bdw kakv je zadnji stock ? ja imam onaj prvi iz 4 mj . jeli mi se isplati prelazit na njega
Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
- poruka: 14.366
- |
- čitano: 6.181.119
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bdw kakv je zadnji stock ? ja imam onaj prvi iz 4 mj . jeli mi se isplati prelazit na njega
Definitivno,LPD je za klasu bolji od ranih stockova,mjenjaj to odmah!
moze link :)
edit : aha sa SamMobile
ima ih vise koji da skinem Sloveniu ?
moze link :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544487
Odi negdje na kraj teme i pronađi alternativni download link,ak te ovaj na početku teme zafrkava.
za ovaj se mora wipe radit a ja to nezelim ;)
edit: http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona
od tuda skidam Nordic
Evo, dao sam dva dana priliku Paranoidu i mogu reci da sam ugodno iznenadjen. Stabilan rom sa nekim sitnim (nevaznim) bugovima, ali i povecom potrosnjom baterije. Najvise me smetalo sto je svjetlina na automatic modu pretamna.
MIUI FTW!
Di ste ekipica?
Što ima?
Vidim dobili smo S-Voice?
Kakvo je vaše mišljenje (koji ste probali)?
1 | Svakako probati! |
---|---|
0 | Ništa revolucionarno. |
2 | A onak :/ |
8 | Teški "piece of shit" |
Na ovaj S-Voice mogu samo rec h.ebo ih Siri
MIUI FTW!
Di ste ekipica?
Što ima?
Vidim dobili smo S-Voice?
Kakvo je vaše mišljenje (koji ste probali)?
Pa nema veze sa onim što sam iskusia na S III. Dosta toga krivo skuzi.
Ne mogu istalirati s voicem, samo mi javi application not installed?
Ima li neko mirror za LPD firmware, ne mogu naci nikako?
Ovo ti je app uzet iz S III firmwarea. Nema tu verzija za to i to... al nije ni sjena kako radi na S III. Tj. ovo nije ni funkcionalno.
Ovo ti je app uzet iz S III firmwarea. Nema tu verzija za to i to... al nije ni sjena kako radi na S III. Tj. ovo nije ni funkcionalno.
Pogresno si shvatio, drugo pitanje je bilo ne vezano za prvo, znaci u vezi roma koji se ranije spominjao u temi, I9100XWLPD treba mi mirror za download...
Evo da nadopunim post. Potrebno su sve S III aplikacije, kako bi S Voice bio iti malo funkcionalan.
Ionako će ga Samsung blokirat na uređajima koji nisu S3...
http://mob.hr/samsung-pocinje-blokirati-s-voice-na-drugim-uredajima/
:)
Editirati dvije linije u build.prop ako vam baš ova aplikacija treba.
ro.product.model=GT-I9300
i
ro.product.device=GT-I9300
A
kak se otvori to ? :)
Imam problem... Dok sam na ICS-u, mogu se spojiti na wifi od faksa ali na GB-u neće :S
Ima tko kakvu ideju? Slabo se kužim u wireless postavke ali npr kada na GB-u podesim sve kako treba, ne želi se spojiti. Ako na ICS-u samo upalim wifi i upišem lozinku i username bez ikakvih drugih postavki, spoji se odmah...
Na GB-u pak ne mogu nikako, niti s postavkama niti bez...
mozda faks ima wpa2 ili ad-hoc, a gb se muci s njima
mozda faks ima wpa2 ili ad-hoc, a gb se muci s njima
Evo postavke:
Security: WPA2 Enterprise
On podrzava TKIP, ali AES radi samo na WPA(1)
Tako je i meni bilo, pa sam stavio na ruter TKIP+AES.
Napravi si multiboot ak ti tolko treba
Jebo ga...
Onda bih molio preporuku za ICS rom koji po vašem mišljenju najmanje troši bateriju...
Jebo ga...
Onda bih molio preporuku za ICS rom koji po vašem mišljenju najmanje troši bateriju...
to je jako subjektivno,ovisi koji kernel koristis uz koji rom+tvoje osobne postavke...najbolje bi ti bilo isprobavat dok ne nades kombinaciju koja ti najvise odgovara :P
Ako netko nije pratio, ekipa iza DarkyROM-a i sam Darky, koji je pokrenuo projekt još na Galaxy S su se razišli zbog nekih nesuglasica.
Darky (Joel) će valjda nastaviti razvijati Darkyja,
a ekipa (Ficeto, Goldie, Robbie,...) koja je dosad (dok on nije bio u mogućnosti) radila sav posao će nastaviti rad na ROM-ovima, ali pod imenom AllianceROM.
Editirati dvije linije u build.prop ako vam baš ova aplikacija treba.
ro.product.model=GT-I9300
i
ro.product.device=GT-I9300
A
ne vridi ti to bez ostalih S III aplikacija.
Ovo će zvučati blago retardirano, ali zna li netko kako se dokopati wallpapera koji je na ovim screenovima (ili ga ima pohranjenog)? Koristio sam ga, bio sam jako zadovoljan, no tada sam ga prije formatiranja memorije zaboravio backupirati i više ga ne mogu pronaći. Mislim da je bio sa Zedgea, ali nisam siguran (jer ga tamo ne mogu pronaći) :) Fala!
Bok, da li netko koristi VIP ICS + speedmode kernel? Da li ima smisla promjeniti kernel a ostaviti vip ICS ili jednostavno se vratiti na 2.3.5.? VIP ICS ima problem sa baterijom, grije se, touch ne radi baš najbolje....Zahvalan unaprijed
Vidim da nitko nije komentirao moj post pa se pitam da li ja negdje griješim :-)
Da li itko koristi offical ICS + speedmede kernel?
Ovo će zvučati blago retardirano, ali zna li netko kako se dokopati wallpapera koji je na ovim screenovima (ili ga ima pohranjenog)? Koristio sam ga, bio sam jako zadovoljan, no tada sam ga prije formatiranja memorije zaboravio backupirati i više ga ne mogu pronaći. Mislim da je bio sa Zedgea, ali nisam siguran (jer ga tamo ne mogu pronaći) :) Fala!
probaj tineye ;)
Jebo ga...
Hydrogen.
Najbolji rom (meni).
Mozes probat i AOKP, ako ti je stalo do tweakova.