evo izaso je novi cm9 od 26.03, idem ga instalirati :DD
a jesam baksuz.
Taman stavim 25.03. kad evo novog.
DAMN!
a jesam baksuz.
Taman stavim 25.03. kad evo novog.
DAMN!
Javi ima li kakvih osjetnih promjena
Da, odmah sam išao vidjeti changelog.
Solidno, 1., 2., i 4. značajka su dobre
Meni je sve to isto.. nezz ni sta se promjenilo :D nema potrebe mjenjati ako si stavio od jucer jer ce sutra opet novi izaci xD
Stavio sam resurection i uradio sve kako je u videu ali kad dodjem u recovery mod da stavim CWM1...medjutim telefon jednostavno stoji tu i uvijek mi se vrati na to i nece ode u restart i podigne sistem...nego stoji mi sad u tom recovery modu
i kad kliknem ok on se samo vrati na pocetno reboot system i to je to
Jednostavno kernel nece da se instalira ....iz kog razloga ne znam zasto ....ali CWM 01 nece prodje......sve sam uradio po onom videou flashao ga dva puta do sada na Resorection i opet sve zavrsi ok al kad trebam da uradim kernel neceee....zna li neko razlog ili da li se nekome tako nesto jos desilo ????
Meni otkad sam na resurectionu nestao CWM i neki cudni Android system recovery mi je tu. Ne kuzim?!
Meni otkad sam na resurectionu nestao CWM i neki cudni Android system recovery mi je tu. Ne kuzim?!
Da bi vratio CWM treba mi eksterna kartica ili to moram preko Odina rješiti. Strah me Odina ima tko točna uputstva da ne sje*em neš.. Na resurection 1.0 sam ICS romu..
Nisam na tom romu, ali na toj xda temi ima za skinuti CWM.ZIP za install
Ja bih to puknuo preko ODINA tako da stavim Siyah kernel ili ako iz tog postojeceg mozes instalirati cwm verziju...
Taj CWM zip nije za odin kolko ja znam vec za stavljanje reko ovog recoverya - na eksternu karticu :/
sad listam temu tamo pa cu vidjeti ako ima kakvog rjesenja
Stavi Siyah preko ODINA http://www.gokhanmoral.com/ (SiyahKernel v3.0beta7 .tar)
Snašao sam se. Stavio sam sa Root Explorerom CWM.zip u cache.. otvorio stock recovery, isao apply update from cache il tako nes.. diglo mi je CWM i preko njega sam instalirao syah kernel zip iz resurection teme na xda.
Sve radi!
EDIT: ovo je brzinski pisano dok prckam po mobu pa sutra napisem ljepse sve ako kome nije jasno. my bad..
Taj CWM zip nije za odin kolko ja znam vec za stavljanje reko ovog recoverya - na eksternu karticu :/
Tak se i meni dogodilo,pa sam preko odina flashao siyah u isao u CWM,tak uvijek rijesim problem.
Ja imam CWM i SuperSU al kad udjem u CWM izbacuje mi notifikaciju This version of CWM Manager should be used with CF-Root v5.0 or newer.It apears you are running a diffrent kernel..Various feature have been disabled.....
dakle nema kernela a onaj sa xda kad skinem CWM1 jednostavno iz nekog razloga nece prodje..i jel ima neki drugi nacin al da ne ide preko Odina....
Pozdrav svima. Imam opet jedno pitanje, stvarno sam laik u vezi ovoga: kad spojim mobitel preko usb na komp i priključim se na kies piše mi da ovaj uređaj trenutno ne podržava nikakve nadogradnje. Jel to znači da eventualnu nadogradnji na ics neću moći imati? sad sam na android 2.3.3. a sgs2 je kupljen preko njuiškala. bilo kakav savjet bi mi pomogao, hvala.
Tak se i meni dogodilo,pa sam preko odina flashao siyah u isao u CWM,tak uvijek rijesim problem.
pokusao sam i to i teelefon mi se onda samo ugasi i pojavi se zuti trougao i ugasi se i nece se vise upali i onda moram sve ispocetka da radim iz recovery mod a ......u cemu je fazon vise ????
Jedno noob pitanje: Koje su prednosti CM9 u odnosu na samsungove romove? Na CM9 ne rade neke stvari (npr. video recording). Vrijedi li odreći se funkcionalnosti na račun estetike?
Jedno noob pitanje: Koje su prednosti CM9 u odnosu na samsungove romove? Na CM9 ne rade neke stvari (npr. video recording). Vrijedi li odreći se funkcionalnosti na račun estetike?
ako mene pitas NE
Stavi Siyah preko ODINA http://www.gokhanmoral.com/ (SiyahKernel v3.0beta7 .tar)
telefon mi se samo ugasio i nece se upali.......
telefon mi se samo ugasio i nece se upali.......
Ni u download mode ne mozes uci?
mogu to sam uspio mislio sam da mi se telefon brikovo...ccccc
BACKUP, BACKUP I BACKUP - To je ono prvo i osnovno šta se treba napraviti prije bilo kakvog prčkanju po mobitelu da kasnije ne bilo problema. Zar je to takav problem?
Kod Resurrectiona se ostavite Odina jer vam ne treba. CWM jednostavno stavite na sd card i pokrenite ga preko original recoveria. Znači volume up+home+power i install zip file from sd card, odaberete folder gdje ste spremili cwm i jednostavno ga pokrenete. Minut više posla ali puno sigurnije nego s Odinom.
Za Siyah nemam pojma kako se ponaša s Resurrection romom pa malo pročitajte o tome da kasnije ne bi bilo problema
@Delfinster - ako nikako ne možeš pokrenuti mob potraži pomoć ovdje
BACKUP, BACKUP I BACKUP - To je ono prvo i osnovno šta se treba napraviti prije bilo kakvog prčkanju po mobitelu da kasnije ne bilo problema. Zar je to takav problem?
Kod Resurrectiona se ostavite Odina jer vam ne treba. CWM jednostavno stavite na sd card i pokrenite ga preko original recoveria. Znači volume up+home+power i install zip file from sd card, odaberete folder gdje ste spremili cwm i jednostavno ga pokrenete. Minut više posla ali puno sigurnije nego s Odinom.
Za Siyah nemam pojma kako se ponaša s Resurrection romom pa malo pročitajte o tome da kasnije ne bi bilo problema
Ja imam backup i to nije problem uopste...nego je problem kod resurection...dakle po ne znam koji put ponavljam vise sve sam ja uradio kako treba i sve postavio i CWM jednostavno nece prodje iz kog razloga ne znam ...nije mi problem vratiti backup nego sam htjeo da znam zasto mi ovo nece da radi ....jer apsolutno sam sve zivo uradio kako treba i po ustaljenom redu....
Ja imam backup i to nije problem uopste...nego je problem kod resurection...dakle po ne znam koji put ponavljam vise sve sam ja uradio kako treba i sve postavio i CWM jednostavno nece prodje iz kog razloga ne znam ...nije mi problem vratiti backup nego sam htjeo da znam zasto mi ovo nece da radi ....jer apsolutno sam sve zivo uradio kako treba i po ustaljenom redu....
Pa ako ne radi,probaj nesto drugo,ja sam ga probao nije nista special,vratio sam se na check rom hd 6,2.3.6 i za sada mi je to best rom.
Ja nikad nisam imao problema sa ODINom (na SGS I i II). Cak mi je tako i lakse flashati :P
Ne znam sto je kod tebe krenulo naopako...
Ja sam i dalje zadovoljan na wanamovom XWLP2. Vidim da je izasao i XWLP3 (O2 branding)
Danas je lansiran Litening ROM v2.3 pa sam ga isprobao. Problem s CRT-off animacijom i dalje postoji, ali zasad se mnogo rjeđe javlja, tako da (mi) je taj dio podnošljiv. Još jučer sam bio siguran da ću jedno vrijeme ostati na CM9, ali isplivao je bizaran bug kojeg nikako nisam uspio riješiti: kad god bih zvao nekoga ili bi netko nazvao mene, pisao mi je broj telefona, ali ne i ime te osobe, unatoč tome što ju imam u kontaktima.
Sve u svemu, nakon lošeg Liteninga v2.2, nova verzija radi gotovo bez greške. Na forumima se spominje problem s panoramskim načinom snimanja kamere, no također je navedeno kako se rješava (još nisam isprobavao). Brzo, lijepo i savršeno stabilno izdanje (nijedan FC ili spontani restart). E da, ponovo dolazi s TouchWizom - ako netko pati na ovaj launcher :)
Ne kužim jednu stvar...je netko probao Omega?
Ja nemam nikakvih rušenja s tim, nije da ga hvalim non stop, ali svi ga koriste za daily use i sve ove vaše probleme koje vidim...nisam naletio još niti na jedan taj...na ovom radi normalno i mass storage i sve
Danas je lansiran Litening ROM v2.3 pa sam ga isprobao. Problem s CRT-off animacijom i dalje postoji, ali zasad se mnogo rjeđe javlja, tako da (mi) je taj dio podnošljiv. Još jučer sam bio siguran da ću jedno vrijeme ostati na CM9, ali isplivao je bizaran bug kojeg nikako nisam uspio riješiti: kad god bih zvao nekoga ili bi netko nazvao mene, pisao mi je broj telefona, ali ne i ime te osobe, unatoč tome što ju imam u kontaktima.
Sve u svemu, nakon lošeg Liteninga v2.2, nova verzija radi gotovo bez greške. Na forumima se spominje problem s panoramskim načinom snimanja kamere, no također je navedeno kako se rješava (još nisam isprobavao). Brzo, lijepo i savršeno stabilno izdanje (nijedan FC ili spontani restart). E da, ponovo dolazi s TouchWizom - ako netko pati na ovaj launcher :)
upravo podizem isti ..resurection mi se ionako nije svidjao uopste....evo podigao sam litenint rom 2.3 i fix za kameru ima u samom LRToolbox....
uff ovo je po meni najveca nadogradnja u mj dana , jos maximalno 2,3 do prave stvari , can wait !