ekipa pozdrav,
imam molbu ako mi netko od vas strucnjaka moze poblize objasnit u cemu je kvaka sa mojim mobitelom. prilikom odgovora, uzmite u obzir molim vas da sam zensko i da sam plava, pa upute sto da napravim molim po koracima.
dakle, kupila sam prije mjesec dana ovaj mobitel. odmah sam primjetila da mi strasno puno trosi bateriju koja bi se potrosila vec za nekih 6-7 sati, baterija bi se pregrijavala tako da je mobitel bio kipuc, i po mom misljenju previse se punio oko 4-5 sati od nule do fulla.
poslala sam ga u servis i vratili su ga za deset dana s objasnjenjem da mu je promijenjena folija zaslona.
problemi su jos uvijek ostali isti osim sto se vise tako ne pregrijava. ali moram ga puniti svakih 5 sati i jos uvijek ga punim najmanje 4 sata, a na kompu i vise.
kad idem u onaj preglednik gdje mi pise na sto sve trosi bateriju (ne mogu vam to kopirat jer naravno ne znam), al pise ovako:
zaslon 72%
android os 16%
android sustav 2%
cekanje 2%
evidentno je da prekomjerno trosi zaslon, koji mi je btw. taman, tj. smanjila sam svjetlinu na njemu.
molim vas ako trebam nesto napraviti sa njim, onda ako mi netko tocno moze napisat po koracima koje aplikacije i koje pothvate moram napravit, ili gdje ga mogu odnjeti da mi se to nesto napravi.
po meni nekaj s mobom ne štima.. točnije baterijom...jedan dan najmanje bi morala držati, a puniti se oko 1 h (barem je meni tak).
bilo bi super ako imaš nekoga s istim mobom pa da probaš s njegovom/njezinom baterijom..
i odi na play.store i skini aplikaciju CPUSpy, instaliraj, koristi mob neko vrijeme normalno, malo tipkaj, malo ga ostavi na miru, pa javi koliko dugo radi na kojoj frekvenciji ( piše ti deep sleep, 200, 300, 500 i td MHz).