Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.907
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Mitch kaže...

probaj tineye ;)

Uz ikone preko wallpapera, nema teorije :/

Selling doors, door to door.
17 godina
moderator
Mitch kaže...

Hydrogen.

Najbolji rom (meni).

Mozes probat i AOKP, ako ti je stalo do tweakova.

Pa Hydrogen je AOKP + Hydrogenovi modovi i tweakovi! Ali da, slažem se, najbolji ROM :)

Selling doors, door to door.
16 godina
Davor kaže...
Mitch kaže...

probaj tineye ;)

Uz ikone preko wallpapera, nema teorije :/

cropas dio slike, imas ovaj prvi screen di je dosta prazno ;)

Davor kaže...
Mitch kaže...

Hydrogen.

Najbolji rom (meni).

Mozes probat i AOKP, ako ti je stalo do tweakova.

Pa Hydrogen je AOKP + Hydrogenovi modovi i tweakovi! Ali da, slažem se, najbolji ROM :)

Mislim da je razlika u kernelu, ima neki DHT kojeg koristi Hydrogen i on je bolji za bateriju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

jedna noobovsko pitanjce...nakon dugo vremena rootao sam SGS2..instalacion SpeedMod kernela K19...

Samo me usmjerite na neku od najjednostavnijih uputa kako nacinit unroot i pobacat u mob official ROM ICS 4.0.3. VIPNET te da isti ne znaju da je prethodno bio rootan. (U slucaju da budem nezadovoljan rootom i kernelom, ili ako ga budem prodavao... {#} )

A sada...preporuka nekog custom roma i da li je moguce staviti custom rom a da mi se izbrisu kontakti...mailovi...slike...itd. Recimo preko ROM Managera, ili ce bit potreban Titanium Backup.

Takodjer...gdje skinuti official kernel, i da li njegovim flashanjem se automatikom mice root?

Hvala na strpljenju i razumjevanju... {#}

MSI GX630
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Za sve koji znaju moju muku s mobitelom, konacno fala Isusu i Bogu dragome, imam u rukama taze novi primjerak SGS2.. T-scumbags su uspjeli rijesiti papirologiju i poslati mobitel, sto je sve trebalo biti gotovo prije mj dana, ali mogao bih do sutra pljuvat po njima nakon svega sto sad vise nije bitno, najbitnije od svega, mob je opet u rukama, i preheben osjecaj odbaciti staru kantu od moba, i uzeti ovu zvijer u ruke.. {#}

E sad ono sto me zanima, posto nisam u toku bio ohohohooh sto se tice flashanja, samo sam površno temu pratio, mob mi je na ofišl Tmobile 2.3.5.. Jel se isplati apdejtat ga na ofišl ICS radi trajanja baterije i kamere.. To dvoje mi je najbitnije trenutno.. Zadrzao bi se malo na orginalu, cisto da gustam i ne prckam nista, jer ga nisam imao ohoho u rukama, pa cu tek kasnije flashati nesto slimICS ili tako nesto, ovisno o raspolozenju taj dan kad se odlucim za prckanje.. {#}

Ali znaci za sada me samo official update zanima, dali se isplati, jel se puno gubi na trajanju baterije i kvaliteti kamere u odnosu na GB..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 20:53 (majdo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
majdo kaže...

Za sve koji znaju moju muku s mobitelom, konacno fala Isusu i Bogu dragome, imam u rukama taze novi primjerak SGS2.. T-scumbags su uspjeli rijesiti papirologiju i poslati mobitel, sto je sve trebalo biti gotovo prije mj dana, ali mogao bih do sutra pljuvat po njima nakon svega sto sad vise nije bitno, najbitnije od svega, mob je opet u rukama, i preheben osjecaj odbaciti staru kantu od moba, i uzeti ovu zvijer u ruke.. {#}

E sad ono sto me zanima, posto nisam u toku bio ohohohooh sto se tice flashanja, samo sam površno temu pratio, mob mi je na ofišl Tmobile 2.3.5.. Jel se isplati apdejtat ga na ofišl ICS radi trajanja baterije i kamere.. To dvoje mi je najbitnije trenutno.. Zadrzao bi se malo na orginalu, cisto da gustam i ne prckam nista, jer ga nisam imao ohoho u rukama, pa cu tek kasnije flashati nesto slimICS ili tako nesto, ovisno o raspolozenju taj dan kad se odlucim za prckanje.. {#}

Ali znaci za sada me samo official update zanima, dali se isplati, jel se puno gubi na trajanju baterije i kvaliteti kamere u odnosu na GB..

dobrodšao natrag u klub

dosta ljudi se žalilo na bateriju ali ja stvarno ne vidim razlike, evo nekidan mi baterija bila na 33%, a screen on 2h40min, sve stock

uglavnom koliko sam ja ovdje uspio pohvatati niti jedan rom nije bez mušica, tako meni stock nekada zna zaglaviti kada treba upaliti wifi, a ovi custom također imaju kojekakvih problema

15 godina
neaktivan

jel ima tko problema sa stock vipovim icsom da mu mice ikone koje je sam poslozio nakon nekog random vremena... jako zivcira i neznam ga rijesit -.-

i u galeriji kad gledas video i izades izbaci te dva koraka nazad ne ostane na npr folderu camera -.- 

plzzzz help 

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

jel ima tko problema sa stock vipovim icsom da mu mice ikone koje je sam poslozio nakon nekog random vremena... jako zivcira i neznam ga rijesit -.-

i u galeriji kad gledas video i izades izbaci te dva koraka nazad ne ostane na npr folderu camera -.- 

plzzzz help 

to ti je do roma, problem sa ikonama ti je od 2.3.5, 2.3.3 nije imao tih problema, jedino da si upucaš neki custom rom

16 godina

Izašao ParanoidAndroid v1.0!

Kažu da su svi problemi koji su ih do sada mučili u tablet modu ovom verzijom rješeni. Eto ja skidam pa kroz par dana javim dojmove! 

Lako se vratim na D4 ako ne bude štimalo ;)

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 23:45 (dreammaker).
16 godina
neaktivan

Da li instalacijom Offical ICS 4.0.3 ROM-a (VIPNET) sa Sammobilea, dakle flash preko Odina, automatski un-rootam mob, i da li se automatski instalirava stock kernel, pošto je na mobu sad SpeedMod + stock ROM?

MSI GX630
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Da, instalira se stock kernel i gubiš root
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina

evo ja par dana na VK i mogu reći za moje potrebe dosada najzadovoljniji,do sada nisam naišao na

nikakve probleme,sve šljaka za pet,navigon 4.1.1 europa,sve pet

budem poslije probao opet novog wanama

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DwightSchrute kaže...
4mal kaže...

bdw kakv je zadnji stock ? ja imam onaj prvi iz 4 mj . jeli mi se isplati prelazit na njega 

Definitivno,LPD je za klasu bolji od ranih stockova,mjenjaj to odmah! {#}

Što je bolje, daj koji detalj. Jeli bolji odziv touchscreena?

17 godina
JOSIP.B kaže...

Vidim da nitko nije komentirao moj post pa se pitam da li ja negdje griješim :-)

Da li itko koristi offical ICS + speedmede kernel?

Korisitm stock VIP ICS + speedmod kernel. Problem sa touchscreenom je riješen a baterija traje možda mrvicu dulje.

16 godina
neaktivan
Hrvoje kaže...
JOSIP.B kaže...

Vidim da nitko nije komentirao moj post pa se pitam da li ja negdje griješim :-)

Da li itko koristi offical ICS + speedmede kernel?

Korisitm stock VIP ICS + speedmod kernel. Problem sa touchscreenom je riješen a baterija traje možda mrvicu dulje.

Koliko je to trajanje baterije?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina

WiFi/3G palim samo po potrebi, surfam dnevno oko sat vremena, po noći je u Airplane modu i baterija mi traje tri dana.

13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Izašao ParanoidAndroid v1.0!

Kažu da su svi problemi koji su ih do sada mučili u tablet modu ovom verzijom rješeni. Eto ja skidam pa kroz par dana javim dojmove! 

Lako se vratim na D4 ako ne bude štimalo ;)

Upravio stavio, čini mi se OK. Zanimljiv mi je ovaj Tablet mode.

14 godina

A jesam nemaran {#}

Eto, nije me bilo par dana, pa dok vas pročitam, treba mi vremena {#}.

Ja sam trenutno na WIUI v4 - reinkarnaciji MIUI s potpisom Mađara Wajk-a.

Prilično stabilan, iznimno fluidan i brz ROM.
I naravno, prekrasnog MIUI izgleda koji mi je jako nedostajao.
I da napomenem, stara, dobra camera.apk s pregršom opcija, brzinom, touch focusom itd. 

Nadalje, čudi me da nitko nije spomenuo (ili ja nisam primjetio) Darky ROM HD ICS kojeg su prekrstili u Alliance ROM.

Probao ga nisam, ali ako se sjetimo pvih mjeseci custom ROM-ova za naše pile, sjetit ćemo se da je velika većina stare ekipe koristila Darky-eve GB ROM-ove

koji su bili itekako dobri.

Stoga, mislim da bi trebalo ovo svakako probati i uzeti u obzir.

Nadalje, evo kratka biografija frajera pod pseudonimom Darky.

- to je s fejsa iz grupe, ako netko nema fejs, može pročitati ovdje

Samsung Galaxy SII FAQ :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 13:14 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Šef kaže...

Ako netko nije pratio, ekipa iza DarkyROM-a i sam Darky, koji je pokrenuo projekt još na Galaxy S su se razišli zbog nekih nesuglasica.

Darky (Joel) će valjda nastaviti razvijati Darkyja,

a ekipa (Ficeto, Goldie, Robbie,...) koja je dosad (dok on nije bio u mogućnosti) radila sav posao će nastaviti rad na ROM-ovima, ali pod imenom AllianceROM.

http://www.darkyrom.com/

Eto što se dogodi kada ne čitam.
Sorry.

Ja sam stavio i razloge i objašnjenje.

16 godina
neaktivan

Popravih S2!  {#}

Sad će se jadnik zbrickat od previše flashanja 

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Šef kaže...

Popravih S2! {#}

Sad će se jadnik zbrickat od previše flashanja 

Yay, napokon ^^

17 godina

Jeste li probali nesto od ovih stvari sa SGS-a III?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1662255

Galaxy S2 @ WanamLite 11.7, Abyss Kernel 4
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
parizer kaže...

Jeste li probali nesto od ovih stvari sa SGS-a III?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1662255

Ima li smisla downloadati Youtube? Je li bolji na S3? Mitsuoka?

14 godina

ovak, primjetili ste razliku dok se ostvari poziv na viberu recimo i normalni poziv..na viberu je zvuk cisci, kristalniji, zivlji..e sad mi moze netko objasniti zasto je tako?..znam da je razlog jer poziv ide preko interneta no pitam iz razloga jer mi se desilo par puta da imam normalni poziv a zvuk je identican ovom iz vibera, to potraje nekih cca 30sec i onda se vrati na normalno(naravno uz lagani prekid zvuka od 1-2sec)..zasto ne moze svaki normalni poziv biti tak?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 23:25 (THomson).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako da flasham Siyah recovery "zauvijek"?

Imam neki stariji CWM, flasham Siyah kroz taj recovery, rebootam i uđem u novi, Siyah, recovery i sve je super. Ali nakon bootanja ROMa i restarta, opet sam na starom recoveryu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

stavi ga na eksternu karticu pa preko nje flashaj..

šumski put je bio ravan.
14 godina

Dođem vam ja danas na ovaj link kad gle čuda, hrpa novih ROM-ova koje nisam do sada susretao.

Na jedan ROM mi je oko strašno zapelo.
A to je LewaOS, poznatog lika Paradoxxxx-a koji je radio HyDrogen ICS.

Malom Francuzu bilo dosadno, napravio ovaj ROM koji je još u polojima - šteta.
GB based je, dakle 2.3.7 GB 

Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

stavi ga na eksternu karticu pa preko nje flashaj..

Pa tako i jesam. Dobro, čini mi se da je sad u redu...

Sviđa mi se ovaj dual boot, sad imam WanamLite i Paranoid! Još bi bilo vrhunski da ROMovi shareaju aplikacije...

14 godina

CM ekipa je napravila novu stranicu za changelogs, puno ljepšu, pregledniju i s više opcija.

Naravno, i novi nightly (direct)

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Jeli tko probavao radi li mu wifi hotspot na cm9. Meni signal bude odličan ali nikako da se spoji. Jeli možda do modema ili samog roma. Ista stvar mi se događa s LPS-om i zadnjim LPW-om

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice