Samsung Galaxy S5!!

poruka: 17
|
čitano: 6.164
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Samsung Galaxy S5!!

Makar je SGS 4 još svježe pečen, uočava se na obzoru skori dolazak nasljednika S5, koji bi Ustvari trebao sa novim funkcijama biti revolucija, dočim je S4 tekar {#} evolucija S3, nije i moje bilo subjektivno bilo objektivno razmišljanje o istom!!

Uvjeren da će S5 biti nešto vrijedno muke zarađivanja puuuuno hrvatskih novčića, pokrećem ovu temu u dobroj vjeri i nadi da novi S5 neće biti tek evolucija evolucije, što bi možda sugeriraao članak koji slijedi u LINK-u, ili je to možda kopiranje jače aluminijeske verzije i slabije plastične, nešto što je malo starija ali još uvijek moguće aktualizirana po drugi puta verzija moba {#} !?!?

LINK;  http://mob.hr/samsung-galaxy-s5-ipak-nece-imati-metalno-kuciste-vec-plasticno-s-imitacijom-koze-kao-note-3/ 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S5!!

Evo još malo svježih glasina o Samsungu Galaxy S5 {#} !!!!

LINK; http://www.androidpit.com/galaxy-s5-rumors-2 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S5!!

Još malo novosti o nasljedniku!! 

LINK; www.androidpit.com/samsung-set-to-step-up-its-game-with-gs5

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S5!!

Kad srede lagwiz bit ce dobro. Jedini veliki minus noteu 3 i s4 je baš touchwiz koji debelo kvari ukupni dojam

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S5!!

Nisam ziher, jesu li ili nisu uspijeli zrihtat laganje, ali su nešto izglodali od aluminija, što za sada i ne izgleda uopće loše {#} {#} !!!!

http://www.gsmarena.com/alleged_metal_frame_of_samsung_galaxy_s5_pictured-news-7240.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S5!!

Metal frame je iznutra. Ono vani je bitno. Ima i ip5c metal frame pa izgleda ko igracka iz mcdonaldsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Samsung Galaxy S5!!
maks0806 kaže...

Metal frame je iznutra. Ono vani je bitno. Ima i ip5c metal frame pa izgleda ko igracka iz mcdonaldsa

Slažem se i NE SLAŽEM SE {#} !!!!

Slažem se, okviri postoje u bilo kojem obliku i u jednom i u drugom mobu!

Ne slažem se, u iPhone 5c okvir se koristi za nadogradnju plastične ljušture, a ovdje je to full frame okvir!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 18:27 (ATJLučko).
17 godina
Samsung Galaxy S5!!

Dok mobitel ne izađe ili barem bude najavljen, ne vidim apsolutno nikakvu svrhu ove rasprave.

Možemo razgovarati onda i o S10 koji će možda imati leguru od karbonskih vlakana {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
lllnuclearlll kaže...

Dok mobitel ne izađe ili barem bude najavljen, ne vidim apsolutno nikakvu svrhu ove rasprave.

Možemo razgovarati onda i o S10 koji će možda imati leguru od karbonskih vlakana {#}

Ad1; svrha ove rasprave je mobitel koji je u "vrlo" skoroj najavi, a koji će doći u roku + - šešt mjeseci from sada, a možda konačno se odličnim učine dva tanka detalja Samsung Galaxy S i Note ( svaka čast low range modelima, ali ovo su trenutno über flagship-ovi ) modela, kvalitetnije kućište i fluidniji TouchWizz, I hope {#}!!!!

Ad2; osobno sam nekako siguran da nećemo dočekati S10 verziju, možda ću za nekih šešt godina morati se poklopit po ušima, no, vrijeme će pokazati tko bio je u pravu, ako dočekamo, ako nas ne uništi kakva Ciklona sa sjevera {#} !! 

ATJ Lučko
13 godina
Samsung Galaxy S5!!

Imas pravo dada. A dobro bi bilo da bude malo vise premium,ali meni je primarno da rjese software ipak

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy S5!!

Evo malo još hot news vezano za S5, još kada bi bio RS5 {#} !?!?

LINK; http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_may_have_metal_frame_2k_screen-news-7311.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Samsung Galaxy S5!!

S800 je vec dosta vremena u opticaju, tak da ko misli kupiti S5, nek bolje pričeka 5-6 mjesec kad dođe novi čip.

Jer svemu sudeći u S5 neće biti nikakvih inovacija. Rezolucija naravno raste, jer nemaju kaj drugo, a metalni okvir je imal još S2. 

Slabo Samsung, jako slabo. Imam S3 sa 4.2.1 bez bloatwera i čini mi se ne kupujem novi mob još dugo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S5!!

Ovaj S805 sa 420 grafom će ubijat, kolko sam čital 40% bu  bil jači od predhodnika...

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
zvonac kaže...

Ovaj S805 sa 420 grafom će ubijat, kolko sam čital 40% bu  bil jači od predhodnika...

Kaj ce ubijati? Bude otvorio imenik za 0,5 sekunde umjesto 0,6? Iako na kraju krajeva, moja Lumia 925 sa "jadnim" Snap S4 dual-core, je brza i fluidnija od Xperie Z1 koja koristi Snap800...to ne znaci da je Z1 los mobitel, dapace, vrhunski stroj ali moja usporedba dokazuje koliko hardware trenutno malo znaci...ima toliko stvari za uzeti u obzir da prepucavanje oko Snap800 i Snap805 je totalna budalastina...

17 godina
Samsung Galaxy S5!!

Ja govorim za hardver tj soc, a ne za komatozni samsung softver tj TW..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S5!!

Pa inače, većina ljudi to ne zna. Ali na mobitelu čim počneš igrati nešto, za nekih 5min (čak i prije) kad se malo zagrije počne cpu i gpu throttling, tak da performanse padnu za dobrih 40-50%. Možeš imat ne znam što unutra kad to ne možeš iskoristit kak se spada... Isprobaj slobodno, imaš aplikacija na play storeu koje mjere CPU/GPU koliko hoćeš{#}

Stvar se pogotovo osjeti na tankim uređajima koji se dosta griju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 11:28 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice