Samsung Galaxy s3 mini ili Gigabyte Maya M1 V2 zaključana tema

poruka: 43
|
čitano: 7.412
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy s3 mini ili Gigabyte Maya M1 V2
lllnuclearlll kaže...

Koliko uopće dođe S3 mini u slobodnoj prodaji.

na nabava.net vidim samo neku cijenu od 2500kn što je bome previše...

1500kn ti je na njuškalu novi, a s2 plus koji je bolji imaš po 1900kn zapakirani, za iste pare ide i LG 4X što je već prava mrcina.

Upravo zato kada zbrojim trošak sd kartice, eventualno maskice i folija isplativost je jako upitna.

17 godina
Doctor Freak kaže...

evo ista scena sa starim galaxy noteom dakle jedinicom dok je još s2 bio brutala...

http://www.pohrani.com/f/Z/10a/1OyxfWUK/note.jpg

Dakle razlika je nebo i zemlja.

Pa dobro što mi sad tu uspoređujemo? Galaxy Note je bio Samsungov flagship telefon sa cijenom od 4500kn kad je izašao... Nemoš takve stvari uspoređivat. Moje mišljenje je da je kamera zadovoljavajuća za nekakve osnovne stvari u uvijetima kad je svjetlina OK. Tipa da idem s curom u ZOO i slikam životinje ili napravim par slika na plaži. Za neke bitnije stvari kad idem baš s namjerom slikat ću ipak koristit fotoaparat Sonyev koji imam, a ne mobitel, naročito zbog xenon bljeskalice...

14 godina
protjeran
lllnuclearlll kaže...
Doctor Freak kaže...

evo ista scena sa starim galaxy noteom dakle jedinicom dok je još s2 bio brutala...

http://www.pohrani.com/f/Z/10a/1OyxfWUK/note.jpg

Dakle razlika je nebo i zemlja.

Pa dobro što mi sad tu uspoređujemo? Galaxy Note je bio Samsungov flagship telefon sa cijenom od 4500kn kad je izašao... Nemoš takve stvari uspoređivat. Moje mišljenje je da je kamera zadovoljavajuća za nekakve osnovne stvari u uvijetima kad je svjetlina OK. Tipa da idem s curom u ZOO i slikam životinje ili napravim par slika na plaži. Za neke bitnije stvari kad idem baš s namjerom slikat ću ipak koristit fotoaparat Sonyev koji imam, a ne mobitel, naročito zbog xenon bljeskalice...

Pa kakve to ima veze?? Mob je izašao prije skoro 3 godine a ne jučer. A ok tvoj izbor, ali ja bi rađe uložio još 100-200kn i uzeo barem LG 4X.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 13:45 (Doctor Freak).
14 godina
odjavljen
Doctor Freak kaže...

1500kn ti je na njuškalu novi, a s2 plus koji je bolji imaš po 1900kn zapakirani, za iste pare ide i LG 4X što je već prava mrcina.

Upravo zato kada zbrojim trošak sd kartice, eventualno maskice i folija isplativost je jako upitna.

A na S3 Mini ti ne treba folija ni maskica?

14 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
Doctor Freak kaže...

A na S3 Mini ti ne treba folija ni maskica?

Ne moraš me sada hvatat za jezik nego daj više taj video, evo razuvjeri me da pričam gluposti i da nemam pojma, jer onda ču kupit mob :)

17 godina
Doctor Freak kaže...

Pa kakve to ima veze?? Mob je izašao prije skoro 3 godine a ne jučer. A ok tvoj izbor, ali ja bi rađe uložio još 100-200kn i uzeo barem LG 4X.

A nije baš 100-200kn, neg je dobrih 500kn. Maya na njuškalu ima već za 1450.

A ne znam, prvo je u planu bio Prestigio 4055 za 1100kn, zatim Aku A1 za 1400, sad je već Maya za 1500. Imam ograničen budget i dalje ne ide... Mislim da će bit Maya jer je telefon stvarno best buy. Kamera je pristojna, snima i pristojan 1080p video, nije najbolja na tržištu al bome nije ni za bacit. Igrice igram tu i tamo al stvarno malo stoga mi "manje memorije"ne znači ništa, a imam i SD karticu od 4GB u starom mobu tak da mislim da je ovaj telefon pun pogodat. Vidjet ću, nije još završena priča... U svakom slučaju najbolje je izvagat i po recenzijama, komentarima pa i ovakvim raspravama pa se odlučit.

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy s3 mini ili Gigabyte Maya M1 V2

znaci samsung mini citam po drugim forumima, ljudi se zale na kameru, i bateriju... ali da baterija ipak uspije izdrzati jedan dan uz koristenje...
a za mayu su nedostaci ti sto je kineska proizvodnja...nitko ne vjeruje kinezima, hehe...
ali eto ipak konacna odluka je na Miniju, iako cijena od 2600kn nije malo...al valjda se isplati....

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ček dat ćeš 2600kn za minija?? Ti si lud :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Za 2600KN ima polovnih S3 i cak Note 2, koji pojedu i minija i mayu zajedno ;)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Polovni S3 za 2600?? Pa kolko je za tebe onda novi s3?? 3 soma kuna??

Moj frend je nedavno kupio novi S3 za 2000kn, to što na njuškalu ljudi ciganče je nešto drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Doctor Freak kaže...

Polovni S3 za 2600?? Pa kolko je za tebe onda novi s3?? 3 soma kuna??

Moj frend je nedavno kupio novi S3 za 2000kn, to što na njuškalu ljudi ciganče je nešto drugo.

Ja govorim o tome koliko ljudi traže za njih, a to koliko oni vrijede, u to neću sad ulazit, sigurno je da ne vrijedi 2600KN ;)

12 godina
neaktivan

i ja sam sigurna da ne vrijedi mini 2600kn
nasla sam jeftiniju cijenu 1945kn u trgovini u zg-u...e sad nije mi bas jasna ta razlika...al valjda nije neka kvaka.. :D

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice