ugl nova verzija youtuba ima te probleme, čeka se nova verzija da ju google izbaci gdje će biti otklonjen taj problem
probaj instal stariju verziju gapsa i nemoj raditi upgrade youtube-a
Isprobao i radi odlično! Thx
Isprobao i radi odlično! Thx
eo uspio sam, audiotagger, oznacis sve pjesme, odabares sliku, acceptas, potraje 5 min i nakon toga imas isti cover na svim pjesmama :)
hvala svima
Pozz drugari na forumu, imam jedan problem na samsung s2 nikako ne mogu da uhvatim GPS signal?
Instalirao sam navigaciju ali nikak da uhvati signal?
Mob sam dobio iz Kanade, bio je zakljcan na mrazi u servisu otkljucan. Sve radi kako treba ali nece GPS
Trenutna verzija androida je 4.1.2
Da li i kako mogu rijesiti ovaj moj problem?
Hvala
Pozz drugari na forumu, imam jedan problem na samsung s2 nikako ne mogu da uhvatim GPS signal?
Instalirao sam navigaciju ali nikak da uhvati signal?
Mob sam dobio iz Kanade, bio je zakljcan na mrazi u servisu otkljucan. Sve radi kako treba ali nece GPS
Trenutna verzija androida je 4.1.2
Da li i kako mogu rijesiti ovaj moj problem?
Hvala
Odi u postavke i lokacijske usluge i oznaci sve.
Ako to ne pomaze napravi factory reset (brise sve i vraca na tvornicke postavke)
Jel moguce staviti Dorimanx kernel na NearROM Superlite?
ja sam stavio ovaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1617219 i mobitel se ne zeli ukljuciti..
mozete mi neki kernel preporuciti koji da stavim da radi?
Jel moguce staviti Dorimanx kernel na NearROM Superlite?
ja sam stavio ovaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1617219 i mobitel se ne zeli ukljuciti..
mozete mi neki kernel preporuciti koji da stavim da radi?
pa da citas znao bi koji treba odabrat....pise koja verzija ide s kojim romom....s neatom ide 8.xx verzije mislim da je zadnji stabilan 8.38...idi na download link prvi kerneli su 9.xx i ispod njih su 8.xx
Ima netko savjet za neki rom?
Bio sam koristio zadnjih mjesec i nešto SlimRoms, ali s novom verzijom se sve poremetilo, a i polagano mi ga je pun klinac
mislio sam baciti gore Omegu opet, ali sam otvoren za druge šanse..kakav je neatlite?
Meni Resurrection Remix 4.0.7 s Dorimanx 9.39 kernelom super, prporuka.
Također bio na Neat-u zadnjih 5-6 mjeseci. Odličan rom, super stabilan i od mene ima samo preporuke. Čisto iz dosade i malo promjene zadnjih par dana sam se opet vratio na cm...
Također bio na Neat-u zadnjih 5-6 mjeseci. Odličan rom, super stabilan i od mene ima samo preporuke. Čisto iz dosade i malo promjene zadnjih par dana sam se opet vratio na cm...
Jesi na RC 2 (4.2.2) ili nocnima (4.3.0)?
Noćnima, daleko su od kolike-tolike stabilnosti tako da ću na rc2. Neznam kakva je baterija na rc2, ali na ovim noćnima je očajna. Ako i na njima bude loša vraćam se na dobri stari neat
Cm 10 4.1.2 je bio odličan, neznam zašto su odustali od izbacivanja barem rc verzije. Više nigdje ne mogu naći niti njegov nightly...
Noćnima, daleko su od kolike-tolike stabilnosti tako da ću na rc2. Neznam kakva je baterija na rc2, ali na ovim noćnima je očajna. Ako i na njima bude loša vraćam se na dobri stari neat
Cm 10 4.1.2 je bio odličan, neznam zašto su odustali od izbacivanja barem rc verzije. Više nigdje ne mogu naći niti njegov nightly...
Ma RC2 mora biti dobar.
Evo baš maloprije stavio pa ću ti sutra navečer javiti dojmove. Na prvu vidim da radi daleko ''ugodnije'' od 10.2
Baterija - odlicna za te pare...cjeli dan mi traje uz net i whatsapp pisanje
Case - meni najbolji
a foliju nenosim...s2 ima gorilaglass tako da mu ni netreba trebas stvarno krkan bit da ogrebes staklo.....
evo nije s2 lumia 900 je al isto staklo ima pa pogledaj test :DEvo da ti napišem par riječi kako sam obećao...
Razlika u odnosu na 10.2 je poprilična što se tiče stabilnosti, vizualno ne vidim nikakve razlike. 2-3 puta tokom dana mi se dogodilo da mi je mobilni net jednostavno pukao i dok nisam restartao mob nije se htio vratiti. Ovo neću pisati kao neki minus jer lako može biti da je modema. Večeras ću staviti LQ6 kojeg sam odavno koristio s cm-om, s njim nikad nikakvih problema, a i čini mi se da s njim i baterija traje duže...
Jedina dva minusa koja mogu dati rc-u su PO MENI loša baterija i povremen šum u slušalicama dok ih koristim. Ovo sa slušalicama se nekim korisnicima znalo događati još i 10-tke, ali koliko se sjećam drugi kernel je riješavao te probleme. Tako da ću staviti dorimanx i vidit hoće li riješiti to i hoće li biti kakvog pomaka što se tiče baterije.
Ako i dalje ne budem zadovoljan vraćam se na dobri stari Neat i Apolo
Samo da podijelim iskustvo.
Niti na jednom ROMu nisam mogao slati ni primati MMS (VIP), uzrok je bio instaliran ONE NOTE u čije postavke nisam ulazio ali neznam kakve veze ima sa MMS. Čim sam ga deinstall MMS radi (nije ova zadnja verzija ONE NOTE i za nju neznam)
imas na xda , i jos bolje vamo.... logiraj se i nadi sta trebas
Baterija - odlicna za te pare...cjeli dan mi traje uz net i whatsapp pisanje
Case - meni najbolji
a foliju nenosim...s2 ima gorilaglass tako da mu ni netreba trebas stvarno krkan bit da ogrebes staklo.....
evo nije s2 lumia 900 je al isto staklo ima pa pogledaj test :D
bateriju sam narucio istu kao i ti, mogu rec da nije losa traje mi 2-3h duze od samsungove od 1650mah uz stalno igranje igara i dop. na viberu i FB
CASE - sam uzeo ovaj sivi
kad smo vec kod baterija i punjenja negdje sam procitao da se treba iskopcat s punjaca mob. prije nego sto dode do 100% da tako baterija traje duze
Not sure if troll or just....
Ne placa se.
Nema problema, 100% se ne placa, moras biti spojen na internetsku vezu da skines file i instaliras (mobitel to automatski radi).
Inače to ti je download oko nekih 500 mb pa samo da znaš, neznam kakvi paket interneta imaš. Da se ne bi čudio ako ti pare nestanu s računa... Ili jednostano to obavi preko wifi-a