Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.288.679
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
zabranjeniples kaže...
Volume kaže...

Evo ja danas stavio Resurrection Remix ICS v1.0 PRO, XXLPQ kernel. Rom je jednostavno savršenstvo, nikakvih bugova, sve radi vrhunski fluidno. Do sad stvarno nemam niti jedne zamjerke. A i koliko vidim po xda ovo je trenutno nešto najbolje što možete staviti na SGSII

Vezano za instalaciju!!

Napravim full wipe, instaliram rom, instaliram gapps i gappsfixer, napravim wipe dalvik cache i napravim reboot ??

Dal je to postupak ili nešto treba izmjenit?? Jer vidim da se full wipe nigdje ne spominje.

Nakon dugo vremena, proat ću i ja neki novi rom. A mislim da je vrijeme da po prvi put to bude ICS.

A kako vidim, ovaj se čini zasad one of the best.

samo procitaj sta si napisao :)

edit: da taj postupak je tocan, al mislim da te nece rom oduseviti

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 22:08 (Rasho).
15 godina
Rasho kaže...

Vidim da si skužio, jer si editirao post {#}.

Hmm, onda možda još nije vrijeme da se acam na ICS. Jer kolko vidim na svim drugim romovima nešto ne šljaka kako spada.

Možda ipak onda pričekam još neko vrijeme.

15 godina
zabranjeniples kaže...
Rasho kaže...

Vidim da si skužio, jer si editirao post {#}.

Hmm, onda možda još nije vrijeme da se acam na ICS. Jer kolko vidim na svim drugim romovima nešto ne šljaka kako spada.

Možda ipak onda pričekam još neko vrijeme.

a to sto ne sljaka ovako i onako neces nikad koristiti, a trajat ce mozda par tjedana, dana ili mozda cak i sati.. da li ces ti korisitit tv-out, face prepoznavanje na kameri ili radio? cisto sumnjam

edit: ja sam sebi stavio cm9, samo da se rjesim odvratnog tw-a i nisam se pokajao ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 22:15 (Rasho).
14 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
Volume kaže...

Evo ja danas stavio Resurrection Remix ICS v1.0 PRO, XXLPQ kernel. Rom je jednostavno savršenstvo, nikakvih bugova, sve radi vrhunski fluidno. Do sad stvarno nemam niti jedne zamjerke. A i koliko vidim po xda ovo je trenutno nešto najbolje što možete staviti na SGSII

Vezano za instalaciju!!

Napravim full wipe, instaliram rom, instaliram gapps i gappsfixer, napravim wipe dalvik cache i napravim reboot ??

Dal je to postupak ili nešto treba izmjenit?? Jer vidim da se full wipe nigdje ne spominje.

Nakon dugo vremena, proat ću i ja neki novi rom. A mislim da je vrijeme da po prvi put to bude ICS.

A kako vidim, ovaj se čini zasad one of the best.

Evo video

15 godina
Rasho kaže...

a to sto ne sljaka ovako i onako neces nikad koristiti, a trajat ce mozda par tjedana, dana ili mozda cak i sati.. da li ces ti korisitit tv-out, face prepoznavanje na kameri ili radio? cisto sumnjam

Nisam mislio na takve stvari. Mislio sam na svakodnevnu upotrebu i stabilnost. Na jednom ima laga, na jednom launcher steka, na jednom iznenadni reset, na jednom ovo, na drugom ono.

Čovjek kaže da je stavio ovaj rom i da radi bez greške, i onda ti dođeš i kažeš nečeš se oduševit romom.

Kolko vidim, rom izgleda lijepo?? Znači, pretpostavljam da to ne oduševljenje ima veze sa samim radom ili stabilnošču roma??

Nemam volje, a bome niti vremena kao prije, da mogu mijenjat dva roma dnevno. Pa eto, čisto zato.

BTW. znam da je ICS još frižak, pa vjerovatno treba malo vremena da se sve sredi i stabilizira.

17 godina
Rasho kaže...
4mal kaže...

upravo instalirano i mogu u 1minuti rec samo wow ! 

ovdje mozes pratiti da li ima novih updata oko cm9 

hmm imam jedno pitanje nema android  marketa {#}

a i bitan mi je all share program , 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 22:24 (4mal).
15 godina
4mal kaže...
Rasho kaže...
4mal kaže...

http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Latest_Version/Google_Apps , skines i instaliras (instalirava se isto kao i rom)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 22:48 (Rasho).
14 godina

Dobri ste mi..

Par sati - dosta komentara.

150 stranica ^^

Nego, netko probao CM9 zadnji nocni build?

Skidam ovaj Resurection.

Cekao sam da dodje 1.0 verzija sto je danas(jucer) bilo?

Dobar je ovaj zadnjo changelog CM9ke.

Svasta su impruvali sa kernel sourceom.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
evo ja ga isprobavam chuku vremena za sada je super , jos ga malo namjestam :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...
Rasho kaže...
4mal kaže...

to znaci da ga mogu upat preko menagera ? kako koja verzija bude dostupna 

16 godina
zabranjeniples kaže...

.....

Ma ne brini, ja sam stavio taj ressurection v1.0 i radi fluidno i bez greške. Slobodno ga stavi! 

Moj postupak je bio sljedeći: wipe data, wipe cache, wipe dalvik, wipe baterry stats, instalacija roma, instalacija gappsa, instalacija gapps fixera, wipe dalvik, reboot. (da dvaput sa wipeao dalvik, što je sigurno je sigurno)

Slobodno zamnom, nećeš se pokajati! ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina

ma ja sam bio updatao jedan preko drugog, pa nekad sam full restore, nisam nikada preko mengaera.. al mislim da se moze

17 godina
sve sam namjestil , usminkal , backupirao i sad je spreman rad :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...
sve sam namjestil , usminkal , backupirao i sad je spreman rad :))

Evo skidam ga.

Kažem sam sebi "nemoj flashati barem 2 dana",

ali

moja duša flahserska

smirit se ne želi

a tijelo mi već umorno

od moba se dijeli {#}

Dakle, Recurection {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
13 godina
neaktivan
isprobao sam resorruction PRO 1.0 i CM9 zadnji nightly i svakako mi je bolji CM9.

Resorruction je malo fluidniji i touch ima bolji odaziv i bolja je baterija, ali ne sviđa mi se sljedeće:

-neke aplikacije su poduplane,odnosno svagdje se prikazuju na 2 jezika, npr gallery i galerija, crop picture i obrezivanje slike i dosta sličnih stvari i situacija.

Market nakon updatea na google play se više neće povezat nego javlja da nema veze.

cm9 mi je puno ljepši, ovaj appex lančer mi se ne sviđa.

koristi crna slova na tamno sivoj podlozi(idiotizam)

manjak postavki na koje sam se na cm9 navikao da je normalno da su tu :)

poruke,telefon i slične aplikacije su isključivo na engleskom.

ima još par stvari ali nemogu se sjetiti..

u svakom slučaju preporučam CM9, bit će sve bolji i bolji :) Go cm9 :)
17 godina

sudy ja sam instalirao cm9 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ozylaser kaže...
isprobao sam resorruction PRO 1.0 i CM9 zadnji nightly i svakako mi je bolji CM9.

Resorruction je malo fluidniji i touch ima bolji odaziv i bolja je baterija, ali ne sviđa mi se sljedeće:

-neke aplikacije su poduplane,odnosno svagdje se prikazuju na 2 jezika, npr gallery i galerija, crop picture i obrezivanje slike i dosta sličnih stvari i situacija.

Market nakon updatea na google play se više neće povezat nego javlja da nema veze.

cm9 mi je puno ljepši, ovaj appex lančer mi se ne sviđa.

koristi crna slova na tamno sivoj podlozi(idiotizam)

manjak postavki na koje sam se na cm9 navikao da je normalno da su tu :)

poruke,telefon i slične aplikacije su isključivo na engleskom.

ima još par stvari ali nemogu se sjetiti..

u svakom slučaju preporučam CM9, bit će sve bolji i bolji :) Go cm9 :)

Heh, moj ti, prijatelju, CM9 otkako je pušten, ugradio je Apex i ne izbacuje ga, a ti kažeš da ti je ružan.
Dakako će da će CM9 biti odličan, no negdje su zakazali.
Prvi su bili na portanju ICS-a za SGS II, ali vrijeme ih je pojelo.
Svi su prije koristili njihov firmware, no jednostavno, problemi.

Osobno pratim codeworxa koji reče na twitteru prije nešto dana da nije imao GS II kod sebe te ga je tek nedavno dobio nazad.
Razlog?

Ne znam.

Zadnja 2 changeloga CM-a su svakako za pohvalu, puno su radili na kernel sourceu i izvlačili iz njega maksimum.

Ovo je tvoje mišljenje, no ovo nije neko stručno mišljenje (NHF).

Resurection je fluidniji, uglađeniji, dakle?
Kakve veze što je eng-hrv pomiješan?
svakako koristim engleski jezik još od MIUI-a.

I definitvno mi neće to presuditi.

Sada sam u fazi isprobavanja, resurection sam probao još davno, u fazi 0.3 mislim (nisam pisao ovdje jer je bio- blgao rečeno katastrofa!).

Ail, komentari za verziju 1.0 upučuju samo na jedno - WOW! 

17 godina

Ja sam isto stavio ressurection ICS i u ovih 15-tak min koliko ga ima sviđa mi se na prvi pogled,primjetio sam da na svakom ICS romu koji sam probao da mi se strasno grije mob pri obicnom radu,pretpostavljam zato jel gpu radi u nekim operacijama?

Kod GB mi se to ne događa,jedino u igrama.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Menu na hrvatskom jeziku ne koristim od Nokie 3410 ;) 

Evo jedina zamjerka (ako se to može nazvati zamjerkom) je kad držiš home button, nemaš opcije task managera već samo recent appse "killaš". Ali to u suštini i nije problem jer imaš odvojeno task manager ako baš inzistiraš na svakodnevnom čišćenju rama ;)

šumski put je bio ravan.
16 godina
chingy-os kaže...

Ja sam isto stavio ressurection ICS i u ovih 15-tak min koliko ga ima sviđa mi se na prvi pogled,primjetio sam da na svakom ICS romu koji sam probao da mi se strasno grije mob pri obicnom radu,pretpostavljam zato jel gpu radi u nekim operacijama?

Ja koristim maskicu (užasno užasno tanku, debljine dva milimetra) i nemam problema s time. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
cm9 koristi trebuchet od početka...

To je samo moje mišljenje šta sam naveo i meni to smeta i nema šanse da preko toga prolazim ma koliko god fluidan bio.
14 godina
4mal kaže...

sudy ja sam instalirao cm9 :)

Aha, evo baš skidam i to.

Nikako mi nije prije ležao CM, ali ovo sada change log od 24. jučer je wau.

Codece su implemantirali, puno toga.

Probat ću prvo CM9 večeras :)

chingy-os kaže...

ne znam, nisam imao problema s grijanjem.

14 godina
ozylaser kaže...
cm9 koristi trebuchet od početka...

To je samo moje mišljenje šta sam naveo i meni to smeta i nema šanse da preko toga prolazim ma koliko god fluidan bio.

koji je malo redizajniran Apex.

Drugo ime (kao i Nova)

13 godina
neaktivan
malo je nekada puno :)
16 godina

Osobno ne planiram na CM9 dok ne bude stabilan u potpunosti, fluidan i brz. Vjerujem da će imati jedan od boljih romova u dogledno vrijeme, no to trenutno nije slučaj sudeći po komentarima "testera"..

šumski put je bio ravan.
17 godina

Tko je za "stock" ja bih preporucio "XWLP2 deodexed stock rom"http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1292825

Ima hr jezik, sve sto sam probao super radi - do sada najbolji stock rom (xwlp2)

Jos sam nabacio Apex Launcher i Siyah kernel... 

Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
dreammaker kaže...

Osobno ne planiram na CM9 dok ne bude stabilan u potpunosti, fluidan i brz. Vjerujem da će imati jedan od boljih romova u dogledno vrijeme, no to trenutno nije slučaj sudeći po komentarima "testera"..

A ti preporučuješ Resurection?
A jbte, što više znam, manje sam siguran.

Ništa, skinut mi je CM9 25. build, pa ako ne bude Resurection dobar, nije problem 

16 godina
sudy_freak kaže...
dreammaker kaže...

A ti preporučuješ Resurection?
A jbte, što više znam, manje sam siguran.

Ništa, skinut mi je CM9 25. build, pa ako ne bude Resurection dobar, nije problem 

Ili resurection ili ovaj iznad što je parizer predložio (do danas sam na wanamovim stock romovima bio i vrhunski su). Sutra do preksutra ću točno moći reći je li bolji wanamov stock ili resurection. Zasad sam zadovoljan resurectionom!

EDIT: Ovo je rom koji je parizer predložio (a predlažem ga i osobno) samo sa ICS izgledom odnosno ugrađenom blue ics temom.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 23:52 (dreammaker).
14 godina
neaktivan
Kordy kaže...
New_One_2011 kaže...

Jucer stavio ICS - official i ima jedan iritirajuci bug: lock screen ne radi!!

Nije toliko strasno ako izuzmete da se ugasi u torbi, hlacama i slicno. Na 2.3.X verzijama kad drzite power tipku stisnutu, iskoci menu, a ovdje ga gasi nakon 2 sec...

Treba cekati noviju verziju - finalnu...

Ako je službeni, radi... možda si trebao napraviti wipe

Sluzbeni je 100%, provjerio preko nekoliko puta. Nisam jedini s tim problemom, dosta se ljudi zali.

17 godina

Ja sam bio na onom prethodnom Resurectionu i bio je dobar. Pocekati cu jos neko vrijeme da izbaci XWLP2 pa cu vidjeti hocu li ici na njega.

Rekao bih da je bolji od LPQ-a. Za sad se ne zurim jer mi je i ovdje super :)

Vec sam se prije naflashirao romova (posebno Darkya) na SGS I,  tako da vec znam kako ide razvoj situacije.

Dajmo devovima vremena da porihtaju stockove pa onda idemo na njih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 23:56 (parizer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice