Samsung Galaxy update

poruka: 38
|
čitano: 14.842
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Samsung Galaxy update

Čitam ovaj post: http://forum.hdblog.it/showthread.php?t=5348&highlight=galaxohero i aposlutno ništa mi nije jasno, pa ako bi netko mogao to malo bolje objasniti...

17 godina
To je za Flesanje Samsung Galaxy i7500 tj. totalno mijenja izgled i svojstva originalnog softwera, optimizira mob...
Ja skupljam vec par dana hrabrosti za to napravit....jos malo
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
17 godina
mixa kaže...

Zna li neko ,gde se moze skinuti ova verzija 2.1 za i7500 galaxy.Bitno je da se moze instalirati,evo na you tube ima.

Ta verzija jos nije do kraja ispolirana tj. ne rade sve funkcije (kamera...) al neki likovi rade na tome pa ce valjda bit tokom ljeta Namigiva

Zasada jedino 1.6 ili neka Galaxo djir

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 23:22 (djigibao).
17 godina

Znam ja šta je... Ili sam umoran ili glup pa ne razumijem šta se konkretno mora raditi.

17 godina
markonio kaže...

Znam ja šta je... Ili sam umoran ili glup pa ne razumijem šta se konkretno mora raditi.

Evo video 

Moras skinut par stvarcica, neda mi se sad objasnjavat kasno je, sutra

17 godina
neaktivan
djigibao kaže...
To je za Flesanje Samsung Galaxy i7500 tj. totalno mijenja izgled i svojstva originalnog softwera, optimizira mob...
Ja skupljam vec par dana hrabrosti za to napravit....jos malo

I ja isto! Da Samsung slucajno izbaci update pao bi mi veliki kamen sa srca.Smijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
Samsung Galaxy update

Evo stranica koja detaljno opisuje flashanje Samsung Galaxy na Galaxo v1.6.3 step by step http://www.uht.me/galaxo/ ,a ovo je i video

Kad se sve zajedno prouci ne bi trebalo bit problema Nevinašce.

Ako neko ima jos neki prijedlog (stranice ili nesto drugo) neka stavi ovdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Samsung Galaxy update

edit: brisati

ja priđem udarim ga pesnicom..ajde sad šta si bio bezobrazan,skini tog rolexa,daj ključeve od mercedesa..onako..klinački
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 23:59 (superJozo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice