (Volos).
14 godina
neaktivan

jel mi moze neko objasniti kako da prebacim film na mobitel step by step nemoj mi sad govorit aj googlaj itd da sam nasao na googlu nebi tu pitao...

17 godina
deadmaus1337 kaže...

jel mi moze neko objasniti kako da prebacim film na mobitel step by step nemoj mi sad govorit aj googlaj itd da sam nasao na googlu nebi tu pitao...

Napravi folder na desktopu ili gdje ti paše i nazovi ga Zune. U Zuneu pod Settings/Collection označi taj folder da ti bude dio Windows Librariesa (vidjet ćeš, jednostavno je). Nakon toga film konvertiraj u .mp4 format (Freemake Video Converter), stavi ga u taj folder koji ti sad služi kao folder za sinkronizaciju s mobitelom. Kad bude tamo ponovo u Zune/Collection/Videos, film će ti biti tamo, i odvuci ga na ikonu mobitela u lijevom donjem kutu. I to je to!

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
17 godina
neaktivan

Meni stvarno nije jasno kako jos uvijek nisu nista napravili glede Call Loga, pa kakav to glupi mobitel nema mogucnost pregledavanja duljine trajanja poziva, ili filter odlazni/ dolazni/ propusteni. 

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Phobius kaže...

Postoje neki problemi sa Now aplikacijom. Mnogim vlasnicima Omnia 7 telefona je prikazana poruka da aplikacija nije kompatibilna.

Da , primjetio sam po komentarima na app .. I to vecini nakon Manga il uopce nije doso update il imaju problem isti kao ja da nakon deinstalacije ne mogu ponovo instalirat ! -.-

Koristim CroWeather onda kad vec nema drugog nacina da instaliram :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 20:47 (fakEEE).
17 godina
FlyBoy kaže...

Meni stvarno nije jasno kako jos uvijek nisu nista napravili glede Call Loga, pa kakav to glupi mobitel nema mogucnost pregledavanja duljine trajanja poziva, ili filter odlazni/ dolazni/ propusteni. 

Kae Fly, dolazi lagano iz guzice u glavu da je OS u kikiju?? Bez brige buraz, hardver je odličan, čekat ćemo mi i Apollo kao što smo čekali i Mango... :)

14 godina
neaktivan

ej raja, da vas pitam jednu stvar. nekada u avgustu sam u zuneu dobio jedan "samsung update", koji nije donosio novu verziju os-a, nego je bio sam novi firmware. on je kao ispravljao neke zapazene bugove, i bio priprema za mango nadogradnju.

sjecam se da sam nakon tog updatea izgubio "samsung tune" melodiju zvona, kao i onaj "samsung" wallpaper. medjutim, to nije problem. problem je sto sam od tada primjecivao znatno slabiji nivo zvuka, kada sam slusao muziku na slusalicama. pojacam skroz do 30 i to ni tada nije toliko jako (pogotovo se primjeti kada slusam muziku u busu, na putu za faks).

koliko mi se cini, sadasnji nivo zvuka na 30 je ekvivalentan nivou 24-25, koji je bio prije ovog cudnog "pre-mango" updatea.

mislio sam da ce mango nadogradnja srediti to, i vratiti stare postavke u vezi maksimalne jacine, ali stvari se nisu promijenile. takodje, sa mango nadogradnjom nisam dobio nazad "samsung tune" melodiju i wallpaper (mada sam to rucno nadoknadio).

jeste li i vi primjetili ovo na svojim uredjajima?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
deadmaus1337 kaže...

Napravi folder na desktopu ili gdje ti paše i nazovi ga Zune. U Zuneu pod Settings/Collection označi taj folder da ti bude dio Windows Librariesa (vidjet ćeš, jednostavno je). Nakon toga film konvertiraj u .mp4 format (Freemake Video Converter), stavi ga u taj folder koji ti sad služi kao folder za sinkronizaciju s mobitelom. Kad bude tamo ponovo u Zune/Collection/Videos, film će ti biti tamo, i odvuci ga na ikonu mobitela u lijevom donjem kutu. I to je to!

hvala puno sad cu probat

14 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...
CrnaBitanga kaže...
deadmaus1337 kaže...

hvala puno sad cu probat

namjestio sam folder zune kao sto si rekao namjestio sam folder zune kao sto si rekao
ponovo nema nista ponovo nema nista
ovo je jedan dio filma i konverto sam ga u mp4 sa onim softwerom ovo je jedan dio filma i konverto sam ga u mp4 sa onim softwerom
14 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...
deadmaus1337 kaže...
CrnaBitanga kaže...
deadmaus1337 kaže...

hvala puno sad cu probat

Ovako probaj , nije ni meni htjelo u mp4 formatu .. konvertiraj video u .wma te kad to napravis .. stisni collection, pa videos i samo odvuci taj file s kompa u zune .. i onda ga sa zune povuci dole na ikonu mobitela i cekaj da se synca .. tak je meni htjelo :)

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
deadmaus1337 kaže...
deadmaus1337 kaže...
CrnaBitanga kaže...
deadmaus1337 kaže...

hvala puno sad cu probat

Ovako probaj , nije ni meni htjelo u mp4 formatu .. konvertiraj video u .wma te kad to napravis .. stisni collection, pa videos i samo odvuci taj file s kompa u zune .. i onda ga sa zune povuci dole na ikonu mobitela i cekaj da se synca .. tak je meni htjelo :)

kojim softwerom ti to radis ? jer na ovom nema .wma samo  .wmv

14 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...
fakEEE kaže...
deadmaus1337 kaže...
deadmaus1337 kaže...
CrnaBitanga kaže...
deadmaus1337 kaže...

hvala puno sad cu probat

To ti je isti format .. konvertiraj u .wmv :)

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
deadmaus1337 kaže...
fakEEE kaže...
deadmaus1337 kaže...
deadmaus1337 kaže...
CrnaBitanga kaže...
deadmaus1337 kaže...

hvala puno sad cu probat

To ti je isti format .. konvertiraj u .wmv :)

da skonto sam sad bio xD

jbg ja sam geek za to xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 18:30 (deadmaus1337).
14 godina
neaktivan

sad mi ovo javlja :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 19:45 (deadmaus1337).
16 godina
neaktivan

Pozdrav, dans bas kupio ovo cudo, pa me zanima update na mango, jel ga moram preko opcija ili mogu samo instalirat preko marketplace-a? hvala puno

F_ _ _ my LIFE

0 0 hvala 0
17 godina
Ordinary kaže...

Pozdrav, dans bas kupio ovo cudo, pa me zanima update na mango, jel ga moram preko opcija ili mogu samo instalirat preko marketplace-a? hvala puno

Čovječe, pa barem pročitaj zadnjih par stranica ovog pdf-a prije nego postaviš takvo pitanje! Odgovoreno je najmanje dvadeset puta...

I kakav marketplace? Update se vrši preko Zunea, a ne Marketplacea koji je trgovina aplikacijama...

14 godina
neaktivan
pogledaj si mozda ti je vec updatean na mango a ako nije onda preko zunea,imas u settingsima updte i to ti je to
tureburevalja
14 godina
neaktivan

Ako neko nije jos uvijek otkrio Podcaste i zaista predobar nacin na koji su integrisani u WP7, svakako preporucujem. Ima tu svega, od muzike, komedije, sporta, tehnologije i cega sve ne, i to u audio i vedo izdanjima. Ja sam evo to tek sada poceo koristiti, a ponajvise zato sto je na Mangu, download podcasta moguc preko wifi-a, direktno sa marketplacea na telefonu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedno pitanje

Da li se  moze staviti mp3 pjesma za zvono i kako?

Molim vas,ako moze onda mi objasnite korak po korak {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sladjana78 kaže...

Jedno pitanje

Da li se  moze staviti mp3 pjesma za zvono i kako?

Molim vas,ako moze onda mi objasnite korak po korak

Evo, ja sam ti ovdje opisao postipak.

Samo pripazi da je mp3ica ispod 1MB i ispod jedne minute

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
13 godina
neaktivan

Pjesma mora biti kraca od 40 sekundi i mora biti manja od 1MB. Ubacis ju u Zune i promjenis tip pjesme na "Ringtone" (bez navodnika). Zatim sinkroniziras sa svojim telefonom i Ringtone ti se pojavi medu ostalim ringtonovima.

Detaljnije upute mozes procitati ovdje: http://rfajdiga.wordpress.com/2011/10/08/kako-postaviti-vlastitu-melodiju-na-wp-mango/

Pozdrav

http://igrali.wordpress.com
13 godina
neaktivan

Stvarno ste divni,hvala vam puno.

Kad ste vec tu da vas jos nesto upitam.Kada odem na Zune,pa na update,izbaciva mi da je verzija softwara 7.0 (7392).Da li je to zadnja vezija

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sladjana78 kaže...

Stvarno ste divni,hvala vam puno.

Kad ste vec tu da vas jos nesto upitam.Kada odem na Zune,pa na update,izbaciva mi da je verzija softwara 7.0 (7392).Da li je to zadnja vezija

Ne, to je starija verzija.

Trebala bi svakako updejtati na Mango, tj. zadnju verziju.

Zapravo, dok ne napraviš update nećeš moći koristiti ni custom ringtonove.

13 godina
neaktivan

Kako da mu uradim update kada mi Zuna Mango ne daje {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sada sam i kablove cupala(to sam negdje ovde procitala) i ponovo se konektovala ali nista...i dalje mi izlazi ta stara verzija{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sladjana .. Prvo moras stavit tu staru verziju, pa ce ti tek onda ponudit Mango jer nece stavit Mango ako ti nisi stavila tu stariju verziju updatea, mislim da bi to trebao bit Nodo ..

Znaci ti si sad na cistoj 7 -> Nodo -> Mango .. nema preskakanja :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Sladjana .. Prvo moras stavit tu staru verziju, pa ce ti tek onda ponudit Mango jer nece stavit Mango ako ti nisi stavila tu stariju verziju updatea, mislim da bi to trebao bit Nodo ..

Nope...7392 je NoDo. A i svejedno bi joj Zune odmah ponudio Nodo update , čak i da nije dostupan Mango.

Imaš dvije mogućnosti, ili se zezati s ovim trikom i izvlačenjem kabela/gašenjem Wifi-a ili čekati dok ti Zune ne ponudi update.

Ako se odlučiš na prvo, svakako provjeri da ti je na mobitelu pod Settings>phone update stavljena kvačica na Use my mobile data connection to check for updates.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 18:22 (FlyBoy).
13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Da,na cistoj sam 7.Nije mi jasno kako to sve da ubacim kada mi update na Zuni nista ne daje.Evo instalirat,ok,ali kako na koji nacin.Jadno zensko {#}

13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
fakEEE kaže...

Nope...7392 je NoDo. A i svejedno bi joj Zune odmah ponudio Nodo update , čak i da nije dostupan Mango.

Imaš dvije mogućnosti, ili se zezati s ovim trikom i izvlačenjem kabela/gašenjem Wifi-a ili čekati dok ti Zune ne ponudi update.

Ako se odlučiš na prvo, svakako provjeri da ti je na mobitelu pod Settings>phone update stavljena kvačica na Use my mobile data connection to check for updates.

Pa da li ja to radim kako treba(mislim na ovo prvo).Kablovski mi je internet i iyvlacim kablove iz modema

14 godina
neaktivan

Joj pardon,ja sam zabrijao da joj Zune izbacuje da joj je dostupan NoDo update 7392,a ne da vec je na njemu pa sam mislio da je do toga :$ sori .. A sada onda u vezi Manga,koliko si udaljena od rutera ( posto sumnjam jer je cura da ce uspjet u tako kratkom vremenu iskljucit prek kompa WiFi jer sam se cak i ja dosta pomucio s tim pa da samo iskljuci ruter cim stisne update ako joj je ruter recimo kraj racunala :D ) ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 18:46 (fakEEE).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice