Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.287.823
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ja mogu samo jedno rechi i jednu posluku porati a to je da od svih off / cooked romova bilo GB ili ICS
do sad najfuidnij najbrzi sa dobrom baterijom i perfektnim touchem koje sam isprobao 

je ovaj 2.3.5

2011 November Croatia (T-Mobile)

PDA: I9100BOKK1
CSC: I9100CROKJ4

sad ce neko od vas rec kak je ovo prastar firm i kak je GB etc... da tocno je tako ali ovo sljaka ko podmazano , daklem za one koji oceh best of the best a ne misle biti entuzijasti kao sto je vecina nas ovdje
neka proba ovaj rom i nece pozaliti iskreno nista vise od istog trenutno nije potrebno

ali ne pisem sve ovo radi toga nego sljedeceg , pa kako off od ISC moze lagat ne bit fluidan kao ovaj gornji sto se to desilo sa dveleoperima u samsungu , jer s3 je itekako jak hardware pa iza buduci JB

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 18:09 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
4mal kaže...

Ja mogu samo jedno rechi i jednu posluku porati a to je da od svih off / cooked romova bilo GB ili ICS
do sad najfuidnij najbrzi sa dobrom baterijom i perfektnim touchem koje sam isprobao 

je ovaj 2.3.5

2011 November Croatia (T-Mobile)

PDA: I9100BOKK1
CSC: I9100CROKJ4

sad ce neko od vas rec kak je ovo prastar firm i kak je GB etc... da tocno je tako ali ovo sljaka ko podmazano , daklem za one koji oceh best of the best a ne misle biti entuzijasti kao sto je vecina nas ovdje
neka proba ovaj rom i nece pozaliti iskreno nista vise od istog trenutno nije potrebno

ali ne pisem sve ovo radi toga nego sljedeceg , pa kako off od ISC moze lagat ne bit fluidan kao ovaj gornji sto se to desilo sa dveleoperima u samsungu , jer s3 je itekako jak hardware pa iza buduci JB

Meni su inace off ROM-ovi najbolji.

Dok nije došao off XXLPQ, koristio sam XILA2 stock

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
14 godina
Kordy kaže...

Meni je opčenito na svakom ICS romu AOS imao visoki postotak...

zoka kaže...

Da, tako je na svakom ICS romu.

Ne mogu se sada sjetiti, ali na jednom ICS ROM-u nije bilo s tim problema.
Bio je u zoni normale -  oko 14%.

Ne sjećam se koji.

Btw. našao sam novi, potpuni AOSP koji se čini ima dobre karakteristike i kažu da je stabilan.

Slim ICS 2.9 AOSP.

Čini se prilično zanimljiv, s brdom mogućnosti.

Nisam ga probao, ali ako netko bude večeras probavao, molio bih da podijeli iskustva, kao što smo do sada to radili.

[EDIT]:
I Omega ICS ROM v6.0 je vani. 

Sviđa mi se što se aktivno radi na portanju stabilnih verzija, ali slabi su s razvojem kernela (što nam je najvažnije - skoro).

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 19:20 (sudy_freak).
14 godina
protjeran

Evo ja sam se danas još malo igrao s Resurrectionom, odnosno isprobao sam i dvije prethodne verzije i čini mi se da je v9.6 još najbolja. Dolazi s Nova Launcherom, nema onih glupih ''propusta'' crni tekst na sivu podlugu, baterija traje duže nego na v1.0 i sve skupa mi izgleda još bolje i uglađenije.

Može mi tko reći koja je razlika između Odexed i Deoxed roma da ne skidam oba bezveze.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

[EDIT]:

Sviđa mi se što se aktivno radi na portanju stabilnih verzija, ali slabi su s razvojem kernela (što nam je najvažnije - skoro).

Pa nije još momak, čitaj :P Soon!, nije još za DL spremna.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
sudy_freak kaže...

[EDIT]:

Pa nije još momak, čitaj :P Soon!, nije još za DL spremna.

previdio sam važnu činjenicu ^^

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Ljudi moji dragi, evo ovako... Ja čitam stranicu za stranicom ove rasprave jer me zanima (doći ću do toga zbog čega), i divim se svima vama jer ste za mene svi vi ovdje doktori znanosti i okultnih nauka! Ja sam jedan apsolutni laik (najblaže rečeno, da ne uvrijedim samog sebe nekim drugim izrazom) i meni su ove stvari o kojima vi pričate jasne otprilike kao i nuklearna fizika. E sad, da prijeđem na stvar! Dobio sam neodoljivu ponudu i odlučeno je; kupujem SGS2 u Vipu, dobit ću ga kroz nekoliko dana preko svog OUR-a, pardon, preko firme. Neću iPhone jer mrzim statusne simbole, a koliko sam shvatio, ovaj mob je vrhunska igračka kakvu bi želio imati (fotkanje i snimanje pomlatka kako jurca po dvorištu i po obali, kad odemo na more, pa i snimanje poneke zajedničke obiteljsko-prijateljske žderačine i oblokavanja). Ono što me zanima, i molim vas da se smijete u sebi jer mi je dovoljno neugodno i pitati, je slijedeće: kad konačno dobijem svoju Samsung štilovku, da li ovu novu verziju OS-a, ICS (naučio sam kraticu!) mogu jednostavno nadograditi preko onog programa Samsung Kies, koji sam skinuo i instalirao večeras, i da li to ima ikakve veze sa mojim operaterom VIP-om?Znam da ništa ne znam, pa lijepo molim nekoga od vas da mi to malkice objasni, onako, kao potpunom glup...  hm, laiku.

Unaprijed hvala i ispričavam se što sam vas udavio ovom svojom epopejom, no ne znam koga pitati, a ona moruzgva u VIP-u mi nije znala odgovoriti, jer, kaže da nema pojma o tome, baš kao i ja (koji ne radim na takvom mjestu).{#}

3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
bijeloplavi kaže...

Ljudi moji dragi, evo ovako... Ja čitam stranicu za stranicom ove rasprave jer me zanima (doći ću do toga zbog čega), i divim se svima vama jer ste za mene svi vi ovdje doktori znanosti i okultnih nauka! Ja sam jedan apsolutni laik (najblaže rečeno, da ne uvrijedim samog sebe nekim drugim izrazom) i meni su ove stvari o kojima vi pričate jasne otprilike kao i nuklearna fizika. E sad, da prijeđem na stvar! Dobio sam neodoljivu ponudu i odlučeno je; kupujem SGS2 u Vipu, dobit ću ga kroz nekoliko dana preko svog OUR-a, pardon, preko firme. Neću iPhone jer mrzim statusne simbole, a koliko sam shvatio, ovaj mob je vrhunska igračka kakvu bi želio imati (fotkanje i snimanje pomlatka kako jurca po dvorištu i po obali, kad odemo na more, pa i snimanje poneke zajedničke obiteljsko-prijateljske žderačine i oblokavanja). Ono što me zanima, i molim vas da se smijete u sebi jer mi je dovoljno neugodno i pitati, je slijedeće: kad konačno dobijem svoju Samsung štilovku, da li ovu novu verziju OS-a, ICS (naučio sam kraticu!) mogu jednostavno nadograditi preko onog programa Samsung Kies, koji sam skinuo i instalirao večeras, i da li to ima ikakve veze sa mojim operaterom VIP-om?Znam da ništa ne znam, pa lijepo molim nekoga od vas da mi to malkice objasni, onako, kao potpunom glup...  hm, laiku.

Unaprijed hvala i ispričavam se što sam vas udavio ovom svojom epopejom, no ne znam koga pitati, a ona moruzgva u VIP-u mi nije znala odgovoriti, jer, kaže da nema pojma o tome, baš kao i ja (koji ne radim na takvom mjestu).{#}

Ako, i kada Vip izbaci ICS, moći ćeš to lako nadograditi preko Kies-a...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 20:48 (Kordy).
13 godina

Koristim Omegu 6.0. već 2 dana, i moram reći da sam stvarno stvarno zadovoljan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

CM9 zadnji nightly (25/03) nastavlja biti stabilniji od bilo čega što sam dosad probao, u rangu Liteninga v2.1 - dakle toliko stabilan da stabilnost zapravo prestaje biti faktor o kojem se razmišlja. Litening mi je imao ljepšu ikonu za bateriju i WLAN, ali imao je i bugovitu CRT-off animaciju (na CM9 radi besprijekorno), tako da mi se to dvoje nekako izbalansiralo :) Osim toga, Reloaded ICS će od nadolazećeg vikenda nuditi mogućnost promjene ikona u statusnoj traci. Me gusta! 

Inače, kad već drobim, da kažem još i ovo. Pratim što pišete i nikako ne shvaćam zašto neki (mnogi!) launcher nekog custom ROM-a smatraju razlogom da ne koriste taj ROM. Pa launcher se promijeni u dva i pol klika, pobogu! Na svim ICS-ovima koje sam dosad isprobao koristio sam odlični Nova Launcher. Dodatna pogodnost takvog korištenja je što se zapravo ne treba ništa dodatno konfigurirati: instaliraju se aplikacije, instalira se željeni i otprije korišteni launcher, otvore se njegove postavke, odabere se Restore i sve ikone i widgeti su točno tamo gdje su bili u prijašnjem ROM-u. Mnogima vjerojatno otkrivam toplu vodu, ali imam dojam da je isto tako puno onih koji nisu svjesni ove "mogućnosti".

Work is for people who suck at video games.
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina

Daj probaj Omegu kada već govoriš o stabilnosti.....svugdje čitam svi imaju problema s stabilnošću, a mi Omegu peglamo non stop bez problema...

14 godina
bijeloplavi kaže...

Ljudi moji dragi, evo ovako... Ja čitam stranicu za stranicom ove rasprave jer me zanima (doći ću do toga zbog čega), i divim se svima vama jer ste za mene svi vi ovdje doktori znanosti i okultnih nauka! Ja sam jedan apsolutni laik (najblaže rečeno, da ne uvrijedim samog sebe nekim drugim izrazom) i meni su ove stvari o kojima vi pričate jasne otprilike kao i nuklearna fizika. E sad, da prijeđem na stvar! Dobio sam neodoljivu ponudu i odlučeno je; kupujem SGS2 u Vipu, dobit ću ga kroz nekoliko dana preko svog OUR-a, pardon, preko firme. Neću iPhone jer mrzim statusne simbole, a koliko sam shvatio, ovaj mob je vrhunska igračka kakvu bi želio imati (fotkanje i snimanje pomlatka kako jurca po dvorištu i po obali, kad odemo na more, pa i snimanje poneke zajedničke obiteljsko-prijateljske žderačine i oblokavanja).{#}

Haha, ovako se dugo nisam (a vjerujem ni ostatak ekipe) nasmijao na ovoj temi.
Hahahaha, legendo.

Svaka čast, ovo je najbolji pristup problemu u povijesti. 

bijeloplavi kaže...

Ono što me zanima, i molim vas da se smijete u sebi jer mi je dovoljno neugodno i pitati, je slijedeće: kad konačno dobijem svoju Samsung štilovku, da li ovu novu verziju OS-a, ICS (naučio sam kraticu!) mogu jednostavno nadograditi preko onog programa Samsung Kies, koji sam skinuo i instalirao večeras, i da li to ima ikakve veze sa mojim operaterom VIP-om?Znam da ništa ne znam, pa lijepo molim nekoga od vas da mi to malkice objasni, onako, kao potpunom glup...  hm, laiku.

Unaprijed hvala i ispričavam se što sam vas udavio ovom svojom epopejom, no ne znam koga pitati, a ona moruzgva u VIP-u mi nije znala odgovoriti, jer, kaže da nema pojma o tome, baš kao i ja (koji ne radim na takvom mjestu).

Ono što ću ti ja reći je da ćeš bez problema moći staviti Official (čitaj službeni) ICS ROM (čitaj OS (čitaj operacijski sustav)) kada to bude moguće preko Kies-a.

Samo ubodešŠtilovku u komp, on ti automatski upali Kies, ponudi (ako bude u tome trenutku) nadogradnju i to je to.

A "moruzgva iz Vipa" me tako nasmijala, hahahaha {#}

14 godina
Davor kaže...

CM9 zadnji nightly (25/03) nastavlja biti stabilniji od bilo čega što sam dosad probao, u rangu Liteninga v2.1 - dakle toliko stabilan da stabilnost zapravo prestaje biti faktor o kojem se razmišlja. Litening mi je imao ljepšu ikonu za bateriju i WLAN, ali imao je i bugovitu CRT-off animaciju (na CM9 radi besprijekorno), tako da mi se to dvoje nekako izbalansiralo :) Osim toga, Reloaded ICS će od nadolazećeg vikenda nuditi mogućnost promjene ikona u statusnoj traci. Me gusta! 

Inače, kad već drobim, da kažem još i ovo. Pratim što pišete i nikako ne shvaćam zašto neki (mnogi!) launcher nekog custom ROM-a smatraju razlogom da ne koriste taj ROM. Pa launcher se promijeni u dva i pol klika, pobogu! Na svim ICS-ovima koje sam dosad isprobao koristio sam odlični Nova Launcher. Dodatna pogodnost takvog korištenja je što se zapravo ne treba ništa dodatno konfigurirati: instaliraju se aplikacije, instalira se željeni i otprije korišteni launcher, otvore se njegove postavke, odabere se Restore i sve ikone i widgeti su točno tamo gdje su bili u prijašnjem ROM-u. Mnogima vjerojatno otkrivam toplu vodu, ali imam dojam da je isto tako puno onih koji nisu svjesni ove "mogućnosti".

Damn you!
Moram probati iskonski, onaj prvi, prahistorijski ROM, počelo svega.
CM9!

Čitao sam o ovom Reloaded-u za CM9, ali nikako nisam dijelio to s vama (my bad).

Nakon rješavanja fizike, optike i sličnoga, CM9 on board! 

X-Plosiv kaže...

Daj probaj Omegu kada već govoriš o stabilnosti.....svugdje čitam svi imaju problema s stabilnošću, a mi Omegu peglamo non stop bez problema...

mi?

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Sudy spalit ćeš mobitel od tolkog flashanja! {#} 

Netko je pitao za uklanjanje žutog trokuta i brojača flashanja,pa se spominjao chainfire-va TriangleAway aplikacija. Navodno opasno može biti,al mislim da zasad nitko nije imao nikakvih problema,pa ni ja. Pa ako želite maknut trokut a trenutno ste na nekom ICS ROMu trk na link ,skinut aplikaciju,normalno instalirat i pokrenuti,i to je to. Ipak pročitajte malo thread,za vise informacija i upozorenja.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
13 godina

Sudy, mislio sam na ljude koji postaju u Omegi temi :)

14 godina
DwightSchrute kaže...
sudy_freak kaže...

Sudy spalit ćeš mobitel od tolkog flashanja! {#} 

Netko je pitao za uklanjanje žutog trokuta i brojača flashanja,pa se spominjao chainfire-va TriangleAway aplikacija. Navodno opasno može biti,al mislim da zasad nitko nije imao nikakvih problema,pa ni ja. Pa ako želite maknut trokut a trenutno ste na nekom ICS ROMu trk na link ,skinut aplikaciju,normalno instalirat i pokrenuti,i to je to. Ipak pročitajte malo thread,za vise informacija i upozorenja.

Ma, sva sreća pa ne ide preko Odin-a (Download moda), brojač bi se prevrnuo.

Btw. trokut možete maknuti i ako stavite Resurrection 1.0 ROM {#} 

13 godina
neaktivan

Iskreno citam vec dva dana pogotovo danas i juce .....ja sam na litening rom  2.2...od kada je pusten i ok ima nekih bagova al boze moj,,,,, e sad spominjte taj cm9 i resurection ...i ja sam se sad totalni vise izgubio i sta skinuti i sta probati eto cisto da vidim kako radi a da nije litening rom...... ovo za resurection nemam pojma kako se instalira i sta su svi ono gpfix nesto ovo ono :D 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Delfinster kaže...

Iskreno citam vec dva dana pogotovo danas i juce .....ja sam na litening rom  2.2...od kada je pusten i ok ima nekih bagova al boze moj,,,,, e sad spominjte taj cm9 i resurection ...i ja sam se sad totalni vise izgubio i sta skinuti i sta probati eto cisto da vidim kako radi a da nije litening rom...... ovo za resurection nemam pojma kako se instalira i sta su svi ono gpfix nesto ovo ono :D 

To su google apps i fix za njih da rade na tom romu. A kako se instalira stavio sam video prije nekoliko postova pa pogledaj

14 godina
Delfinster kaže...

Bome smo se uzhebali.
Prvo oko bijele/crne plastike, pa sada ICS ROM-ovi.

Dakle, Resurrection (nećeš požaliti).

Ovako, skokneš u CWM

napraviš full wipe (sve što možeš).

instaliraš prvo Resurrection v1.0

pa gappps_for_remixv1.0

pa gapps fixer

i rokneš još jedan ultra-turbo-superduper wipe

i rebootaš normalno 

13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Delfinster kaže...

Bome smo se uzhebali.
Prvo oko bijele/crne plastike, pa sada ICS ROM-ovi.

Dakle, Resurrection (nećeš požaliti).

Ovako, skokneš u CWM

napraviš full wipe (sve što možeš).

instaliraš prvo Resurrection v1.0

pa gappps_for_remixv1.0

pa gapps fixer

i rokneš još jedan ultra-turbo-superduper wipe

i rebootaš normalno 

ne koristim Odin ? znaci sve prebacim na karticu ako sam te dobro razumio i onda idem tim redom 

14 godina
Delfinster kaže...

ne koristim Odin ? znaci sve prebacim na karticu ako sam te dobro razumio i onda idem tim redom 

Tako je, uopće ne koristiš Odin.

Uđeš u CWM (Volume Up+Home+Power) i ideš redom. 

16 godina
neaktivan
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 2
14 godina
Mitsuoka kaže...

Eto vidiš kako ja znam.

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Mitsuoka kaže...

Eto vidiš kako ja znam.

Opet ti se dogodi pogreška. {#}

Al ne, glupo je šta stave da je nova verzija i onda Soon. Jutros san se isto začudia kad san vidia.

16 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovorima (i strpljenju prilikom čitanja mog "romana" i osvrta na vlastitu informatičku stručnost).{#}

13 godina
Mitsuoka kaže...
sudy_freak kaže...
Mitsuoka kaže...

Eto vidiš kako ja znam.

Opet ti se dogodi pogreška. {#}

Al ne, glupo je šta stave da je nova verzija i onda Soon. Jutros san se isto začudia kad san vidia.

Meh, stavljaju na isti link uvijek, tako da čisto iz root direktorija možeš skinuti u prosjeku 2 dana prije nego izađe public ako ti se da :D

14 godina

CM9 nema file explorer (flashao sam gapps)?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 22:26 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja od pocetka koristim ovu aplikaciju, tako da to nisam ni skuzio. {#} 

dobra je za wireless sharanje i file manager, te ima jos neke sitnice.. svakako koristno :D

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 22:34 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma ne brine me to :)

Nego, kako se radi s Reloaded CM9?
Flashao sam ga u CWM-u i? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 22:38 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo izaso je novi cm9 od 26.03, idem ga instalirati :DD

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice